Proverite sta vam je u mislima! Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Proverite sta vam je u mislima!

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Proverite sta vam je u mislima! Empty
PočaljiNaslov: Proverite sta vam je u mislima!   Proverite sta vam je u mislima! EmptyUto Sep 15, 2009 9:00 pm

Evo ovako,da biste proverili sta kompjuter zakljucuje da vam je u mislima,potrebno je da kliknete na link dole.. zatim pratite upustva:
zatvorite oci i tipkajte bilo sta..ali poenta je da ne otvorite oci kako bi ovaj tekst imao efekta.. nakon nekog vremena tipkanja (nebitno je sta cete pisati,dovoljno je da lupate slova) otvorite oci i videcete sta vam se mota po mislima.

http://dl.net.hr/webcafe/misc/podsvjest.html

Proverite sta vam je u mislima! 847367
Nazad na vrh Ići dole
<<<SteFaN>>>
Aktivan clan
Aktivan clan
<<<SteFaN>>>

Broj poruka : 114
Godina : 31
Datum upisa : 05.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Proverite sta vam je u mislima!   Proverite sta vam je u mislima! EmptySre Sep 16, 2009 12:02 am

Proverite sta vam je u mislima! 828517 pogodili su :D ...svi imamo iste misli bilo shta mi kucali xDD... btw. ovaj text podseca malo na scenu iz serije ''Ljubav navika panika''
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Proverite sta vam je u mislima!   Proverite sta vam je u mislima! EmptySre Sep 16, 2009 8:18 am

Mislim na seks svakih 5 sekundi..., Samo mislim o seksu..., Ja sam životinja opsjednuta seksom..., Želim seks, seks i samo sex

hahahahahaha xD
Nazad na vrh Ići dole
degla
Novi član
Novi član
degla

Broj poruka : 43
Godina : 34
Datum upisa : 06.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Proverite sta vam je u mislima!   Proverite sta vam je u mislima! EmptyNed Sep 20, 2009 2:02 am

Mislim na seks svakih 5 sekundi..., Samo mislim o seksu..., Ja sam životinja opsjednuta seksom..., Želim seks, seks i samo seks..., Želim seks sa svime i svačim..., Hoću seks i samo seks..., Želim perverzne seksualne igre... ???, SEKS, SEKS, SEKS, možda bi bilo bolje da počneš raditi, manijače ?

@ samo izbacuje ovo -.- a ja mislio na hranu ^^
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Proverite sta vam je u mislima!   Proverite sta vam je u mislima! EmptyPon Okt 12, 2009 12:54 am

haha pa svima izbacuje isto Proverite sta vam je u mislima! 560373
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Proverite sta vam je u mislima!   Proverite sta vam je u mislima! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Proverite sta vam je u mislima!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Imate li dovoljno vremena? proverite ovde

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Zabava :: Pricaonica-
Skoči na: