NIkola101 Novi član
Broj poruka : 1 Godina : 30 Lokacija : Herceg-novi Datum upisa : 24.11.2009
| Naslov: Puskice :D ljudi pomagaj te xD Uto Nov 24, 2009 9:08 pm | |
| Molim vas ljudi da mi pomognete kako da napisem puskicu i naravno gde da je sakrijem xD | |
|
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Puskice :D ljudi pomagaj te xD Pon Dec 07, 2009 4:35 pm | |
| iseci papir tako da ide u uzduz kao malo sira traka i uvij je u rolnicu.. drzis je u ruci u najgorem slučaju ubaci je u džep... ili na manjem papiriću ispiši što ti treba i stavi u papir gde pises kontrolni | |
|
Poison Novi član
Broj poruka : 23 Godina : 28 Lokacija : Na forumu Datum upisa : 22.01.2010
| Naslov: Re: Puskice :D ljudi pomagaj te xD Ned Jan 24, 2010 12:06 am | |
| Malo je tema zastarela, ali ja znam jedan super način! Ja stavim u šlic! A kad nastavnik/ca i primeti nešto da čačkam, ne dolazi uvek uspeva! Nekad napišem na ruku, nekad stavim papir u peratonicu.... To uglavnom kad ne stižem da naučim, ali retko koristim jer uvek dođem spreman na čas! | |
|
MalaPrintzeza Novi član
Broj poruka : 27 Godina : 29 Lokacija : Ruma Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Puskice :D ljudi pomagaj te xD Čet Feb 18, 2010 2:29 pm | |
| Prosle godine sam sedela u prwoj klupi,odmah ispred nastawnice..Pa sam puskice stawljala na stolicu i sedela preko nje.Tako me nastawnica nikad nije primetila,jer uwek kad sam htela da procitam sa puskice samo sa pomerila noge :) ps.to je za one ko`i pisu welike puskice i welikim slowima ^^ | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Puskice :D ljudi pomagaj te xD | |
| |
|