Puskice :D ljudi pomagaj te xD Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Pristupi  Registruj seRegistruj se  

Puskice :D ljudi pomagaj te xD

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
NIkola101
Novi član
Novi član

Broj poruka : 1
Godina : 30
Datum upisa : 24.11.2009

Puskice :D ljudi pomagaj te xD Empty
PočaljiNaslov: Puskice :D ljudi pomagaj te xD   Puskice :D ljudi pomagaj te xD EmptyUto Nov 24, 2009 9:08 pm

Molim vas ljudi da mi pomognete kako da napisem puskicu i naravno gde da je sakrijem xD djuska
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Puskice :D ljudi pomagaj te xD   Puskice :D ljudi pomagaj te xD EmptyPon Dec 07, 2009 4:35 pm

iseci papir tako da ide u uzduz kao malo sira traka i uvij je u rolnicu.. drzis je u ruci u najgorem slučaju ubaci je u džep...

ili na manjem papiriću ispiši što ti treba i stavi u papir gde pises kontrolni
Nazad na vrh Ići dole
Poison
Novi član
Novi član

Broj poruka : 23
Godina : 28
Datum upisa : 22.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Puskice :D ljudi pomagaj te xD   Puskice :D ljudi pomagaj te xD EmptyNed Jan 24, 2010 12:06 am

Malo je tema zastarela, ali ja znam jedan super način! Ja stavim u šlic! A kad nastavnik/ca i primeti nešto da čačkam, ne dolazi uvek uspeva! Puskice :D ljudi pomagaj te xD 668547 Nekad napišem na ruku, nekad stavim papir u peratonicu.... To uglavnom kad ne stižem da naučim, ali retko koristim jer uvek dođem spreman na čas!
Nazad na vrh Ići dole
MalaPrintzeza
Novi član
Novi član
MalaPrintzeza

Broj poruka : 27
Godina : 29
Datum upisa : 17.02.2010

PočaljiNaslov: Re: Puskice :D ljudi pomagaj te xD   Puskice :D ljudi pomagaj te xD EmptyČet Feb 18, 2010 2:29 pm

Prosle godine sam sedela u prwoj klupi,odmah ispred nastawnice..Pa sam puskice stawljala na stolicu i sedela preko nje.Tako me nastawnica nikad nije primetila,jer uwek kad sam htela da procitam sa puskice samo sa pomerila noge :)
ps.to je za one ko`i pisu welike puskice i welikim slowima ^^ kissci
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Puskice :D ljudi pomagaj te xD   Puskice :D ljudi pomagaj te xD Empty

Nazad na vrh Ići dole

Puskice :D ljudi pomagaj te xD
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Gde sakriti puskice?
» Cudo, ljudi!!!
» Ljudi se mijenjaju
» Nezahvalni ljudi...
» Caos ljudi!!!

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu