| Strah i kako ga prevazici | |
|
+6Maria93 Angelsmiledoll buuuuuubicaaaaaa butterfly-girl Piink.Ladyy bbabystorie 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Strah i kako ga prevazici Ned Maj 04, 2008 1:48 pm | |
| Postoje dve vrste straha sa kojima se rađamo. To su:strah od pada i strah od buke.
Ako smo tokom odrastanja uspeli da pobedimo ta dva straha, da li možemo da pobedimo i strahove koje smo stekli tokom odrastanja? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Ned Maj 04, 2008 7:53 pm | |
| Evo ovako; sto se mene tice nemam neki strah od buke..samo mi je neprijatan..ali da sam primetila neku plasljivost prema njemu..nisam.
Ja imam jedan strah od svoje trece godine,i dan danas sam jako plasljiva prema tim stvarima..strah od sahrana,mrtvaca i sve sto ima veze stim preraslo mi je u fobiju,tako reci malo opasnija vrsta straha,koji moze fatalno da deluje na psihu.sve u svemu plasim se i miseva,pacova i ti sitni odvratni stvorovi..bilo gde da ih vidim pocnem da vristim,tresem kao luda..ali posto je susret neizbezan sa misevima,ima ih svuda,cesto se nadjem u takvoj situaciji.I jos se plasim mraka i duhova..to je za sad u granicama normale..ali ovo gore je stvarno preterano..
To su strahovi koje ni dan danas nemogu da prevazidjem,pokusavam iz dana u dan..ljudi mi pricaju price..ali ne vredi..10godina se borim sa tim..i jednostavno ne pronalazim resenje u nicemu.. | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Sre Maj 07, 2008 5:52 pm | |
| ja imam strah od zivotinja :S :/ bojim se zivotinja skoro ceo svoj zivot :S | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Ned Maj 18, 2008 2:06 am | |
| ja nemam strah od pada.. tj vise bi mi to bio blm posto se lomim na svakom koraku :P :D salim se lomila sam se ::P
pa sta znam plasim se nekad odredjenom trenutku ali to iskontrolisem ne znam ni ja kako ranije kada bih posal na spavanje a sve je mracno pokrila bih se jorganom i osetila u dusi nesto ko stegnuto a sada kad krenem da spavam i kad se ugase svetla ono ''plasim se'' a;i iskontrolisem se cak se i ne pokrijem jorgganom nekako ... mogu sve da kontrolisem i preternu srecu,i kada se iznerviram i sve bukvalno... | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Pon Jul 28, 2008 3:47 pm | |
| Ja sam mnogo strasljiva osoba,strah me od svega i svacega...Od visine,od buke,od grmljavine,od mraka,od zlih ljudi,od bolesti,smrti,,,ma od svega | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Uto Okt 21, 2008 2:05 pm | |
| Imam strah od visine...strashan strah...uvek bih sebe videla kako padam u provaliju,uzasan je osecaj...verujte... | |
|
| |
Maria93 Banovan član
Broj poruka : 154 Godina : 31 Datum upisa : 30.09.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Uto Okt 21, 2008 9:12 pm | |
| ma klin se klinom izbija...samo udari kontru tom strahu | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Uto Dec 02, 2008 12:29 am | |
| - Angelsmiledoll ::
- Imam strah od visine...strashan strah...uvek bih sebe videla kako padam u provaliju,uzasan je osecaj...verujte...
verujem ti ! tako je isto samnom, ranije nisam imala toliki strah od visine, ali sada u poslednje vreme .. boze sacuvaj! :S nenormalno .. | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Uto Dec 02, 2008 2:19 am | |
| imam strah od neuspjeha i od poraza... tesko mi je da priznam da sam porazena, da sam izgubila, treba mi mnogo vremena da se oporavim od poraza... Zaista se toga bojim i neke stvari sam mozda i propustila bas zbog toga straha... | |
|
| |
^^CaCa^95^^ Super aktivan clan
Broj poruka : 288 Godina : 29 Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Pon Jul 06, 2009 5:42 pm | |
| Pa definitiwno je najbolje suociti se sa tim strahom!!! Ja se plashim paaukowa i ne pada mi na pamet da se suocim sa tim strahom... nEE,ne,nee... ( Tako su odwratnii...aaa.. LOL,mozda kad malo sazrem u mojoj glawici...xD | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici Pon Jul 06, 2009 8:31 pm | |
| Ne plasim se nicega, plasim se jedino gubitka dragih osoba na bilo koji nacin | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Strah i kako ga prevazici | |
| |
|
| |
| Strah i kako ga prevazici | |
|