| Sta treba menjati u gimnazijama? | |
|
+4Ikac&Njanja smile_girl buuuuuubicaaaaaa bbabystorie 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Sta treba menjati u gimnazijama? Ned Maj 04, 2008 2:15 pm | |
| Zamolila bih da napišete svoje mišljenje o nastavnom programu gimnazija,
uvođenju praktične nastave, profilisanju smerova i drugim temama vezanim za obrazovanje ovog tipa.
Sta bi vi menjali? | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Sta treba menjati u gimnazijama? Ned Jun 01, 2008 1:11 am | |
| ja bi bre zabranila tu skolu glupa je ..kad cujem da je neko upisao gimnaziju zbog fakulteta ili zat osto ne zna sta ce dalje dodje mi da se obesim...jbt ko da fakultet ne mozes sa drugom skolom | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Sta treba menjati u gimnazijama? Pet Jul 18, 2008 3:58 am | |
| Ja isto to misli.Zasto da idem u gimnaziju i da ucim sve opste predmete kad mogu da upisem ekonomsku skolu i posle studiram ekonomiju jer mene to zanima. Sad neki kazu ako si jos neodlucan pa neznas sta ces da studiras onda upises gimnaziju. Znas valjda sta te zanima.Ako volis sport onda ides na dif,ako volis medicinu na medicinski fakultet... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Sta treba menjati u gimnazijama? Čet Jul 31, 2008 2:23 pm | |
| pa jeste ali ne moze neko ko zeli da upise elektroniku kao ja posle srednje da ide u ekonomsku ja nisam mogla da upisem srednju elektrotehnicku u Nisu ili Bg.. ili nekom drugom vecem gradu zbog finansija pa sam morala owako da razmisljam... | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta treba menjati u gimnazijama? Sre Avg 27, 2008 3:54 pm | |
| - Ikac&Njanja ::
- pa jeste ali ne moze neko ko zeli da upise elektroniku kao ja posle srednje da ide u ekonomsku
mozes veruj mi.posle bilo koje srednje mozes da upises bilo koji fakultet.ja znam decka koji je zavrsio ekonomsku i bez problema upao na psihologiju.sve ti zavisi od ocena i od rezultata na prijemnom gimnazije mi se ne dopadaju preterano jer mnogo ugnjetavaju,akcenat je na svim predmetima i uzasno je tesko...po meni recimo na drustvenom smeru treba imati jedan cas nedeljno sa lektorom...recimo ako su strani jezici nemacki i engleski...da im taj jedan cas drzi englez,odnosno nemac... | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Sta treba menjati u gimnazijama? Uto Sep 16, 2008 5:40 pm | |
| Ja ne zelim to da upisem...OndA je obavezan fakultet,ako zelis da nadjes posao,a imas i puno predmeta... I to jeste laz da samo iz gimnazije mozes da upises svaki smer.... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Sta treba menjati u gimnazijama? Sub Okt 04, 2008 1:44 pm | |
| Gimnazija je nesto najteze i najgore sto mozete da upisete :S Evo ja se kajem svaki dan sto sam je upisala...al ajd izguracu ja i to Preterano mnogo se uci i svi misle da je njihov predmer bog nad bogovima,ja sam prirodni smer i evo recimo mata,fizika i hemija stalno nam nabijaju na nos vi ste prirodni smer vi morate ovo ono bla bla :S Ma ne upisujte gimn. ni za sta na svetu,jedan predobar savet od mene Mozete bilo koji fax posle bilo koje srednje | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Sta treba menjati u gimnazijama? Sub Okt 10, 2009 7:06 pm | |
| - buuuuuubicaaaaaa ::
- ja bi bre zabranila tu skolu glupa je ..kad cujem da je neko upisao gimnaziju zbog fakulteta ili zat osto ne zna sta ce dalje dodje mi da se obesim...jbt ko da fakultet ne mozes sa drugom skolom
to..ewo mene zanima ekonomija i drustweni predmeti pa sam ekonomsku upisala..koga zanimaju prirodni neka ide u medicinsku i swe tako..ima jos dosta drugih skola..zasto bih se 4 godine mucila u gimnaziji i na kraju sam niko i nista kada to zawrsim..nikad nzns sta ce se desiti ..ja bih prwa wolela da zawrsim fakultet ali ko zna sta ce se desiti i da li cu tada biti u prilici..pare,zdrawlje..swe moze za dan da se promeni..a zasto baciti 4 godine skolowanja (i to WRLO teskog) ako posle toga nemas nikakwo zwanje i nigde ne mozes da radis | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta treba menjati u gimnazijama? | |
| |
|
| |
| Sta treba menjati u gimnazijama? | |
|