| Neverne Bebe | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Diamond_girl Super aktivan clan
Broj poruka : 265 Godina : 30 Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Neverne Bebe Sub Maj 10, 2008 10:20 pm | |
| Tuzna Pesma
Reč, jedna i kraj Bol, gospodski sjaj Gazila bih duboku reku Samo da nađem zvezdu neku Koja na tebe podseća
Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da
Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - kurva sudbina!
Zid, između nas Noć pruža mi spas Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da
Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - kurva sudbina!
Htela bih da ti zovem ime Plakala bih al' nemam s kime Ubila bih i dosta s time Znaj, ipak znaj da
Tužna pesma na sto načina - svetom putuje Stara slika našeg vremena - još uvek tuguje A kišna jutra opet počinju - odkad sam otišla Smejem se a suze naviru - kurva sudbina! X2 | |
|
| |
| Naslov: Re: Neverne Bebe Sub Maj 10, 2008 10:23 pm | |
| Boje Duge Boje duge u tvojim ocima Ja ne vidim druge ni u snovima Pre podne za dvoje, prazna ulica Sve moje i tvoje tu u grudima
Tuzne oci, sto pitanja Zbogom noci bez svitanja
Sve pogresne reci Kad udju nam u san Ko ce njih da spreci Bar jos jedan dan
Opet dugine boje Kad kapnu mi na dlan I mali svet za dvoje Ljubav, ti i ja
Kao modro more izmedju nas Ja jos cekam zore tvojih koraka
(Sve pogresne reci kad podju ti u san)
Gde pocinju duge, u kojim morima Samo korak do tuge u tvojim venama | |
|
| |
| Naslov: Re: Neverne Bebe Sub Maj 10, 2008 10:24 pm | |
| Oktobarfest Volim tvoje ruke samo kada placu a bol i nezne muke, volim tu ljubav nasu i sivo je ovo nase nebo hrabar sam, samo da znas
Ref. Da li pamtis jos Oktobarfest kako samo stezu godine sto lome i nas ponovo o sebi pricaj mi reci sve sto nismo umeli idi i sacuvaj me
Jos one nase pesme po neku suzu puste i proklete su reci, godine i srce znam da ces ponekad da me zoves vristi do neba za nas
Ref. 3x | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Neverne Bebe Sub Jul 05, 2008 10:36 pm | |
| Kisa
Sve godine koje imam menjam ih za noc na zemlji gde god krenem vidim samo crno, beli svet oko sebe
Napisacu knjigu, napusticu grad u kome ostaju stranci i niko ko mi znaci
Ref. Volim ga, volim nju volim sve osim tebe ti nosis kisu ovaj grad, volim ga al' i dalje cu bez tebe ne znam gde i s kim cu
Gde su ulice nase stvarnosti srecne godine bez svih bolesti
Ref. 2x
Ja hocu da se menjam ja hocu sve da menjam ima li vremena | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Neverne Bebe Sub Jul 05, 2008 10:37 pm | |
| Da ima nas
Korak iznad duge, tanka linija opet svoje misli govorim na glas koliko li cu puta oterati strah samo da si tu i da ima nas
Precicom od snova, korak ili dva koliko je samo kilometara pravim te od svega sto mi neko da nek dobar vetar snove pogura
Pogledaj u sunce, iznad oblaka to sto tamo vidis to smo ti i ja pogledaj u nebo, pogledaj u san to se zove ljubav to smo ti i ja
Opet svoje misli pricam na sav glas ponekad o sreci i da li ima nas sve dane tvoje kupicu bas sve reci sto se nikad ne cuju sve dane sto nam dusu spajaju toliko te volim samo budi tu | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
| Naslov: Re: Neverne Bebe Sub Jul 05, 2008 10:38 pm | |
| Ljubav
Kao vetar na licu,kao kristalne kapi kao umorni dani,kao ljubav i strah hocu da operem ruke,da te prokleto nadjem tamo gde su ti misli, gde se krijes od sebe.
Pricaj nekakve price,pricaj opet o sebi Kazi gde nam je vreme,da l' se secas pocetka gde su ulice srece,koje vode nas negde gde smo ziveli nekad,gde smo ziveli nesto.
Dok ljudi nekud zude,dok zvoni telefon sa rukama od bola ... dodirni me... i kazi gde je ljubav,ljubav kazi gde je ljubav,ljubav.
Kao prsti na kozi,kao voda u ruci tvoje staklene reci lome ponos u nama kao zidovi straha koji ostaju tamo gde smo ziveli nekad,gde smo ziveli nesto.
Dok ljudi nekud zure ,dok zvoni telefon sa rukama od bola ... dodirni me... i kazi gde je ljubav,ljubav. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Neverne Bebe Sre Jul 23, 2008 5:25 pm | |
| Dvoje
Pozovi me da me nema u svakom casu samo mirno cutim govorim nesto kako znas i volim svet u kom je zivot kad ga gubim
nek ti je sreca ma gde postojis ljubavi moja sto te ne volim
I mozda nekad ko ga zna da naucim sve u meni sve je prazno i tako mi je svaki dan odlutam u snove gde to nije vazno
nek ti je sreca ma gde postojis ljubavi moja sto te ne volim ljubavi moja sto te ne volim...
| |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Neverne Bebe Pon Avg 18, 2008 11:53 pm | |
| Kazi gde je ljubav
Kao vetar na licu kao kristalne kapi Kao umorni dani kao ljubav i strah Hocu da operem ruke da te prokleto nadjem Tamo gde su ti misli gde se krijes od sebe
Pricaj nekakve price , pricaj opet o sebi Kazi gde nam je vreme , dal' se secas pocetka Gde su ulice srece koje vode nas negde Gde smo ziveli nekad gde smo ziveli nesto
Dok ljudi nekud zure dok zvoni telefon Sa rukama od bola dodirni me i kazi gde je LJUBAV
Kao prsti na kozi kao voda u ruci Tvoje staklene reci lome ponos u nama Kao zidovi straha koji ostaju tamo Gde smo ziveli nekad, gde smo ziveli nesto
Dok ljudi nekud zure... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Neverne Bebe Pon Avg 18, 2008 11:54 pm | |
| Dunjo moja mirisna
Zivot kao bajka, A bajke nema, dunjo moja... Dodir kao reci, A reci nose ukus bola... Zasto uvek tako mora da se desi, A ljubav je vec na drugoj adresi...
Pogledaj strepnju U ocima svojim, dunjo moja Zar ne vidis da gubis? Umire zivot tvojih snova... I kreni putem koji vodi suprotno od bola I nek' sve djavo nosi Kad delimo na pola Djavo nek' nosi...
Promeni sve nase dane, Al' srece nema... Ljubav i mir Kao da slutim sta se sprema Sta se sprema... Uvek je sladje bas sve ono cega nema To je slepa ulica Na putu do sna, moja dunjo mirisna... Moja dunjo mirisna... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Neverne Bebe Pon Avg 18, 2008 11:54 pm | |
| Sanjaj
Ja kidam meso da bih dotak'o te Neki drugi svet si ti
Vrištaću Nek puknu vene
Sanjaj, sanjaj
Možda dan Mi bolje krene
Sanjaj, sanjaj
Kažu da je ljubav Da se zove ljubav Ime mu je ljubav Nije bol, nije greh
Tvoje su usne kao krv crvene Usne ti ljubim Ja kidam meso da bih dotak'o te Neki drugi svet si ti Ti si bol koji rađa godine I greh | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Neverne Bebe Pon Avg 18, 2008 11:55 pm | |
| Lica
Lice straha u ogledalu vidim kraj I trcim niz polje u kome vise nema vremena
Da li vidis dalje od svoga oka sta je istina Sto sve u meni gori i gorece dok budem ovde Sa vama i njima - vidim kraj
Gde smo kazi gde smo pogresili I zasto nam je sudjen kraj Zemljo o sta smo se ogresili I nema vise vremena
Da li vidis dalej od svog oka sta je istina Sto sve u meni gori i gorece dok budem ovde Sa vama i njima
Kazi gde je ljubav - pokazi mi lice da vidim lice Ja vidim kraj | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Neverne Bebe Pon Avg 18, 2008 11:55 pm | |
| Kisa
Sve godine koje imam menjam ih za noc na zemlji gde god krenem vidim samo crno – beli svet oko sebe
napisacu knjigu napusticu grad kome ostaju stranci i niko ko mi znaci
volim ga,volim nju,volim sve osim tebe ti nosis kisu ovaj grad volim ga al` i dalje cu bez tebe ne znam gde ni s` kim cu
`de su ulice nase stvarnosti srecne godine bez svih bolesti
napis`o sam knjigu napusticu grad u kome ostaju stranci i niko ko mi znaci
volim ga,volim nju,volim sve osim tebe ti nosis kisu ovaj grad volim ga al` i dalje cu bez tebe ne znam gde ni s` kim cu
ja hocu da se menjam,ja hocu sve da menjam ima li vremena
volim ga,volim nju,volim sve osim tebe ti nosis kisu ovaj grad volim ga al` i dalje cu bez tebe ne znam gde ni s` kim cu | |
|
| |
Olja Napredan clan
Broj poruka : 53 Godina : 32 Datum upisa : 18.08.2008
| Naslov: Re: Neverne Bebe Čet Avg 21, 2008 7:59 pm | |
| Ko zna Bistra voda tugu nosi S druge strane prazne postelje Ja volim vetar u tvojoj kosi Kad ti brige s lica sakrije
Probudi nebo i nek' nam kisa Crne misli vodom opere Sve sto jesmo, sad smo nista Kad se ljubav jednom prolije
Ko zna za nas dan da l' dan ce da svane Ko zna, ja plakati moram, milo moje...
Samo reci bez imalo volje I reka suza pocinje Ugasi svetlo i bice bolje Za nekog drugog kad te probude
Ko zna za nas dan da l' ce da svane Ko zna, ja plakati moram, milo moje...
...ako jednom lose krene...
Ko zna za nas dan da l' ce da svane Ko zna, ja plakati moram, milo moje... | |
|
| |
Olja Napredan clan
| Naslov: Re: Neverne Bebe Čet Avg 21, 2008 8:02 pm | |
| Veliki je Bog Ime su tvoje dali za vreme buduce gde su sad oni dani kad ljubav pocinje kazu da negde pevas, reci se ne cuju nekad da tiho jecas,suze te opiju
Gladna sam ponekad i hocu da te ne dam lazem da dobro je rusi se sve
Veliki je Bog sto gleda na nas hocu da placem da mi cuje glas Veliki je Bog sto gleda na nas hocu da placem da mi cuje glas
Jesen u mome kraju,sve kao ranije laste ponekad znaju tiho da odlete
I ne znam da li reci i tebe nocas plase ljubim ti oci da ne gledas me
Veliki je Bog sto gleda na nas hocu da placem da mi cuje glas | |
|
| |
Olja Napredan clan
| Naslov: Re: Neverne Bebe Čet Avg 21, 2008 8:19 pm | |
| Gde smo
Gde smo, tvoj glas jos zivi u mojim danima, jos jedna godina bez suza, bez stida samo kazi gde smo.
Ponekad samo cutimo, na tankoj zici misli hodaju, jos korak pa ce da se okliznu, da te izdaju,samo kazi gde smo.
Ti i ja, u kojem oku skrivas strah, kad nikde nikog nema, i oluja se sprema u grudima, ljubav je bol za nas.
Vise me ne volis, kad prodju dani i sve te podseti, na koja vrata ces da zakucas, ko ce da otvori i grehe da ti oprosti, bas me ne volis, ugasi svetla zauvek i odlazi, rasiri nekom svoja krila,pa poleti u neki svet koji ne vidim i da te ne cujem, ti i ja, u kojem oku skrivas strah, kad nigde nikog nema i oluja se sprema u grudima ljubav je bol za nas. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Neverne Bebe | |
| |
|
| |
| Neverne Bebe | |
|