Ljubavni problemi... - Page 2 Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Ljubavni problemi...

Ići dole 
+5
*I'm a girl in love*
Diamond_girl
Ikac&Njanja
Piink.Ladyy
Angel
9 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

Ljubavni problemi... - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... - Page 2 I_icon_minitimeSre Maj 27, 2009 3:56 pm

sacekaj da prodje operacija, mozda je hwata nervoza od operacije... Posle ces videti kako se ona ponasa i tad razgovaraj s njom
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... - Page 2 I_icon_minitimeČet Maj 28, 2009 3:19 pm

Znas kako ..nemoj joj slati poruke..već se kroz poruke dogovorite da se nađete..kad se pogledate u oči biće ti više stvari jasno,jer oči ponekad više kažu nego reči.
Nazad na vrh Ići dole
_RePeRkA
Moderator
Moderator
_RePeRkA

Broj poruka : 371
Godina : 27
Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... - Page 2 I_icon_minitimePet Maj 29, 2009 11:19 pm

Jao,... Ja ga muvala s mojom najfrendicom posto su pili drugovi a sad kad se vole ja se zaljubila u ljega
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sveisvasta.forumd.biz
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... - Page 2 I_icon_minitimeSre Jun 03, 2009 3:02 am

au pa to je bas zeznuta situacija. Mozda se nisi zaljubila u njega, mozda ti je samo simpatican. Ali ako jesi dobro razmislim jer to moze da unisti vase prijateljstvo...bolje zaboravi na njega dok je vreme i posmatraj ga iskljucivo kao " decka svoje najfrendice"

a sad moj problem: kako da zaboravim jednog decka? Zaljubila sam se, pa sam se potom razocarala u njega...ali i dalje zauzima posebno mesto u mom srcu i nikako da prestanem da mislim na njega...taman sredim svoje misli ubedim sebe da mi vise nije stalo, da mi vise ne znaci i onda kada ga vidim sve to padne u vodu...opet mi srce zakuca od svakog njegovog pogleda...i svakim danom je sve teze i teze.
vasi saveti su mi dobrodosli....
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... - Page 2 I_icon_minitimeSre Jun 03, 2009 1:26 pm

Probaj ovako.Svaki put kad budes pomislila na njega pomisli na nesto odvratno na nesto fujjj,ja mislim da ce to da pomogne :D
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... - Page 2 I_icon_minitimeČet Jun 04, 2009 1:01 am

thx. sep :D uspeo si da me nasmejes.
uvek kad pomslim na njega setim se koliki je kreten i to pomaze Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ljubavni problemi...   Ljubavni problemi... - Page 2 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ljubavni problemi...
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Problemi sa ushima
» Kompjuterski problemi
» LJubavni par...
» Ljubavni kviz
» Ljubavni horoskop

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu