| Nesto za bivseg/bivsu??? | |
|
+13Diamond_girl **jaca** saskica92 Ikac&Njanja butterfly-girl smile_girl Deliverance Angel Piink.Ladyy Angelsmiledoll buuuuuubicaaaaaa dovLa_ bbabystorie 17 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Maj 16, 2008 7:03 pm | |
| Evo prilike da napište nešto što biste htjeli reći bivšoj, ili bivšem, nešto što nemate hrabrosti da mu/joj kažete,a htjeli bi, ili nešto što ste mu/joj već rekli, pa eto da i mi znamo, može biti i odjeb ili nešto romantično...., može biti pismo, može pjesmica,može parola, transparent, bilo šta!!!!! | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Maj 16, 2008 7:10 pm | |
| Jednu malu Njene noge krive Guzio sam Na gajbi od pive Stvarno je imala krive noge, ali to za "gajbu od pive" je samo pesma :D nije bilo na bas tako... :D | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Maj 16, 2008 8:16 pm | |
| ja smem da kazem al njega nema ....
stoko jedna mogao si da mi zahvalis za ono,a ne da se hvalis da si ti sa mnom raskinuo mamu ti sugavu | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Maj 16, 2008 9:44 pm | |
| - buuuuuubicaaaaaa ::
- ja smem da kazem al njega nema ....
stoko jedna mogao si da mi zahvalis za ono,a ne da se hvalis da si ti sa mnom raskinuo mamu ti sugavu e neka si mu rekla | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Maj 16, 2008 9:50 pm | |
| cek i ja nesto da porucim ako ga se setim uopste Ej ti,bivsi bas si bio djubre,samo da znas,eto toliko od mene | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pon Maj 26, 2008 1:36 pm | |
| E ovako porucujem mojoj prvoj ljubavi da je gad sto mi je unistio zivot...toliko od mene | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pon Maj 26, 2008 4:28 pm | |
| xaaaaaa imam i ja nešto da kažem jednom debilu Iskopaću ti oči još jednom prođeš pored mene i namigneš,kupovaćeš invalidska kolica pazi šta ti kažem | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pon Maj 26, 2008 4:36 pm | |
| imam i ja...
debilu pazi se kad te widim imam oci da iscupam rucno,majmune,jadna ti dewojka mrs sugawi! :shock: | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Jul 18, 2008 5:28 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Ned Jul 20, 2008 1:21 pm | |
| Sada sam tek sigurna u ono sto sam oduvek naslucivala:"Ti mene nikada nisi voleo onako kako sam ja to zasluzila" Ali ipak ja te ne mrzim zbog toga,zelim ti sve najbolje :flov: | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pon Avg 11, 2008 6:29 pm | |
| sve najlepse,puno srece u ljubavi... :bye: | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pon Avg 11, 2008 8:15 pm | |
| nemam nista lose da kazem o njemu,extra je decko ,i zelim mu sve najbolje ;* | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Uto Avg 12, 2008 12:05 pm | |
| tebi je lako jer ti imas mene a sta sam zato dobio na kraju ces me ostaviti ej to bi i blesav vidio
poneka ljubav mozda vrijedi bola moja i tvoja vise ne jer ti si samo trag u pijesku gorka brazda koja nestane
danas otvaram oci nakon svih ovih godina niti ja voljeh tebe nit si ti mene voljela samo stara navika je ostala Evo priznajem nije mi lako al' nije slavno plakati javno ti me ostavljas tek onako al' nema placa ispod pokrivaca
Od tebe bolestan bezuspesno lecen ne, suze moje ne postoje malo sam zbunjen i zatecen meni se samo oci znoje
Ref. 2x Ne, nisam ni suzu pustio a moje srce na dlanu je samo sam tiho izustio ljubav ovde vise ne stanuje
Seo sam u cosak i nisam plakao nista iz ociju nisam istakao sem jedne suze koju sam ti posvetio valjda me nitko nije primetio
Evo priznajem nije mi lako al' nije slavno plakati javno ti me ostavljas tek onako al' nema placa ispod pokrivaca sve se vraca, sve se placa.... zato pazi da ne povredis jos neku curu kao sto si mene jer nije swaka dobra duse kao sto sam ja Dok stojim za sankom delimicno pijan mrzeci pomalo i sebe i druge ubijam lagano konjak, cigarete prijatelje dobre, moje verne sluge
Nisam od onih koji cvile vise te nemam i sta tu mogu ja cu se posle odvuci kuci samo da popijem jos jednu s' nogu
Ref. 2x Nisi valjda luda da se stidis sto si me prognala istocno od raja bar se nasmesi kada me vidis ostani djubre do kraja
Znam, necu moci jos dugo da zaspim beskrajno duge, proklete noci kako su pogresni dani bez tebe tu mi ni pice ne moze pomoci
zelim ti sve najlepse.. a da pazi s kim se druzi, nadam se da ces shvatiti na koga mislim... | |
|
| |
saskica92 Napredan clan
Broj poruka : 79 Godina : 32 Lokacija : u stefanovim mislima... Datum upisa : 13.08.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Uto Avg 26, 2008 12:21 am | |
| e ovako..nadam se da ce bivsi imati priliku da procita.... nikada mu necu oprostiti sto se poneo kao kukavica, i optuzio me za prevaru, iako je dobro znao da ga volim, da bi otisao sa drugom... ako ju je voleo, trebalo je to otvoreno da mi kaze...podnela bih.... nadam se da se pronasao...:))) | |
|
| |
**jaca** Super aktivan clan
Broj poruka : 359 Godina : 29 Lokacija : ub Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Sre Avg 27, 2008 8:46 pm | |
| svinjo jedna majmunska zasto mi odmah nisi rekao da imas devojku stvarno ne razumem zasto si me uopste pitao mogli smo ostati dobri drugari a ovako MRZIM TE MAJMUNCINO JEDNA MAJMUNSKA ne mogu da verujem...a bio si tako sladak na prvi pogled ali se vidi da si losa osoba | |
|
| |
Diamond_girl Super aktivan clan
Broj poruka : 265 Godina : 30 Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pon Sep 01, 2008 3:14 pm | |
| Stwarno si kreten..budes li me jos koji put uznemirawao..Raschepicu te na sred ulice kad te widim...!!!!! paceniku jedan! konju! wepru! bas si ...ux.. | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Čet Okt 02, 2008 7:27 pm | |
| Bas si glup ako si mislio da cu i ovog puta trositi suze na tebe! Nisi vredan toga. Ispao si djubre najvece na svetu! Mislila sma da nikad necu kazati nijednu ruznu rec od tebi ali prevarila sma se, mada za tebe ne postoji prava rec.. Samo mi se cini da nema vece stoke od tebe.. ima moj otac, slobodno se udruzite, extra bi ste se slagali.... Idioti! | |
|
| |
Luna Aktivan clan
Broj poruka : 160 Datum upisa : 26.09.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Okt 03, 2008 11:05 pm | |
| Nova devojka ti je extra odvratna! Kao i ti :)) .. bas mi je drago sto ste se nasli ..i sto sam na vreme otkrila ko mi je ustvari bila ''drugarica''! ..samo napred,zelim vam svu najgoru srecu na svetu. P.s sa velikom radoscu bi vam dosla obadvoma na sahranu! Volim vas. | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Okt 03, 2008 11:15 pm | |
| Evo da iskoristim zlatnu priliku,posto moj bivsi saznao za ovaj forum,verujem da ce naleteti i u ovaj kutak! Zao mi je sto sam te na onaj nacin ispalila,mozda to nije bilo pravo resenje,ali ti ustvari znas dokle je nasa veza uopste i stigla tad.. koliko je to sve padalo nisko .. ..priznajem da sam bila malo surova,ali da sam popustila imalo,u tebi bi se stvorila nada da se pomirimo,a ja nisam pronalazila nacin kako da ti ubijem tu nadu ..da se ne zanosis i ne nadas previse ..svi mi govore da me jos uvek volis,a ja to cenim,iako tu svu ljubav skapiram kao drugarska ljubav..jer ti znas da je to sve sto osecam prema tebi..drag si mi i to je sve..znas da moje srce pripada Ivanu ..zato te molim da mi nepises poruke i ne trazis da se pomirimo,mozemo se pomiriti,ali ne ocekuj NISTA vise od drugarstva .. | |
|
| |
| |
| |
~Queen~ Napredan clan
Broj poruka : 65 Godina : 30 Datum upisa : 27.07.2009
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Uto Jul 28, 2009 2:03 am | |
| "Da li znash koliko mi znachish? Samo zhelim da mi se wratish! Da swe o5 bude ko pre! Da li znash da wolim te?"
Wolim te najwishe na swetu,i mnogo mi je kriwo shto si takaw...shto je tebi swe igra,swe prolazno...shto nisi za wezu,shto si najgori zenskarosh. Mozhda cesh i ti nekad malo da se smirish,ali tada ce biti kasno...:/ | |
|
| |
**jaca** Super aktivan clan
Broj poruka : 359 Godina : 29 Lokacija : ub Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Uto Jul 28, 2009 8:24 pm | |
| za Zeljka: sve je bilo super....voleo si me,osetila sam to,taman kada sam shvatila da i ja tebe volim ti si raskinuo....smisljao si razne izgovore samo da mi ne bi rekao istinu,tek posle 5 dana skupio si hrabrost da mi kazes da vise nisi zaljubljen u mene...zar je to bilo toliko tesko?i sve bi bilo super samo da nisi rasirio lazi o meni koje su me mnogo povredile....ispao si nevidjena kukavica....a mislio si da ces isapasti neki frajer ako to uradis...e pa nisi...ispao si nevidjena pi*ka i cela skola te smatra time....svi koji su pricali lose o tebi,bili su u pravu,a ja sam bila zaslepljena....mrzim teeeee!!!! (inace,sve ovo sam mu i inace rekla.... ) za Gosu:jadniche,ako mislis da si neki frajer sto muvas svaku koju stignes,grdno se varas....jer kao sto i sam vidis nijedna te nece...ne znam sta sam u tebi videla.....ali brzo si me razocarao....i to da muvas moju drugaricu preda mnom,a vece pre toga si mi govorio VOLIM TE LJUBAVI!!! i posle lazes kako to nisi ti rekao samo govori o tebi koliko si jadan i koliko si luzer!!!!SELJACINO!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Uto Jul 28, 2009 10:25 pm | |
| Ja imam samo par reči da uputim Paliki sa ove strane ekrana...a koliko sam ja obaveštena,imaće priliku da pročita ove reči.. : Samo kažem: Ona nije JA., P.s znam da će ti smetati što sam te javno spominjala..da ćeš biti besan..ali moj bes i bol tokom 11 meseci naše veze,ni ovo što te spominjem na internetu ne može izlečiti. :) pozz. | |
|
| |
~coka~ Aktivan clan
Broj poruka : 146 Godina : 32 Datum upisa : 14.07.2009
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Pet Jul 31, 2009 4:15 pm | |
| LoL...imam ja svasta da kazem NJEMU...i htela sam...ali to je ono, samo dodatno ponizavanje...kad bi krenula ne bih stala... | |
|
| |
forever in love <3 Napredan clan
Broj poruka : 74 Godina : 32 Datum upisa : 05.08.2009
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? Čet Avg 06, 2009 5:20 pm | |
| ..Ja sam ona koja se zadnja smeje. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nesto za bivseg/bivsu??? | |
| |
|