| Koja pesma je po vama "freak"? | |
|
+19Pucca Mara Dark_gothic Plastic_girl BlueFairy Ikac&Njanja Gossip girl Deliverance smile_girl Ricky aLisa Nevena993 cutter Angelsmiledoll butterfly-girl dovLa_ Angel buuuuuubicaaaaaa Piink.Ladyy 23 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dark_gothic Novi član
Broj poruka : 20 Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Uto Sep 23, 2008 12:29 am | |
| Nkekao mi je domaca estrada potpuni freak.. verovatno zato sto volim drugu vrstu muzike..ne dopadaju mi se tekstovi i uopste zanr muzike. | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Ned Sep 28, 2008 7:53 pm | |
| | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sub Okt 04, 2008 3:20 pm | |
| znea zmija sedi za sankom pije swoj wiski s ledom igra se watrom | |
|
| |
Pucca Aktivan clan
Broj poruka : 110 Godina : 30 Datum upisa : 25.09.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sub Okt 04, 2008 10:10 pm | |
| Sewetina-gas gas...ta pesma me izludjuje! | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Ned Jan 11, 2009 10:33 pm | |
| Evo vam freakove teske:
Da si sa mnom jela zutu proju Zivela bi ko bubreg u loju
Sada ti je dusa bola puna Ubila te ljubav iz racuna...
otisho si, sarmu probo nisi kuche laje a ja mislim ti si
Suzama sam lepio tapete Kad ti ode i odvede dete
nemoj da mi plachesh na pragu da mi vrata ne povuku vlagu
Nekako bih mog'o bez duwana bez rakije ne mogu ni dana 2x rakija me uzela pod swoje sad mi pare konobari broje
Kad sam bio mali Pitali me shta mi je Zashto kredesh cipele Ispred dzamije
Oj, najljepša u katunu doć`u da ti češljam vunu!
Sinoć sam te sanjo, Tanja Ti bi daska, a ja blanja.
Još te svrbi pukotina, Od glijeta Vukotina! | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Pon Maj 25, 2009 1:55 am | |
| ona nova radina pesma: Doslo je to vece rodjendan ja slavi svi u gradu znaju kakve zurke pravim Hej, dodjite sa mnom slavite Moje drugarice drugovi najbolji nocas vas cekaju puni splavovi REF. Drma, drma, ljulja udara k'o struja nocas svaka stvar Dvesta dva'es volti a trezan svaki stoti zurka, ludnica dobro dosli na moj rodjendan DJ i trubaci igraju se s masom ludi ritam vozi svi smo sad pod gasom Hej, dodjite sa mnom slavite Moje drugarice drugovi najbolji nocas vas cekaju puni splavovi REF. Drma, drma, ljulja udara k'o struja nocas svaka stvar Dvesta dva'es volti a trezan svaki stoti zurka, ludnica dobro dosli na moj rodjendanznaci uzas | |
|
| |
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Uto Maj 26, 2009 3:14 pm | |
| Nema pravog veselja ni sale dok necujes momke s magistrale. E moj gazda dodaj malo para da zapeva Lazo Magistrala. Mala moja djavole garavi ja zbog tebe zenu zaboravih. Mala moja i tvoja je pukla cepanica s kojom si me tukla. Pocepo sam opanak na peti pa mi stalno rupa na pameti. Ja sam Janju ljubio na panju u neznanju strpao se na nju. Mala moja na livadi drma kolac da izvadi. Mala moja evo ti ga evo pa sa njega gledaj na Kraljevo. Beograd je veliki kraljevo je manje vodicu te mala na ratarsko imanje. Ip mala ip, sedi mi u dzip da te vozi baja do ravnoga gaja. Ip mala ip, sedi mi u dzip da te vozi baca pravo do stalaca. Pobile se serpe na polici lonac, kanti lupio da pamti. Rado, Rado, Radmila sto si me navadila navadi me na bonbone a sta ce mi one. Imam zenu imam i svastiku obe rade istu gimnastiku. Joj lule moje u selu te nema bolje joj lulence cicino detence. Imam curu ime joj je Kaja, voli mene a sto voli jaja. Joj lule moje u selu te nema bolje joj lulence cicino detence. Lezi puzi pucaju Francuzi, puzi lezi pucaju Englezi. Ajo jo jo jo, pojedose macke loj a lisice kobasice aha haha ha Na sta ovo lici.Lezi puzi pucaju francuzi puzi lezi pucaju englezi.WTF | |
|
| |
Mara Moderator
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sub Jun 06, 2009 12:08 pm | |
| Ozeni me babo moj zenom kakve nigde nema joj, joj, joj
Ona mane ne sakriva mrzi sebe sto je ziva joj, joj, joj
Niti kuva, niti sije za trojicu vino pije joj, joj, joj
Sva se trese kad govori sva je ljuta, sve je boli joj, joj, joj
Ref.
Od tuge bi stalno plak'o ta sve radi naopako joj, joj, joj
Kad me ljubi ona zeva nema sluha ali peva joj, joj, joj
Kad svi rade ona spava od jutra je boli glava joj, joj, joj
Ref.
Svakim danom sve je veca u jelu je njena sreca joj, joj, joj
Kad ti svoje ruke pruza tad je sira nego duza joj, joj, joj
Od sala se jedva krece ni Allah mi pomoc nece joj, joj, joj
hahaha ovo peva Kemal Malovcic i pesma se zove Ozeni me babo moj hahaha | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sub Jun 13, 2009 1:58 pm | |
| sanker -.- mrzi me da trazim tekst,pesma mi je ogavna isto kao i pevac | |
|
| |
Mara Moderator
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sub Jun 13, 2009 4:46 pm | |
| - Deliverance ::
- sanker -.- mrzi me da trazim tekst,pesma mi je ogavna isto kao i pevac
Evo ja cu za tebe Mile Kitic Sanker Rekla mi je usput, rekla da je neko drugi ceka nisam sada lud da placem sto je drugi svlace Idem negde sa ekipom brze bolje mojim dzipom bas do prvo diskoteke da uz ruke neke stare vadim fleke Ref. Sankeru, nocas budi drug cele noci pice toci i tako u krug sankeru, prijatelju moj ako je zaboravim, bicu duznik tvoj Samo sipaj i ne stedi tako ona manje vredi sve su one manje vise znam to, samo bivse Evo, krecu narodnjaci nazdravljaju mi ortaci dok mi ture nove salju kazu, to, kralju, lud si za medalju Prezirem Mileta, to sam valjda nasledila od mog pokojnog dede koji se krstio kad ga vidi na tv-u... | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Pon Jun 15, 2009 10:45 pm | |
| Od JK i galeta mani se.. ide nesto mani se mani se i ne pali se, u nebo pogledaj i zahvali se, moras da naucis da kazes volim te, zato mani se i ne pali se | |
|
| |
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Pet Jul 10, 2009 9:32 pm | |
| KEC KEC KECELJICA - Halil Kurjakovic Lile LJUBIO SAM DEVOJKE I SNASE, ALI SNASE NA SRCU OSTASE. LUBI DRAGA NEMOJ IZBEGAVATI, IDE ZIMA NEMOJ SKIME SPAVATI KEC,KEC KECELJICA POD KECELJOM VEVERICA,A JA IMAM KERA VEVERICU TERA ZEC JEDE KUPUS MACA LOVI MISA JA I MOJA MALA NE RADIMO NISTA 2X MJESECINA DO KOLJENA PALA, NA DRVETU ZENA MI OSTALA ZANO MOJA BRZO CU TI DOCI VOLJECU TE JA U MRACNOJ NOCI KEC,KEC KECELJICA POD KECELJOM VEVERICA,A JA IMAM KERA VEVERICU TERA ZEC JEDE KUPUS MACA LOVI MISA JA I MOJA MALA NE RADIMO NISTA 2X PREVARI SE OZENI SE MALI PA ME ZENA SKREVETA OBALI CEKAJ ZENO DA PORASTEM VECI SAMA CES MI TI U KREVET LECI KEC,KEC KECELJICA POD KECELJOM VEVERICA,A JA IMAM KERA VEVERICU TERA ZEC JEDE KUPUS MACALOVI MISA JA I MOJA MALA NE RADIMO NISTA 2X | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Pon Jul 13, 2009 2:02 am | |
| "Solo " od onog farbanog ped*ra milana stankovica | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
Broj poruka : 371 Godina : 27 Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Pon Jul 13, 2009 4:57 pm | |
| | |
|
| |
**jaca** Super aktivan clan
Broj poruka : 359 Godina : 29 Lokacija : ub Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sub Jul 25, 2009 11:55 am | |
| sve pesme od jelene karleuse....nju ne mogu nikako da "svarim"....sama njena pojava me ubija u pojam....auuuuhhhh.... | |
|
| |
Leena Aya Wolff Napredan clan
Broj poruka : 80 Godina : 30 Lokacija : Over the hills and far away Datum upisa : 21.07.2009
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sre Avg 05, 2009 3:55 pm | |
| najgluplja u zivotu?
Byz-Do you wanna fuck | |
|
| |
Mara Moderator
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sre Avg 05, 2009 4:36 pm | |
| ona bolesna pesma do jaja...aj bezi, kako im nije glupo da pevaju to, Boze moj! | |
|
| |
Broj poruka : 80 Godina : 30 Lokacija : Over the hills and far away Datum upisa : 21.07.2009
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sre Avg 05, 2009 7:26 pm | |
| Ima josh svashta... Ili nasha prerada Britney Spears-Oops I did it again....kao,Oops I'm pregnant again,I played with ur dick....itd. Da ne kazhem shta dalje | |
|
| |
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sre Avg 05, 2009 7:35 pm | |
| Pesma od Rade Manojlović-Rodjendan Ju ju ju,šta je ono,kakva su ono sranja,trese lupa ljulja OMFG,WTF,OMG,LOL | |
|
| |
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? Sre Avg 05, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koja pesma je po vama "freak"? | |
| |
|
| |
| Koja pesma je po vama "freak"? | |
|