| Da li ste probali cigarete? | |
|
+46degla DreamOfCalifornication Tasha'94 Lollipop riba007 ~coka~ ^^CaCa^95^^ MaUsEr SEPULTURA Mara Gossip girl Mawena Ninaa {LoVe FacTorY} ~*~mrkvili~*~ PipiDugaCarapa Willy Vojaaa ~Crazy princess~ Princess dovLa_ ^_HipHopGirl_^ :)_DUSAN Dzo@n@ Darrko- ~**Fun Baby**~ Ruki ~Fairy Annie~ launchped Ludacha cheewy Natsi Olja BlueFairy scofield Deliverance smile_girl booobamara aLisa butterfly-girl strela5 bbabystorie Piink.Ladyy Angelsmiledoll buuuuuubicaaaaaa Angel 50 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
riba007 Novi član
Broj poruka : 10 Godina : 31 Lokacija : Banja luka Datum upisa : 14.08.2009
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Sub Avg 15, 2009 1:55 pm | |
| brate pricaj ti sta oces mogu jedino protiv svoje volje | |
|
| |
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Sub Avg 15, 2009 4:25 pm | |
| nisam a i ne nameravam d ih probam uopste... a mnogi kazu da da cu ih ipak uskoro probati zbog skole u ns-u,drustva itd.. ali ne,necu.. | |
|
| |
Tasha'94 Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : -Over The Rainbow- Datum upisa : 17.08.2009
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Uto Avg 18, 2009 1:12 pm | |
| Nisam ih probala, i iskreno se nadam da necu biti tako nepromisljena da pocnem da ugrozavam i svoj, i zivot ljudi oko mene. (: | |
|
| |
DreamOfCalifornication Novi član
Broj poruka : 38 Godina : 29 Lokacija : So far away..:D Datum upisa : 31.08.2009
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Pon Avg 31, 2009 11:30 pm | |
| Nisam niti namjeravam ali najozbiljnije.Vec sam dosta puta rekla ne i znam da me niko nece nagovoriti d auradim ono sto necu..(: | |
|
| |
degla Novi član
Broj poruka : 43 Godina : 34 Lokacija : Vrbas Datum upisa : 06.07.2009
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Uto Sep 01, 2009 8:22 am | |
| - SEPULTURA ::
- Al što je fora ovi svi što govore nikad neću fuj fuj i tako to ti obično uvek prvi probaju.Msm ima pojedinaca al tako je uglavnom kod većine.
istina... ja i dalje probavam | |
|
| |
~Queen~ Napredan clan
Broj poruka : 65 Godina : 30 Datum upisa : 27.07.2009
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Ned Okt 25, 2009 6:29 pm | |
| jesam naravno..xD ne pushim...ali probala sam...tj. nekad mi se desi da uzmem dim od nekog i tjt. | |
|
| |
Katarinche* Napredan clan
Broj poruka : 82 Godina : 31 Datum upisa : 29.08.2009
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Sre Okt 28, 2009 4:38 pm | |
| Probala sam... i nekad imam zelju da zapalim cigaretu,ali me brzo prodje... ali bas kad mi se pushi,uzmem cigaretu i povucem dva-tri dima.. toliko.. nikada nisam ispusila cigaretu do kraja :D cisto iz zezanja..ne planiram da postanem pusac... | |
|
| |
Filip Budva Novi član
Broj poruka : 20 Godina : 29 Datum upisa : 07.12.2009
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Pon Dec 07, 2009 11:42 pm | |
- Al što je fora ovi svi što govore nikad neću fuj fuj i tako to ti obično uvek prvi probaju.Msm ima pojedinaca al tako je uglavnom kod većine.
potpisujem. Tako sam i ja pricao necu necu nikad pa prosle godine pocne drustvo ja za njima,od tad pusim svakodnevno i ne prestaje mi se,travu pusim kad ima. | |
|
| |
<<<SteFaN>>> Aktivan clan
Broj poruka : 114 Godina : 31 Datum upisa : 05.08.2009
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Sre Dec 16, 2009 12:34 am | |
Spadam u te pojedince . Imao sam prilike i za travu i za cigare ali NISAM probao josh, niti planiram. | |
|
| |
aLisa Aktivan clan
Broj poruka : 244 Godina : 29 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? Čet Dec 17, 2009 7:51 pm | |
| Nisam, niti planiram... A ako ikad budem imala želju za tim, kupiću Bobi štapiće.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li ste probali cigarete? | |
| |
|
| |
| Da li ste probali cigarete? | |
|