Prvi decko i roditelji..hm.. Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Prvi decko i roditelji..hm..

Ići dole 
+19
Goth Girl
Ikac&Njanja
~**Fun Baby**~
^_HipHopGirl_^
Luna
Pucca
_~*IwChE*~_
Splav-girl
*Mala*
~Fairy Annie~
Deliverance
smile_girl
~Dora~
Anuska
rebel93
ANAHI & DIMA
Piink.Ladyy
Angelsmiledoll
Angel
23 posters
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Prvi decko i roditelji..hm.. Empty
PočaljiNaslov: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeUto Maj 27, 2008 10:49 pm

Kako je to bilo?

Kako su reagowali?

i jeste li im uopste rekli za prwog decka? fdg
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeUto Jun 10, 2008 10:55 am

Nisam im ni rekla Laughing
Ae bezi 12 god i ja sad njima kao da pricam nema sanse ahahahah
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeUto Jun 10, 2008 2:38 pm

Naravno da im nisam rekla.
I pre 16-17-te ne planiram.
Jer znam njihovu reakciju,dovoljno ih poznajem,i kad sama osetim da bi mogla da im kazem,to cu i uciniti.
Kroz mnogo sam prosla,i zato roditelji ne zele da kako meni tako ni sestri ponovi ovo iz nase proslosti.
Nazad na vrh Ići dole
ANAHI & DIMA
Novi član
Novi član
ANAHI & DIMA

Broj poruka : 27
Godina : 34
Datum upisa : 11.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeSre Jun 11, 2008 11:28 pm

nisu znali ni kad sam pocela dugu vezu 3 godina, a nisu ni znali kad sam raskinula u Martu ove godine

Edit by Joleee:Zamolila bi te da pises malim slowima.. Wink
Nazad na vrh Ići dole
rebel93
Novi član
Novi član

Broj poruka : 25
Datum upisa : 07.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 1:33 am

nisu znali...i ne planiram da im pricam nista..neka sacekaju jo 2-3 god.znajuci njih morace da ga upoznaju a to mi bas i ne odgovara
Nazad na vrh Ići dole
Anuska
Novi član
Novi član
Anuska

Broj poruka : 40
Godina : 31
Datum upisa : 13.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimePon Jun 16, 2008 11:27 am

meni keva kaze-bravo mala nadam se da je neki zgodan macan... sigurno ima dobro dupe... i plocice... i onda tako nas dve komentarisemo njegov izgled i to... u svakom slucaju potpuno me podrzava... a cale kaze-nadam se da nije neki strebercic i blentavac... budi ti mala sa kim hoces samo nemoj molim te da moram da te vucem po ginekolozima... bare ne dok ne napunis dvadesetak godina... ali i on me stvarno podrzava... i drago mi je zbog toga...
Nazad na vrh Ići dole
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeČet Avg 21, 2008 4:37 pm

Ma kakvi da znaju...Ju sta bi se desilo...Za njih ja nikada nisam imala decka,ali ja ih "nagovaram" da me puste da me puste da imam,da mogu mirno da disem...
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeČet Avg 21, 2008 4:39 pm

Nisam im rekla ,zato sto je ta veza trajala jako kratko
Nazad na vrh Ići dole
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeČet Avg 21, 2008 7:28 pm

*Emy*93 ::
Nisam im rekla ,zato sto je ta veza trajala jako kratko
Moje su isto bile kratke,a da je bilo nesto duze,onda bi verovatno skontali...
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimePet Avg 22, 2008 1:43 am

ma bilo opusteno xD imala sam prvog decka u petom razredu Laughing

davala mi je da se vidjam sa njim,cak stavise,bilo joj je slatko sve to...dobro sam prosla :p
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
~Fairy Annie~
Aktivan clan
Aktivan clan
~Fairy Annie~

Broj poruka : 112
Datum upisa : 01.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimePon Sep 01, 2008 11:32 pm

pa prvog decka sam imala u 4.razredu i normalno swi su znali za njega cak su me i zezala i meni je bilo kriwo cak me i sad zezaju kad se sete Laughing
Nazad na vrh Ići dole
*Mala*
Novi član
Novi član
*Mala*

Broj poruka : 4
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimePet Sep 12, 2008 10:32 pm

to je bilo uzas..dok se nisu nawikli..kasnije je swe bilo ok...
Nazad na vrh Ići dole
Splav-girl
Aktivan clan
Aktivan clan
Splav-girl

Broj poruka : 104
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimePet Sep 12, 2008 10:49 pm

Moja sreca je i njihova !
ako sam ja srecna,meni je lepo..zasto nebi bilo i njima?
Uostalom ja treba da provedem zivot snjim,da se zabavim snjim a ne oni!
Nazad na vrh Ići dole
_~*IwChE*~_
Novi član
Novi član
_~*IwChE*~_

Broj poruka : 29
Datum upisa : 27.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeSub Sep 27, 2008 10:17 pm

pa za prwog nisam rekla...a za drugog jesam,mislim,mami-bilo je to letos,a nekako mi je bilo lakshe da joj kazem jer se moja naj drugarica mesec dana pre toga smuwala sa jednim deckom,pa mi je bilo lakshe i zato shto je taj moj decko bio brat(od tetke) od prijatelja mojix roditelja i bio je stariji 3 godine...'92 godishte...i eto bili smo zajedno,nekix 20 dana,waljda,ma ne znam, ni ja kolko...raspala nam se weza iz dwa razloga...druge shkole,daljina...
Nazad na vrh Ići dole
Pucca
Aktivan clan
Aktivan clan
Pucca

Broj poruka : 110
Godina : 30
Datum upisa : 25.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeSub Sep 27, 2008 11:11 pm

Imala sam punooo decka ali ni za jenog nisam rekla kewi....mislim ne zelim da joj pricam o tome josh sam mlada a i nisu weze neshto ozbiljne da bi joj pricala!
Nazad na vrh Ići dole
Luna
Aktivan clan
Aktivan clan
Luna

Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 3:40 pm

Jesam rekla mami za jednog decka..
mada ne vidim ni razlog zasto sam jer smo ubrzo raskinuli .. nemam ni razlog da im kazem jer veze nisu bile ozbiljne .. a ne verujem da im je bas zabavno da malo malo pa iam decka a brzo raskinemo.
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeSre Okt 15, 2008 11:57 am

Ja jos nisam imala decka :)
Ali mislim da cu da kazem mami, to je sasvim normalno,a mozda cu ipak u pocetku to malo da krijem od nje...
Nazad na vrh Ići dole
~**Fun Baby**~
Aktivan clan
Aktivan clan
~**Fun Baby**~

Broj poruka : 174
Datum upisa : 19.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeSre Okt 15, 2008 2:29 pm

ne,nisam jer se plasim njihove reakcije...za prvog su samo nekako saznali,i reakcije su bile katastrofalne,ne mislim na to da su me tukli..nego ono Milice to nismo ocekivali od tebe,ti si jos mala,ima vremena,ne zelimo vise da cujemo za to,niti da se to ponovo..ali ja ne vidim nista lose u tome....ne znam sta im je..kao da nisu bili u mojim godinama..mada svi su roditelji razliciti...eto moji su takvi i to ne vole...
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeSub Okt 18, 2008 1:03 pm

narawno da je znala.. moja mama je ok i s njom mogu da pricam o svemu... samo mi je rekla da ako je meni lepo onda je sve ok... to je to.... a to se desilo owe godine.. inace na one simpatije se i nije toliko obazirala.. znate ono kao.. ma klinci, pusti ih.. hihi
Nazad na vrh Ići dole
Goth Girl
Novi član
Novi član
Goth Girl

Broj poruka : 34
Datum upisa : 23.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 10:49 pm

nemam decka,a i ne planiram da ga imam pre 15-e,jer mi je pre 15-e glupo.......
Nazad na vrh Ići dole
Patuljcica
Novi član
Novi član
Patuljcica

Broj poruka : 28
Godina : 32
Datum upisa : 02.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeNed Nov 02, 2008 1:34 am

Majka mi je znala za Chada,ali ne i za Tylora..
Tylor je bio 9 godina stariji od mene ..pa ipak nisam htela nista da joj kazem,da izbegnem njene nepotrene komentare.
Cale je znao da mi se samo neko dopada..ali nisam mu nikada generalno pricala u koga,sta i kako,niti je to njega preterano zanimalo.
Nazad na vrh Ići dole
~*~mrkvili~*~
Super aktivan clan
Super aktivan clan
~*~mrkvili~*~

Broj poruka : 363
Godina : 34
Datum upisa : 07.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeNed Dec 07, 2008 10:48 pm

moji roditelji su sve moje momke do sada upoznali i potpuno me podrzavaju u tome...nikad im recimo nije bilo bitno u koju skolu ide,da li je siromasan ili bogat,itd...njima je vazno samo da je dobar prema meni,da me voli i postuje...
Nazad na vrh Ići dole
Ika
Napredan clan
Napredan clan
Ika

Broj poruka : 88
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 9:38 pm

hmm....oni ni ze znaju.....i zasto bi
Nazad na vrh Ići dole
Milica_94
Aktivan clan
Aktivan clan
Milica_94

Broj poruka : 159
Datum upisa : 15.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitimePet Jan 16, 2009 12:02 am

Za prvog decka im nisam rekla iz razloga sto sam imala 12 god.....a sada znaju da imam decka....i sada mi je potpuno opusteno da im kazem...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Prvi decko i roditelji..hm..   Prvi decko i roditelji..hm.. Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Prvi decko i roditelji..hm..
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Decko narkoman?!
» Vas decko iz snova...
» Sta ako ga roditelji ne prihvate?
» Sta slusaju vasi roditelji
» ~Prvi utisak~

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu