| Djogani the best of... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:01 pm | |
| Kralj diskoteka
Jednog lepog divnog dana izlazim iz studija bacili smo par ideja ritam prosto ubija
Ne ide mi se kuci luto bih po gradu u glavi mi sto ideja sredicu estradu
Kada iza ugla nailazi Vesna ozarena, nasmejana prelepa i toga svesna
Prilazi i kaze e treba da razgovaramo sednemo i pricamo i lepo se dogovaramo
Ako ne mora ja ne bih ma de to da kazem po dobrom starom obicaju pocinjem da lazem
Jao, kao bas ne mogu sad mora da kupim stabilizator katalizator, koklomator, a
Moram i do ambasade vidis valjda sta nam rade trebace nam jos par viza da dodjemo do deviza
Dolazim za pola sata idem tu do brata s banke da dignem cek tetki samo da odnesem lek
Ref. Tata, treba da castis nije u redu radost da se krije meni prvo pa musko tebi treca sreca malo li je
Tata, treba da castis posao moze ma i mora da ceka kad mali Djole poraste ljubi ga majka bice kralj diskoteka
Cekaj, stani, mali Djogani i sta sad da radim velika panika me hvata hladan znoj me obliva ponovo bicu tata
Ne gledaj me tako znas da je i meni stalo cisto pitam sta bi bilo kad bi sacekali malo
Mislim sto bas sada kada stize leto sto zakazali smo tezgi nastupa i sve to
Sta ce reci gazda Boza gazda Deki, gazda Sima sta da kazem kad pozovu sta da kazem svima njima
Ali ipak mi se svidela ideja ma sigurno ce biti na caleta dileja a mozda ce zbog njega mnoge zene da polude
Hm, da vidim sta bi mogao da bude direktor, ministar predsednik vlade
Pevac ili glumac ili voditelj Grand parade navijacki fanatik ili vrhunski fudbaler ali sigurno ce biti veliki svaler
Ref.
Cekaj, stani, mali Djogani ma sigurno ce biti na caleta dileja tata, bicu tata ja, tatatatatata tata, bicu tata ja, tatatatatata
Ref.
Tata, treba da castis nije u redu radost da se krije meni prvo pa musko tebi treca sreca malo li je
Tata, treba da castis posao moze, ma i mora da ceka kad mali Djole poraste ljubi ga majka bice kralj diskoteka | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:02 pm | |
| Ozeni me
Znam ja dobro muski rod svi vi lepo lazete satro puni kao brod i tako to zeljni prave ljubavi al' vas zene koriste na istu foru dobijete trazeno
Nisam ja u fazonu nista pre braka a stvar principa znaj da nisam laka
Ref. 2x Ozeni me i shvaticu te ozbiljno ako se stvarno volimo, sad mi dokazi ozeni me, bice ti zivot kao san medeni mesec svaki dan, obecavam
Znam ja dobro muski rod svi vi zvezde skidate dobro da na nebu jos i sijaju kazes, lepa, pametna a mislis da sam naivna tvoji komplimenti mi ne prijaju | |
|
| |
| Panika
Ne volim kada zavolim kada zavolim ja gresim dopustim kad se opustim
Zelim da me zavolis da zavodljivo se smesis priznacu i pristacu nisam znala da je to opasno, zapaljivo, tako neodoljivo
Ref. Pa, pa, panika kada blizu sam ti ja gubim glavu na tvoj znak vodi me u polumrak
Pa, pa, panika kad blizu sam ti ja glas mi pretvoris u dah ti si andjeoski prah
Ne verujem srcu tvom lagalo me vise puta navelo pa zavelo
Ref.
Maco, samo pridji blize vidim, pogled tvoj me stize vidim, samo ide nize i vise se ne dise ma pusti fore, hajmo gore sve od sumraka do zore | |
|
| |
| Skandal
Da li bi voleo da priredim ti to sto si ti meni nekad priredio da drug ti kaze da me s drugim video a ja da priznam ti bezobrazno to te ceka, znaj, kada dodje kraj samo cu ti reci, idi, setaj
Ref. Skandal, kada zena ludi pravi skandal nacisto poludi, mali, skandal shvatices da sam tvoj licni vandal i dok trepnes srusicu ti sve
Da li bi voleo da odmah provalis kada sa drugim te prevarim da l' hteo bi na delu da me uhvatis a ja bez blama jos da te upoznam s njim to te ceka, znaj, kada dodje kraj samo cu ti reci, idi, setaj
Ref.
Kada zena sudi pravi skandal nacisto poludi, mali, skandal shvatices da sam tvoj licni vandal i dok trepnes srusicu ti sve | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:03 pm | |
| Jagode sa slagom
Lako je tebi ti izlaz nadjes lako odes i ostavis mi bolne uspomene
Ne mogu lepo da zaboravim tek tako ja svoje sutra pisem kao proslo vreme
Ne, ne mogu lepo da zaboravim tek tako ja svoje sutra pisem kao proslo vreme
A da si makar bio los da imam razlog da zaboravim ne bi u meni bio jos nasla bih snage da ozdravim
Ref. Voleo si jagode sa slagom onih dana kada si ih uzimao kradom sa mojih usana
Okrenem se, svuda oko mene i posle tebe ti kako reci da je nase proslo vreme neznosti
Cudno je kako ljubav brzo bledi sad mi drage pesme tako tuzno zvuce
I kad zagrmi bol mi dusu sledi a tvoj me zagrljaj cuvao do juce
I kada zagrmi bol mi dusu sledi a tvoj me zagrljaj cuvao do juce
A da si makar bio los da imam razlog da zaboravim ne bi u meni bio jos nasla bih snage da ozdravim
Ref.
Moja ljubavi | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:03 pm | |
| Cekaj me kod kolima
Zar ti stvarno, mala ne znas ko sam ja zar ti nikada nisi cula za Djoganija e, pa to sam ja, da l' si znala to dodji da malo, malo djuskamo
Hajde, vodicu te sad odavde ja i cekacu te dole kod kolima moram da samo da prvo javim se zove me Answer, Answer zove me
Stani, nisam babaroga niti opasan ko droga ali ipak hocu da ti skinem ruz tako lepo je u mraku a ja nisam, znas, u braku ja sam, sada sam samo Sladjin bivsi muz
Ja bicu poznata znam, bicu poznata jer sam s tobom vidjena u svim novinama, u svim novinama
Ref. Ja, bices poznata znam, bicu poznata jer si sa mnom vidjena u svim novinama, u svima novinama
Svasta cujem, ali nikako nisam ljut koliko me ima po novinama postao sam zut ma opusti se i uvuci mac dobro nam dosla, sad i ti si trac
Kovaju o meni mnogi vicovi nezgodni ko pokvareni slicovi a ti da, kao da nisi znala ko je ko ma pusti to, hajde da djuskamo
Nikada ne nosim kravatu nikako ne plivam u zlatu ali ljudi ipak znaju ko sam ja meni igra je u krvi stvarno sam najbolji i prvi hoce svi da djuskaju kod Djoleta
Hajmo svi kod Djoleta svi kod Djoleta da bih bila vidjena u svim novinama, u svima novinama
Ref.
Sada te imam u rimi zapalim vatru i ostavim pesmu da kuva se dok se jos dimi a onda da duvam i duvam i pitam se da l' ce City to da primi i da l' ce to da snimi ali kad snimi ima da bude krimi
Otvaras usta na zvuk doteras malo svoj struk dodjes kod mene na kurs implante stavi i sta ce ti brus puknem soma il' dva da te probijem ja i ceo svet s tobom ce da djuska
Znaj da sa mnom sve je Grand daj, dodji na moj stand estrada nam je ko buvlja pijaca i, i mesta ima jos iako pun je kos ma veruj da si samo ti jos falila
Samo ja sam falila ja sam falila da bih bila vidjena u svim novinama, u svim novinama
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:04 pm | |
| Prekinimo ovaj film
Lepo proslo je kao tren sad ko da stojim u pustinji tuge reci zasto si zamisljen da li tvoje misli sada su kod druge
Volela bih da sanjam sve da nikad nisam ni srela te da nadjem zamenu za bol sa tobom ne mogu to
Ref. Prekinimo ovaj film da nam kraj ne bi bio tragican prekinimo ovaj film vec odavno mi nisi magican prekinimo ovaj film da nam kraj ne bi bio tragican prekinimo ovaj film za kraj
Ne mogu da setim se sta je to privuklo tebe i mene htela bih da sve nestane da s tobom odu i sve nase uspomene | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:05 pm | |
| Urnebes
Subota je izlazim kuci pamet cu da ostavim sad kad vise nisam s' njim na crveno prolazim
Bas me briga, da li smem bas cu da se napijem glavu gore, sad je trend pa se sutra ne brinem
Ref. 2x Budi moja nocna duga i terapija za stres ova noc ko svaka druga dobra je za urnebes
Subota je nemam skim zato sama izlazim sad kad vise nisam s' njim prvog cu da pokupim
Bas me briga, ne slusam sve te price dobro znam nicega me nije sram ne bitno je kad si sam
Ref. 4x | |
|
| |
| Dok ja ljubim
Ko bi reko da cu se zaljubiti bas u tebe, a ti mi pamet pomuti kad pozeleh srecni dom puce bruka da si s njom lakse bih prezivela i brodolom kad pozeleh srecni dom puce bruka da si s njom lakse bih prezivela i brodolom
Ref. 2x Dok ja ljubim zemlju kojom hodas hteo si u belo roblje da me prodas sudbina je zivi svedok tvoga greha sudbina ti majka, meni maceha
Gde da odem da na tebe ne mislim kad od tvoje dobre volje zavisim kad sam htela najbolje desilo se najgore da se vrata prevare otvore kad sam htela najbolje desilo se najgore da se vrata prevare otvore
Ref. | |
|
| |
| Djogani Coca Cola
Izgled zna da prevari danas to u modi je da se mlada devojka oblaci slobodnije
Al' to nista ne znaci tek da znas, lepi moj ako ti se dopadam to je samo problem tvoj sta te briga ko me oblaci i svlaci meni znaci ako ljubavlju zraci
Ref. 2x Tacno je da se napijem i od Coca Cole lako na dobru pesmu otkacim jos lakse mogu da zaplacem kad se drugi vole al' tesko mi je da se zaljubim
Izgled zna da otkrije nekad jasne namere al' je cesto moguce da te oci prevare
Eto u mom slucaju pogresno si shvatio da je gotov posao cim si pice platio sta te briga ko me oblaci i svlaci meni znaci ako ljubavlju zraci
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:06 pm | |
| Djogani Pravo lice
Ledene su oci te cekale na tren iz tvojih usta lazi sve u meni nasle plen islo ti na ruku sve zacarala si me bez snage da ti kazem ne bez bitke dao sve
Iz koje price si dosao pred mene i na sta lice te lazi istrosene bio si ubedjen da bice lako i sada kad si pobedjen trunes polako
Ref. Pravo lice grabljivice sad je jasnije, on uzima sve pravo lice grabljivice pre il' kasnije se pokaze
To tvoje srce divlje je kao zemlja nicija u njemu ljubav ne nice samo korov izbija
Necu da cekam ceo vek da bi se probudila kad nema te to je moj lek protiv ludila
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:06 pm | |
| Djogani Od 1 do 10
Da li sam bila nocas dovoljno ubedljiva da je zaboravis, da je zaboravis nimalo stedljiva al' dovoljno lekovita da ozdravis, da je zaboravis da li sam uspela da ti se zalepe trepavice dok u mene gledas da li ti proslost ide na zivce
Ref. Od 1 do 10, na skali oceni sta osecas sa mnom sta mislis o meni da l' vidis me ko provokaciju ili dozivljavas ko inspiraciju
Da li sam bila nocas dovoljno romanticna da srce otvoris, da srce otvoris malo bezobrazna al' dovoljno takticna da progovoris, da progovoris da ti se zalepe trepavice dok u mene gledas da li ti proslost ide na zivce | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:07 pm | |
| Pepeljuga
Jednog lepog dana u srcu Balkana devojka iz grada tako fina i mlada dobila je zelju da radi sta je htela pa je onda kao slucajno mene srela
A ja pravi mamac tipicni Balkanac izradila me kao da sam Afrikanac ja je stavio na presto ko da iza mene njoj je mesto dobio po nosu sad zbog nje
Ref. 2x Ja nisam Snezana ma ni Pepeljuga ni princ mi ne treba (ja) trazim novog sponzora
Namere su moje prema njoj bile casne a njene su mi prekasno postale jasne ja sam hteo brak ona rekla bljak u dzepove mi navukla veciti mrak
Rogove mi dala da ispadnem budala ubacila mi rovca da oslobodi me novca operisana zena od osecanja zeli samo kintu za nova putovanja
Ref. 2x
Njeni prohtevi mere se na tone ona hoce sve kola, jahte, avione samo juri tamo gde je zlatna zila ja igrao sam ulogu glavnog debila
Jezik novca govorila je tecni pa tako ono ziveli su srecno, dugovecno bice zavrsetak ali neke druge bajke ja ostao sam go kao rodjen od majke
Ref. 2x
Bas da vidim kakav si dasa sta se krije iza tvog stasa hajde reci kol'ko si tezak...
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:07 pm | |
| Pravo lice
Ledene su oci te cekale na tren iz tvojih usta lazi sve u meni nasle plen islo ti na ruku sve zacarala si me bez snage da ti kazem ne bez bitke dao sve
Iz koje price si dosao pred mene i na sta lice te lazi istrosene bio si ubedjen da bice lako i sada kad si pobedjen trunes polako
Ref. Pravo lice grabljivice sad je jasnije, on uzima sve pravo lice grabljivice pre il' kasnije se pokaze
To tvoje srce divlje je kao zemlja nicija u njemu ljubav ne nice samo korov izbija
Necu da cekam ceo vek da bi se probudila kad nema te to je moj lek protiv ludila
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Djogani the best of... Sub Apr 05, 2008 3:08 pm | |
| Sama
Ref. Sama, kao plamen od svece sto sja luda, kao niko za tobom sam ja tvoje ime kroz snove dozivam
Doso si na moje srce kao na oblak stao si i sad se pitam da li bas sve prolazi
Oko mene je ostao trag jos uvek se nadam i jos si mi drag volim te glasom svih pesama mojih
Cujes li ovu reku sto suze mi nosi vidis li ove ruke sto kao prosjak traze mir
Snovi su moji sruseni svet i ne postojis nigde kao ledeni cvet u drugima trazim te gde si ti
Ref.
Cujes li ovu reku sto suze mi nosi vidis li ove ruke sto kao prosjak traze mir
Snovi su moji sruseni svet i ne postojis nigde kao ledeni cvet u drugima trazim te gde si ti
Ref.
Znam da nema te srece za nas trazim u tebi utehu, dugu i spas tvoje ime kroz snove dozivam
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Djogani the best of... | |
| |
|
| |
| Djogani the best of... | |
|