| Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... | |
|
+10Angelsmiledoll Ikac&Njanja Angel Deliverance smile_girl Nevena993 dovLa_ Piink.Ladyy buuuuuubicaaaaaa bbabystorie 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| |
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Čet Maj 29, 2008 8:11 pm | |
| ovo je svet za pametnije ovo je put za neke hrabrije a moje srce je pile drhti od straha kada grmi nezno ko svila na kaldrmi a moje srce je pile pokislo zuto i malo sto je kraj orla jednom zaspalo | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Čet Maj 29, 2008 8:20 pm | |
| Sta je svrha ljubavi kad tako boli zasto srce slomi se kad stvarno voli izgubila sam sav svoj svijet ali dalje pitam se sta je svrha ljubavi kad nemam te
Jos uvijek sama sam jednak mi je svaki dan s tobom ustajem i opet upadam u san
Cini se zivim kao i prije a unutra umirem jer oko sto me voljelo zauvijek se zatvorilo
Ja jos vidim te u svakom licu prelijepom svaka ulica na tvoju podsjeca i svaka ljubav mi na tebe mirise i ako ne znam da l' me cujes sada pitam te nema nikakve veze sa stvarnošću,ali često se tako usamljeno osećam. | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Čet Maj 29, 2008 11:03 pm | |
| udarila vrucina covek ne moze da dise zajapurila se baba pita oce l` biti kise ne brini ti baba bice kise al za malo vidis onu tamo trci shatro skida neko salo ................ ispod trole baba ne pokazuje znake zivota reko greota pa do kladionice kakva li je kvota ali slucajno se setih - ja se u to ni ne razumem e spucalo me sunce j**** li mu sunce | |
|
| |
Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Ned Jun 01, 2008 10:32 pm | |
| Ne znam sta se desava zemlja je tako daleka Al' nemam strah od letenja jer nisam sama
Ne znam sta se desava ovo je put bez povratka zemlja je tako malena | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Ned Jun 01, 2008 10:35 pm | |
| ko je pijan zaspao za stolom ko se druzi sa tugom i bolom ja sam ljudi sto bih krio da sam srecan ne bih pio ja sam ljudi sto bih krio da sam srecan ne bih piooo | |
|
| |
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Ned Jun 01, 2008 10:36 pm | |
| Ako te nije pronasla ljubav potrazi me, bicu k'o prije na istom mjestu svu ljubav skricu od svih da nikada vise nikoga ne zavolim :jasviram: | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Pon Jun 02, 2008 3:05 pm | |
| O meni kruže vicevi,slobodno priđi i reci mi.. duušoo znam da voliš što sam plava, nek pričaju da sam glupa, nesmeta mi baš je straavaa... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Pon Jul 14, 2008 8:41 pm | |
| Znala sam o tebi, znala sve, pala ti na grudi ledene, tamo samo kamen kuca tu gde ljubis koza puca. Znala sve i na sve pristala, samo jednom sam zablistala nije ljubav sve sto vidis zato pazi kome zavidis.
Poslednji izmenio *Emy*93 dana Sre Jul 16, 2008 4:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Pon Jul 14, 2008 8:44 pm | |
| Ustajem! Sto ustajem kad svaki dan isti je zatvorila sam sama sebe u svoj svet, jer nista drugo mi ne preostaje samo da ozivis me. Svaku svoju staru gresku ponavljam, Disacu ako mi das vazduha pevacu ako mi das podstreha da sam najbolja.... | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Ned Jul 20, 2008 2:42 pm | |
| I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping Far away and dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Well, every moment spent with you Is a moment I treasure I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, babe And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you, babe And I don't wanna miss a thing Lying close to you Feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes and thank God we're together And I just wanna stay with you In this moment forever, forever and ever I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, babe And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you, babe And I don't wanna miss a thing I don't wanna miss one smile I don't wanna miss one kiss Well, I just wanna be with you Right here with you, just like this I just wanna hold you close Feel your heart so close to mine And stay here in this moment For all the rest of time Don't wanna close my eyes Don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, babe And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do 'Cause I'd still miss you, babe And I don't wanna miss a thing I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, babe And I don't wanna miss a thing 'Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you, babe And I don't wanna miss a thing Don't wanna close my eyes Don't wanna fall asleep, yeah I don't wanna miss a thing I don't wanna miss a thing,Aerosmith | |
|
| |
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Ned Jul 20, 2008 2:58 pm | |
| Kad me ne volis,osecam u zraku... kad me ne volis znam ja najbolje gora je to bol od grudobolje | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Pet Jul 25, 2008 1:49 pm | |
| Vrelo podne zega se oseca a meni je vrucina od tog tvog zavodljivog osmeha tvojih usana blizina mi radi stvari nisu za pricanje jer ja sam kao fina bezobrazo mi sapuces pitanje da li plasi me brzina, kojom sam ti priznala da ti mozes mi sve, hajde pocni vec sto pre,wou... :juhuhuhuh: :flov: :flov: :flov: :flov: :flov: :flov: :flov: :flov: | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Pet Jul 25, 2008 1:57 pm | |
| Closed off from love I didn't need the pain Once or twice was enough And it was all in vain Time starts to pass Before you know it you're frozen
But something happened For hte very first time with you My heart melts into the ground Found something true And everyone's looking round Thinking I'm going crazy But I don't care what they say I'm in love with you They try to pull me away But they don't know the truth My heart's crippled by vein That I keep on closing You cut me open and I
Keep bleeding Keep,keep bleeding love I keep bleeding I keep ,keep bleeding love Keep bleeding Keep,keep bleedind love You cut me open.... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Čet Jul 31, 2008 1:46 pm | |
| Ja sam oduvek spavao s tvojim imenom na usnama ti si oduvek spavala s mojim imenom na usnama
I gde god da krenem tvoja je ruka u mojoj ruci i kada zelim nesto da kazem ja kazem mi
Ref. Ljubav, ljubav ah, ljubav
Svi moji drugovi su odavno i tvoji drugovi dvojinu su stari Sloveni imali u recniku
I kada zelim da kazem ja ja kazem mi i kada mislim o sebi u stvari mislim o nama
Ref.
I kako vreme nam prolazi da, vreme nam prolazi brzo dani i noci su slonovi na indijskom crtezu
Boli i boli i boli i boli nas ljubav boli nas ljubav
Ref.
Polako dosada mrsi nam kosu i prlja nam ruke polako dosada pravi nam bore
Od laznoga smeha i nase reci od milja su navika i nasa imena od milja su navika
Boli nas ljubav ljubav, ah ljubav
Ref.
Ljubav, ljubav, ljubav | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Uto Avg 12, 2008 12:07 pm | |
| Evo priznajem nije mi lako al' nije slavno plakati javno ti me ostavljas tek onako al' nema placa ispod pokrivaca
Od tebe bolestan bezuspesno lecen ne, suze moje ne postoje malo sam zbunjen i zatecen meni se samo oci znoje
Ref. 2x Ne, nisam ni suzu pustio a moje srce na dlanu je samo sam tiho izustio ljubav ovde vise ne stanuje
Seo sam u cosak i nisam plakao nista iz ociju nisam istakao sem jedne suze koju sam ti posvetio valjda me nitko nije primetio
Evo priznajem nije mi lako al' nije slavno plakati javno ti me ostavljas tek onako al' nema placa ispod pokrivaca | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Pet Avg 15, 2008 2:55 pm | |
| nestajem iz ove price kada vrata zatvoris dodiri senke lice sada kad me ne volis ona te nocas ljubi s njome da ces ponosis odlazis sve se gubi sada kad me ne volis mene reci izdaju vreme je za predaju
pogledaj me bar pre nego ostavis kad me ne volis kad me ne volis lako bit ce znam da me zaboris kad me ne volis kad me ne volis | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Sub Avg 16, 2008 5:36 pm | |
| You watch the world exploding every single night Dancing in the sun a newborn in the light Brothers and their fathers joining hands and make a chain The shadow of the wicker man is rising up again
Your time will come, your time will come Your time will come, your time will come | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Ned Avg 17, 2008 12:14 am | |
| Lako je tebi da odes, ko da i nisi bio tu, ti si mi samo smetao u mom najlepsem snu. Sve ono sto sam gradila srusio si u jednom potezu, al' nisi znao da sam najjaca kad zablistam u svom porazu.
Refren: Sada se kajes, nema potrebe, jer dovoljno vec zalim ja sto posle tebe svaki drugi je k'o pored zlata bizuterija
I nemoj da mi saljes poruke, svaka mi zvuci kao izdaja u srcu mom sada hladno je, tu gde si bio sad je promaja | |
|
| |
Deliverance Moderator
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Ned Avg 17, 2008 5:42 pm | |
| Look into my eyes - you will see What you mean to me Search your heart - search your soul And when you find me there you'll search no more
Don't tell me it's not worth tryin' for You can't tell me it's not worth dyin' for You know it's true Everything I do - I do it for you
Look into your heart - you will find There's nothin' there to hide Take me as I am - take my life I would give it all - I would sacrifice
Don't tell me it's not worth fightin' for I can't help it - there's nothin' I want more Ya know it's true Everything I do - I do it for you
There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way
Oh - you can't tell me it's not worth tryin' for I can't help it - there's nothin' I want more I would fight for you - I'd lie for you Walk the wire for you - ya I'd die for you
Ya know it's true Everything I do - I do it for you | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Pon Avg 18, 2008 11:52 pm | |
| Ovoga casa...ostajem bez glasa Od ovoga trena ja sam zaljubljena pridji mi blize da vidim kako se ljubis, o kako se ljubis, ti hoces da poludim
ma dotakni mene tvojim usnama dodji da vidis kako ljubim ja pridji bez obavezivanja ajde | |
|
| |
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Uto Avg 19, 2008 12:01 pm | |
| Zbog tebe ovisna i nisam svoja znam jer sve ti opet oprastam ovisna i nisam svoja znam pred tvojim usnama oci zatvaram | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Pon Sep 29, 2008 10:38 pm | |
| Metallica - Fade To Black Life it seems, will fade away, Drifting further everyday. Getting lost within myself, Nothing matters no one else. I have lost the will to live, Simply nothing more to give. There is nothing more for me, Need the end to set me free. Things not what they used to be, Missing one inside of me. Deathly lost this can't be real, Cannot stand this hell I feel. Emptiness is filling me, To the point of agony. Growing darkness taking dawn I was me, but now he's gone No one but me, can save myself but it's too late Now I can't think, think why I should even try Yesterday seems as though it never existed Death greets me warm, now I will just say goodbye. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Sre Okt 01, 2008 3:53 pm | |
| Marija Šerifović - Laž Laž Pitaj kako zivim i dal sam dobro posle nas ni trepnuti necu a slagacu da sam najsrecnija do sad Pitaj dal me voli bar onako kao ti i pricacu ti pricu lagacu a bicu iskrena Refren Ja sam ne jaka jos uvek da bih srusila zidove pod kojim pisah ime tvoje da te volim zauvek hej ti usijana glavo sto imas srce ledeno ne zelim da ikad saznas da ceo zivot moj bez tebe je laz Pitaj kako zivim dal’ sam dobro posle nas ni trepnuti necu a slagacu da sam naj srecnija do sad Za novu ljubav cuvam tvojih starih lazi sjaj a za tebe uvek jedan jedini osecaj Refren 3x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... Sub Dec 13, 2008 2:05 am | |
| Evo dobro sam da kazem a ustvari nikad gore samo dobro znam da lazem i kad tuzna cekam zore
Evo dobro sam da kazem a ustvari opet sama kao zlo u svakom trenu ti me ganjas godinama
Ja ne znam sama u ovo vreme prokleto jer sve mi lepo jos odavno oteto | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... | |
| |
|
| |
| Pesma koja opisuje vaše raspoloženje... | |
|