| Jelena Karleusa | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Nov 22, 2008 10:28 pm | |
| Moj dragi
Drugi dan stojim ispred ogledala bojim se nisam dovoljno vezbala da se ne odam dusu ne prodam
Pravim se da te vise ne poznajem dok ti se kao poroku odajem pa lazem sebe onda i tebe
Ref. Moj dragi treba mi vremena da te sa ramena svog k'o sneg otresem srce od kamena, telo bez plamena da sve to podnesem
Nalazim more najgorih razloga da nestanem ispred najdrazeg izloga ociju tvojih slabosti mojih
Izlazim onda negde bez najave hladim te kao kaput bez postave a jos sam vrela rado bih sela
Ref.
Tri lazna imena dobro sakrivena da u grob ne ponesem dragi moj stoj
Daj mi bar minimum nade da zelis me jos isto ko pre i maksimum izgleda da cu preziveti ja ako mi kazes ne, kazes ne | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Nov 22, 2008 10:28 pm | |
| Ludaca
Zrno po zrno, kazu, pogaca kamen po kamen, kazu, palaca dodir po dodir, onda lomaca a tebe voli tvoja ludaca necu ti nista, nista, ne boj se nista, ne boj se, nista sto nisi radio pre
Zena je zena, uvek sme da kaze ne zena sme, zena sme, a muskarac ne glava da je boli i da laze sve zenu sme da boli, a muskarca ne necu ti nista, nista, ne boj se nista, ne boj se, nista sto nisi radio pre
Ref. 2x Hajde da pricamo o ja stalno mislim na to hajde da pricamo o
A tebe voli tvoja ludaca 2x
Necu ti nista, nista, ne boj se nista, ne boj se, nista sto nisi radio pre
Ref. 4x | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Nov 22, 2008 10:29 pm | |
| Ko ovu dramu rezira
Ne trazi ljubav jer necu je dati ti mislis savrsen smo par mozda tebe ljubim ali njega patim neka moja stara stvar
Prava je ljubav zadnja i prva a koga ujede zmija taj se plasi i crva
Ne trazi vise neg' sto vece nudi ja vise nemam da ti dam i nije vazno sta ce reci ljudi vec sta u sebi osecam
Ja ne znam kojom da krenem stranom ispred mene bol je puk'o k'o kanjon
Ref. Ko ovu dramu rezira nek moje ime ne dira za uloge sto nikada nisu moje nek zivot moj ne reskira na srecu nek ne forsira ljude sto im snovi kaput kroje
Ne trazi vise neg' sto vece nudi ja vise nemam da ti dam i nije vazno sta ce reci ljudi vec sta u sebi osecam
Ja ne znam kojom da krenem stranom ispred mene bol je puk'o k'o kanjon
Ref. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Nov 22, 2008 10:29 pm | |
| Ne smem da se zaljubim u tebe (duet Sasa Matic)
Ne izlazi vuk, iz sume u lov ako opasnost primeti al' prevari se, pa pobedi strah kad miris krvi oseti
Slabosti uzak je put tu nema mesta za sve ne pazis i nema te
Ref. Kad si sa mnom verujem u suprotno ne smem da se zaljubim u tebe kad vec stradam neka bude pametno sve sto radim, radim protiv sebe
Prvi put kad predjes sve u redu je drugi put si glup ili budala ja sam bas takvog cekala
Ne prolazi bol, od sebe sam a novim se bolom ne leci ne uzima Bog, ni dobrog ni zlog vec onog kog kasno ukroci
Secanja klizav je put tu nema mesta za sve ne gledas i nema te
Ref.
Prvi put kad predjes sve u redu je drugi put si glup ili budala ja sam bas takvog cekala
Ja sam bas takvog cekala ja sam bas takvog cekala ti si bas takvog cekala ja sam bas takvog cekala
Ref.
Prvi put kad predjes sve u redu je drugi put si glup ili budala ja sam bas takvog cekala | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Nov 22, 2008 10:30 pm | |
| Ogledalce
Kupila sam ogledalce malo, malo, malo ogledalce kupila sam ogledalce malo, malo, malo ogledalce svake noci svakog dana da ti budem doterana
Ref. Da ti budem lepa zamnom da poludis zamnom da poludis druge da ne ljubis
Kupi i ti prsten mali, mali mali, mali prsten mali da sa moje ruke blista da mi savest bude cista
Ref.
Kupila sam haljinice i suknjice i bluzice kupila sam fine kreme i karmine i parfeme
Ref. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Nov 22, 2008 10:31 pm | |
| Pamet u glavu
Posle mene
Nije meni zao sto sto ti je do druge sada vise stalo vec je meni zao sto sto te nisam mucila nimalo
Da te mucim pa da ti izmucim sve te zene posle mene sto srce si mi omeksao da bi mi lakse nogu dao
Ref. Pamet u glavu, sestrice niko ti nece reci hvala kad nema ljubavi dobar je osecaj da zivot si mu zagorcala
Nije meni zao sto sto za mene u tvom srcu nema mesta vec je meni zao sto sto pritisak ti nisam digla preko dvesta
Da te mucim, da ti izmucim sve te zene posle mene, posle mene
Ref. 2x | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Sad smo stranci postali
Ko u pesmi narodnoj ko u prici ljubavnoj cvetala su cveta dva voleli se ti i ja
Ref. Sad smo stranci postali andjeli nas izdali djavoli se sastali zato smo se rastali
Kao kisa prolecna kao suza decija cista bese ljubav ta voleli se ti i ja
Ref.
Ti u meni ostade ja u tebi zauvek zzeo mi zivot, sve proplakacu ceo vek
Ref. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Jos te volim
Prvi doktor kaze tiho to je depresija drugi kaze dobra riba kakva ironija
Treci kaze, nista strasno samo obican stres ne dam da bi kopaju po glavi to je moj bes
Pospana, pospana, pospana ranjena, ranjena, ranjena a nigde krvi nisam luda, jos te volim
Ref. 2x Jos te volim, i volim, i volim a ne daju mi vreme posete bice jos dugo od jedan do tri
Pospana, pospana, pospana ranjena, ranjena, ranjena jos te volim
Ref. | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Nov 22, 2008 10:32 pm | |
| Lagao si, lagao
Opet kuci nisi opet si u njenom narucju ali ove noci kad se vratis necu biti tu
Ref. 2x Lagao si, lagao mnoge noci s' drugom bio sad je kasno da se kajes zauvek si me izgubio
Nema vise tuge sve sam suze davno prolila neka tvoja majka place sto te takvog rodila
Ref. 2x | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sub Nov 22, 2008 10:32 pm | |
| Nasa zena
Ovo je kraj, more ribom bogato ljubav i more svetu svuda poznato ribice zlatne cekaju da ih ulove a nasi momci nikako da isplove
Sede kod kuce, u televizor gledaju po stranom moru svako vece pecaju sve im je tamo egzoticno, eroticno po nasem moru love tek simbolicno
Ref. Nasa, nasa, nasa zena seksi je nasa, nasa, nasa zena cudo je nasa, nasa, uvek prva kaze kraj nasa, nasa, zato sve od sebe daj
Ona je dama i devojcica dobra vila i zla vestica sestra, majka i drugarica ljubavnica i domacica
Udobna je u brzinama dobro koci u najgorim krivinama ona je otrov i za dusu lek ona je model za dvadeset i prvi vek
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sre Nov 26, 2008 9:00 pm | |
| Kraljica i sluga
Bicu tvoja zvezda i nebeska duga bicu ti vise nego svaka druga ma bicu ti vise nego svaka druga 2x
Ref. 2x Nek ti, sreco, budem kraljica i sluga samo da nas nikad ne zagrli tuga nek me s tobom prate i sreca i tuga samo da te nikad ne zagrli druga
Bicu tvoja senka na stazama srece bicu ti, duso, sto nijedna nece ma bicu ti, duso sto nijedna nece 2x
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Jelena Karleusa Sre Nov 26, 2008 9:01 pm | |
| Najbolja drugarice Ja nemam vise kome da pricam tajne svoje uz prvu kafu jutarnju ko sestra si mi bila dok si od mene krila da si mi dragog ljubila
Kako si mogla ti u oci da me pogledas i da se zaljubis u njega bas
Ref. 2x Najbolja drugarice, moja zvezdo Danice zbog tvoga laznog sjaja suzama nikad kraja, tuga nema granice ja sam ga prva srela sto si bas njega htela, dusa ti izgorela
U tebe sam se klela samo pred tobom smela da svoju dusu otvaram ko sestra si mi bila dok si od mene krila da si mi dragog ljubila
Kako si mogla ti u oci da me pogledas i da se zaljubis u njega bas
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena Karleusa | |
| |
|
| |
| Jelena Karleusa | |
|