| Srecu najcesce stvaramo sami... | |
|
+8BlueFairy butterfly-girl Deliverance smile_girl Ninaa Piink.Ladyy buuuuuubicaaaaaa bbabystorie 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Srecu najcesce stvaramo sami... Čet Maj 29, 2008 6:45 pm | |
| Često čujemo da ljudi za sebe veruju kako nemaju sreće. Takvi očekuju nepovoljne razvoje situacije, a kad se dogodi nešto loše, najčešće slegnu ramenima i rezignirano zaključe – to sam mogao/mogla i da očekujem, zašto baš ja, ili to se samo meni moglo dogoditi...
Da li ste pobornik dobre stare ''svako je kovač svoje sreće'' , ili imate neki drugi ''rezon'' o tome šta sve utiče na pozitivno ili negativno razmišljanje o konkretnoj temi... | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Čet Maj 29, 2008 8:05 pm | |
| ja verujem da imam mnogooo srece ali ne i u ljubavi steta sta bih dala da imam srece u ljubavi a ne ovu srecu | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Čet Maj 29, 2008 8:40 pm | |
| ako ćemo iz drugog ugla gledati,nemam ni s od sreće! drugi bi rekli suprotno,jer imam kuću auto luksuz,ali to nije sreća. Za mene je to nepoznata reč,jer moju kuću nikad nije posetila. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Pet Jul 18, 2008 3:24 am | |
| Ja mislim da nemam nis od srece! | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Pet Jul 18, 2008 3:26 am | |
| Ima dana kada sam srecna...Jer se ja radujem malim stvarima i verujem da ce doci i mojih pet minuta... ja sam optimista... | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Pon Jul 21, 2008 10:31 pm | |
| Postoji ona stara i vrlo zanimljiva protivteža sreći-nesreća,bolje rečeno nesrećnost.To je upravo ono stanje koje želimo da prevaziđemo,ali ono se ne prevazilazi samo 'radom' na ostvarivanju sreće,već i na pokušaju da izbegnemo stvaranje nesreće.Upravo tako,kao što radimo na svojoj sreći,radimo i na svojoj nesreći.Razloga je više,ali bih ovde navela samo tri:površnost,okolnosti na koje ne utičemo i 'popločavanje puta do pakla dobrim željama',kako bi to rekli Kinezi.
Negde sam procitala ovu recenicu :Možda je to stvaranje sreće zapravo tek postepeno ukidanje svih onih činilaca nesreće,pa nam se upravo zato i čini nedostižnom
Verujem da se u zivotu, neke stvari dese slucajno.... ali sve ono izmedju, mi sami krojimo, pa kako skrojimo, tako i nosimo | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Čet Jul 31, 2008 1:51 pm | |
| Naravno da je svako krojac svoje srece...Mi nismo svesni toga koliko smo srecni jer imamo sve sto nam je potrebno-porodicu,zdravlje i ljubav...Nedostatak ljubavi od strane decka/devojke ce nam biti manje osetan kako budemo odrastali i to apsolutno nije razlog da se zalimo Kad god pomislimo da je nesreca sto patimo za deckom,setimo se zena koje su patile za muzevima koji su odlazili na bojiste,na decu koja su rodjena bez ruku,na danak u krvi...Pa uporedite svoju 'nesrecu' sa tudjom Ljudi bi bili mnogo srecniji kad bi bili zahvalni na onome sto imaju... Eto mog shvatanja o sreci,nadam se da ne odudara mnogo od teme. | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| |
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Pet Avg 22, 2008 2:52 pm | |
| Svako je kovac svoje srece uz pomoc prijatelja, porodice i partnera... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Pon Dec 08, 2008 7:05 pm | |
| Nekim delom od nas stvari mnogo zavise a opet drugim - ne... Mene nekada zaista sitnica moze da usreci mnogo i vrati mi osmeh na lice :) a nekada sam pak rezervisana i nezadovoljna...to je normalno,sve zavisi kako se osecamo. Generalno gledano za sve ono sto sami mozemo da postignemo da bi bili srecni treba da se borimo i ne odustajemo :) a ostalo kako bude-bice | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Sre Dec 10, 2008 12:30 am | |
| - Angelsmiledoll ::
- Nekim delom od nas stvari mnogo zavise a opet drugim - ne...
Mene nekada zaista sitnica moze da usreci mnogo i vrati mi osmeh na lice :) a nekada sam pak rezervisana i nezadovoljna...to je normalno,sve zavisi kako se osecamo. Generalno gledano za sve ono sto sami mozemo da postignemo da bi bili srecni treba da se borimo i ne odustajemo :) a ostalo kako bude-bice Slazem se... JEr na neke stvari mozemo uticati a na neke ne mozemo... | |
|
| |
~extra girl~ Napredan clan
Broj poruka : 99 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... Sub Jan 10, 2009 8:26 pm | |
| pa da, svako je kovač svoje sreće... :) Ako si ti zao prema ljudima, i oni ce biti prema tebi Ako si ti dobrica, oni ce te iskoriscavati Ako im previse naredjujes, oni ce te se bojati ili ce stalno izvrsavati tvoja naredjenja (lako ces ih uceniti)... Ako si ravnodusan prema svima, nista preterano, to je dobro... :) | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Srecu najcesce stvaramo sami... | |
| |
|
| |
| Srecu najcesce stvaramo sami... | |