| Gde pocinje neverstvo??? | |
|
+10*TASHA* Gossip girl Prskavac smile_girl Deliverance ANAHI & DIMA butterfly-girl Angelsmiledoll Piink.Ladyy bbabystorie 14 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Gde pocinje neverstvo??? Čet Maj 29, 2008 6:58 pm | |
| Smatram da je za mnoge parove vernost najvazniji sastavni deo veze.
Ali postavlja se pitanje gde uopste pocinje neverstvo? I zasto? | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Čet Maj 29, 2008 8:14 pm | |
| Kada krenu nesuglasice između parova. ili muškarac (a može biti i žena u toj ulozi),baci pogled na nekog slađeg ili mlađeg,i odmah kreće u lov.mada u većini slučajeva muškarci bacaju oko na plavuše. Moj brat iako ima devojku kad idemo u grad,zvernja okolo za plavušama,odma mu lupim jednu šamarolju,samo da mu osvežim pamćenje da ima curu | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Ned Jun 08, 2008 1:11 pm | |
| Moze zbog nesuglasica a i ne mora... Moze sve da bude kao ok i onda se jednom od partera svidi neko drugi ali ne zna kako da saopsti to partneru i onda se i desi prevara... Uvek treba pomisliti kako bi tebi bilo da ti tako nesto neko uradi i verujte nikada ni necete | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Sre Jun 11, 2008 6:35 pm | |
| - Iceland_girl ::
- Kada krenu nesuglasice između parova.
ili muškarac (a može biti i žena u toj ulozi),baci pogled na nekog slađeg ili mlađeg,i odmah kreće u lov.mada u većini slučajeva muškarci bacaju oko na plavuše. Moj brat iako ima devojku kad idemo u grad,zvernja okolo za plavušama,odma mu lupim jednu šamarolju,samo da mu osvežim pamćenje da ima curu slazem se sa tobom,ali ipak ako si u vezi sa nekim ne znaci to da ne mozes da gledas druge,npr ja nebi nikad zabranila decku da gleda druge,ali samo to i nista vise!! :D | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Sre Jun 11, 2008 6:49 pm | |
| - butterfly-girl ::
- Iceland_girl ::
- Kada krenu nesuglasice između parova.
ili muškarac (a može biti i žena u toj ulozi),baci pogled na nekog slađeg ili mlađeg,i odmah kreće u lov.mada u većini slučajeva muškarci bacaju oko na plavuše. Moj brat iako ima devojku kad idemo u grad,zvernja okolo za plavušama,odma mu lupim jednu šamarolju,samo da mu osvežim pamćenje da ima curu
slazem se sa tobom,ali ipak ako si u vezi sa nekim ne znaci to da ne mozes da gledas druge,npr ja nebi nikad zabranila decku da gleda druge,ali samo to i nista vise!! :D Kako sad ovo da protumačim Kažeš nebi mu zabranila,dakle pustila bi ga ladno da gleda za drugima? korak po korak,poželeo bi on nešto više s drugom devojkom gledajući,znaš ako mu nisam dovoljna ja,šut karta... | |
|
| |
ANAHI & DIMA Novi član
Broj poruka : 27 Godina : 34 Datum upisa : 11.06.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Sre Jun 11, 2008 11:29 pm | |
| kada krenu devojke sve razgolicene, pa pojure za prvom suknjom, pa nema vremena za mene.. Edit by Iceland_girl: Upotreba caps lock-a nije dozvoljena! | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Sre Avg 27, 2008 11:22 pm | |
| Neverstvo pocinje tamo gde nestaje poverenje...kad skontas da u tvojoj vezi nesto ne stima...kad te voljena osoba povredi ...kad ti voljena osoba ne poklanja dovoljno paznje...kad se osetis zapostavljena... | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Uto Sep 09, 2008 7:44 pm | |
| Neverstvo se javlja posredstvom monotonije,onda kada partner pocne da pridaje preveliku vaznost nasim manama,onda kada upoznamo nekoga za koga smatramo da je zanimljiviji,pametniji,romanticniji itd...Kad partner primeti da je ovaj drugi hladniji,nezainteresovaniji za vezu nego pre... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Uto Sep 09, 2008 10:35 pm | |
| - Deliverance ::
- Neverstvo se javlja posredstvom monotonije,onda kada partner pocne da pridaje preveliku vaznost nasim manama,onda kada upoznamo nekoga za koga smatramo da je zanimljiviji,pametniji,romanticniji itd...Kad partner primeti da je ovaj drugi hladniji,nezainteresovaniji za vezu nego pre...
slazem se .... | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Pet Sep 12, 2008 11:10 pm | |
| Gde pocne laz,odmah nastaje neverstvo | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Sre Jan 07, 2009 4:46 pm | |
| kada jedna osoba prestaje da poswecuje dowoljno paznje drugoj | |
|
| |
*TASHA* Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Datum upisa : 29.07.2009
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Pet Jul 31, 2009 4:49 pm | |
| Jednostavno kada ti partner dosadi... pa ono cisto da se zadovoljis necim novim...... po meni... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Pet Jul 31, 2009 7:01 pm | |
| - bbabystorie ::
- Neverstvo pocinje tamo gde nestaje poverenje...kad skontas da u tvojoj vezi nesto ne stima...kad te voljena osoba povredi ...kad ti voljena osoba ne poklanja dovoljno paznje...kad se osetis zapostavljena...
Potpuno se slazem s ovim! | |
|
| |
forever in love <3 Napredan clan
Broj poruka : 74 Godina : 32 Datum upisa : 05.08.2009
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Čet Avg 06, 2009 5:15 pm | |
| Kod prve prevare..sve pre toga je nedokazivo. | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Ned Okt 04, 2009 9:49 pm | |
| Neverstvo pocinje tamo gde i dosada | |
|
| |
Ricky Aktivan clan
Broj poruka : 126 Godina : 34 Datum upisa : 03.07.2008
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? Ned Okt 04, 2009 10:35 pm | |
| Vidim da owde mnogi kazhu KAD PARTNER DOSADI... To def nije razlog. Ako si ti iskreno zaljubljen/a, partner nikako ne mozhe da ti dosadi.(kolko god da je partner glup ili neromantichan ili ne znam ni ja....) Lazh?! Ne mora da znachi... Mislim da neverstvo pochinje onda kada par shvati da jednostavno nisu 1 za 2... Tada pochinju lazhi, kuliranje poziva poruka, sve redji izlasci zajedno(po mom nekom iskustvu)... Ne znam kakvo je vashe iskustvo ali "vezice" koje ja danas gledam DEFINITIVNO nisu iz ljubavi... Ili iz koristi(popularnosti) ili zbog sexa ili jednostavno iz zezanja... Imam drugaricu koja se zaljubljuje brzhe no shto ja menjam charape... Kad mi kazhe zaljubljena sam ja se samo slatko nasmejem... U fazonu ona je sa 1 mojim ortakom(a svidja joj se josh nekoliko momaka iz drushtva) Otishla je na Srebrno Jezero letos kad se vratila pochela je da mi pricha o nekim momcima( a josh uvek je u vezi sa ortakom) i kako je trebala da se smuwa sa 1 likom 6 godina starijim... I ja je pitam pa zar ti ne volish Borka? Ona se naljutila i rekla je... Ajde RIkiii jbt... i ewo sada je kao "ljuta" zbog toga... xDDD Ali dobro samo sam hteo da kazhem da danas mnogi ne znaju shta znachi rech LJUBAV... Chak mislim da je u danashim LUDIM i NENORMALNIM vremenima rech LJUBAV totalno izgubila smisao... uh raspisah se ko je razumeo razumeo je xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gde pocinje neverstvo??? | |
| |
|
| |
| Gde pocinje neverstvo??? | |
|