FUN :) |
|
| Flamingosi | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Flamingosi Sub Apr 05, 2008 3:19 pm | |
| Istina
E, Valentino, moram nesto da ti kazem kazi brale rek'o sam joj danas jel' si joj rek'o sve, sve kako, aj' ispricaj bice mi lakse da ti otpevam da otpevas al' moras i ti sa mnom il' ti odgovara iz G moze, idemo
Duso vise nisi ista kao pre cutis al' ti zato oci govore dal' neko drugi kroz tvoje snove seta se ja te imam, ali osecam da nemam te
Ali znaj, bice bolje ako kazes, nego da ja provalim da lazes i da taj covek pored tebe nije samo drug koga jako dugo nisi videla
I wonna, I wonna I wonna be your prijatelj I wonna, I wonna, I wonna be your
Mala sta se to sa nama desilo od strasti k'o da nista nije ostalo priznaj, veruj znam da jako tesko je ali tako ja ostacu ti prijatelj
I zato znaj, bice bolje ako kazes, nego da ja provalim da lazes i da taj covek pored tebe nije samo drug koga jako dugo nisi videla
I wonna, I wonna I wonna be your prijatelj (3x)
Istina je da sam prijatelj nije tesko biti prijatelj, jer ja pogledaj me i reci ko sam ja ja nisam ozenjen
Ja sam komsija sa prizemlja ja nisam ozenjen pa mogu samo da ti budem prijatelj zelim da budem tvoj prijatelj, roditelj | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Flamingosi Sub Apr 05, 2008 3:20 pm | |
| Ljubav
Svice dan, zlatnim suncem obasjan beli leptir slece na moj dlan i nosi poljubac u rosi okupan zlatnim prahom zacaran da udje tiho u tvoj san i nezno te budi kao kad te ljubi
Ref. 2x Vodi me gde padaju zvezde spavajmo gde oblaci jezde rucajmo na pucini mora mazi me dok ne svane zora
Ode noc, jos uvek imam istu moc da do tebe mogu doc', samo pruzim dlan od morske vode slan zlatnim prahom zacaran da udje tiho u tvoj san i nezno te budi kao kad te ljubi
Ref. 2x
Ti, tako cista i nevina lezis na mojim grudima na celom si svetu najlepsa o Boze koliko te volim ja
Ref. 2x
Ruckajmo gde padaju zvezde ruckajmo gde oblaci jezde ruckajmo na pucini mora ruckajmo dok ne svane zora | |
| Ludi letnji ples (realni remix)
Dobro vece svima slusate zamalo pobednicku pesmu Eurosonga 2006. godine
Sada svi ustanite i pratite dobro sta vam pokazujem: idemo
Jedan levo, desno dva jedan napred nazad sad pa okret
I odmah ruke gore osmeh na lice i mesajte kukovima
Jedan lijevo, desno dva jedan naprijed, nazad sad i mjesaj a narocito vi iz sledecih gradova
Ref. Sabac, Kotor, Novi Sad Podgorica, Beograd Budva, Ruma, Cetinje crazy summer dance
Vrsac, Vranje, Negotin Mojkovac, Nis, Kolasin Niksic, Cacak, Uzice
Ludi letnji ples crazy summer dance
Celo proslo leto ti si mene gled'o i pokusao da me zavodis zar ti stvarno mislis da ces ludim plesom ovog leta ipak da me osvojis
Idemo opet da ponovimo ovaj ludi letnji ples nadam se da ste bili dobri vi, gospodjo, u prvom redu odlicni-al dzaba
Jedan levo desno dva jedan napred nazad sad okret, ruke gore, osmeh na lice i mesaj kukovima
Jedan lijevo, desno dva jedan naprijed, nazad sad i odmori
E,dosta je od nas a ti Evropo, mjesaj
Ref. | |
| Lumperaj
Ho visto una ragazza ? bella da morire con gli occhi neri che non posso capire
Te youro bambinna sotro londra de la lunna se pheu bella des toute tu sei mia fortuna
Voulez - vous dancer avec moi mon cherie avec moi, mon amie avec moi, mon bibish voulez - vous partir avec moi mon cherie avec moi, a Paris avec moi habibi
Ref. Lumperaj, lumperaj lumperaj lumperaj lumperaj ti sve mi daj lumperaj, lumperaj lumperaj, aj, aj, lumperaj ljubav mi daj
Pardon comme vacie le baciearre caminando un conarre setro patto tu est qouoi comme bello fare l' amore
Comme bella questa notte que ce buta tu ta vias ella a dolche ne mei bias qui est canta qui q'est sias
Ref.
Forza Je t'aime, je tu fas je ne peux, pleuet, c'est trouve je t'aime, mon bibish de la folis je t'aime, mon bibish a la folis
Fenseraj, fenseraj fenseraj,fenseraj fenseraj, fensi sam ja fenseraj, fenseraj fenseraj, aj, aj, fenseraj volim se ja
Ref. | |
| Naslov: Re: Flamingosi Sub Apr 05, 2008 3:21 pm | |
| Novogodisnja pesma
Pamet ti kratka, dlaka dugacka pa zar ne treba da bude obrnuto, glupaco
Nismo se tako dogovorili dzaba smo sate provodili sve te devojke gledali na Fashion televiziji
Kako se samo lepo oblace osnovnu higijenu sprovode u delo a ne mrace kad treba noga da se obrije kao ti
Kretenko prljava, ribica ti cupava kretenko, strokava, pada perut po nama po nama
Ref. Stize Nova Godina gosti su pred vratima bi l' se malo saprala bar zbog ovih praznika glupaco | |
| Naslov: Re: Flamingosi Sub Apr 05, 2008 3:22 pm | |
| Obala
Falis mi ti da produzis sa mnom ka obali i pomognes mi da zavolim bas sve godine sto dolaze
Falis mi ti shvatices ako se okrenes i zaboravis sve sto srce steze ti sve zakone dosadne
Ref. Jer ti i ja moramo da probamo da spavamo pod nebom i po vatri hodamo u kolima bez tablica uz pesmu svud po svetu putevima lutamo
Jedemo gde stignemo i bas pred punom plazom goli da se skinemo granice ne postoje i sve sto treba jeste ljubav da potraje
Falis mi ti da produzis sa mnom ka obali i pomognes mi da zavolim bas sve godine sto dolaze
Falis mi ti shvatices ako se okrenes i zaboravis sve sto srce steze ti sve zakone dosadne
Ref.
Da zavolim bas sve godine sto dolaze i jedan zivot malo je krenimo do obale jedan zivot malo je krenimo do obale | |
| Naslov: Re: Flamingosi Sub Apr 05, 2008 3:23 pm | |
| Sve nas cure cekaju
Ovi dani sporo teku sklopim oci, vidim rijeku ja tece Miljacka preko mosta cure secu lijepe su, al' ipak necu ja da ih pogledam
Falis ti da ih zapalis kao nekada dernek iz sjecanja
Ref. Sve nas cure cekaju nasmejanih usana kad se smeju, srce greju beogradskim nocima, sarajevskim jutrima ljubimo ih dok se smeju aj, dodji, ne cekaj doci cu i ja, nek se zapeva
Nemoj, druze, lose vece cak i Sava tiho tece a srce ubrzava kad se setim onih noci svake noci druge oci mi tad smo ljubili
Gde se to sve izgubilo Skadarlija, Bascarsija
Ref. 2x | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Flamingosi Uto Avg 19, 2008 12:29 am | |
| Ti i ja
(feat. Karolina Goceva)
Ajde mala podji samnom sada Napravimo jedan djir do grada Ti i ja, u mojim kolima.
Poseticemo klubove u centru Tamo su face koje su u trendu I ja, skoro sve ih znam.
Ovaj broj sto te sada zove To je broj moje nove Motorole X5 sa 4 megapixela.
Ref: Nisam ja takva cura, duso Ne radi mi to Ja hocu samo pravu ljubav A ti bi mene kupio
Nisam za takve stvari, mali Meni dovoljan je, Taj osmeh koji krijes Sto kaze - volim te
Ja te zelim jos od onog dana Kad si prosla pored restorana, Koji, znaj, vec dugo drzim ja.
Sad moram hitno do Wall streeta Barel skace, znaci, bice profita Ratuju na bliskom istoku
Na mojoj sofi sedi Anan Kofi Samnom da prodi voli Romano Prodi Ceo dan tu su Kaka, Pirlo, Zidan
Ref:...
Ti i ja - treba srce da mi das Ti i ja - nemoj sad da oklevas Ti i ja - ja sam dobra faca, znas Ti i ja - nemoj da me blamiras
Ref:... | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Flamingosi Uto Avg 19, 2008 12:29 am | |
| La gitana
S vjerom u ljubav prvi grijeh sam ti dala Samo sam tebi slijepo vjerovala. Volis me jako kao prvoga dana, Zauviejek bicu tvoja LA GITANA.
Ali, taj covjek vartu u sebi nosi. Njegove ruke sanjam u svojoj kosi. O, tako strasno ja bih da mu se predam, Sta me to tjera, boze ni sama ne znam.
Tvoje usne, med od bagrema, Smedje oci, k´o dva badema, Bujne grudi, bluza raskopcana. Kada volis tuga nestaje, Ako odes zivot prestaje, Moja si, moja, lepa LA GITANA.
Ref: La gitana, la gitana mexikana La gitana, la gitana mexikana La gitana, la gitana mexikana mia.
Ali, taj covjek vatru u sebi nosi Njegove ruke sanjam u svojoj kosi Tako strasno ja bih da mu se predam, Sta me to tjera, boze ni sama ne znam.
Tvoje usne, med od bagrema Smedje oci, k´o dva badema Bujne grudi, bluza raskopcana Kada volis tuga nestaje Kad se smejes kisa prestaje Moja si, moja, lepa LA GITANA
Ref:... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Flamingosi | |
| |
| | | | Flamingosi | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|