| Zašto volite ili mrzite narodnjake? | |
|
+13escobar Plastic_girl MusicFreak Angelsmiledoll BlueFairy Ikac&Njanja Deliverance Ninaa butterfly-girl smile_girl dovLa_ bbabystorie Piink.Ladyy 17 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Uto Jun 03, 2008 4:34 pm | |
| Neki vole a neki mrze narodnjake,zašto ih voliti i zašto mrziti? | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Uto Jun 03, 2008 4:53 pm | |
| niti ih volim niti ih mrzim,prosto poneke narodnjake ne mozem da slusam jer me odmah zaboli glava a moj dktor ne ume to da mi objasni | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Sre Jun 04, 2008 5:50 am | |
| Zavisi koje narodnjake... BMK je meni kralj i volim da ga slusam....a ove zvezde granda sto sebe nazivaju "narodnjacima" mrzim zato sto su skroz fake... em ni jedan pevac ne smislja svoje pesme... em su reci toliko glupe da ja ne mogu da poverujem... em su vecno na plejbeku... odes na cert i slusas plejbek...sta je poenta toga? to mozes i kuci na kompu da slusas... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Pon Jul 14, 2008 8:36 pm | |
| Ako je to stvarno narodna muzika onda mogu da je slusam na neki veseljima,ali ako su to grandove zvezde i turbofolk pevaci koji misle da pevaju narodnu muziku onda ne.Njih nemogu da smislim. | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Pon Jul 14, 2008 10:07 pm | |
| pa ne mrzim ih ni ne volim ih.....ponekad kad sam fucked up onda slusam nekad narodnjake hehe :p | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Uto Jul 15, 2008 10:03 pm | |
| Ne mrizim narodnjake! Volim ponekad da ih slusam ;D | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Pet Jul 18, 2008 4:35 pm | |
| - dovLa_ ::
- Zavisi koje narodnjake... BMK je meni kralj i volim da ga slusam....
Jaoooo...Baja Mali Knindza... Ne volim narodnjake zato sto su fake...Jedno su starogradske pesme i oni pravi narodni,nasi...A drugo su ovi sto nista prirodno na njima nema... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| |
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Ned Avg 03, 2008 10:05 am | |
| Ja narodnjake mogu iskljucivo samo slusati na veseljima,svadba,krstenje i te svecanosti dolaze u obzir.. a ovako da sednem za komp,i pustim narodnjake?! nema teorije uvek idem na nesto zivlje..sem kada nisam tuzna i te gluposti,ali ni tada nisu narodnjaci na repertoaru stranu jako malo volim da slusam..ako mi se neka pesma svidi,eventualno onda je slusam,ali ovako i nisam ljubitelj. | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Pon Avg 11, 2008 6:58 pm | |
| - Deliverance ::
Ne volim narodnjake zato sto su ******...Jedno su starogradske pesme... Jedno starogradske pesme - samo na svadbama i slicnim veseljima... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Pon Avg 11, 2008 7:27 pm | |
| Ne volim da slusam narodnu muzik...a mrzim turbo folk i one tamo "pevace" koji nemaju veze s vezom da pevaju,textovi su glupi a da ne pricam kako se ponasaju i oblace :S | |
|
| |
MusicFreak Novi član
Broj poruka : 32 Lokacija : Lost in music...don't try to find me Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Sre Sep 10, 2008 12:08 am | |
| ne wolim ih uopshte....mrzim ih....zato shto su im textowi bljak...kada widim nekog da wrcka tamo u minitju do sisa odmah mi se smuchi.... | |
|
| |
Plastic_girl Napredan clan
Broj poruka : 77 Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Ned Sep 14, 2008 8:15 pm | |
| Ne volim nista preterano narodnjake,a ni ne mrzim ih. Sigurno na svadbi kao sto je neko vec naveo necu slusati elektronsku ili tehno muziku. | |
|
| |
escobar Novi član
Broj poruka : 30 Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Ned Sep 14, 2008 8:16 pm | |
| Ja licno ne volim narodnjake ali nemam nista protiv njih | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Čet Sep 18, 2008 1:14 am | |
| | |
|
| |
scared Aktivan clan
Broj poruka : 194 Godina : 29 Datum upisa : 27.10.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Pon Okt 27, 2008 1:05 pm | |
| Zashto ne pravite razliku izmedju folka i turbo folka???to je ogromna razlika jbt....Ma da...bash ih volim...prezirem ih.... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Čet Jan 08, 2009 6:44 pm | |
| ja gotiwim narodnjake...wesela muzika,,oraspolozi...ima ih za swaku priliku.. | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Pet Jan 09, 2009 2:59 am | |
| ja ih gotivim,ne uvek i ne svugde ali ih gotivim | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? Ned Jan 11, 2009 10:04 pm | |
| Mrzim zato sto su nekvalitetna smeca koja kvare danasnju omladinu.Daj dve tri recenice i klavijature i udri.Samo gledam ove devojke po diskotekama odu napijaju se uz narodnjake po -5 stepeni u minicima,popiju bure alkhola i upadnu u prvi audi ili BMW koji naleti,postale sve kurve,vecina ne kazem za sve.Dobra je to muzika za veselja,proslave,rodjendane u diskotekama al ne i za svakdnevan zivot.Uz to mozes nauciti jedino da postanes alkos i da se kotrljas po kanalima,ne mozes nikakvu pouku izvuci iz toga.Mislim oni nama govore kako smo drogosi a pogledaj njihove pesme:Samo pijan mogu,rodicu ti sina kralja kokaina,Samo pijan mogu,ja bi svaki dan.Svaka pesma sex,droga i alkohol.Vamo se barem ne razume,razumeju oni koji hoce to da slusaju.Kad bi ovi narodnjaci probali makar to da slusaju i da pocnu i da skontaju tekstove skontali bi kakvo smece slusaju.Toliko od mene,dodacu jos kad budem mogao sad nemam vremena. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake? | |
| |
|
| |
| Zašto volite ili mrzite narodnjake? | |
|