Zašto volite ili mrzite narodnjake? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Zašto volite ili mrzite narodnjake?

Ići dole 
+13
escobar
Plastic_girl
MusicFreak
Angelsmiledoll
BlueFairy
Ikac&Njanja
Deliverance
Ninaa
butterfly-girl
smile_girl
dovLa_
bbabystorie
Piink.Ladyy
17 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Zašto volite ili mrzite narodnjake? Empty
PočaljiNaslov: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyUto Jun 03, 2008 4:34 pm

Neki vole a neki mrze narodnjake,zašto ih voliti i zašto mrziti?
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyUto Jun 03, 2008 4:53 pm

niti ih volim niti ih mrzim,prosto poneke narodnjake ne mozem da slusam jer me odmah zaboli glava a moj dktor ne ume to da mi objasni ahahahah
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
dovLa_
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
dovLa_

Broj poruka : 1179
Godina : 31
Datum upisa : 09.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptySre Jun 04, 2008 5:50 am

Zavisi koje narodnjake... BMK je meni kralj i volim da ga slusam....a ove zvezde granda sto sebe nazivaju "narodnjacima" mrzim zato sto su skroz fake... em ni jedan pevac ne smislja svoje pesme... em su reci toliko glupe da ja ne mogu da poverujem... em su vecno na plejbeku... odes na cert i slusas plejbek...sta je poenta toga? to mozes i kuci na kompu da slusas...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.poznanici.com
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyPon Jul 14, 2008 8:36 pm

Ako je to stvarno narodna muzika onda mogu da je slusam na neki veseljima,ali ako su to grandove zvezde i turbofolk pevaci koji misle da pevaju narodnu muziku onda ne.Njih nemogu da smislim.
Nazad na vrh Ići dole
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyPon Jul 14, 2008 10:07 pm

pa ne mrzim ih ni ne volim ih.....ponekad kad sam fucked up onda slusam nekad narodnjake hehe :p
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyUto Jul 15, 2008 10:03 pm

Ne mrizim narodnjake!
Volim ponekad da ih slusam ;D
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyPet Jul 18, 2008 4:35 pm

dovLa_ ::
Zavisi koje narodnjake... BMK je meni kralj i volim da ga slusam....

Jaoooo...Baja Mali Knindza... cveticko

Ne volim narodnjake zato sto su fake...Jedno su starogradske pesme i oni pravi narodni,nasi...A drugo su ovi sto nista prirodno na njima nema...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyČet Jul 31, 2008 1:42 pm

Deliverance ::
dovLa_ ::
Zavisi koje narodnjake... BMK je meni kralj i volim da ga slusam....

Jaoooo...Baja Mali Knindza... cveticko

Ne volim narodnjake zato sto su fake...Jedno su starogradske pesme i oni pravi narodni,nasi...A drugo su ovi sto nista prirodno na njima nema...

potpis
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyNed Avg 03, 2008 10:05 am

Ja narodnjake mogu iskljucivo samo slusati na veseljima,svadba,krstenje i te svecanosti dolaze u obzir..
a ovako da sednem za komp,i pustim narodnjake?! nema teorije Wink
uvek idem na nesto zivlje..sem kada nisam tuzna i te gluposti,ali ni tada nisu narodnjaci na repertoaru Wink
stranu jako malo volim da slusam..ako mi se neka pesma svidi,eventualno onda je slusam,ali ovako i nisam ljubitelj.
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyPon Avg 11, 2008 6:58 pm

Deliverance ::

Ne volim narodnjake zato sto su ******...Jedno su starogradske pesme...

Jedno starogradske pesme - samo na svadbama i slicnim veseljima...
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyPon Avg 11, 2008 7:27 pm

Ne volim da slusam narodnu muzik...a mrzim turbo folk i one tamo "pevace" koji nemaju veze s vezom da pevaju,textovi su glupi a da ne pricam kako se ponasaju i oblace :S
Nazad na vrh Ići dole
MusicFreak
Novi član
Novi član
MusicFreak

Broj poruka : 32
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptySre Sep 10, 2008 12:08 am

ne wolim ih uopshte....mrzim ih....zato shto su im textowi bljak...kada widim nekog da wrcka tamo u minitju do sisa odmah mi se smuchi....
Nazad na vrh Ići dole
Plastic_girl
Napredan clan
Napredan clan
Plastic_girl

Broj poruka : 77
Datum upisa : 13.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyNed Sep 14, 2008 8:15 pm

Ne volim nista preterano narodnjake,a ni ne mrzim ih.
Sigurno na svadbi kao sto je neko vec naveo necu slusati elektronsku ili tehno muziku.
Nazad na vrh Ići dole
escobar
Novi član
Novi član
escobar

Broj poruka : 30
Datum upisa : 13.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyNed Sep 14, 2008 8:16 pm

Ja licno ne volim narodnjake ali nemam nista protiv njih
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyČet Sep 18, 2008 1:14 am

Nisam rekla sta konkretno ne volim...Ne volim nebulozne,primitivne i isprane tekstove koji se zasnivaju samo na drami,parama i seksu...Niti mi se dopada sto na sceni imaju dve krpe na sebi...Jednostavno,slabo sta ima tu pametno da se cuje.Evo primera za to:
https://www.youtube.com/watch?v=AfS7VyzRp0E
https://www.youtube.com/watch?v=nvPR8j2he0Q
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
scared
Aktivan clan
Aktivan clan
scared

Broj poruka : 194
Datum upisa : 27.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyPon Okt 27, 2008 1:05 pm

Zashto ne pravite razliku izmedju folka i turbo folka???to je ogromna razlika jbt....Ma da...bash ih volim...prezirem ih....
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyČet Jan 08, 2009 6:44 pm

ja gotiwim narodnjake...wesela muzika,,oraspolozi...ima ih za swaku priliku..
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyPet Jan 09, 2009 2:59 am

ja ih gotivim,ne uvek i ne svugde ali ih gotivim
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? EmptyNed Jan 11, 2009 10:04 pm

Mrzim zato sto su nekvalitetna smeca koja kvare danasnju omladinu.Daj dve tri recenice i klavijature i udri.Samo gledam ove devojke po diskotekama odu napijaju se uz narodnjake po -5 stepeni u minicima,popiju bure alkhola i upadnu u prvi audi ili BMW koji naleti,postale sve kurve,vecina ne kazem za sve.Dobra je to muzika za veselja,proslave,rodjendane u diskotekama al ne i za svakdnevan zivot.Uz to mozes nauciti jedino da postanes alkos i da se kotrljas po kanalima,ne mozes nikakvu pouku izvuci iz toga.Mislim oni nama govore kako smo drogosi a pogledaj njihove pesme:Samo pijan mogu,rodicu ti sina kralja kokaina,Samo pijan mogu,ja bi svaki dan.Svaka pesma sex,droga i alkohol.Vamo se barem ne razume,razumeju oni koji hoce to da slusaju.Kad bi ovi narodnjaci probali makar to da slusaju i da pocnu i da skontaju tekstove skontali bi kakvo smece slusaju.Toliko od mene,dodacu jos kad budem mogao sad nemam vremena.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zašto volite ili mrzite narodnjake?   Zašto volite ili mrzite narodnjake? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zašto volite ili mrzite narodnjake?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Da li volite cvece?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Muzika-
Skoči na: