|
| Tužne sms poruke | |
| | Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Tužne sms poruke Uto Jun 10, 2008 3:12 pm | |
| Pošto nemamo kutak za mobilne telefone,postaviću ovde ovu temu.Ima veze sa ljubavlju,ne? Pišite nam tužne stihove.. Sjedim u kutu sobe, opet sam nocas sama. Sjedim i mislim na tebe, a oko mene je tama. Tuzna sam svake noci, plasim se novog jutra. Svega sto donosi dan, i sto ce se dogoditi sutra. Plasim se da cu te sresti, i da cu ponovo osjetiti tugu. Plasim se da prezivjeti necu, saznam li da imas, DRUGUU!!!!!!!!!" -- Sve se plasim umrecu, a da TEBE videti necu. Ako dodje do tog doba, ti prosetaj do mog groba i na njemu zabelezi: OVDJE MOJA LJUBAV LEZI!!! -- Ne ljubi me noćas, ne otvaraj rane, Ne sećaj me više na prošle dane, Ono što je izgubljeno ne pokušavaj da vratiš, Ne gledaj me tako kad ne možeš da shvatiš... Ne diraj mi snove, oni su samo moji, Odavno su daleko od mene koraci tvoji, Ne kuni me jer nisam kriva ja Što sam tako mlada stigla do dna... Ne vraćaj mi slike prolećnih noći Kad znaš da opet moraš od mene poći, Ne traži da ti svoji dušu noćas otvorim, Ne krivi me, ja samo želim da zaboravim... -- Jos i sad sva zadrhtim kad te neko spomene,miris u zraku nosi uspomene... Dok me tudje ruke diraju,dok me tudje usne poljupcima kidaju,ja se pitam na kojoj su nocas tvoje ?! Dala sam ti mladost svoju, zato necu voljeti sebe, i da opet mladost imam birala bih samo tebe!!! Placem dok me tiho zavodi,puca glas dok mu govorim da za sobom vrata zatvori i da me za broj ne moli jer ova izgubljena mala jos uvek samo tebe voli!! -- evo jedna pesmica koju sam ja lično napisala Davno sam rekla da necu pisati vise o tebi, al nesto mi neda mira cinim gore samoj sebi. Svaku vecer zaspem s tvojom slikom pred ocima, tvoje ime na usnama mi pociva. Pa mi i u san dodjes, laganim koracima kroz snove mi prodjes..ali kad oci otvorim i shvatim da te nema suze krenu, jedna po jedna. spustaju se niz obraze moje, dok ja dozivam samo ime tvoje. Ali ti me ne cujes i ne zelis cut, pustam te, ma sretan ti put... Jer znam da kad opet utonem u san, s tvojom slikom pred ocima docekat cu novi dan.... | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Uto Jun 10, 2008 4:27 pm | |
| Ewo samo da dodam komentar ice lepa ti je pesmica...!:D
Ako zaspim, sanjacu te. Ako se probudim, videcu te. Ako te vidim, zaljubicu se. Kazi mi molim te, sta da radim sa tobom?! Ljubav je kao delfin sto se obasjan mjesecinom kupa u toplini tvojih ociju i zato ih nikada nemoj sklopiti jer kazu da delfini umiru u tami. Ja imam samo dve bitne stvari u zivotu-srce i tebe! Srce za tebe a tebe samo za sebe-volim te!!!! Ponovo ti govorim da volim te, po ko zna koji put ja ti priznajem da svaki ovaj tren sa tobom radost je, hvlala bogu sto mogu biti kraj tebe. Za tvoje snene oci.... Bisere stavljam svoje srce u dlanove i ovaj zivot tebi darujem, neka bude zauvjek!!! Bog mi daje, Bog mi uzima, samo tebe neka mi ne oduzima, sve sto sada imam, to si ti, moja jedina i najveca ljubavi! Kada budes spavala u san cu ti doci ja da te vidim da te grlim da te ljubim da te imam samo za sebe. Jer jedino te tada mogu imati, nesudjena ljubavi! Kada pogledas u nebo i vidis zvezda sjaj, moje srce >samo je tvoje ljubavi znaj. Kada osjetis na licu vetra dah, to ja saljem svoj poljubac tebi kroz mrak. CUVAJ ME-u malomkutku svoga srca. Nek ti moje misli ne remete nijedan trenutak zivota.VOLI ME-tek toliko ta znam da postojim! Ti imas nesto posebno, nesto vrlo lijepo, sarmantno, nesto sto drugi nemaju i nikad nece imati, ti imas MENE!!! | |
| | | Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Uto Jun 10, 2008 6:42 pm | |
| Hvala Joleee,prilično sam sklona pisanju pesmica,samo ih slabo postavljam,jer nebi da blekarite tu zbog reči jer su na emotivni fazon. p.s samo drugi put molim te odvoji te porukice,bar ja imam problema da skontam gde je kraj a gde početak jedne poruke evo još nekoliko od mene (p.s nisu ove moje što sam ja pisala,već od drugih): prolazi jos jedna zima bez tebe, bez tvog zagrljaja da te grije. ti si sada sretan sa njom, mene si zaboravio, nase se ljubavi vise ne sjecas. kad me vidis sagnes glavu, kao da me neznas. andele moj, ubija me to, nekad smo se zajedno borili protiv svih, kada su mi svi govorili da mogu naci boljeg od tebe mi se nismo dali, svima smo pokazivali da smo jaci od njih. sta se sada dogodilo. sjecas li se jedine stvari koju sam te molila, da bez obzira na to sta se desilo sa nama ne smijemo dopustit da nas ista ovako razdvoji, da cemo uvik bit makar prijatelji. sa se sada desilo, ti znas da sam te volila, bio si i ostao moj zivot. i sada dok sludam nasu pjesmu, suze mi klize niz lice, treba mi samo tvoj glas da mi kaze sve ce bit u radu, jaci smo od svog, srecice.... (p.s sami ste skontali da je ovo pesmica,a ne sms poruka tako da ovom prilikom ću vam reći da možete i pesmice da ostavljate,ako su emotivne i u sklopu naslova teme) -- Zbogom moja stara ljubavi, Volio sam te iskreno, Mnogo puta suze lio, Ne bih li te zaboravio, Uzalud suzama, uzalud sve, Istina vise nije to, Da te volim iskreno. -- Koliko dinamita u mojim venama,vrele krvi bosanske i casti muskaraca,milion stihova u mojim genima a bog me vec poziva pred vrata nebeska.Koliko uzdaha u mojim grudima,konja s crnim grivama i zutih nevena,milion suza u mojim ocima a bog me vec poziva pred vrata nebeska!!! -- ako odeš sada,zaboravi na mene...nemoj nikad živjeti od davne uspomene....ako odeš sada,misli na svoju sreću...a ja,ja ju nikad imati neću...ako odeš sada,ponesi i snove,jer bez tebe moj život tone...ja nikad više neću imati od tebe ljubav veću...i ne brini,proklinjati nikada neću tvoju sreću... | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Uto Jun 10, 2008 11:05 pm | |
| jednom u zivotu otkrijes nekog ko ce biti uz tebe. nekog ko te voli zbog onog sto jesi a ne onog sto bi mogao biti. jednom u zivotu ako si srecan nadjes nekog kao sto smo mi pronasli sebe. JA SAM TU , ALI GDJE SI TI -- Pred vratima mog sna zvuk tvojuh koraka. U mom secanju boja tvoga osmeha.U srcu mom oci tvoje snene, tako si blizu a tako daleko od mene... -- kao sto mi dodje tako mi i ode,voleo sam te i volim te,a ti mi slomi srce,al sta cu kad si taka,kad nisi osjecala da si me vredjala,
mozda je bila sudbina mozda je bila al sta ja znam,vrati se kad me pozelis,ostavicu kapiju otvorenu tebi,a nikada necu oprostiti sebi -- | |
| | | Lelicazr Novi član
Broj poruka : 5 Datum upisa : 12.06.2008
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Pet Jun 13, 2008 7:12 pm | |
| Ako te neko upita dali sam postojala ja reci im da jesam, ako te upita gde sam reci u svetu mira gde me niko nedira, gde miris cveca neprestaje i mir nenestaje toliko reci da zna da sam postojala ja... | |
| | | bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Čet Jul 03, 2008 7:03 pm | |
| Svako jutro kada otvorim oci pomolim se bogu da svaka devojka ima decka kao sto si ti... Zasto samo ja da se nerviram | |
| | | Nenaaa Novi član
Broj poruka : 6 Godina : 29 Lokacija : Srbija,Bg Datum upisa : 04.07.2008
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Ned Jul 06, 2008 7:26 pm | |
| IDIDosta je bilo ljubavi naseOvoga puta znaj bice krajVidim po tebi da ces reciIdi jer drugu volim jaDJak sam a ti nisiEvo pred tobom je zivotni putNJu sada volis,zelim vam srecuA dovidjenja kazem ti zadnji putLJubav cu sada pokloniti drugomeUceniku kao sto sam jaBila sam sa tobom srecnaA sada neka bude devojka taVise nisam onaj andjeo zaljubljeniI zato idi moja ljubavi!!! | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Uto Jul 15, 2008 4:40 pm | |
| Ako me budes ostavio, ostavi me na kisi , da ne placem sama. | |
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Pon Jul 28, 2008 10:51 pm | |
| Cuvaj me u malom kutku soga srca!Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak zivota!A voli me tek onoliko da znam da postojim.
Najteze je cekati onog tko nece doci,jer daljina je razlog da se ne vidimo al ne i da se zaboravimo. Vjeruj mi samo ovo: i samoca je lijepa u mislima s tobom...
Poslednji izmenio bbabystorie dana Uto Jul 29, 2008 5:00 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Čet Jul 31, 2008 2:22 am | |
| Nije srce komad od stakla sto se pod nogama lomi, ljubav je korak do pakla, kad se neko uzalud voli. | |
| Naslov: Re: Tužne sms poruke Pon Avg 18, 2008 6:21 pm | |
| Ti si jedino pitanje na koje odgovaram suzama.
Ako nekoga volis voli ga polako sve sto ide brzo ide naopako ljubav koja brzo plane brzo se i gasi ljubav koja tiho tece vecno zivot krasi.
Sanjaj nocas ako sklopis oci, moje su budne i ove noci. Moja je noc bez tebe cudna, uvek tuzna bez tebe budna. Ove ti recui srcem pisem, za tebe sreco i nocas disem. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tužne sms poruke | |
| |
| | | | Tužne sms poruke | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |