Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Pristupi  Registruj seRegistruj se  

Cure da li ste zadovoljne???

Ići dole 
+26
_RePeRkA
^^CaCa^95^^
Fun Girl
ALEXANDRA
**Majche**
^_HipHopGirl_^
Dzo@n@
~**Fun Baby**~
Jellena
Splav-girl
~extra girl~
Diamond_girl
saskica92
~Dora~
BlueFairy
Deliverance
Ikac&Njanja
smile_girl
Ninaa
booobamara
Anuska
rebel93
Angelsmiledoll
butterfly-girl
Piink.Ladyy
bbabystorie
30 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
ALEXANDRA
Novi član
Novi član
ALEXANDRA

Broj poruka : 17
Godina : 28
Datum upisa : 02.01.2009

Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptySub Maj 09, 2009 10:55 pm

ja uopste ne wolim sebe...samo imam welike grudi i lepu zadnjicu i usne ostalo ne podnosim nista na sebi pocewsi od kose...
Nazad na vrh Ići dole
Fun Girl
Banovan član
Banovan član
Fun Girl

Broj poruka : 81
Godina : 29
Datum upisa : 24.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptyNed Maj 24, 2009 8:55 pm

pa zadovoljna sam
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptyPet Jul 10, 2009 11:24 pm

Jeesam zadowoljnaa...Wink)
Nazad na vrh Ići dole
_RePeRkA
Moderator
Moderator
_RePeRkA

Broj poruka : 371
Godina : 27
Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptySub Jul 11, 2009 10:57 am

S obzirom na to da cu sad napuniti 12 grudi su mi ok ali nista preterano
Ostalo mi je skroz uredu
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sveisvasta.forumd.biz
~coka~
Aktivan clan
Aktivan clan
~coka~

Broj poruka : 146
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptyČet Jul 16, 2009 6:17 pm

grudi su mi kao 2 jagodice...[salim se...ali male jesu]...volela bih da su malo vece naravno...ali bolje da su ovakve nego da skacu svuda...guza mi je ok...kolko-tolko...usne su ok, kao i boja kose...mada ima par stvari koje bih volela da promenim na sebi...ali nobody`s perfect-i`m nobody[ :D ]...
ali u sustini sam zadovoljna sobom...xDDD
Nazad na vrh Ići dole
** barbie brown**
Napredan clan
Napredan clan
** barbie brown**

Broj poruka : 56
Datum upisa : 15.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptyPon Nov 16, 2009 12:53 am

xEXxe... owako0... relatiwno0 sam zado0woljna so0bom... welicino0m grudi jesam... usnama jesam... go0ozom jesam xD ... jedino0 shto mi se ne swidja na meni je no0s.. msm nemam baburu...ni kwrgu... nemam ja too0liko losh nos ali je meni malo weliki... Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 458555
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptyPon Dec 07, 2009 8:44 pm

Ja mislim da ni jedna cura/zena nije zadovoljna sobom.Rijetki su ti slucajevi kad je sto posto zadovoljna,onda joj nesto drugo fali.Mi zene nikad nismo zadovoljne,pa mozete vi pisati sta ocete Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 469129
I da je sve perfektno i idealno,naci cemo mi neku sitnicu koja ce da nam smeta...kad bolje razmislim,bilo bi nam dosadno da nema nesto sto nas preokupira Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 560373 muci Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 Icon_rolleyes Zar nije tako cure????
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptyUto Dec 08, 2009 2:27 am

Ja se sada mogu samo pohvaliti da sam totalno zadovoljna svojim izgledom.. smrsala sam par kilograma i osecam se super.. :)
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Godina : 31
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptySre Dec 09, 2009 2:48 pm

Ja se cesto zezam na svoj racun kako mi fali ovo kako mi fali ono, ali sam u principu zadovoljna...Mozda sam malo vise mrsava ali msm da na moju gradju ne bi ni islo da sam deblja..i naravno volela bih da mi je kosa ravna, ali Boze moj danas postoje pegle tako da to nije problem :D
Nazad na vrh Ići dole
pamela93
Novi član
Novi član
pamela93

Broj poruka : 28
Godina : 31
Datum upisa : 11.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 EmptyUto Sep 21, 2010 11:19 pm

pa grudima sam prezadovoljna...oci volim svoje oci...zadnjica mi je extra....kosom sam zadovljno mada mi je u planu da se ofarbam u crno....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Cure da li ste zadovoljne???   Cure da li ste zadovoljne??? - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Cure da li ste zadovoljne???
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» Cure sta mislite o ...konobarima???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak-
Skoči na: