| Sta mislite o crncima? | |
|
+26saras96 Millie Tasha'94 SEPULTURA Leena Aya Wolff *TASHA* Milica_94 Ika Gossip girl {LoVe FacTorY} Natsi sweety teenka Majicaa.90 ^_HipHopGirl_^ Ninaa Angelsmiledoll BlueFairy Deliverance smile_girl dovLa_ Anuska MadMax buuuuuubicaaaaaa butterfly-girl bbabystorie Piink.Ladyy 30 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Sta mislite o crncima? Ned Jun 15, 2008 10:07 am | |
| Poznato nam je da muskarce opasno privlace crnkinje,meleskinje,sto zbog guze,usana ili same koze. Zanima me da li nas devojke/zene isto privlaci ta vrsta ljudi? Meni su bas...fuj Moj brat koji zivi na Islandu,dok sam bila tamo,odem kod njega,zateknem 20 crnaca sve neki afro amerikanci i pojma nemam koja mesavina naroda Gadni su iz prvog razloga sto imaju neka ogromna usta kad bi se jednom zazvalila stim mogao bi da mi zine na celo lice | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Ned Jun 15, 2008 11:11 am | |
| ja imam puno prijateljica crnkinja a i komsije iznad mene su crnci mogu vam reci da su neuredan narod i da me bas zbog toga ni malo ne privlace nemaju mentalitet ni slican nasem i zato bih mogla tesko da zamislim sebe sa takvom osobom,ne samo zbog usana vec zbog licnosti u celini | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Ned Jun 15, 2008 4:07 pm | |
| nemam nista protiv crnaca :D znam jednom sto je jakoo sladak crnac :p ne pravim razliku izmedju crnaca i nas :P mislim oni su isto zivo bice kao mi ;D ,mogla bi da zamislim sebe za crncom :D hehe | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Ned Jun 15, 2008 11:41 pm | |
| pa ... ne mislim nista o njima ono zanimljivo je videti crnca da ide na more ..a mi jadni izgorimo njega boli cose .. jadni mi .. :D sta ih briga kad su crni :P :D | |
|
| |
MadMax Novi član
Broj poruka : 9 Datum upisa : 16.06.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pon Jun 16, 2008 10:58 am | |
| Mada ne prilici al ipak se moram umijesati i u ovaj zenski kutak. Sta mislim o crncima,pitanje stvarno povlaci mnoge odgovore i kritike takodze.Ja radim vec duze vremena s vecinom crnaca i da bude jos gore vecina ih je US Army a zna se vrlo dobro tko u americi ide u vojsku.....bijeda..ocaj..jad..! Za mene su svi ljudi isti ako su ljudi naravno,bilo koje vjere,boje koze i slicno...Iz licnog iskustva vam mogu samo jedno reci da ce te prije dobiti pomoc od covjeka druge vjere,boje koze i sl. nego od svoje sopstvene vjere,boje koze ili cak rodbine. Ovo sad zvuci vise kao kritika s moje strane al morao sam se umijesati zbog jedne osobe na ovom forumu koja me iznenadila sa svojom izjavom glede ovog pitanja o crncima ! | |
|
| |
Anuska Novi član
Broj poruka : 40 Godina : 31 Lokacija : ...centar sveta... Datum upisa : 13.06.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pon Jun 16, 2008 11:11 am | |
| - MadMax ::
- Mada ne prilici al ipak se moram umijesati i u ovaj zenski kutak.
Sta mislim o crncima,pitanje stvarno povlaci mnoge odgovore i kritike takodze.Ja radim vec duze vremena s vecinom crnaca i da bude jos gore vecina ih je US Army a zna se vrlo dobro tko u americi ide u vojsku.....bijeda..ocaj..jad..! Za mene su svi ljudi isti ako su ljudi naravno,bilo koje vjere,boje koze i slicno...Iz licnog iskustva vam mogu samo jedno reci da ce te prije dobiti pomoc od covjeka druge vjere,boje koze i sl. nego od svoje sopstvene vjere,boje koze ili cak rodbine. Ovo sad zvuci vise kao kritika s moje strane al morao sam se umijesati zbog jedne osobe na ovom forumu koja me iznenadila sa svojom izjavom glede ovog pitanja o crncima ! Bravo Max ja se potpuno slazem sa tobom... :juhuhuhuh: | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pon Jun 16, 2008 11:29 pm | |
| - MadMax ::
- Mada ne prilici al ipak se moram umijesati i u ovaj zenski kutak.
Sta mislim o crncima,pitanje stvarno povlaci mnoge odgovore i kritike takodze.Ja radim vec duze vremena s vecinom crnaca i da bude jos gore vecina ih je US Army a zna se vrlo dobro tko u americi ide u vojsku.....bijeda..ocaj..jad..! Za mene su svi ljudi isti ako su ljudi naravno,bilo koje vjere,boje koze i slicno...Iz licnog iskustva vam mogu samo jedno reci da ce te prije dobiti pomoc od covjeka druge vjere,boje koze i sl. nego od svoje sopstvene vjere,boje koze ili cak rodbine. Ovo sad zvuci vise kao kritika s moje strane al morao sam se umijesati zbog jedne osobe na ovom forumu koja me iznenadila sa svojom izjavom glede ovog pitanja o crncima !
Pa bas zato sto su jad, beda (ako sam dobro razumeo mislio si SIROMASNI?) i hoce da pomognu...iz licnog iskustva takodje znam da ce pre pomoci onaj ko nema nego onaj koji ima... ne znam zasto ali (bar kod nas) je tako... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Sre Jul 16, 2008 4:05 pm | |
| | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pet Jul 18, 2008 4:29 pm | |
| Simpaticni su mi...Imaju taaaaako socne usne... | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Ned Avg 10, 2008 4:19 pm | |
| Simpaticni su... Uopste nisu losi... | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pon Avg 11, 2008 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pet Dec 12, 2008 2:35 am | |
| nemam nishta protiv crnaca.. nisu loshi, meni su slatki;) | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pet Dec 12, 2008 1:43 pm | |
| - Ninaa_ ::
- nemam nishta protiv crnaca.. nisu loshi, meni su slatki;)
Ja imam jednog druga koji je isto ko crnac i obozawam ga (: | |
|
| |
Majicaa.90 Novi član
Broj poruka : 24 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Sub Dec 13, 2008 7:20 pm | |
| Crnci su mi bas onako sexy .. ne svidja mi se samo sto imaju velikeusne..lelelee | |
|
| |
sweety teenka Novi član
Broj poruka : 10 Godina : 29 Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Ned Dec 14, 2008 11:14 pm | |
| ja nemam nixsta protiv njih...ali za LOVE??? ne bas....... | |
|
| |
Natsi Super aktivan clan
Broj poruka : 446 Godina : 28 Lokacija : Internet Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Čet Dec 18, 2008 7:00 pm | |
| pa zavisi kakav crnac... ako je kao onaj iz Korak napred,onaj Kubanac,onda cu se udati za njega... i sta fali njihovim ustima? | |
|
| |
{LoVe FacTorY} Novi član
Broj poruka : 17 Godina : 28 Datum upisa : 25.12.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Čet Dec 25, 2008 8:41 pm | |
| Mnooogo su sweet Slatki su mnogo, i izgledaju dobrocudno | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pon Jan 05, 2009 10:08 pm | |
| i meni se oni nekako gade | |
|
| |
Ika Napredan clan
Broj poruka : 88 Godina : 30 Lokacija : munze konza i bataja siti Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Sub Jan 10, 2009 9:30 pm | |
| bas su bljjjjjjljljl...nekako su ko cigani | |
|
| |
Milica_94 Aktivan clan
Broj poruka : 159 Godina : 30 Lokacija : Zemun Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pet Jan 16, 2009 12:11 am | |
| Simpa su....videla sam neke koji zaista izgledaju fenomenalno....samo nisam bas sigurna da bih mogla biti sa nekim od njih....ali za druzenje...sto da ne... | |
|
| |
*TASHA* Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Datum upisa : 29.07.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Pet Jul 31, 2009 6:06 pm | |
| JA volim crnce!!!!!!! mnogo su dobri kao ljudi... :) | |
|
| |
Leena Aya Wolff Napredan clan
Broj poruka : 80 Godina : 30 Lokacija : Over the hills and far away Datum upisa : 21.07.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Sre Avg 05, 2009 3:41 pm | |
| Mislim da je ova tema definitivno glupa i krsi pravila shto se tiche rasizma... Msm da smo svi mi jednaki.Uvek se mogu naci lepi i beli i crni ljudi.....Iako sam ja vishe pristalica belih,i to plawih....uglavnom severnjaka... | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Uto Avg 11, 2009 9:15 pm | |
| Ima kod nas jedan crnac,zovemo ga Feri.Lik je normalan kao i svi i jako je simpatičan lik,kad odem u moj omiljeni kafić on ponese doboš pa svira na njemu i peva nešto na njihovom jeziku i svi ga vole stvarno | |
|
| |
Tasha'94 Aktivan clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : -Over The Rainbow- Datum upisa : 17.08.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Uto Avg 18, 2009 12:06 pm | |
| Jaoo ja obozavam crnce, mnogo su gotivni likovi :) Kod nas u kraju zive njih nekoliko, extra se oblace, i bas su - lepi. :) Samo sto, nazalost, zatucanost naseg naroda je prevelika... Mnogi ih kinje, samo zato sto, eto - nemaju istu boju koze... Ne kapiram to, i oni su ljudi pobogu. :) Respect za crnce | |
|
| |
Millie Novi član
Broj poruka : 20 Godina : 29 Datum upisa : 13.09.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? Ned Sep 13, 2009 1:21 am | |
| mrziiiim crnce...nos ko da su lupili glavom u beton usta isto...fuuuj | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta mislite o crncima? | |
| |
|