Da li je vaša duša u skladu sa godinama? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Da li je vaša duša u skladu sa godinama?

Ići dole 
+12
Mara
Gossip girl
Samo_twoja
Angelsmiledoll
Splav-girl
~extra girl~
smile_girl
Darrko-
BlueFairy
Deliverance
bbabystorie
Piink.Ladyy
16 posters
AutorPoruka
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Da li je vaša duša u skladu sa godinama? Empty
PočaljiNaslov: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyNed Jun 15, 2008 1:14 pm

Godine idu, i mi sa njima. Za nekoliko godina mozda se necemo ni prepoznati u ogledalu, ali nasa dusa je ono sto ostaje, ono sto nikada nece ostariti.
Da li se osecate u skladu sa svojim godinama ili su godine samo broj u vasoj licnoj karti koji vam bukvalno nista ne znaci?
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyPon Jul 21, 2008 10:13 pm

Ne osecam se u skladu sa svojim godinama...osecam se mladje u dusi u srcu.Meni godine nista ne znace.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptySre Jul 30, 2008 2:00 am

Ne zelim da zvucim kao egoista,ali mentalno sam prevazisla svoje godine i to dosta...Mada u svakome od nas cuci dete koje zeli da bude slobodno i bezbrizno...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyPet Avg 22, 2008 3:33 pm

Ponakada se osecam u skladu sa svojim godinama a po nekad starije...

To po nekad pravi probleme...
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Darrko-
Aktivan clan
Aktivan clan
Darrko-

Broj poruka : 159
Datum upisa : 31.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyNed Sep 07, 2008 3:50 pm

Godine su za mene jedan obichan broj koji je dawno zapisan u knjigi rodjenih i u lichnoj karti..osecam se mladje..ja sam prakticno malo dete u telu mladica Wink
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyNed Sep 07, 2008 3:51 pm

kako kad.....nekada se ponasam kao malo dete,smejem se i glupiram.....
a u nekim situacijama,vrlo sam ozbilna kao odrasla osoba........
Nazad na vrh Ići dole
~extra girl~
Napredan clan
Napredan clan
~extra girl~

Broj poruka : 99
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyUto Sep 09, 2008 10:02 pm

Po izgledu izgledam veoma starije.. kao da sam 92... možda... A u duši sam baš za svoje godine i u pubertetu samm... tako da nisam detinjasta, ne izlazim s porodicom, s mlađima od 12 godina, ne igram s elutkama, mrzim Zvončicu, ne volim rebelde i tako dalje.
Nazad na vrh Ići dole
Splav-girl
Aktivan clan
Aktivan clan
Splav-girl

Broj poruka : 104
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyPet Sep 12, 2008 11:56 pm

Pa mozda Wink nemogu to sama definisati po ponasanju..
ali ja se osecam kao malo dete..tako da sudeci po samoj sebi nije u skladu sa godinama..ovakvo ponasanje i stav ne prilici devojci od 17 godina.
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyČet Okt 23, 2008 4:00 pm

Dusa mi je isprepletana filozofskim mislima,naivnoscu deteta i velikom mastom...Takva cu uvek biti,manje vise...mogu samo da promenim po koju sitnicu...ali to sam ja sa svojim JA Wink
Nazad na vrh Ići dole
Samo_twoja
Novi član
Novi član
Samo_twoja

Broj poruka : 10
Godina : 38
Datum upisa : 25.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptySub Okt 25, 2008 2:12 pm

:kreza: nije..ja imam 22 godine a josh spawam sa plishanim medicima :kreza:
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyČet Jan 08, 2009 9:51 pm

zawisi od situacije...nekada se osecam tako starija,kao da je swe to za men elako,a i kada imam neki problem koji mogu da resim osecam se mnogo starija....Kada se nadjem u nekoj preteskoj situaciji kojoj nisam dorasla osecam se mladje,kao da imam mnogo manje godina nego sto bi treblao,neko sto swi drugi misle...
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptySub Jan 10, 2009 9:41 pm

Msm da se cesto ocecam starije,jer kad pogledam po mom razredu vecina mi izgleda kao da su puno mladji
Nazad na vrh Ići dole
Micika_:)_:)
Aktivan clan
Aktivan clan
Micika_:)_:)

Broj poruka : 100
Datum upisa : 13.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyČet Mar 05, 2009 12:10 pm

Svi mi kazu da se ponasam zrelije od nekih svojih vrsnjaka...I jeste tako,sve gledam realno,iako je ponekad to jako lose-samu sebe bacim u depresiju.Nema nekih snova i mastanja(ok,mozda malo)....
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyPon Mar 30, 2009 8:26 pm

Ja se definitivno isticem od svije dece,ja nisam ni dete ni covek vec nesto skroz cudno ja ne mogu sebe kao osobu da definisem,sto bi neki rekli:Ma ti si vanzemaljac gfgfgf gfgfgf
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyPon Mar 30, 2009 9:42 pm

Vise se ne osecam u skladu sa svojim godinama, a i celo moje drustvo...Neke stvari su nas sve pojedinacno izmucile.A sve bi dala da sam kad neke devojke iz mog razreda, da sam tako bezbrizna, nevina i sve to...da ne mislim toliko o nekim stvarima
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyPon Mar 30, 2009 9:54 pm

Ja sam sigurna da moja dusa nije u skladu sa godinama..
pre svega,idem sa starijom generacijom u razred..mnogo sam razvijena fizički .. čak mi neki i povisuju godine za 2-3 ..
što se duše tiče..smatram da se i u tome mnogo ističem..probala sam i videla toliko toliko toga sto me nateralo da odrastem..
Nazad na vrh Ići dole
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyPon Jul 06, 2009 6:03 pm

Msm da ne,zrelija sam za swoje godine..Wink Po razmishljanu,ofc..:D
Nazad na vrh Ići dole
Tasha'94
Aktivan clan
Aktivan clan
Tasha'94

Broj poruka : 166
Datum upisa : 17.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? EmptyUto Avg 18, 2009 2:04 pm

Kazu mi da delujem mnogo starije, po nacinu pisanja, izrazavanja...(naravno, za to su "krive" mnogobrojne knjige).... (:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li je vaša duša u skladu sa godinama?   Da li je vaša duša u skladu sa godinama? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Da li je vaša duša u skladu sa godinama?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Razlika u godinama?
» Iskustvo dolazi sa godinama ili ???

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Nauka :: Psihologija-
Skoči na: