| Zasto zene placu??? | |
|
+9~Fairy Annie~ smile_girl Diamond_girl ~**Fun Baby**~ saskica92 Piink.Ladyy Ikac&Njanja Angelsmiledoll bbabystorie 13 posters |
Autor | Poruka |
---|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Zasto zene placu??? Sre Jun 18, 2008 9:32 am | |
| Sta vi mislite ,zasto se zene brzo rasplacu?
Djecak je upitao svoju majku : zasto places?
Zato sto sam zena - odgovorila mu je.
Ne razumijem - rekao je djecak.
Mama ga je samo zagrlila i rekla : nikada i neces razumijeti.
Kasnije je upitao oca : zasto mi se cini da mama place bez ikakvog razloga?
Sve zene placu bez ikakvog razloga - bilo je jedino sto je tata znao reci.
Djecak je odrastao i postao muskarac, i jos uvijek se pitao zasto zene placu. Naposljetku je nazvao Boga.Kad ga je dobio, upitao ga je : Boze, zasto se zene tako lako rasplacu?
Bog odgovori : Kad sam stvarao zenu morala je biti posebna. Dao sam joj ramena dovoljno jaka da nose svu tezinu ovoga svijeta, a opet dovoljno ne zna da mogu pruzati utjehu. Dao sam joj unutrasnju snagu da podnese porod i odbijanje koje joj toliko puta stize od njezine djece. Dao sam joj cvrstinu koja joj omogucuje da ide dalje kad svi drugi odustanu, i da se brine za svoju obitelj u doba bolesti i nevolje bez prigovora. Dao sam joj osjecajnost da voli svoju djecu bez obzira na sve, cak i ako ju je njezino dijete veoma povrijedilo. Dao sam joj snagu da nosi svoga muza kroz njegove pogreske i nacinio je od njegovog rebra da bi stitila njegovo srce. Dao sam joj mudrosti da zna da dobar muz nikada ne bi povrijedio svoju zenu, ali povremeno testira njezinu snagu i odlucnost da postojano bude uz njega. I napokon, dao sam joj suzu da se isplace. To je samo njezino na koristenje kad god joj zatreba. Vidis, sine moj, ljepota zene nije u odjeci koju nosi, u njezinoj figuri, ili u nacinu na koji se ceslja. Ljepota zene mora se vidjeti u njezinim ocima, jer to je ulaz u njezino srce -mjesto gdje stanuje ljubav | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Ned Jul 20, 2008 1:41 pm | |
| Zene su osetlivije od mukaraca i zato se brze rasplacu a i zena koja ne place je drvo,po meni Suzama mozemo pokazati najdublja osecanja a i razocarenja | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pon Avg 11, 2008 12:11 pm | |
| Bas je lep text... Osetljiva sam mnogo,mnogo... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pon Avg 11, 2008 1:40 pm | |
| verujte mi mnogo znaci kad se isplacete i izbacite sve iz sebe u bilo kom trenutku nego da sve drzite u sebi kao ja... i zena koja place nije placljivica pa imamo i mi prava na to.. niti su muskarci koji puste suzu placipizde da me izvinete na recniku.... Suzama, lepo je sara rekla gore pokazujemo, nasa osecanja, bilo lepa ili ruzna | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pon Avg 25, 2008 3:23 pm | |
| Ja evo placem par dana ali ne pomaze | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pon Avg 25, 2008 3:25 pm | |
| Meni najbolje prija da zaplačem kad sam besna..izbacim sve iz sebe..jedino što je loše u tome,često nabijem temperaturu,ili se osušim ko šljiva | |
|
| |
saskica92 Napredan clan
Broj poruka : 79 Godina : 32 Lokacija : u stefanovim mislima... Datum upisa : 13.08.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pet Avg 29, 2008 5:03 pm | |
| ja placem kad ne znam sta cu sa sobom..... kad volim, a nemam srece..... znaci uvek... | |
|
| |
~**Fun Baby**~ Aktivan clan
Broj poruka : 174 Godina : 29 Lokacija : U Barbie Svetu.... Datum upisa : 19.08.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pet Avg 29, 2008 9:36 pm | |
| ja sam jako osetljiva tako da placem za skoro sve sto mi ne ide od ruke... i kada se isplacem bude mi lakse.. | |
|
| |
Diamond_girl Super aktivan clan
Broj poruka : 265 Godina : 30 Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pon Sep 01, 2008 2:33 pm | |
| ja placem samo kada mi nesto ne ide od ruke.. i tako.. :) i jako sam osetljiwa..jako,jako.. moze najmanja uwreda da me powredi.. :| ali kada se isplacem..onda mi je lakse :D | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pon Sep 01, 2008 2:39 pm | |
| Ja placem kada sam u nekom velikom bedaku...ili kada mi je tesko.. svakom zivom bicu ,posebno zenama, je potrebno da se svremena na vreme isplacu i olaksaju dusu....ne moze se sve zadrzavati u sebi... | |
|
| |
~Fairy Annie~ Aktivan clan
Broj poruka : 112 Datum upisa : 01.09.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pon Sep 01, 2008 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Mara Moderator
Broj poruka : 1032 Godina : 31 Lokacija : Munze Datum upisa : 11.08.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Ned Sep 28, 2008 7:39 pm | |
| text je prelep,samo sto ja nikad ne placem...placem od besa uglavnom,ali ne od tuge...po meni se ne vidi kako se osecam...jbg takva sam..a i nisam od onih koji ce trpeti sve | |
|
| |
**Majche** Aktivan clan
Broj poruka : 144 Godina : 29 Lokacija : Na poooostom ostrwu sa RBD-om.... Datum upisa : 28.09.2008
| |
| |
Jellena Novi član
Broj poruka : 33 Godina : 28 Datum upisa : 08.10.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Čet Okt 09, 2008 6:27 pm | |
| ja plachem kada me neko nervira, toliko da izgubim zivce od te osobe, a posebno ako zivim a njom i stalno mi dosadjuje (da uchim) ne mislim na roditelje vecj na babu ona stalno kuka da treba da uchim iako imam sve petice i od pocetka skolske godine dobila sam 7-8 petica i 3 cetvorke i ona hocje da me ubije i moja majka joj kaze da se ne mesa i ona nista i onda ja pocnem da placem i pravim scenu dodje mi da se ubijem ne mogu tako ceo zivot da je slusam mozda vam je malo cudno ali ne zivite vi sa mojom babom, vec ja takodje placem kad saznam da me neko laze i to je glup razlog ali ja to ne mogu da podnesem pa pocinjem da plachem, kad su u pitanju nek krupne lazi i placem nekad bez razloga posto to svi rade u stvari nije to razlog, nego mi samo dodje i plachem eto, to je to | |
|
| |
Dzo@n@ Aktivan clan
Broj poruka : 210 Godina : 30 Lokacija : where is not have pain Datum upisa : 13.10.2008
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? Pon Okt 13, 2008 9:47 pm | |
| cesto zbog boli ne fizicke extra je ovaj text | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zasto zene placu??? | |
| |
|
| |
| Zasto zene placu??? | |
|