Sta radite sa uspomenama - Page 2 Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Sta radite sa uspomenama

Ići dole 
+25
~coka~
~Dora~
(=...MiTza...=)
Fun Girl
Taša :)
_RePeRkA
Milica_94
Ika
Mara
Gossip girl
pikachu
Diamond_girl
BlueFairy
Ikac&Njanja
Deliverance
saskica92
Angelsmiledoll
smile_girl
Ninaa
Lollipop
Piink.Ladyy
aLisa
butterfly-girl
Angel
bbabystorie
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Godina : 29
Datum upisa : 20.08.2008

Sta radite sa uspomenama - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta radite sa uspomenama   Sta radite sa uspomenama - Page 2 Icon_minitimeNed Maj 31, 2009 3:55 pm

Ja voliim da cuvam...
Volim da pisem poruke od decka, pa makar sam i prekinula s njim.... Imam 1 papiric iz 5.razreda, nasla sam ga pre nekoliko dana , kada je jedan decko pisao za nas dvoje kao ''Forever, zauvek'' ... xexe... to mi je bas slatko.... Imam i sacuvane neke ulaznice , sliku mene u maminom stomaku , pozivnicu , bas lepo napravljenu i ukrasenu za maturu , i tako...Ja bas volim da cuvam Wink
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta radite sa uspomenama   Sta radite sa uspomenama - Page 2 Icon_minitimePet Jun 26, 2009 5:52 pm

Baciti uspomene? Nemoguce... ako se zaboravlja - zaboravlja se samo od sebe, ne mogu ja reci "E ovo cu sada zaboraviti" i ja to zaboravim... I lepe i ruzne su mi urezane u mozak...
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
~coka~
Aktivan clan
Aktivan clan
~coka~

Broj poruka : 146
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta radite sa uspomenama   Sta radite sa uspomenama - Page 2 Icon_minitimeČet Jul 16, 2009 6:25 pm

sve lepe uspomene cuvam...one ruzne pokusam da zaboravim...x)
Nazad na vrh Ići dole
**jaca**
Super aktivan clan
Super aktivan clan
**jaca**

Broj poruka : 359
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta radite sa uspomenama   Sta radite sa uspomenama - Page 2 Icon_minitimeNed Jul 19, 2009 10:26 am

mene su razocarale vec 4 osobe...jedna od tih je i zeljko,moj bivsi...on me je mnogo povredio,ali to i nije bila neka narocita veza,ali bilo je lepih trenutaka koje cu pamtiti....od njegaimam samo jednu uspomenu,a to je srce na kome pise volim te,koje mi je poklonio za 7 dana veze....stavila sam ga u neku kutiju,ali necu da ga bacim,jer me podseca na neke lepe trenutke....ja kazem,u svakom ruznom uvek postoji i nesto lepo sto se predhodno desilo....i sa gosom imam neke lepe uspomene...ehhh....msm da vredi cuvati neke uspomene jer ti koliko god da si povredjen pre toga bilo je nesto lepo,tako da je lepo setiti se toga.....
Nazad na vrh Ići dole
~Queen~
Napredan clan
Napredan clan
~Queen~

Broj poruka : 65
Godina : 30
Datum upisa : 27.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta radite sa uspomenama   Sta radite sa uspomenama - Page 2 Icon_minitimePon Jul 27, 2009 9:52 pm

chuwam ih narawno...swe uspomene chuwam...i ma koliko bila powredjena i ljuta nikad necu da ih unistim...bash sam pre neki dan pronashla stare lexikone,neke papirice,potpise od pre 5,6 godina,pa slike decka koji mi se tada swidjao i swega sam se setila...osecaj neopisiw...:/
Nazad na vrh Ići dole
*TASHA*
Aktivan clan
Aktivan clan
*TASHA*

Broj poruka : 166
Datum upisa : 29.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta radite sa uspomenama   Sta radite sa uspomenama - Page 2 Icon_minitimePet Jul 31, 2009 9:01 pm

Sve uspomene cuvam... bile lepe ili ruzne... to je deo mene... jednog dana ce mi sve to biti smesno.... :D
Nazad na vrh Ići dole
Leena Aya Wolff
Napredan clan
Napredan clan
Leena Aya Wolff

Broj poruka : 80
Datum upisa : 21.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Sta radite sa uspomenama   Sta radite sa uspomenama - Page 2 Icon_minitimeSre Avg 05, 2009 3:35 pm

nishta....izgubim ih....xD
Nazad na vrh Ići dole
http://cinemabizarresr.soglam.net
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta radite sa uspomenama   Sta radite sa uspomenama - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta radite sa uspomenama
Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2
 Similar topics
-
» sta radite za vreme...
» Sta radite kada...
» Sta radite kad se smorite na casu?
» Sta sada trenutno radite..?
» Sta najcesce i najvise volite da radite vikendom?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Zenski kutak-
Skoči na: