| Goran Vukosic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:49 pm | |
| Zavodljiva
Po tvome telu ritam udara jako, jako dodje mi da te pitam nauci mene tako
Da ljuljamo u dvoje uz pesmu i bez pesme da radimo sve ono sto niko drugi ne sme (2x)
Ref. 2x Zavodljiva, dok njises bokovima gadjas me, elektro sokovima saljes mi, nevidljive signale da mi u srcu vatru raspale
Nesto u meni gori pozuri gasi, gasi brzo mi odgovori zivot mi telom spasi
Da ljuljamo u dvoje uz pesmu i bez pesme da radimo sve ono sto niko drugi ne sme (2x)
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:49 pm | |
| Ti nisi luda kao ja
Sa novim drustvom izlazis i nekim novim likom sa praznim pogledom i punim novcanikom i vise te ne poznajem, nisi ona ista al' u sebi priznajem da sve na tebi blista
Ref. 2x Ti nisi luda kao ja da srce svoje poslusas u ljubav verujes i nemoguce pokusas ti si svoja sva, nimalo romanticna ti nisi luda kao ja, okrutno si prakticna
Ma, neka, neka izlazis, to bice kratkog veka al' ne zna, ne zna on sta ga sutra ceka i vise te ne poznajem, nisi ona ista al' u sebi priznajem da sve na tebi blista
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:50 pm | |
| Isti igraci (duet Mina)
Nevolja nevolju, nevolja nevolju
Davala sam momcima imena ponedeljak, utorak, petak al' ti nisi kao drugi ti si izuzetak
Davao sam devojkama fore od ponoci do zore mnoge su stajale u redu sa mnom noc da provedu
Mi smo isti zivimo od tudjih slabosti
Ref. 2x Nevolja nevolju privlaci isti smo, isti igraci sudbina to je znas li, znas li pa smo se nasli
Padali su na kolena hrabri oko mene je minsko polje dubina dekoltea razoruza i karakter celicne boje
Davao sam devojkama fore od ponoci do zore mnoge su stajale u redu sa mnom noc da provedu
Mi smo isti zivimo od tudjih slabosti
Ref. 2x
Nevolja nevolju, nevolja nevolju nevolja nevolju
Ref. 4x | |
|
| |
| Naslov: Re: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:50 pm | |
| Zivim sam
Zivim kako me vetar ponese bez stalne adrese lutam, svoju tugu krijem pomalo i pijem
U proslosti zivim, nemam cega da se stidim al' mi ne valja sto svuda tebe vidim 2x
Ref. 2x Zivim sam, a dobro znam da samoca nikom ne donosi srecu ne znam sta mi nosi noc a sta mi nosi dan da te prebolim i ne mogu i necu
Zivim kako dragi Bog je rek'o od sunca daleko lutam, kradem Bogu dane znaju me kafane
Plasim se da nema kraja mojoj tuznoj prici jer mi svaka zena bas na tebe lici 2x
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:51 pm | |
| Zlatokosa
Ja bez tebe skoro da ne zivim posle svega jos se tebi divim ako imas srca makar malo vrati mi se da delimo sta je preostalo
Ref. 2x Zlatokosa zlato moje reci zelje svoje reci cenu da je platim samo da te vratim
Ja bez tebe skoro da ne zivim bol u dusi nikako da smirim znam da mi je sve u vodu palo vrati mi se da delimo sta je preostalo
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:51 pm | |
| U naturi
Kazu da teska si, skupa za odrzavanje to mi je izazov, izazov za udvaranje mozda ti ponudim sto nikad ne bi odbila jer nista ne gubis, ali bi mnogo dobila
A parfemi, ogrlice sve krpice i sitnice ako nisu glavna tema reci sta je cena
Ref. 2x Kazi mi, koja ti je tajna sifra sa koliko nula cifra dodji, uzmi i ne zuri vratices mi u naturi
Kazi ako ti je slaba strana kljuc od moga apartmana evo, saljem, brzo stize da upoznamo se blize
Kazu da teska si, vec sutra bih se kajao ja kazem, neka si, i teze sam osvajao mozda ti ponudim sto nikad ne bi odbila jer nista ne gubis, ali bi mnogo dobila | |
|
| |
| Naslov: Re: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:52 pm | |
| Slobodno
Za mojim stolom sve je puno ne moze sibica da stane a ti bi preko veze mesto pored mene to ti i nije pametno ako nas vide zajedno lako prica o moralu krene
Kroz ruke mnogo toga mi je proslo a ostalo nista nije da ne bude posle nisi znala kroz ruke mnogo toga mi je proslo a ostalo nista nije sve sto uzmem sama si mi dala
Ref. 2x Slobodno, slobodno, ponasaj se slobodno komotno daj mi znak da te odvedem u mrak slobodno, slobodno, ko da ceka zauvek pokazi se ko devojka za dvadeset i prvi vek
Za mojim stolom sve je puno za mesto ceka se u redu a ti po svaku cenu dobar provod zelis vec sam te, mala, snimio u drustvo bih te primio al' s drugima moras da me delis | |
|
| |
| Naslov: Re: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:52 pm | |
| Malo po malo
Zbog tebe, ljubavi ja nemam razloga da zivim i uvek samo sebe krivim za sve sto propada
A ti me pitas sad imam li nekog il' sam sam nocima sanjam jos o nama kazem da srecan sam
Ref. Malo po malo sve je propalo zivim, jos mi je malo ostalo a ti pitas me da l' se sada kajem a odavno i ne prestajem
Malo po malo sve zaboravljas mene ne pitaj kako sam kad znas malo patim se, malo potonem svaki put kad me pogledas
Zbog tebe moja je postelja godinama prazna i zivot ovaj kao kazna bol me prodaje | |
|
| |
| Naslov: Re: Goran Vukosic Sub Apr 05, 2008 5:53 pm | |
| Buco moja
Ne mogu da volim drugu sada shvatam koliko mi znacis koliko mi falis, ali kasno
Ne mogu da volim drugu da joj tepam nezne reci da joj kazem kada tebe volim strasno
Ref. Buco moja, ljubio sam zena ne zna im se broja al' nijedne usne nisu kao tvoje il' se vrati ili sa mnom gotovo je
Buco moja, da te volim, da te cuvam nisam znao pa sam zato sada tako nisko pao da se vratis i zivot bih dao
Ne mogu da budem srecan jer bez tebe nisam vise onaj pravi kao nekad sad je kasno
Ne mogu da volim drugu da joj tepam nezne reci da joj kazem kada tebe volim strasno
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Goran Vukosic | |
| |
|
| |
| Goran Vukosic | |
|