| Tinejdzerski biseri | |
|
+12M!la SEPULTURA Gossip girl ~*~mrkvili~*~ Patuljcica Ikac&Njanja Ninaa Darrko- Ruki BlueFairy dovLa_ Piink.Ladyy 16 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Tinejdzerski biseri Čet Jun 19, 2008 12:34 pm | |
| Posto mi svi ponekad nesto lupimo totalno ne povezano,da se drustvo u nasoj okolini iskida od smeha.Podelite ih sa nama,rado cemo se i mi cepati Ja bi mogla o mojim biserima da napisem knjigu *Dje je Mjesec?Na Mars. *Ove macke nisu macke nego su zivotinje. *Kako sam se oznojila dok sam plivala. *Kupi dve case kisele vode. *Istusiraj se obicnom vodom,nemoj deterdzentom. *Ako ne budes modar bices dobar.(ako ne budes dobar bices modar je htela da kaze moja sestra Nikoli) *Srcnuce me drme(drmnuce me srce) *Dodaj mi jednu kap da obrišem ove krpi vode. *Priča mi sestra o seriji sa TV, a ja je ne slušam i u trenutku izgovori ime glumice "Debra Mesing" a ja odgovaram "Tebra šta? Kakav mesing? Imam ja mesingani svećnjak kod babe *Kad sam bila mala, idem ja sa caletom gradom, naidjemo na neku zenu koja vodi dalmatinca...: Ja:E, tata, vidi, 101 dalmatinac! *8O% sam sigurna da 1OO% necemo imati kontrolni *Fuuj,jel si ti videla kako on ima celavu kosu p.s namerno sam otvorila novu temu,da ne stavljam u skolske bisere,kad ovo nema veze sa skolom | |
|
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Čet Jun 19, 2008 2:56 pm | |
| Znate ono "komarci ko rode"...e jedan moj drug hteo kao da ispadne zanimljiv i da je izmeni malo i nesto on lupio "komarci ko leteci avioni" ili jedan lik na bazenu reko "dacete mi jedan hot-dog" kaze zena sa cim ces kaze on "sa virslom" a ima tih bisera kolko oces al ne mogu da ih se setim sad... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Pet Jul 18, 2008 10:57 am | |
| Ovo je biser mog oca.. neznam gde da ga stavim,pa cu ovde.. dakle idemo mi neki dan ,tata,mama sestra i ja.. i bas smo se poredjali po starosti i sad ulazimo kod nekog coveka,i tata kao 'ovo mi je cerka(pokaze na mamu) a ovo su mi supruge (pokaze na mene i sestru)' kad smo mi poceli da se bacamo tamo od smeha.. inace je hteo da kaze ovo mi je supruga i cerke | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Pon Avg 11, 2008 6:03 pm | |
| Kada sam imala 3 godine isla sam sa tatom (a ulica puna ljudi) i prolazi covek koji vodi kravu a ja, ljubi je tata, na sav glas se razderem: "Tata vidi konj!" - a ljudi mi se samo smeskaju... | |
|
| |
Ruki Napredan clan
Broj poruka : 62 Godina : 29 Lokacija : Sedmo Nebo Datum upisa : 04.09.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Pet Sep 05, 2008 3:34 pm | |
| Ovo sam ja odvalila naravno.........daj te mi taj komp da ubacim u disk......Nisam ja glupa zato sto sam glupa za ovo | |
|
| |
Darrko- Aktivan clan
Broj poruka : 159 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Ned Sep 07, 2008 3:23 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Ned Okt 05, 2008 5:27 pm | |
| Jao ..jos jedna provala.. moja rodjaka je ostala trudna,a mi to nismo ni znali.. znali smo samo da im krmaca se treba oprasiti .. i sad zowe sladjina mama nas,jawi se moj cale..i tek ce ona njemu, ''Jovane,imamo prinove!'' moj tata: no,koliko je oprasila? sladjina mama: jovane,pa sladja se porodila! moj tata: ..kad je bila trudna? mi smo se naravno pobacali na pod ..i dan danas se smejemo ko ludaci kad se setimo | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Sre Dec 03, 2008 12:23 am | |
| | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Sre Dec 03, 2008 12:16 pm | |
| Smorio sam se ko kisa na suncu! Moj drug je to juce odvalio kad smo se vracali kuci... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Sre Dec 03, 2008 11:26 pm | |
| recitujem ja nesto iz gorskog vijenca i treba "u glavu mi pamet uceraste" a ja "u panet mi glavu uceraste" ... | |
|
| |
Patuljcica Novi član
Broj poruka : 28 Godina : 32 Datum upisa : 02.11.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Pon Dec 08, 2008 9:36 pm | |
| He,he,he .. biseri su stvarno cool | |
|
| |
~*~mrkvili~*~ Super aktivan clan
Broj poruka : 363 Godina : 34 Lokacija : Becej Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Uto Dec 09, 2008 12:31 am | |
| u osnovnoj skoli...krijem se ja sa drugaricama u muskom wc-u...pusimo...dve drugarice stoje naslonjene na vrata ako slucajno naidje neko...kad odjednom nailazi nastavnik tehnickog i pocne da gura vrata...i tako on gura sa one strane a drugarice za ove...i odjenom pita on koga ima unutra..tek ce moja drugarica na to...nema nikog,prazan je wc,svi smo na casu.... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Sre Jan 07, 2009 5:31 pm | |
| nas drug je letos odwaljiwao: ludimo glumilo (umesto glumimo ludilo ) i jel ima ne pink na filmu ? | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Sre Jan 14, 2009 8:23 pm | |
| Pa nas direktor mentol,ja i par drugova smo jedini vristali od smeha zato sto smo jedini skontali sta je rekao. Govor: Umesto sto kupite te cigare,mozete popiti jednu kiflu i pojesti jedan jogurt. Kasnije opet bilo to isto samo sto je objasnjavao nekom drugom a mi prisluskivali: Pojedite jedan hladan burek i popijte jedan vruc jogurt. Pa onda je jednom dosao u ljubicastom odelu,i ako ste gledali mrtav ladan,skontacete,cela skola je vikala:Gde je deda!!!U ljubicastom odelu,ko peder!!! Jednog ucenika je pitao:Bulatovicu kako se ti prezivas | |
|
| |
M!la Novi član
Broj poruka : 14 Godina : 28 Lokacija : BL Datum upisa : 21.06.2009
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Ned Jun 21, 2009 12:42 pm | |
| - ~*~mrkvili~*~ ::
- u osnovnoj skoli...krijem se ja sa drugaricama u muskom wc-u...pusimo...dve drugarice stoje naslonjene na vrata ako slucajno naidje neko...kad odjednom nailazi nastavnik tehnickog i pocne da gura vrata...i tako on gura sa one strane a drugarice za ove...i odjenom pita on koga ima unutra..tek ce moja drugarica na to...nema nikog,prazan je wc,svi smo na casu....
buahahahahah....extra je ! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Pet Jun 26, 2009 6:37 pm | |
| Nastavnica srpskog: "Udji Marko, ne stidi se. A kako se ti bese zoves?" | |
|
| |
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Sre Jul 08, 2009 9:45 pm | |
| uprawo sam odwalila...kad budem nebudem imala...msm ja i biseri... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Čet Jul 09, 2009 2:49 pm | |
| Stefane idemo na Jamajajku... moj biser i Mama kupi mi gips da napravim cufticu u obliku gipsa | |
|
| |
sabyy Novi član
Broj poruka : 4 Godina : 27 Datum upisa : 05.11.2010
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Pet Nov 05, 2010 4:57 pm | |
| hahahaha..exxtra u skoli nastavnica zemljopisa kaze: AZIJA JE DUGA KAO OD HRVATSKE DO AUSTRALIJE na to marko rece:ccc pa jest ta azija malaa.. od hrvatske do australije samo 2 dana i bas je blizuu nastavnica:OCES DA TI ZAKLJUCIM JEDANN ZNAS LI TI STA GOVORIS?? marko:a nastavnice cekajtee na koju vi australiju mislite onu ispod njemacke ili onu sto j ekristofer kolumbo otkrijoo??? | |
|
| |
✰Star✰ Novi član
Broj poruka : 22 Godina : 34 Lokacija : Modna pista Datum upisa : 14.12.2010
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Uto Dec 14, 2010 9:01 pm | |
| Hahahaha...svi su vam biseri xD Paevo pre neki dan bio mi je drug da mi podigne sistem na kompu.I tek cu ja:stiglo je do sezdeset deset posto xD U skoli kicma ima od 35 do 35 prsljenova. | |
|
| |
Bojana98 Novi član
Broj poruka : 12 Godina : 26 Datum upisa : 02.07.2011
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri Sub Jul 02, 2011 6:46 pm | |
| coool su vam biseri.... I ja ih imam na milion ali samo jednog mogu da se setim... Lezim ja na krevetu a pored mene moja pudlica ( Zove se Misko to cudno ime mu je dala moja baka) I pocne i laje i ne prekida i ja izadjem napolje i pogledam i vidim nema nikog... Ja se vratim u sobi i izderem se na njega MISKO LAZES KAO PAS!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tinejdzerski biseri | |
| |
|
| |
| Tinejdzerski biseri | |
|