Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FUN

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...

Ići dole 
+62
*Sweet Girl*
forever in love <3
**jaca**
^^CaCa^95^^
!_I'm crazy_!
Adry
Fun Girl
_RePeRkA
an.chi.
*I'm a girl in love*
Meeeee
SEPULTURA
Rottie
Mara
Gossip girl
_Miss Z_
PipiDugaCarapa
rain man
Becca
~Maleni slatkis~
Luna
Ninaa
PFC_4ever
Admin
~Dora~
^_HipHopGirl_^
Maria93
scared
Natsi
civas
**Majche**
Superman
Ludacha
BlueFairy
~Fairy Annie~
Darrko-
SweeT RevengE
nina
Ikac&Njanja
launchped
Deliverance
smile_girl
Mark93
ANAHI & DIMA
butterfly-girl
strela5
booobamara
buuuuuubicaaaaaa
Diamond_girl
bbabystorie
aLisa
cutter
Arijana
dovLa_
tamarabn
Angelsmiledoll
Nevena993
Piink.Ladyy
Mika
Angel
volley
Lollipop
66 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Sledeći
AutorPoruka
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 1:05 am

Gossip girl
Nazad na vrh Ići dole
Rottie
Novi član
Novi član
Rottie

Broj poruka : 21
Godina : 29
Datum upisa : 06.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 2:52 am

Extra vam je forum, samo imam jedno pitanje iliti predlog. u knjizevnosti imate podforum Poezija, pa da li mozete da otvorite podforum Proza? Ili neki pod forum tu gde clanovi mogu postavljati svoje radove. Nisam videla nigde pa pitam, sry ako mi je promaklo,...
Nazad na vrh Ići dole
http://rottiesworld.blogger.ba/
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 2:24 pm

Rottie..pre svega hvala na komplimentima.
Sto se tice licnih radova nekih clanova,to je sjajna ideja.
U pdf ''Poezija'' mozes otvoriti svoj kutak..tipa ''Moja poezija-Rottie'' .. Wink i tamo mozes bez problema postavljati svoje radove.
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

Broj poruka : 2221
Godina : 37
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 4:14 pm

Ice imam jednu zamerku... malo je glupo da otvori tamo svoju temu ako nosi u pitanju pesme, vec neki radovi proznog karaktera :D
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 5:13 pm

Pa sta sad da otvaramo jedan pdf namenjen samo radovima za clanove?
i jos razmisli koliko ce clanova otvoriti svoju temu tamo ..od 300 clanova,mozda 5-6!
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 5:48 pm

ja da pitam jel ok za moj owaj nick nowi?
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 6:00 pm

Mrwica ::
Pa sta sad da otvaramo jedan pdf namenjen samo radovima za clanove?
i jos razmisli koliko ce clanova otvoriti svoju temu tamo ..od 300 clanova,mozda 5-6!

Ne Jovana pogresno si me shvatila

Otori jos jedna pdf Proza... tamo cemo pisati o proznim delima, clanovi neka otvaraju teme za svoje radove, ali da paze, ako ce da postavljaju pesme eno im pdf Poezija, ako ce sastave, pricice itd.. u Prozu i gotovo :D
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 6:38 pm

Pa ako se ostali slazu sto se mene tice moze.
Poezija je ionako vise nego zapustena.. Sa prozama ce biti isto kao i sa dear diary..u pocetku ce biti interesantno,a posle niko nikada nece ni svratiti..ali ajde vredi isprobati ako se ostali slazu.
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 7:08 pm

Da.
Sasvim je u redu da i proza dobije svoj kutak.
Kada imamo knjizevnost da imamo i poeziju i prozu,jer,oba su sastavni deo nje.
Nece zasmetati forumu. :D
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 8:55 pm

jel moze meni neko za nick owo da kaze
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 9:34 pm

Pa ja sam te pitala u koji nick zelis da promenis i promenicu Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 10:55 pm

gossip girl
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 11:01 pm

Jowana sta gossip girl? ..pojasni svoj komentar ili bolje nemoj ni da ostavljas bez obrazlozenja i objasnjenja za te tvoje mimike! Wink
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 11:28 pm

Ja koliko sam shvatila zeli da joj nick bude Gossip girl.
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 11:29 pm

jao ice xaxaxa pa ti si je pitala koji nik zeli Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 560373 gfgfgf
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 11:49 pm

Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 828517 Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 828517 Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 828517 ..izvinjavam se..Jos sutra cu se prefarbati Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 828517 Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 828517
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePet Jan 09, 2009 11:50 pm

evo promenjeno je Wink
Nazad na vrh Ići dole
volley
Super aktivan clan
Super aktivan clan
volley

Broj poruka : 371
Godina : 34
Datum upisa : 01.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 4:07 pm

Hehe...
Ovako je dobro :)
Nazad na vrh Ići dole
http://anahi-giovana-puente.forum-motion.net
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 6:59 pm

bilo bi dobro da otworite neki pdf u kome bi clanowi otwarali nowe teme..pa da onda wi odlucujete da li tema prolazi ili ide u kantu...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 7:00 pm

Da kopiramo Sa.njalicu nije nam cilj Wink ..
Svi pdf-ovi vec postoje..ustvari svi moguci .. clanovi gde misle da tema odgovara tamo je otvore..a moderatori su zaduzeni za dosta pdf-ova da vode racuna..kada se uoci nova tema,oni provere jel ostaje ili ne..I mislim da je to doduse bolje Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 7:02 pm

nzm kako wi hocete ali onako je nekako preglednije jer owako stalno moram da trazim da li ste prihwatili temu ili je u kanti...a i msm da bi wama bilo lakse da pregledate
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimeSub Jan 10, 2009 7:03 pm

Neznam,ja sam rekla svoje misljenje Wink ..a ostali ako budu hteli,zasto da ne..
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimeNed Jan 11, 2009 4:09 pm

lako je sada posto malo nas otwara nowe teme i to..ali kada prodje neko wreme i budemo imali 300 aktiwnih clanowa dowoljno da swako otwori po jednu temu i bice teze.. a pitanje je dana kada ce to biti posto swaki dan swe wise clanowa kuca
Nazad na vrh Ići dole
Ikac&Njanja
Moderator chata
Moderator chata
Ikac&Njanja

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePon Jan 12, 2009 6:20 pm

Mrwica ::
Da kopiramo Sa.njalicu nije nam cilj Wink ..
Svi pdf-ovi vec postoje..ustvari svi moguci .. clanovi gde misle da tema odgovara tamo je otvore..a moderatori su zaduzeni za dosta pdf-ova da vode racuna..kada se uoci nova tema,oni provere jel ostaje ili ne..I mislim da je to doduse bolje Wink

Slazem se sa Jovanom, ne treba kopirati nikoga... Sa.njalica je odlican sajt, ali kao sto oni ne kopiraju nikoga, tako ne trebamo ni mi.... uostalom ovaj forum postoji oko godinu dana zar ne? I on je uvek izgledao ovako.... I svi clanovi ga vole ovakvog kakav je.... kao sto i Sanjin forum vole onakav kakav je... :D Wink

A i do sada nije bilo problema da neki clan pogresi u koji ce pdf da stavi temu, osim sto su bile duple teme, jeli tako?
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitimePon Jan 12, 2009 9:05 pm

Nas forum se bas zbog nekih malih sitnica razlikuje od drugih...omogucavanje clanovima da prilikom otvaranja novih temica razmisle gde bi ta tema najbolje odgovarala je po meni bas originalno a uz to tjera clanove da se malo zamisle,razmisle o svojoj temici i stave je bas onamo gde misle da treba da bude.
Mi smo tu da pogledamo da li ta tema odgovara bas tu gde je postaljena...uglavnom su do sada clanovi stavljali teme u odg podforume sto znaci da su nasi clanovi pametni i snalazljivi.
Nije mesto ali ipak zelim da pohvalim sve nase pametne glavice koje kuckaju svaki dan sve vise i vise i obogacuju nas mali forumcic srce na dlanu
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...   Kritike,zalbe,pitanja,predlozi... - Page 16 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Kritike,zalbe,pitanja,predlozi...
Nazad na vrh 
Strana 16 od 21Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Kritike,pohvale...-
Skoči na: