| Blizanci... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Blizanci... Sub Apr 05, 2008 5:54 pm | |
| Mumbo jumbo Serbiano
Betmen, Supermen Matriks, Spajdermen Roki I Brus Li Tarzan, Rambo tri ej, ko su bre ti
Brena, Slatki greh Piksi, Divac eh Cola, Brega, Dzej Ceca every day ej, to smo bre mi
Ref. Mambo jumbo serbiano prokleta si, ej kafano ej Dzigili bu, dodji malo tu bejbi, na dza ili bu
Mambo jumbo Serbiano malo slatko, malo slano ej dzingli bu, dodji malo tu bejbi, na dza ili bu
Viski, marlboro, Guca i kolo prase, BMW, sira, rakije ej, sve je okej
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Blizanci... Sub Apr 05, 2008 5:54 pm | |
| Laki
Ref. Laki, Laki je sad u flasi rakije svima duzan, svima kriv sad se trazi, mrtav ili ziv
Ode Laki za Ameriku poneo je i harmoniku da vidi sveta i da zaradi mesec dana nista ne radi
Sutnuli ga iz Amerike ostao je bez harmonike cim je stig'o, cim se vratio nas se Laki odmah napio
Ref. 2x
Ode Laki za Ameriku poneo je i harmoniku pobeg'o je da ga ne zene i u vojsku da ga ne spreme
Na rec uze soma dolara sada nema ni sto dinara cim je stig'o, cim se vratio nas se Laki odmah napio
Ref. 2x
Ej, gde si krenuo, druze moj sta to imas u glavi toj osim vetra sto na sve strane duva ej, stani malo sad, druze moj uspori malo zivot svoj ko se cuva, njega i Bog cuva
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Blizanci... Sub Apr 05, 2008 5:55 pm | |
| Jednom pokidano
Najbolje naj uvek ostaje za nama sve ima kraj a ti lazes se godinama verujes ti da moze sve da se ponovi
Ref. Jednom pokidano stoput nastavljeno jos se lakse prekine jednom polomljeno stoput sastavljeno ne moze nam biti ko ranije
Najlepse naj najlepse je i kad prodje sve ima kraj zato pusti neka dodje ne veruj mi da moze sve da se ponovi | |
|
| |
| Naslov: Re: Blizanci... Sub Apr 05, 2008 5:55 pm | |
| Kad moja nisi
Mozda te mogu vratiti sada sam isti kao ti odkada svaku koju ljubim ljubim lazno
Mozda te mogu imati na tvoju kartu igrati da osim mene nista drugo nije vazno
Oh zasto sanjam da imas krila kada oduvek ista gresnica si bila
Ref. Kad moja nisi neka me nema tebi na dusu moja bol za sva vremena
Kad moja nisi ostani sama nek samo strah od ljubavi kraj tebe spava kad moja nisi
Mozda bi trebalo da znas sve oko mene sad je laz i ovaj osmeh samo krije moju tugu
I da bez daha ostanem u zivo blato potonem ti mi i tada ne bi pruzila ni ruku
Oh zasto sanjam da imas krila kada oduvek ista gresnica si bila
Ref. 3x | |
|
| |
| Naslov: Re: Blizanci... Sub Apr 05, 2008 5:56 pm | |
| Propadam ti lagano
Nocas mi je tuga verna kao sluga kad na tebe mislim krene mi po zlu nocas bih sa tobom da podelim mrak kao nekad kad bila si tu
Nije mi po volji sto ti je drugi bolji a bio sam tebi kao niko drag bacila si slike gde smo zajedno nasoj ljubavi brises trag
Ref. 2x Propadam ti lagano lagano al' sigurno otkad s njim si otisla ja trazim te u drugim zenama
Nocas mi je stalo da te imam malo da ljubim po vratu kao nikada nocas bih da vreme vratim unazad samo meni da pripadas
Nije mi po volji sto ti je drugi bolji a bio sam tebi kao niko drag bacila si slike gde smo zajedno nasoj ljubavi brises trag
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
| Okicena
U gluvo doba noci kao da trazim vraga taman da sklopim oci kad moja bivsa draga
Okicena, nasmejana sva mi sija k'o reklama s polja greske nema firmirana preterano vidim svega ima samo ljubavi je zeljna
Ref. 2x Ne voli te on, ne voli k'o ja okicena jesi, ali nisi voljena ne voli te on, pomiri se s tim kitim i ja svaku, al' ni jednu ne volim (kao tebe, malena)
Samo joj rekoh udji ruke mi pruzi sama kao da nismo tudji godina ima dana
Okicena, nasmejana sva mi sija k'o reklama s polja greske nema firmirana preterano vidim svega ima samo ljubavi je zeljna
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
| Lazi samo lazi
Sad bi htela da me vidis sad kad imas sve sad bi opet da si sa mnom da mi rusis sve
Kasno je sta god da nudis necu dva put da mi sudis i na istu tugu osudis, ne
Ref. 2x Lazi samo lazi kako nista nemas s' njim ako verujes u cuda mozda ti oprostim
Lepo ti je bilo sa mnom dok si htela to sad je meni lepo sa njom sta tu ima zlo
Kasno je sta god da nudis necu dva put da mi sudis i na istu tugu osudis, ne
Ref. 6x | |
|
| |
| Naslov: Re: Blizanci... Sub Apr 05, 2008 5:57 pm | |
| Pojavices se ti
Prezime i ime obicno u dzepu nista hronicno usetam petkom medju njih gledaju ironicno
Lepe su i nedodirljive ko daleke galaksije a nijedna me ne primecuje
Ref. Pojavices se ti i volit ces me takvog kakav sam pojavices se ti i necu vise biti nesrecan
Pojavices se ti prava ljubav nama ne gine jer sudjena si mi a ne moze se protiv sudbine
Panika me nekad uhvati da cu vecno biti sam bolje to, nego da se ja ponovo razocaram
Lepe su i nedodirljive sve prevara do prevare ma ne dam im da me pokvare
Ref.
Samo treba da zamislim te bol je tvoj u mome snu zmurim i vidim te tu
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Blizanci... Uto Dec 16, 2008 9:07 pm | |
| Blizanci - Daj mi Boze pameti
Lose mi ide ovih dana u srcu ima hiljadu rana jer njene ruke drugog miluju u dzepu nemam banku ni jednu samo pijanci kraj mene sednu sto se na moju tugu smiluju (2x)
Ref. 2x Daj mi Boze pameti samo da nju zaboravim da nekoj drugoj budem sve sto ona meni bila je
Ko sivi oblak sto donosi kisu lose mi vesti danima stizu ko da me neki djavo prokleo kako da ljubim savesti ciste jednu za drugom kad sve su mi iste samo sam jednu zenu voleo (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Blizanci... Uto Dec 16, 2008 9:07 pm | |
| Izvini
Po navici nisam kucao i odmah vrata otvorio bio sam srecan sto si tu cuo sam muziku
Al' kao da sam stan pogresio kada se on pojavio moju majicu je nosio zao mi je sto se nisam najavio
Ref. Izvini sto prekidam ovo jutro predivno tako je retko videti dvoje srecnih zajedno
Izvini sto ne placem muskarci to ne rade i boljima od mene ovakve stvari se dogode
Hteo sam da te iznenadim kad se pojavim i da ti kazem koliko volim te sta znacis za mene
Al' kao da sam stan pogresio kada se on pojavio moju majicu je nosio zao mi je sto se nisam najavio
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Blizanci... Uto Dec 16, 2008 9:09 pm | |
| U zadnji cas
Stojim tu, danas kao nekad gledam nju dok sustize me bol k'o poteran pomislih bar kisa kad bih padala da joj goste kuci otera
Onog trena kad se potpise neka me iz zivih otpise
Ref. U zadnji cas, ona kad ustane mozda bas, tada odustane mozda se u tom trenutku seti nas
U zadnji cas, na nas kad pomisli mozda tu, da se predomisli mozda mi se posreci u zadnji cas
Stojim tu, jer ne znam gde bih gledam nju usamljen k'o brod na pucini kriva je, kriva je sama sebi kriva je ako neku ludost ucinim
Onog trena kad se potpise neka me iz zivih otpise
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Blizanci... | |
| |
|
| |
| Blizanci... | |
|