Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?

Ići dole 
+12
*I'm a girl in love*
Patuljcica
Ninaa
SEPULTURA
Mara
saskica92
BlueFairy
Deliverance
smile_girl
butterfly-girl
Piink.Ladyy
bbabystorie
16 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? Empty
PočaljiNaslov: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Jun 19, 2008 12:49 pm

Pitanje je malo zeznuto ali kada bi vam se neki momak ili cura svidela a da je zauzet(a) i da vam se ta osoba isto udvara
dali bi ste sta zapoceli ili ne????????????
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Jun 19, 2008 12:55 pm

Imam jedan genijalan primer..
Ikac je bio zauzet kada smo se upoznali,nazalost je bio zauzet ahahahah
to je meni bilo veliko razocarenje,mada sam pristala da ipak budem mu samo drugarica,jer je bolje ista nego nista..malo po malo..priblizili smo se jedno drugom..
dok nije saznao da ga ta devojka vec duze vreme varala..tako da smo se ja i on..spandjali ahahahah
ne kajem se jer nismo ucinili nista lose,ona je njega varala takodje..tako da su kvit,a meni dobro doslo Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? 270979
Nazad na vrh Ići dole
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Jun 19, 2008 5:06 pm

pa...zavisi ako je ta osoba sa mojom ortakinjom naravno da nebi nikad to uradila ali da nije onda mozda i bi :P hehe
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeUto Jul 15, 2008 6:06 pm

Ne
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimePet Jul 18, 2008 5:03 pm

Ne,to nam je svima ispod casti...Svoje ne dam - tudje ne diram Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimePon Jul 28, 2008 10:28 pm

Jedino kad ne bih znala Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeNed Avg 10, 2008 5:48 pm

bbabystorie ::
Jedino kad ne bih znala Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeSre Avg 13, 2008 4:33 pm

Deliverance ::
Ne,to nam je svima ispod casti...Svoje ne dam - tudje ne diram Wink

upotpunosti se slazem! goodjob
Nazad na vrh Ići dole
saskica92
Napredan clan
Napredan clan
saskica92

Broj poruka : 79
Godina : 32
Datum upisa : 13.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Avg 14, 2008 12:11 pm

Jooooooj.....komplikovano.....
imala sam vise iskustava....
dakle, dva pita su mi osobe, za koje sam bila ubedjena da su mi prijateljice, uzele decka.....
i bila sam jako povredjena....verujem da bi to svakog bolelo....
znam kako je, i nikada to ne bih uradila....mada.... ahahahah
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeSre Jan 28, 2009 9:59 pm

Sa zauzetom osobom nikada .. to je zabranjeno voce..isto tako ja nebih zelela da se u moju vezu uplete neka tamo treca.. kao grom iz vedra neba..i trudim se da uvek distanciram sto vise takve devojke..
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Jan 29, 2009 12:58 am

Da zato sto bi retko koja devojka marila za to sto je moj decko zauzet i krenula bi da ga muva,tako da me boli uvo "oko za oko,zub za zub"
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Jan 29, 2009 5:28 pm

Kad bi se ja zaljubio u nju i kad bi ona raskinula sa svojim momkom zbog mene mozda.Ipak je lepse ici na sigurno,nije jedina,jer kad bi i bilo tako imao bi problema sa bivsim ijaoooo.Ocima gledaj rukama ne diraj smeh
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimePet Jan 30, 2009 1:03 am

Ne to nikada!
Slazem se sa Deliverance svoje ne dam a tudje ne diram! Wink
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Feb 05, 2009 1:05 pm

A ja nekako razmisljam niko mi nece reci hvala,pa ako mi se stvarno dopada ja bi napravila nesto da raskinu...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Feb 05, 2009 1:28 pm

Da upravo sam i ja o tome razmišljala :D .. baš će mi neko na kraju reći hvala ..nažalost,došla su vremena takva da je danas cilj da svako gleda sebe,bude što sebičniji i što više odbija ljude oko sebe ..
Nazad na vrh Ići dole
Patuljcica
Novi član
Novi član
Patuljcica

Broj poruka : 28
Datum upisa : 02.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeNed Feb 08, 2009 10:21 pm

Pa da,to danas vise i nije to i nemozes nikom vjerovati,tako da je najbolje tjerati svoje.
Nazad na vrh Ići dole
*I'm a girl in love*
Novi član
Novi član
*I'm a girl in love*

Broj poruka : 27
Godina : 28
Datum upisa : 21.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimePon Feb 23, 2009 10:11 pm

Ne
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeUto Feb 24, 2009 5:20 pm

Da dodjem u tu situaciju nema sanse da bi ja unistavao nekome vezu samo zato sto mi se ta osoba svidja,to je podmuklo,zlobno a ja takav nisam,razmisljam ipak i o necijim osecajima.A kad bi video da im ne ide da se svadjaju stalno i da su pred raskid onda sto da ne da im jos nekako to pogorsam.Al srecom nemam problema s tim :D
Nazad na vrh Ići dole
*I'm a girl in love*
Novi član
Novi član
*I'm a girl in love*

Broj poruka : 27
Godina : 28
Datum upisa : 21.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeUto Feb 24, 2009 8:06 pm

Nemam ni ja!
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Apr 02, 2009 8:31 pm

msm da treba upravo da je zapocnem xvfgfh
Nazad na vrh Ići dole
Prskavac
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Prskavac

Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeSre Maj 20, 2009 1:56 pm

Da..ako nije devojka naj ortaka,da :)
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Maj 21, 2009 10:54 am

SEPULTURA ::
Da dodjem u tu situaciju nema sanse da bi ja unistavao nekome vezu samo zato sto mi se ta osoba svidja,to je podmuklo,zlobno a ja takav nisam,razmisljam ipak i o necijim osecajima.A kad bi video da im ne ide da se svadjaju stalno i da su pred raskid onda sto da ne da im jos nekako to pogorsam.Al srecom nemam problema s tim :D

A hoce li neko razmisljati nekada o tvojim osecanjima?
Iskreno...ne verujem
Nazad na vrh Ići dole
*TASHA*
Aktivan clan
Aktivan clan
*TASHA*

Broj poruka : 166
Godina : 30
Datum upisa : 29.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimePet Jul 31, 2009 4:39 pm

Sve zavisi.....
Nazad na vrh Ići dole
forever in love <3
Napredan clan
Napredan clan
forever in love <3

Broj poruka : 74
Datum upisa : 05.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Avg 06, 2009 5:19 pm

Pa neznam..tesko je o tome sad diskutovati...neznam kako bi se izrazila a da bude razumno.. ako je ta prethodna veza vec u raspadu.. zapocela bih..ali nebi nekome neizmernu srecu rasturila.
Nazad na vrh Ići dole
>^♥Jëtżä♥ˇ<
Napredan clan
Napredan clan
>^♥Jëtżä♥ˇ<

Broj poruka : 66
Godina : 30
Datum upisa : 15.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitimeČet Jul 15, 2010 7:29 pm

ne...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?   Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom? I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Da li bi ste zapoceli vezu sa zauzetom osobom?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Da li biste bili u vezi sa osobom u kolicima?
» Za bolju i kvalitetniju vezu
» Deset saveta za uspesnu vezu

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Ljubav-
Skoči na: