| SMS Band..:)) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:20 pm | |
| Kako mi nedostajes
Ko zna gdje si sad i da li sjecas se da si nekad davno moja bila da sve sto imali smo lijepo bilo je med i mlijeko, kadifa i svila
Al' ti si bila ta sto tacku stavi kad si rekla da nisam onaj pravi
Ref. Samo zbog tebe jos uvijek zivim sam oprastam ti sve, al' jedno bi da znam da l' si tamo sretna il' se kajes da znas samo kako mi nedostajes
Ti i ja smo sad ko dvije obale jedno drugom nemamo sta reci srusen je nas most rukom sudbine preko njega niko nece prijeci
Jer, ti si bila ta sto tacku stavi kad si rekla da nisam onaj pravi
Ref. 3x | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:20 pm | |
| Do bola
Da budes sretna, da budes voljena oduvijek samo to sam htio da nekog volis i taj neko da budem ja ali to nikad nisam bio
Od mene ostace znam samo sjena kad jednom kazes mu da za sva vremena
Ref. Kako cu zivjeti s tim ako ti srecu pozelim s njim, a volim te do bola kojim cu putem do dna to samo moja dusa zna ranjena, napukla na pola
Kako cu zivjeti s tim ako ti srecu pozelim s njim, a ja te volim vise al' vidim da nemam kud da na mom' srcu uzalud tvoje ime pise
Budi mi sretna i ja cu usnama osmijeh nakratko da vratim vremena imam, zivot je predamnom cijeli da za tobom patim
Od mene ostace znam samo sjena kad jednom kazes mu da za sva vremena
Ref. 3x | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:20 pm | |
| Da li znas
Pisem ti rijeci koje nikad necu reci pred tobom i priznati da sve sto vrijedi odnijela si sa sobom ovo je tvoja pjesma znaj sjedi i uzivaj
Znam, ima drugih ali ne ide mi moram priznati teska se paucina na dnu ovog srca uhvati i strasan bezdan vrijeba tamo gdje si nekad bila ti
Ref. 2x Znas li da te oci traze da jos uvijek sebe lazem da ce biti kao nekada da li znas
Znas li da mi srce stane kad mislim na one dane kad smo bili jedno ti i ja da li znas
Necu da trazim nekoga da mi bude kao ti jer ljubav nije pahulja da se na dlanu istopi ti samo novu sacekas a ja necu bas
Svi sto me tjese zvuce ko da me u laz utjeruju al ja ih pustim da i sami vide da pretjeruju da vrijeme lijeci rane samo jos budale vjeruju
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:21 pm | |
| Dao bih ti sve
Da li znas, da sam sam da svaki dan, mislim na tebe trebam te, oh da li znas da dao bih sve za tebe bejbe
Ref. 2x Dao bih ti sve sve sto imam, sve sto zelis da si kraj mene ovu noc da samnom djelis
Nema potrebe sam da budem milo moje kada bolje je u dvoje
Da li znas, nikad nisam trebao nekog kao tebe pogledaj, zar ne vidis i sama da pristajem na sve zbog tebe bejbe
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:21 pm | |
| Do tebe mi je stalo
Mislis tek tako uci ces u zivot moj zguzvati ovo srce kao da je od papira i pravis se da veca si barem za broj od svega sto ti mogu dati
Sjeti se toga kad se budes pitala dal' me to miluje il' pjesme mi po kosi svira kad jednom budes u mom oku citala nenapisane stihove samo za nas
Ref. Ko da se nebo otvori kad kazes da smo isti svi hej ti, vjeruj mi bar malo znam bice sve drugacije jer meni niste iste sve ne, ne, do tebe mi je stalo
Sjeti se toga kad se budes pitala dal' me to miluje il' pjesme mi po kosi svira kad jednom budes u mom oku citala nenapisane stihove samo za nas
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:22 pm | |
| Dobrodosla tugo
Sad kad sam jedan od bivsih znam da nije ti stalo glasom od sapata tisi sam sebi kazem budalo
Jer znam da trebao ne bi al' ja jos mislim o tebi u meni nada rodi se i umre svaki dan
Necu da te krivim al' ovo moram ti reci jos uvijek zbog tebe zivim s tugom, al' nadam se sreci
I prije nego se snadjem ona se kraj mene nadje da me na tebe podsjeti a ja joj kazem
Ref. Dobrodosla u moj dom, tugo mirises na usne njene hajde reci drugu svom ko ih ljubi mjesto mene | |
|
| |
| Idi
Znam past ce teske rijeci ne mogu da ih sprijecim a jos si moje nebo mog sunca sjaj
Strah mi grudi steze jer ide nam sve teze pukla je nit sto duse veze to je kraj
Ref. Idi i ne, ne brini za mene kad sve, zar ne sad niz brdo mi krene
Idi, jer znam kasno je za nas dvoje bit ce ti puno bolje bez mene, pile moje
Neke sretne dane neke nase tajne na obecanja necu da te podsjecam
Nece bit lako al' sudjeno je tako nocas da svojim putem svako podje sam
Ref. 3x | |
|
| |
| Jedina na svijetu
Stani, stani, samo da ti kazem po cemu si jedina na svijetu sve su druge gadjale kraj srca samo ti pogodila u metu
Stani, stani, daj da vidim bolje sta je tako posebno na tebi jer ja nisam jos ni jednu sreo radi koje ucinio sve bi
Ref. Po boji ociju tvojih sad i ja konacno znam koje je to ljubav boje plava je siguran sam
Za tebe srce je srce za druge obican bros cini se lud sam za tobom il' mrva fali mi jos | |
|
| |
| Kada ti potonu sve ladje
Kada ti potonu sve ladje i tvoj let postane pad i kad te tuga jednom nadje kao sto mene je sad
Nemoj da trazis prave rijeci da te podignu sa dna bol je uvijek od njih veci ko to zna bolje nego ja
Ref. I mogu ti obecati sve sto zelis sad za kraj i mogu ti oprostiti i ono sto se ne prasta
Al vjeruj neces naci mir gdje god da si krenula sve dok ti ne oprosti ovo srce sto si slomila
I kad na kraju ipak shvatis da si izgubila sve i tad pozelis da se vratis nemoj jer nemas gdje
Ti neces naci prave rijeci da te podignu sa dna bol je uvijek od njih veci ko to zna bolje nego ja
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:23 pm | |
| Moja ulica
Nije ovo onaj isti grad gdje smo djeca bili ni ja vise nisam lud, ni mlad samo ti se cini a u nasoj staroj ulici ja ne zivim vise al' bar cu pjesmu da joj napisem
Rijetko imam vremena, al' znam ponekad da svratim i uvijek mi manja izgleda nego sto je pamtim tu, na broju tri, ja pozvonim da li nekog ima tu, na tvojim kucnim vratima
Ref. Jer zivot nas je rasuo svijetom, kao bisere i mozda se i sretnemo, ko zna kad i ko zna gdje mozda bas tu, pod tresnjom sto nas je od kise sakrila tu, gdje si me zadnji put poljubila
Rijetko imam vremena, al' znam ponekad da svratim i uvijek mi manja izgleda nego sto je pamtim tu, na broju tri, ja pozvonim da li nekog ima tu, na tvojim kucnim vratima
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:24 pm | |
| Na tvojim rukama
Koliko cu puta stati ispred tvoga praga a da ti se ne javim kao da sam sebi stranac pola dijete pola starac izgubljen u ljubavi
Ref. Kada prestanem da gledam oci otvori mi dan jer u tebi vidim zenu kojoj sasvim pripadam
Nekad previse se pitam al' samo jedno znam da su linije tvog dlana na mojim rukama na mojim rukama
Koliko cu puta preci preko obecanja da cu ti se javiti znam da zalit' cu za tobom pred ljudima i sobom ja to ne znam sakriti
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:24 pm | |
| Oci u oci
Mislio sam da te znam siguran bio u nas al' nesto me vuklo taj dan tim putem bas u taj cas
Kao grom iz vedra neba ti ruku pod ruku s njim upitaj bar, kad vec ne znas kako da me ostavis
Ref. Oci u oci, nije to lako al' rastanak, barem, zasluzili smo oci u oci, a ne ovako k'o da se nikad ni sreli nismo
Kao grom iz vedra neba ti ruku pod ruku s njim upitaj bar, kad vec ne znas kako da me ostavis
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:25 pm | |
| Otkad nismo zajedno
Ne znam otkud meni to da cu te preboljeti i za ljubav da je lijek nekog drugog voljeti al' znam da nije pravedno to sto nismo zajedno
Ne znam sto to meni bi kad si rekla da je kraj da se pomirim sa tim i rukom odmahnem, al' znaj da sam dotakao dno otkad nismo zajedno
Ref. Lazem da mi ne smeta kad za tebe pita neko za tebe ni kraj svijeta nije dovoljno daleko
Kako da ti oprostim kad ne mogu protiv sebe i da te zaboravim sve me podsjeca na tebe
Ne znam otkud meni to da cu te preboljeti i za ljubav da je lijek nekog drugog voljeti al' znam da nije pravedno to sto nismo zajedno
Ref. 2x | |
|
| |
| S vremena na vrijeme
Ne znam koliko vremena prodje od onog proljeca i osim njenog imena nista me na nju ne podsjeca
Jer zivot tece dalje i moras htio ili ne da pomiris se jednom s tim da neces imati bas sve
Ref. Al' s vremena na vrijeme u san mi dodju njene usne sto niko ljubit' nece njeznije od mene
Prolaze zime, ljeta dijeli nas pola svijeta a ja jos sanjam usne njene ko da su kraj mene
Rastanka naseg sjecam se kad mi je rekla da to nije to pitala da li ljutim se i da joj ne uzmem za zlo
Rekla je da zivot tece dalje da moram, htio ili ne da pomirim se jednom s tim da necu imati bas sve
Ref. | |
|
| |
| Ti
Sve na tebe jos me podsjeca a znam da nemam prava zar ne k'o svoju jos te osjecam k'o dijete ti se radujem
I tebi pjevam na sav glas nek' cuje se do neba toliko toga dijeli nas a tako malo mi treba
Ref. Ti, samo ti srce u njedrima vjetar u jedrima ti, samo ti, samo ti sto me najbolje poznajes u meni ostajes
Ti, samo ti srce u njedrima vjetar u jedrima ti, samo ti, samo ti suza u oku mom jos venem za tobom ti, nedostajes mi | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:27 pm | |
| Ti i ja
Da opet stanem na tvoj prag tri dana cu ispostiti jer, pogazicu zakletvu da nikad vise ja i ti
Da sam ti nekad bio drag sad vidim, shvatah olako al' ipak, sve ti oprastam nisi ti meni bilo ko
Ref. Da ljubav mrznju pobijedi da razum srce ubijedi da oprosti na uvredi ova dusa zna
Jer, kad sve stavim pred sebe saberem i oduzmem jedino sto vrijedno je to smo ti i ja
Da opet stanem na tvoj prag tri dana cu ispostiti jer, pogazicu zakletvu da nikad vise ja i ti
Da sam ti nekad bio drag sad vidim, shvatah olako al' ipak, sve ti oprastam nisi ti meni bilo ko
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: SMS Band..:)) Čet Jun 19, 2008 5:27 pm | |
| Za koga ove suze padaju (duet Elvira Rahic)
Za koga su nocas tvoje kose raspletene nekom se nadas a bojim se da to nisam ja
Jos su mi misli u tvoje rijeci zapletene i pitam se dal' je kasno za nas bar reci mi da znam
Ref. Za koga ove suze padaju kad ti ih ne cujes i sumnjam da me pamtis da mi ikad ime spomenes
I kome pruzam ove ruke kada znam da nisi tu u sobi sami ja i ljubav jer jos samo imam nju
Koga li nocas gledaju tvoje oci snene i dal' je u njima jos uvijek onaj isti sjaj
Ko da me nema kada nisi pored mene i neces doci predosjecam bar reci mi da znam
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SMS Band..:)) | |
| |
|
| |
| SMS Band..:)) | |
|