FUN :) |
|
| Sha-ila..:)) | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:29 pm | |
| Sha ila - Tanga
Vrelo letnje jutro i ja se kao budim Da zaboravim vlazne snove uzalud se trudim Jer sanjao sam nocas zgodne gole zene Sve imaju tange one zele samo mene A tange me pale tange strasno volim Kada vidim lepu guzu ja nemogu da odolim Kad crta razdvaja ta prelepa tela Kakav super prizor kad bi samo sela Zato sestro dodji ti samnom se druzi Tangu ponesi to uzivanje mi pruzi I sto god ti smeta slobodno mi kazi Samo se malo sagni tangu mi pokazi
I dodji do mene i samnom se veseli To prelepo telo ti samnom podeli Jer hocu da osetim toplinu koze tvoje Volim kada nosis tangu bilo koje boje Dal je crvena, zelena, plava ili roze Ja stobom bi probao sve moguce poze I kao bora corba sada bicu kratak Ti imas tako lepu guzu tako socan batak I ako jos na guzi seva tetovaza Ti shvati da si onda prava gotivaza I sta god ti treba slobodno mi trazi Samo sagni se sestro tangu mi pokazi
Po celu noc bi stobom razne stvari radio Al tvoju guzu ne bih iz ociju vadio Jer ona me pali ona strasno mi prija Kad je uljem namazana tako lepo sija Kao vajarsko delo celo tvoje telo Tako je socno ono tako je vrelo I evo me najzad u sendvicu dve guze, Napaljen sam kao posle ujeda meduze Svaki dan me pali taj deo tvoga tela
Za njega uradicu sve sto budes htela I dali smo u krevetu, bazenu il na plazi Samo se sestro sagni tangu mi pokazi | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:29 pm | |
| Sha Ila - (Budi jak, 1998) - To mi radi
Budim se rano, samo njeno telo zelim Trazim onu s kojom cu krevet da delim Ustajem i uzimam ja imenik svoj Listam ga polako i trazim neki velik broj Zovem je, javlja se, kaze da ce doci Molim je da pozuri jer zelja ce me proci Dacu joj jedno vrelo kupanje u kadi Volim da je slusam kad mi kaze (ah to mi radi) Otvaram vrata gledam da li ce uci Ne mogu da verujem moj mali ce puci Cim je usla brate moj, ja vido sam obline Izdrzati ne mogu jedva cekam da se skine Odeca pada ja je samo gledam Njenoj strasnoj vreloj lutkici ja zelim da se predam Ona kaze posluzi se, sa mnom se sladi Volim kad mi kaze (ah to mi radi) Evo je na meni o kako je vrela Poklanjam ti sreco svaki deo moga tela Kada je sela, vidim deo njenog tela Takve obline brate nema ni Pamela Gledam kako uziva lekciju mi daje Ova nocna avantura do jutra ce da traje Pruza joj se ceo ona se sladi Moj joj dugoj jami kaze ah to joj radi Zadovoljna ona odlazi kuci Ali evo ih jos (ah ah) mali ce puci One hoce da me greju, one hoce da me vole Sa mnom sada u bazenu kupace se gole Za ovu ludu noc, zahvaljujem se bogu Bez vrelih zenskih tela, ziveti ne mogu Da li hocete malo od napred il pozadi Sve je to isto samo to im radi | |
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:30 pm | |
| Sha ila - Baloni
Mala, mala ja gledam te vec danima Samo jedna stvar mene zanima To napred sto ti viri Ti veliki baloni Dali su pravi, ili su silikoni I dal bi resila moje probleme Verujmi nije bitno mesto ni vreme Ja samo zelim da mi ostavis svoj broj I hteo bi da izmerim grudni-kos tvoj I mogu da se kladim u celi svet Da nosis sega-mega Minimum broj pet I molim te pokazi ih ispuni mi snove Tako bi ih dirao ako treba dacu love
Kao malo dete ja cu ih cuvatipokazi mi balone, ba-ba-balone ispuni moje snove Pokazi mi balone Pokazi mi balone, ba-ba-balone ja dacu mnogo love Pokazi mi balone
Svakog dana ih za dobro-jutro naduvati Snjima se igrati u setnju ih voditi Ako bude trebalo za njih cu se i pobiti Shvati da me pali kad sam njima blizu Kad nisu pored mene ja upadam u krizu Zato pusti mene o njima da se brinem Kad god bude trebalo ja cu da ih skinem Pored mene brus ti netreba Slobodno ga skini Ja cvrsto cu ih drzati Nista ne brini jer Tvoj sam sluga sta god ti treba trazi Vise tanga nije bitna Balone mi pokazi
Pokazi mi balone, ba-ba-balone ispuni moje snove Pokazi mi balone Pokazi mi balone, ba-ba-balone ja dacu mnogo love Pokazi mi balone
A kad dan se zavrsi i dodjes kuci I od silne muke mislis da baloni ce pusi Samo se izvali i nista ne radi Ja bicu tu da te okupam u kadi Prvo svi na jedno vrelo tusiranje Zatim svaka pojedinacno na poliranje A onda...pravac krevet-krevet Poza...69.. I tek posle toga ti idi da spavas Videces mnogo lepse stvari ves da sanjas Ti nista nebrini mirno spavaj ti Baloni su na sigurnom Cuva ih brus-li..
Pokazi mi balone, ba-ba-balone ispuni moje snove Pokazi mi balone Pokazi mi balone, ba-ba-balone ja dacu mnogo love Pokazi mi balone | |
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:30 pm | |
| Sha ila - Bebo
Bila si jedina koju sam voleo Iako bebo to primetila nisi I dalje te nisam preboleo Al jedno dobro znam da prebolela me ti si Sigurno mislis da sam sada pored druge Al veruj u mom srcu i dalje zivis ti Ja zivim sasvim sam u svetu prepunom tuge S bolom setim se dana kad smo bili srecni mi Ti si bebo bila ono sto nijedna nije U dusu si mi ulazila menjala mi stvarnost Devojka koja kad voli to nekrije Cinila da snovi meni postanu realnost Sa tobom vise nemogu bez tebe mi jos teze Rekla si mi to i obuze me strah Gotovo je sve vise nista nas neveze Dozvolila si da se ljubav pretvori u prah Bebo jos uvjek sanjam isti san O bebo ti i ja zajedno po ceo dan Al nebo tako je crno i govori da moja mala beba mene vise nevoli Posle tolko godina i dalje te zelim Voleo i volim te ko nijednu pre I da sam opet s tobom da sve sa tobom delim Bila si i dalje si meni bebo sve S mnogima sam bio al sve je bila laz Trazio sam neku sto ce iskreno da voli Nijedna od tih veza nije imala draz Znam da je ljubav samo prevara sto boli Moj zivot bez tebe gubi smisao svoj Dok si bila tu bebo imao sam sve I dalje stalno osjecam miris tvoj Al svatam vise nista nije ko pre Sada se pitam dal sam ispao idiot Jer samo jedno znam da volecu te uvek U ovom mom srcu imam samo tebe i zivot Zivot za svaki dan a tebe za uvek
Beboo jos uvjek sanjam isti san O bebo ti i ja zajedno po ceo dan Al nebo tako je crno i govori da moja mala beba mene vise nevoli
Bebo ti vise nisi tu Beboooooo Bebooooooooooooo | |
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:32 pm | |
| Sha ila - Beogradski ghetto
Gledam moj grad Gledam zivot u njemu Gledam gde sam ja u u tome svemu U gradu u gradu gde polako gubim nadu Jer ljudi sa strane hoce da ga ukradu Da stvore svoj prestos svoje celicno mesto Gde se ubistva desavaju cesto Svaki dan svaki dan i i svake noci Pitam se dali ce to jednog dana proci A citulje se pune i pune i pune Ljudi se ubijaju kako kome dune Gledam sve to pitam se zasto ovde zivim Svom gradu presto sam odavno da se divim Ali bicu uz njega jer kad tad bice bolje Samo treba do samog kraja imati volje Jer moj grad je jak cak i onda kada pada To je veliko srce, beograda
Ghetto Beogradski ghetto I ti shvatices sve to Kada dodjes u grad Kada dodjes u ghetto Beogradski ghetto I ti shvatices sve to Kada dodjes u grad Samo dodji u grad
Setam se ulicama gledam moj kraj Nekada je to bio pravi raj Zezanje po ulici Zezanje u skoli Basket, fudbal to svaki klinac voli A sada me boli kada gledam skolska dvorista Svakim danom sve vise licna ratista
Klinci se ubijaju,droga radi svoje Vise se ni oni svoje smrti ne boje I gledam onda gde su svi moji drugovi Njima se sada pune svatovski kupovi A drugi su daleko daleko daleko Pokupili stvari i zapalili preko Sto dalje odavde da traze bolje dane Jer ovo ludilo izgleda nikada nece da stane Da svane njima i da naizad svane meni Valjda ce jednog dana sve da se promeni
Ghetto Beogradski ghetto I ti shvatices sve to Kada dodjes u grad Kada dodjes u ghetto Beogradski ghetto I ti shvatices sve to Kada dodjes u grad (muthafuckers)
Ranije sam jedva cekao da dodje leto A sada gubi se sve to jer nastaje ghetto I sad kad sunce sija nastupa tama A meni to neprija neznam sta ce biti snama I cak i kad je dan ovde spusta se mrak I osecam se kao dobro vezani dzak Koji bacen sa mosta pada u vodu Bez nade za povratak u slobodu Koji tone duboko duboko ka dnu I svaki trag se gubi u u tvome snu O nekim boljim danima i o lepsem vremenu Kad bi samo mogli da napravimo promenu Da bude malo bolje malo bolje Treba stegnuti zube i imati volje Jer nas grad je jak cak i onda kada pada To je veliko srce.. beograda
(hm, jel osecas?) Sve je ghetto Beogradski ghetto I ti shvatices sve to Kada dodjes u grad Kada dodjes u ghetto Beogradski ghetto I ti shvatices sve to Kada dodjes u grad
Jer ceo grad je ghetto ali Znam da bice bolje Jednog dana Samo treba biti jak Jer Moj grad je jak Iako je..... ghetto | |
| Sha ila - Dacu ti sve
Ja dacu ti sve ti samo meni pridji Oko mene krug obidji, pa dole malo sidji Slobodno sedi jer vidim da bi sela Ja dacu ti sve samo reci sta bi htela. x2
Modiranje, foliranje su odlike tvoje Ti stvarno nesto posebno, i mnogi te se boje Tvoje opasno telo, dugo zelim na sebi Ja jos jedan sam od onih koji dive se tebi Ti si totalno jaka i mnogo me palis Da u krevetu si dobra ti stalno se hvalis Imas lice nevinasceta , a mnogo si brza Tako velike grudi, i napredna guza Za mene i druge si stvrano nesto extra Ti bilo sta da kazes svi ostaju bez teksta Ti posedujes sve stvarno prave kvalitete Slabu tacku cu ti naci, jer i dalje si dete. Mnogo bi mi bilo lakse da sam poznat kao nelly Jer ti volis ljude uspesne i to te veseli Da bi imao tebe to je opasan trud Ma ukrascu te ja, jer za tobom sam lud.
Ja dacu ti sve ti samo meni pridji Oko mene krug obidji, pa dole malo sidji Slobodno sedi jer vidim da bi sela Ja dacu ti sve samo reci sta bi htela. x2
Jerbo mi je jasno kao lutka da si ti Nisam smeo da ti pridjem dok su prilazili svi Zato krecem ja u napad sad da osvojim te celu Da dugo se zadrzim na tvom prelepom telu Oblio me znoj al' ja joj prilazim polako Odalke mi tolka jaja ni sam ne znam kako Ona rece de si mali mnogo svidjas mi se ti Dal bi malo sada hteo da se zezamo mi
Nisam verovao ja da me tako dobro zna I cekam sad da mi ona preda se sva I voleo bi da kuci vodim je ja Da vidmo da li ume ili se samo folira.
I mi krecemo do mene ona poce da me pali Opet iste stvari prica opet poce da se hvali Ja joj kazem daj ucuti ti na recima si brza Spustam ruku njoj pozadi, noj utrnula je guza I gledam njene usne, trazim poljubaca par Ti sada si moja zato predjimo na stvar Brzo ulecem u stan sa mene odeca pada Dal je bolja varijanta sada krevet ili kada. Ona kaze nije bitno mnogo pravi se vesta Ja je hvatam za curu sad pocinje festa I zgrabila me jako cisto privuka uz sebe Mala nije ni svesna kako ce dobro da se ahhh Gledam njeno malo telo kako se grci Veze nema sa seksom mnogo mora da uci Neka, neka zna da ce bice moja sva, Da cu tako lako i dobro da obradim ja.
Ja dacu ti sve ti samo meni pridji Oko mene krug obidji, pa dole malo sidji Slobodno sedi jer vidim da bi sela Ja dacu ti sve samo reci sta bi htela.x6 | |
| Sha ila - Dala bi
Ja dala bi ja dala bi dala bi sve Ti dala bi ti dala bi dala bi sve Ja dala bi ja dala bi dala bi sve Ti dala bi ti dala bi dala bi sve
Gledam te svakog dana Tu si po kraju tako otrovna si A za tebe svi znaju stroga montaza Od glave do pete ti sekundarno zavodis A vise nisi dete channelove kreacije Miluju ti kozu odavno si spremna za vip lozu A znam da bi dala a to tebe krasi Genetska zelja tajanstvena da si Tamnoputa zenka sa pogledom koji Nece da trazi vec samo broji Koliko njih bi rado sa tobom ali Samo kvalitet ti vodis sa sobom U polumrak odmah na generalnu probu Na ogroman krevet u zamracenu sobu Uz muziku laganu i viskija par Dala bi sve ti znas sta je prava stvar
Ja dala bi ja dala bi dala bi sve Ti dala bi ti dala bi dala bi sve Ja dala bi ja dala bi dala bi sve Ti dala bi ti dala bi dala bi sve
Milion pogleda koji Odma te prate dali bi sve Na pice s�tobom da svrate Dok u njima hormoni prave buru Nude ti voznju i sexa turu Znas da mnogi bi hteli da te imaju za sebe Ti trebas im ali samo za pod cebe Da sa tobom svasta probaju
Dok budete sami ono sto iskusni glumci na filmu rade u tomi A ti nisi glumica mada odlicno ti stoji Budi dama koja moju lovu ce da broji Ja pravim pare a ti pravis nesto drugo Ma dala bi je stvoreni smo jedno za drugo
Ja dala bi ja dala bi dala bi sve Ti dala bi ti dala bi dala bi sve
Samo markirana roba kao i clientela valentino diore versace Donatela i nije sve u parama ti rekla si davno Nesto ima i u lovi Zato sada zivis slavno I gansteri ,doktori, gospoda advokati Ti svakog nateras na pice Sa tobom da svrati I ostanes sa njim sve dok ima kesa Jer tvoje telo voli u ritmu para da mesa Ti radis to iz zabave jer tako tebi godi Svako zivo bice mora da ima neki hobi A ja te gledam i proucavam zamisljam tebe u kabrioletu Odma tu pored sebe i u mojoj sobi bez Odece golu kako vodimo ljubav Na staklenom stolu Ma znam da bi dala ti ne bi rekla ne Jer ako mi das ja vecno bicu ti sve
Ja dala bi ja dala bi dala bi sve Ti dala bi ti dala bi dala bi sve Ja dala bi ja dala bi dala bi sve Ti dala bi ti dala bi dala bi sve | |
| Sha ila - Dosadan dan
Jos jedan dan je svanuo Dosadan kao juce, lezim sam u sobi Bez imalo volje, glava je puna gluposti koje me muce Jos jedan dosadan dan nista nece biti bolje I lezim i mislim dali uopste da se dizem Sta da radim kad se ja, neradujem nicemu Ovog dana nista ne ocekuje me drugo opet dosadan dan, trajace dugo. Ali tog trentka telefon mi zazvoni Ja znam da to moraju biti oni Da drugovi naizad setili se druga Kazu dolaze do mene za 5 minuta Mozda ovaj dan ipak nece biti tuga Znam da imacemo vise srece ovog puta Luda voznja, zezanje i ribe to je plan Ma sve ce biti super iako dosadan je dan.
Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Jos jedan dosadan dan Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Ma mnogo dosadan dan.
I nabacujem na sebe sto brze neke stvari Izlazim iz kuce a oni vec su tu I pozdrav sa svima, i sedam ja pozadi Ako stopiraju zene da sednu pored mene I pali se masina mi krecemo polako Miris benzina na radiu tupac Ma bice ovaj neki super dan Odaje se utisak da nece biti dosadan I krecemo luda voznja ulicama grada Svi se nadamo da naici ce neka
I pocine polako da se gubi svaka nada Kad na trgu jedna sisata autobus ceka Mi stajemo pored nje 4 migavca se pale Pitamo kuda ona kaze u nasem pravcu ide Seda nazad pored mene, meni vec krece bale, boze Kako dosadan dan moze doban dan da bude.
Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Jos jedan dosadan dan Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Ma mnogo dosadan dan.
I krenuli smo dalje, ona sedi pored mene Situacija kakva se pozeliti moze I sam neznam odakle da krenem, O sebi da pricam istinu ili da je lazem I pitam je odakle ona cime se bavi, Cisto neka glupa prica da razbijem led. I ako mi se druge stvari motaju po glavi Snjenih ogromnih grudi nemogu da skinem pogled. Ona nista ne odgovara vec samo se smeska Shvatam opasna je mala, na recima je teska I spusta svoju ruka i hvata me za uhhhh. Opusteno skida moje pantalone, i bez plana ona ga uzima Ona stavlja ga u uhhhh, sprema se da odradi spanca na balone Ja neverujem sve mi ovo lici na nas Daj boze da je svaki dan ovako dasadan dan.
Ma mnogo dosadan dan Ma stvarno dosdan da Ma strasno dosadan dan
Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan
Dan dan dan dan dosadan Jos jedan dosadan dan Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Dan dan dan dan dosadan Ma mnogo dosadan dan.x2 | |
| Sha ila - I to je zivot
I to je zivot babeee jeaa Niko ne gleda tebe Ali to je zivot jeaa Na ovome svetu ti si sa svim sam Ti si prokleti lik za druge nisi normalan Jer oni ne znaju price iz tame A mama ih nikad moke ostavljala same U kuci a kamoli na ulici ko tebe Da se boris za zivot i ostale potrebe Ti peres i ribas kod nekakvog sloba Ona ne jebe te dva posto i svakako za roba I prodjes li ulicom svi te cudno gledaju Dobacuju sa strane i svi ti se rugaju Jer ti si siromasan i nemas lovu Tu prokletu lovu za odecu novu To oni ne razumeju i boli ih za tebe Jer ihm tata ima pare gledaju samo sebe I sta mozes tu da radis to je bedan svet Gledas i ti da napunis svoj dzep
To je ludo doba to je ludi svet I nikoga nije briga za tebe Potrudi se sam da ti zivot bude lep Od taki na glavi nek pukne na sebe (?) I to je zivot
Setas se gradom trazis sebi posao Hteo bi posteno da napunis svoj dzep Nemas vise nikoga sam si ostao Hoces i ti da ti zivot bude lep I bilo gde da odes nigde te ne zele Jer ti si siroce bez majke si ostao Pogresni ljudi tebi govore: "budi kriminalac to si i postao" Stekao si pare koje dugo si zeleo
I hteo si svoj zivot da nateknes sa tim I dobro si znao da to nisi smeo I tebe ce docekati zatvorski dim I opet svoj zivot ti sjeb'o Putem kriminala ti si posao Na polomljenu stolicu ti si seo Zeznuo si stvari zato si i dosao
To je ludo doba to je ludi svet I nikoga nije briga za tebe Potrudi se sam da ti zivot bude lep Od taki na glavi nek pukne na sebe (?) I to je zivot
Dosta vremena si proveo u kuci straha Snasla te sreca ti si opet na slobodi I bezis da ne ostanes bez daha Zasta je to dobro cemu se to vodi Da to vodi snici tebe drzi nada Da li sreca postoji pitas se sada Limuzini dim u nos ti upada On nastavlja dalje a ti gusis se od smrada I tako ceo zivot ce prici ispred tebe Jel na ovoj planeti ti si sasvim sam Odgura ce te oni i gledace sebe A ti ces otici u daleki san To je ludo doba to je ludi svet I samo svoje dupe oni gledaju Odlucio si ti spreman si za let Izpruzices ruke dusu predaces raju
To je ludo doba to je ludi svet I nikoga nije briga za tebe Potrudi se sam da ti zivot bude lep Od taki na glavi nek pukne na sebe (?) | |
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:33 pm | |
| Sha ila - Iskvareno drustvo
Uuuu that's how we living That's how we living, That's how we living in the, Living in the, living in the city
Jos davno kad sam ja svega imao pet Privikavao sam se na ovaj prljavi svet Gledao sam kako se ljudi ubijaju Valja se droga i devojke se siluju
Bio sam mali, al za sve sam to znao I uveliko sam vec jos kao klinac ja krao Vec sa sest ili neznam mozda cak sa sedam Prvi put sam mogo i ubistvo da gledam
Bilo je vece kad su igrali karte za stolom Niko nije znao da ce se zavrsiti sa bolom Tek sto su poceli da dele prvu ruku Jedan od njih ih je sve bacao na muku
Vec od starta ih je on zavlacio za pare Drugi je ustao nakon razvaljenog mare Puco je i ubio ga na licu mesta Zao mi je, al je takva pojava ovde cesta
Uuuu that's how we living That's how we living, That's how we living in the, Living in the, living in the city
Sto sam sve stariji sve gori sam bio I uskoro sam krao, pucao i pio Nisam imao izbora u takvom sam kraju Gde se za kriminalca svi uslovi daju
I morao sam za svoj zivot da se borim I vise ja nikoga ni zasta da molim Vec sa petnaest sam ja prvu utoku kupio I od tada sam i ja totalno otupio
Nosio sam utoku kurcio se svuda Imo sam jaka ledja al imo sam i muda Tog dana sam bio ljut i kroz grad sam se setao Al video sam jednog momka koji mi je smetao
Presao sam ulicu, pucao mu u glavu On je samo jauknuo, pao je na travu Decku sam ja oduzeo zivot tek tako Nisam ja kriv, lose drustvo me je navuklo
Iskvareno drustvo sve je gore bilo I vise se nije ni od koga krilo Pucali smo, krali, sve to ljudima na oci A znalo se da ce nama kraj doci
Jednog dana smo nasoj ortakinji pomagali Bili ispred njene kuce stvari joj slagali Tad su naisli ortaci koji su dosli da se srede Mi smo za njih tada bili samo mede
Izvadili su utoke pucali su prvi Ja sam tad ostao da lezim u lokvi krvi Tada sam se secao reci moga dede Nisam ni sanjao da ce na to da se svede
Secam se kad me je upitao da li cu ziveti ili umreti I da li cu se ikada svojoj buducnosti diviti I tek sad vidim zasto i sve mi je jasno
Ziveo ja, al sada je kasno
Uuuu that's how we living That's how we living, That's how we living in the, Living in the, living in the city | |
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:33 pm | |
| Sha ila - Istina
Ref: Sada znam nema te a ti bila si mi sve, Mirno spavaj tu jednu stvar znaj Zauvek ja cuvam te.
Bila je sa nama ona bila je tu Svaki dan se nje secam ja mislim na nju I na taj dan kad je bila u gradu negde Sela je s drugaricom da ubiju dosadu Posle par minuta usli su neki tipci i poceli Da pucaju samo culi su se krici. Ona pala je na zemlju, krv je svuda oko nje Njeno telo se ne pomera puls udara sve jace i Nikog nije bilo da joj pomogne, svi su pobegli I one ostale su same ali uspele su nekako da Izadju na ulicu i same se odvezu u najblizu bolnicu, Tamo su dobile su najvecu pomoc lekari su se borili za nju celu noc, al njen pils je padao i bilo je kasno umrla je iste noci u najgorim mukama Umrla je mojoj sestri na rukama. Ref: Sada znam nemam te.................... Ref: Sada znam nemam te...........................
A jos odmalena ona bila je sama Ceo njen zivot bio je kao dama, i oca i majku Je davno izgubila za svaki svoj dinar ona krvavo se borila dal bi nesto zaradila u zivotu Sudbina je sve to prepistila idiotu, Koji je prisao i pucao tek tako uzao je zivot, I izvuko se lako. Ali ipak posle par dugih godina, I po njega je dosla crna sudbina kad nije ni sanjo Kad se najmanje nado momci prisli su iz mraka On je stradao znam da si gore i da sve gledas
Sada mozes mirno da spavas, I samo jednu stvar znaj, On ce u pakao bebo a ti ces u raj. Ref: Samo znam nemam te.................... Ref: Samo znam nemam te..................... Ref: Samo znam nemam te......................... | |
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:34 pm | |
| Sha ila - Jedina
Volim te i dalje a ti to nerazumes Ja sam duso ti poklonia, ti svesna toga nisi Da mi srce slomis to tako dobro umes A razlog je i to, sto i dalje mala ti si Svako brinuo o tebi, i davao ti sve Za ljubav se borio,i ucio te svemu Sada stoji pitanje da li volela si me Mene ujela za srce, i vratila se njemu. Sve lepe stvari sa tobom ja bi volio da vratim Emocije sada oblijavju me jako, Ja nisam zasluzio da ovoliko patim Svako vece razmisljam bez teba dalje kako? Velike sam planove ja imao sa tobom Sto vise nisi samnom dali sebe da krivim Kad nisi pored mene neznam sta cu sa sobom Kako bez tebe ja, da nastavim da zivim.
Ti si otisla, zivot sredila, Mene gurnula i poverdila Moja jedina, ti bila si Ali sada znam visi nisi ti Tebe voleo, tebi dao sve Ali sada znam vise nemam te Ti si otisla zivot sredila Mene gurnula, moja jedina.
Svi kazu da zaboravim da nemislim na tebe Ni havala nisi rekla, to je najmanje sto zelim Od drugih te sakrivao i cuvao za sebe Mislio da stobom ceo zivot cu da delim Uvek pruzao ti ljubav to je najbolje sto umem A tebe to ne zanima jel slava tebi prija Iz navike si snjim to nemogu da razumem Ti volis da si poznata i lice da ti sija Ali slava nije bitna, mozda jednog dana shvatis
Da je ljubav lepa da sam davao je tebi Ali bice tada kasno ti da mi se vratis Ne zelim opet taj bol da osetim na sebi. Kako nemozez da shvatis kolko covek zna da voli Zasto scre ti je kameno,i sta ga to koci Svaka tvoja povreda znaj monogo me boli Kad bi znala koju tugu nose moje oci.
Ti si otisla, zivot sredila, Mene gurnula i poverdila Moja jedina, ti bila si Ali sada znam visi nisi ti Tebe voleo, tebi dao sve Ali sada znam vise nemam te Ti si otisla zivot sredila Mene gurnula, moja jedina.
Muzika me drzi ja da nastavim dalje Koliko sam te volio to moje srce zna U snove mi dolazis nebo te salje Mozda bog ce da ti oprosti al nenzam dal cu ja Jer od mene ti si otisla i lepo ti je sada Ti svoj zivot si sredila al jednu stvar znaj Da ces bices moja opet sad se gubi svaka nada Lepim danima sa tobom zauvjek je kraj.
Ti si otisla, zivot sredila, Mene gurnula i poverdila Moja jedina, ti bila si Ali sada znam visi nisi ti Tebe voleo, tebi dao sve Ali sada znam vise nemam te Ti si otisla zivot sredila Mene gurnula, moja jedina.x2 | |
| Sha ila - Kada padne noc
Cesto sedim sam u sobi i gledam u prazno Nikog nema okruzen sam zidovima belim Glava puna je gluposti u njoj vrti se razno Zasto u mom zivotu nije sve kako ja zelim Jer skoro svaki moj dan na isto se svodi Od samog jutra nerviranje i gomila problema I ako pitam se cemu takav stav vodi Na svako pitanje moje odgovora nema A kada padne noc i zavrsi se dan Ja shvatam da za zivot sve manje imam volje I kad ostanem sam ja samo jedno znam Sutra novi je dan ma mora biti bolje A sunce svaki dan izlazi i zalazi I sve je uvek isto kao i obicno I kada o tebi vise ne razmisljam Tada se stvarno veruj osecam odlicno
Kada padne noc Ja zovem upomoc Jer tebe nema tuuu I svaki novi dan Ko smrt je dosadan Jer tebe nema tuuu
I svakog dana se budim sa istim pitanjem Zbog cega je ovaj zivot stalno protiv mene Da li da nastavim dalje ili da se ubijem Al uvek stegnem zube znam Morace da krene Svaki dan je pun nekih novih problema Iako to na prvi pogled neizgleda tako Glava je prepuna neresivih dilemma Al uz blagi osmeh sve se to prikrije lako A kad se zatvorim u sebe i ostanem sam Vidim druge probleme a da ih resim nemam volje
I kad napuste me svi ja samo jedno znam Sutra je opet novi dan ma mora biti bolje A sunce svaki dan izlazi i zalazi I sve je uvek isto kao i obicno I kada o tebi vise ne razmisljam Tada se stvarno veruj osecam odlicno
Kada padne noc Ja zovem upomoc Jer tebe nema tuuu I svaki novi dan Ko smrt je dosadan Jer tebe nema tuuu (2x) | |
| Sha ila - Klio
Ja nemislim o tome, uporno se trudim Ja opsednut sam kliom zato pocinjem da ludim Da li cu preboleti tu veliku krizu Zelim te kraj sebe da si meni tako blizu
Kao nikada pre kao nikada do sad Opusti svoje telo i pokazi mi taj rad Jel ta prelepa telo i prelepih oblina Volim kad si drska, bezobrazna i fina
I odgovora mi veruj, svaki deo na tebi Tako si mi dobra da ja menjao te nebi Znam da sam ti gotivan, znam da sam ti mio Pruzi svoje telo i pokazi mi klio
(ti bi hteo svaki deo tela mog) Bas mi prija kad sam pored klia tvog
Gledam me ko puma sto je spremna za napad Vise neznam gde se nalazi istok ili zapad Neznam da li je i zbog tog njenog renomea Ona uze me za ruku pa pravo do wc-a
Njene ruke me opustaju i tako dobro hlade Svaki dodir me pali, kako samo dobro rade Anatomiju proucavam, njene profi gradje
Ovako lepo telo danas tesko se nadje
Dok se tela ljuljaju uz prelepe zvuke Cujem njeno srce, pravi previse buke Da li je neki dan ovako dobar bio Jedinstvena je prilika da osetim klio
Posle vrelog spajanja, poce da me smara Ja je uzeo za ruku i poveo do bara I gledam elegentno kako ispija djus I nadima grudi sto jedva staju u brus
Pozeleo sam opet da je privijem uz sebe (uzmi me bejbe ja zelim samo tebe) Ova atmosfera neka tvoje telo krasi Mozemo ovde, iza sanka il u masi
Vise ni ne osecam nikakvu krizu Imam te uz sebe i tako si mi blizu Znas da sam ti gotivan (znas da si mi mio, pruzi svoje telo i dajem ti klio)
(ti bi hteo svaki deo tela mog)
Bas mi prija kad sam pored klia tvog
(ti bi hteo svaki deo tela mog)
Bas mi prija kad sam pored klia tvog (ti bi hteo svaki deo tela mog)
Bas mi prija kad sam pored klia tvog | |
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:35 pm | |
| Sha ila - Molitva
Gledam moj grad, gledam zivot u njemu Gledam gde sam ja u, u tome svemu U gradu, u gradu gde polako gubim nadu Neki smradovi sa strane hoce da ga ukradu
Da stvore svoj presto svoje celicno mesto Zavijaju sirene ljudi stradaju cesto Svaki dan, svaki dan i, i svake noci Pitam se da li ce to jednog dana proci
A citulje se bune, i bune i bune Gadjaju nas bombama kako im dune Gledam sve to nemogu da se smirim Da li cu jos neko leto da dozivim
Ali znam da jednog dana bice bolje Treba stegnuti zube i imati volje Jer nas grad je jak cak i kada pada To je veliko srce, beograda
Ja molim se da sve ovo stane I molim se za bolje dane Da zaleci sve rane i prestane sve Samo da bude bolje ja molim se
Ja molim se da sve ovo stane I molim se za bolje dane Da zaleci sve rane i prestane sve Samo da bude bolje ja molim se
Setam se ulicama gledam moj kraj Nekada je to bio pravi raj Sada nema nigde nikog, cujem sirene Opominju da se u skloniste krene
A gore po nebu avioni lete Prete izbacuju rakete Pitam se zasto, sta smo bogu krivi Sta ce biti, pricace ko prezivi
I gledam onda gde su moji drugovi Njima se sada pune vojni krugovi Svi oni sanjaju neke bolje dane Kad ce ovo ludilo jednom da stane
Da svane njima i da svane meni Valjda ce sve jednog dana da se promeni I ako nas ruse, mogu samo da ga puse Nikad nam nece oduzeti duse
Ranije sam jedva cekao da dodje leto Sada gubi se sve to, nastaje je geto I sad kad sunce sija nastupa tama Meni to neprija, neznam sta ce biti snama
I cak kad je dan ovde sve je crno Samo vidis kako se sa neba spusta zrno Negde tomohavka pada, pada Pitas se da li ce neko da strada
I tako svaki dan nove zrtve Opet neki ljudi ispracaju mrtve I svi se nadaju nekom boljem vremenu
Kad bi samo mogli da napravimo promenu
Da bude malo bolje, malo bolje Treba stegnuti zube i imati volje Jer jaki smo mi i kada nas ruse Nikad nam nece oduzeti duse
Ja molim se da sve ovo stane I molim se za bolje dane Da zaleci sve rane i prestane sve Samo da bude bolje ja molim se | |
| Sha ila - Odlazim a volim te
Setam se ulicom svakoga dana Previse razmisljam to mi je mana Jer stvarno cudne stvari prolaze kraj mene Tek sada sam shvatio sta su zene Ali uvek bicu jak i icicu dalje Jer ovaj ludi zivot samo tuzne poruke salje I shvatam da nista nije lako Ja nisam sa tobom al' to nazalost je tako
Dodjavola sve, dodjavola samnom Odlazim, a volim te Ljubavi jedina na svetu Ne krivi me, ne krivi me... (x2)
Sve je vise problema koje nemogu da resim Zasto ja zivim zasto ja gresim I dan za danom prolazi i dalje sam sam Samo mi se vrati ja sve cu da ti dam I dodji do mene jer stvarno te zelim I sve najlepse trenutke ja stobom cu da delim Ti nisi pored mene to stvarno me boli To probaj da shvatis ovaj covek te voli...
Dodjavola sve, dodjavola samnom Odlazim, a volim te Ljubavi jedina na svetu Ne krivi me, ne krivi me... (x2)
Jedan od nas uvek gubi jedan vise da I kad se ljubav muci gasi jedan uvek zna Jendom sam to bio ja, drugi put si bila ti Oba puta znali smo da cemo se rastati Sad dodjavola sve, dodjavola sve Ja odlazim.... | |
| Sha ila - Opusti se
Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se
Opusti svoje telo I pokazi mi sta znas Vidim mnogo toga ti mozes da mi das I ja cu mnogo toga veruj tebi da pruzim Ja cu biti sluga samo tebr cu da sluzim
Pruzi cu nevidjeni filing tvojoj guzi Opustices se odmah kada udjes u djakuzi Svaku tvoju zelju ja ispunicu znaj Opusti se najlepsa i telo bi daj
Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se
Tvoje lepo telo kao pravo zlato sija Mnogo si gotivna prava si zmija Samo se opusti jer ti najlepsa jesi Samo ono sto je profi ima tebi da se desi Prvo najskuplje stvari pa onda tus kabina Opusti cu ti telo uz vlasu dobrog vina Ti nenormalno zracis i mnogo mi znacis Opusti svoje telo i pocni da se svlacis
Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se Op opusti meni prepusti se
Op op op opusti se meni prepusti Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se
Sada imam tebe i druga me nezanima Hocu da vodimo ljubav sreco danima Da odlutam na sekund u zivot bez problema Stobom dobar seks da bude glavna tema Dok klizim ti niz telo sa osmehom me gledas Sada znam da vise nikome me nedas Ovoj avanturi najlepsa opusti se Uzivaj u meni samo opusti se
Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se Op opusti meni prepusti se Op op op opusti se meni prepusti se
Op op op op op op op opusti se Op op op op op op op opusti se Op op op op op op .............................. .................................... | |
| Sha ila - Pit bull
Svaki svaki novi dan s�istom ekipom sam u kraju Uvek na istom mestu blejimo i tako dani traju Znaju svi sta cekamo i zasto uvek stojimo tu Cekamo taj trenutak da ugledamo nju Jer svako vece u isto vreme ona tu prolazi Namontirana maximalno uvek negde izlazi I svaki put drugi besni auto po nju dolazi Ona seda u skupu kozu i daleko od mene odlazi Ona tako je jaka nije kao druga svaka Dosta truda oko nje treba nije riba laka Prava je bomba kao iz pornica da je stigla Sve se vidi mini suknja iznad dupeta se digla Duga noga mreza carapa i ogromna stikla Tako napumpane grudi i bezobrazna sminka I uvek kada prolazi ona mrko me gleda I laje i rezi ne zeli da se preda
Ona laje i rezi od mene stalno bezi Cim mene ona vidi pocne da se jezi Kao pit pit bull ona mrko me gleda I laje i rezi nikad nece da se preda
A iz grada kad se vraca ona uvek je pijana Na iskusnim je picima i skupim hotelima Ona tako je bezobrazna i tako neodoljiva I prava je tad prilika da pridjem joj ja A bas sam u frci ona lozi se na skupo Njoj sam samo lik i stran meni stvarno je glupo Voli iskusne stvari kavali donafende Samo u najskupljim kolima ona voli da sedi Mnogo greje njeno telo koza i digitalna klima Muze bogate za lovu i poigrava se s�njima I nevoli da stedi mnogo voli kad joj plate Voli samo gospodu da , kes i advocate A jednog dana znam da cu doci joj do vesa
Jer bice kola iskusnih i bice dosta kesa Tad ce biti samo moja tada neka svako zna Ona tako je profi a kao vidi je opasna
Ona laje i rezi od mene stalno bezi Cim mene ona vidi pocne da se jezi Kao pit pit bull ona mrko me gleda I laje i rezi nikad nece da se preda (3x) | |
| Sha ila - Shopping pervertito
Shopping pervertito za tebe prava stvar Tu imas dosta zezalica duso na dar Razne cipke zabice, sexy tanga gacice Tu su odma pored kineske kuglice
Sedam u nizu, svaka je blizu Tu je i labavi da te zabavi Mnoga ulja, kremice, i komade Razne igracke sto na baterije rade
Sama biras duzinu, boju i sirinu Posle samo podesis zeljenu brzinu Sta god pozelis, ni sakim netreba da delis Odneses kuci, celu noc se veselis
Shopping pervertito perv, perv, perv, pervertito Shopping pervertito, pervertito, pervertito, totalito
I kad si vec unutra, ti nemoj se cuditi Kakve perverzije tu mozes videti Super plastikaneri, kakve ti volis Ima mnogo vrsta nemozes da im odolis
Ima zelene, crvene i zute Da li vise volis mekane il krute Sa ukusom kivija, jagode, banane Imas slatke, a imas i slane
U obliku djevreka, u obliku pereca Hoces li malog medu, gustera il zeca I na kraju biras kratke ili duge Imas na rombo i kvadratice, pruge
Shopping pervertito perv, perv, perv, pervertito Shopping pervertito, pervertito, pervertito, totalito
Posle imas tajnu sobu u njoj malu probu Tu su gumene lutke za svakakve trenutke Svakoj mozes da pridjes sa njom da se igras Do mile volje mozes svuda da je pipas
Da li vise volis domace il strance Imas crnce, kineze, marokance Mozes da biras, lepe ili ruzne Imas vesele, a imas i tuzne
Svaki ima pravu duzinu i sirinu Posle sama podesis zeljenu brzinu Sta god pozelis ni sakim netreba da delis Odneses kuci, celu noc se veselis
Shopping pervertito perv, perv, perv, pervertito Shopping pervertito, pervertito, pervertito, totalito | |
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) Čet Jun 19, 2008 5:36 pm | |
| Sha ila - Shvatila si sve
[ti si sve sto imam ja] x3
Sebi nemogu pomoci jer ti nisi pored mene Gledam oko sebe i pitam se gde sam Nebi zeleo da mi sve naopako krene Da li sve umisljam ili stvarno lud jesam
Ali kako da se pomirim sa tim Kad si stvarno sve u mom zivotu Ostani samnom nemoj otici sa njim O boze da li vidis tu lepotu
Secas li se svega sto sam delio sa tobom Mozda ne jer sad si vec daleko Samo tebe sam voleo i kunem ti se bogom A ti si na putu i tebe tesi drugi neko
Telo tvoje hocu da mi se vrati Molim se da opet sad po starom budem Zasto sam to ja nek neko drugi pati Tebi pune glavu nemoj slusati te ljude
[*refren*] Ti si sve sto imam ja Ali znam da nisi ode sad Ti si sve sto imam ja Al zbog tebe ja moram da napustim grad
Novi je dan a tebe, tebe ovde vise nema Ali znam da opet sam sam Ali sta cu Ja nastavljam dalje
[refren]
Nisam ni spavao razmisljao sam o tebi Kolko sam bez osecanja ljubio tvoje telo Po ko zna koji put govorim sebi Moje sam ti srce ja poklonio celo
Nisam vise isti sad sam drugi covek Koji je shvatio poruku zivota Srusila si sve i otisla si zauvek Bio sam glup izigravao sam skota
Godine su prosle nisam vise sam Nasao sam srecu koju dugo sam zeleo Dao sam ti sve sta sam mogao da ti dam Sada sam sa drugom tebe ... tebe voleo
Nije mi jasno sta sam hteo od tebe Kleo mi je zivot sada novo pismo salje Odavno sam shvatio sta su zene Tebe vise nema al ja nastavljam dalje
[refren] | |
| Sha ila - To mi radi
Opet budim se rano, samo njeno telo zelim Trazim onu s kojom cu krevet da delim Ustajem i uzimam ja imenik svoj Listam ga polako i trazim neki velik broj Zovem je, javlja se, kaze da ce doci Molim je da pozuri jer zelja ce me proci Dacu joj jedno vrelo kupanje u kadi Volim da je slusam kad mi kaze (ah to mi radi) Otvaram vrata gledam da li ce uci Ne mogu da verujem moj mali ce puci Cim je usla brate moj, ja vido sam obline Izdrzati ne mogu jedva cekam da se skine Odeca pada ja je samo gledam Njenoj strasnoj vreloj lutkici ja zelim da se predam Ona kaze posluzi se, sa mnom se sladi Volim kad mi kaze (ah to mi radi) Evo je na meni o kako je vrela Poklanjam ti sreco svaki deo moga tela Kada je sela, vidim deo njenog tela Takve obline brate nema ni pamela Gledam kako uziva lekciju mi daje Ova nocna avantura do jutra ce da traje Pruza joj se ceo ona se sladi Moj joj dugoj jami kaze ah to joj radi Zadovoljna ona odlazi kuci Ali evo ih jos (ah ah) mali ce puci One hoce da me greju, one hoce da me vole Sa mnom sada u bazenu kupace se gole Za ovu ludu noc, zahvaljujem se bogu Bez vrelih zenskih tela, ziveti ne mogu Da li hocete malo od napred il pozadi Sve je to isto samo to im radi | |
| Sha ila - Uvek bicu tu
Vec odavno sam saznao da zivot je pakao I osetio bol ali nikad nisam plakao Uvek idem tamo gde me sudbina ceka Znam da nije lepa ali neka I zato sada da mrzim ovaj grad Ko god mi pogleda u dlan kaze umrecu mlad Al' to me je bas briga sa time se ja mirim Tada bilo bi mi malo i dvesta godina da zivim Al' previse je onih koji padaju sa neba I mnogima od njih stalo najvise treba Samo gore su sigurni, noge su im slabe Te leti puno kosta njega nema za dzabe Svi su otisli odavde misle tamo bice bolje A meni jos uvek u mom kraju najbolje Od previse letenja na zemlju se stize Ko padne tako nisko opet tesko se dize
Ja uvek bicu tu u mome gradu I kad je sve ok i kad za zivot gubim nadu I kada stane sve i ceo svet je protiv mene Ja uvek bicu tu znam da morace da krene... (x2)
Na beznacajne stvari ja rasipam vreme Nemam pravi cilj i ne resavam dileme Konzumiram zivot ja ga uzimam polako Kad najteze je meni ja se pravim da je lako Kada izgrlicu stavi i kad uzalud je sve Nasmejem se samo to sam vidjao i pre I svaki novi dan na isto se svodi U mecu sa sudbinom moj protivnik vodi Original u nikog sada nikoga ne lici Svuda puta baca lako i ne izdvajam se nicim Zadrzavam za sebe sve ono sto je vredno Dali to drugi vide, meni je sve jedno Sve prijatelje svoje ja podrzavam u svemu
Njihov uspeh je i moj zato radujem se njemu U galeriji likova svi smo eksponanti Kad nekom zelis dobro, dobro ti se vrati
Ja uvek bicu tu u mome gradu I kad je sve ok i kad za zivot gubim nadu I kada stane sve i ceo svet je protiv mene Ja uvek bicu tu znam da morace da krene... (x3)
Ja zivim brz zivot sve radim da uspem I trudim se uvek sve dobro da dobijem Ne provodim zivot jureci snove Sva u love ne zelim da dane cekam nove I oduvek godinama ja sam bio sam I jedan isti stav ja oduvek imam Ja sam svoj covek hocu samo da zivim Ne zelim kao mis iz neke rupe da virim Protiv velikim i jakim strahom i nasiljem Protiv samog sebe borbu uvek dobijem I dalje sam ovde mada mnogi mi se cude Ja na nogama stojim neka bude kako bude Ne spadam u one sto do sada su se krili Znam da svi koji vrede su oduvek ovde bili Znam da mora biti dobro ja sam uvek imao nadu I za sve mi je lako kad sam tu u mome gradu
Ja uvek bicu tu u mome gradu I kad je sve ok i kad za zivot gubim nadu I kada stane sve i ceo svet je protiv mene Ja uvek bicu tu znam da morace da krene... (x3) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sha-ila..:)) | |
| |
| | | | Sha-ila..:)) | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|