|
| Tap 011... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Tap 011... Sub Apr 05, 2008 5:59 pm | |
| Zene
Zene plave zene crne i crvene ja sam ko daltonista sve dodjite kod mene nocu,danju na granju i na panju posle mene sve one zrele su za banju ali zena,mora biti prava ne daj boze neka krava (muu) takvu kravu na travu one zene koje znaju sta hoce nikad nisu rekle to je zabranjeno voce kazem :
zene,dodjite na mene,dodjite na mene ma pricaj ti sta hoces,ali ne mozes bez zene,dodjite na mene,dodjite na mene ma pricaj ti sta hoces,ali ne mozes bez mene
i bora i rambo vole vole vole zene nikakve kretene prave zene zene koje plene i telom i celom vitke al gde treba tu su fine obline sta za dorucak ; samo jednu res prepecenu zenu rucak ; rolovanu,pohovanu zenu uzina kazem dve kriske hleba i zenu veceram sopsku salatu i zenu kazem :
kao pravi muskarac,ja sam ko komarac ubodem,pa odem - veliki sam znalac oko mene sve se lome,ja ne znam pre cu kome samo kazem jos jos ahhh,dabome zato skidajte celulit i strije prava zena mora stalno noge da brije ne dao joj bog siske ispod miske cim joj nadjem mane,odma jurim sa strane | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Tap 011... Sub Apr 05, 2008 6:00 pm | |
| - Vuk
Crvenkapa, luta po sumi, trazi baku, cunja, lunja, ja se sunjam preko zbunja, trunja, gladan i gadan, jer ja sam vuk.
Ide vuk, ide vuk oko sebe stvara muk, sad je samo jedan korak iza mene, Ide vuk, ide vuk, imace me on za tren, vrlo lako ja cu biti njegov plen. Ide vuuk, ide vuuuk, ide vuuuk, auuu. Ide vuuk, ide vuuuk, ide vuuuk.
Kada ja dunem i vatru sunem, ala cu da grunem, vucije mi dlake, devojcice lake ja cekam kod bake, ja sam gladan i gadan, ja sam vuk.
Ide vuk, ide vuk oko sebe stvara muk, sad je samo jedan korak iza mene, Ide vuk, ide vuk, imace me on za tren, vrlo lako ja cu biti njegov plen. Ide vuuk, ide vuuuk, ide vuuuk, auuu. Ide vuuk, ide vuuuk, ide vuuuk.
Bako, bako, koliki ti je rep, veliki i lep, veliki i lep. Bako, bako, koliki ti je rep, veliki i lep, veliki i lep. Bako, bako, kolike su ti usi, cuti i pusi, pusi, pusi, bako, bako, bako, bako, bako, bako, auuu.
Ide vuuk, ide vuuuk, ide vuuuk, auuu. Ide vuuk, ide vuuuk, ide vuuuk.
Ide vuk ide vuk, bako, bako, ide vuuuk. | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sub Apr 05, 2008 6:01 pm | |
| Reka
negde u daljini,jedna reka protice, sklopim oci - vidim nas kraj nje, ko ta reka,moja ljubav -prema tebi je, vecnija od reci najvece, usne tad u zanosu se vrelom stapaju, a mi - smo jedini na svetu, putujemo - kao zvezde dve po svemiru, bol i tuga tada nestaju.
zagrli me sad- tu ostani, i deo moga srca postani, (refren) jer nema sile te - da razdvoji, dvoje u pravoj ljubavi.
negde u tisini,dragi dodir budi me, pustam da me radost opije, ko taj dodir,moja ljubav prema tebi je, vecnija od pesme najbolje usne tad...
negde u divljini jedna seka sama je, sklopim oci,dolazim kod nje. kad me seka vidi,pocne da se raduje, sretnija od srece najvece. usne tad u zanosu se vrelom stapaju, stapa tapa tapa tapa tapa tapa stapaju, putujemo kao zvezde dve po svemiru, ko je lud,a ko je zbunjen tu ? | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sub Apr 05, 2008 6:02 pm | |
| Kapetan ladje
Pogledaj u mene,i reci mi sta vidis izaberi prave reci,mozda mi se onda svidis hajde hajde slobodno,ja te necu ujesti nadji mi zicu - mozda nagradu ces dobiti
budi moje ladje kapetan hocu s tobom ja na okean hocu da me vozas svaki dan budi moje ladje kapetan
ja vec sam dugo sama,skoro vec osam dana zar nije puno kad si dama sa tv ekrana treba mi izuzetan - konkretan,ali spretan kad nisam dobra da se zna ko je ladje kapetan
kad nas brod plovi,plovi i ribu lovi na jarbolima stojimo mi kad nas brod tone,tone i zvona zvone na jarbolima pevamo mi jer mi smo mornari,to neka znaju svi kad uz gitare tonemo mi jer mi smo... (preuzeto iz neke stare dalmatinske pesme) | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sub Apr 05, 2008 6:02 pm | |
| Bunda
Svi ti kazu da si lepa s'a ti vredi kad si slepa s'a on ima, a ja nemam osim debelog dzepa
On je ruzan, ja sam tuzan a zbog tebe jos sam duzan pozajmljivao i krao da nju tebi bi dao, o
Vrati mi, vrati bundu, bundu vrati meni bundu, bundu vrati meni, vrati bunda, bunda (2x)
Ref. Sad si bez mene i bez nje i bez mene i bez nje i duge zime dolaze, dolaze
Sad si bez mene i bez nje i bez mene i bez nje i meni ona ostaje meni bunda ostaje
Bunda, bunda moja bunda bunda, bunda moja bunda bunda, bunda vrati bundu, vrati meni bundu
Kad sam rek'o da si slepa lud sam bio, al' sam krio ti si znala s'a si htela pa si otisla vesela
Novi sponzor tebi stize da te zakiti jos vise meni samo vrati krzno please, jer crno mi se pise
Vrati mi, vrati bundu, bundu vrati meni bundu, bundu vrati meni, vrati bunda, bunda (2x)
Ref.
A ti si rek'o da sam slepa ja ti vadim sve iz dzepa glupi, da si im'o herca kupio bi mi od nerca bunda, bunda, bunda to je moja bunda
Ref. | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sub Apr 05, 2008 6:03 pm | |
| Jegulja
Dao sam ti leto dao sam ti svaki dan padala je kisa dao sam ti kisobran
Dao sam ti bubreg mislim da sam bio fer dal' se secas gripa dao sam ti toplomer
Dao sam ti pare dao, dao sam to ne zalim dao sam ti pamet e to ne mogu da prezalim
Dao sam ti tajne dao sam ti vreme sve dao sam ti i sta sad meni ostaje
Ref. 2x Stotinu puta, bez aduta kao noc bez meseca sve je bilo, a ja nisam nisam bila voljena
Jegulja, pobegulja
Dao sam ti obraz dao sam ti dedin sat dao sam ti dukat svetog Save unikat
Dao sam ti mastu dao sam ti svoju rec krecila si gajbu ja sam dos'o dao krec
Dao sam ti snagu dao, dao sve sto pomislis dao sam ti mesec dana da se malo odmoris
Dao sam ti sebe dao sam ti vreme sve dao sam ti i sta sad
Ref. 2x
Jer ti si jegulja, pobegulja jegulja, pobegulja jer ti si jegulja, pobegulja u zivot si mi usla, sve promenila
Jer ti si jegulja, pobegulja jegulja, pobegulja jer ti si jegulja, pobegulja o kako si se samo izmigoljila
Ref. 3x | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sub Apr 05, 2008 6:03 pm | |
| Grad
I tako kada na sve ovo pomislim sa sobom ne mogu da se sastavim pa dokle ce, pa dokle ce
I k'o za sve da smo krivi samo mi i k'o da negde smo bas zabrljali u proslosti, u ljubavi
Ref. Nas grad je umoran al' malo treba nam da najzad se izvucemo mi ne trazimo raj na zemlji samo daj nam da pocnemo da zivimo
I tako svaki je dan u najavi za dlaku promasim broj na lutriji mi cutimo, mi cekamo
I svake nedelje nova razglednica potpis drugi a ista lutanja poludecu, ma izdrzacu
Ref. 2x
Da pocnemo da zivimo (2x)
Lep dan danas bio je u Beogradu svoj stan danas imam u Beogradu U2 danas sviraju u Beogradu i ona opet je tu u Beogradu
U mislima srusili smo ogradu i stranci su domaci u Beogradu i mi nismo stranci u Beogradu i danas je svet u Beogradu
Mi ne trazimo raj na zemlji samo daj nam da pocnemo da zivimo da najzad se izvucemo da pocnemo da zivimo | |
| | | Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Tap 011... Pon Apr 07, 2008 2:13 pm | |
| Plava
Daj, sve mi daj gledam kako dani prolaze daj, sve mi daj brojim stvari sto mi donose
Ti ostani, ubedjena jos sam naivna ja nikada pravu sansu nisam propustila o meni kruze vicevi slobodno pridji i reci mi
Ref. Duso, znam da volis sto sam plava nek' pricaju da sam glupa ne smeta mi, bas je strava za mnom njima srce lupa
Broj, reci broj slabo mnozim, bolje sabiram moj, znas li moj do milijun cu da doteram
Ti, trebas mi, moja mala glupa naivna ja nikada pravu sansu nisam propustila o meni kruze vicovi slobodno pridji i reci mi
Ref. 2x
Suzana Mancic, plava Marija Macic, plava Marina Perazic, plava Marinke Martin, plava
Ana Stanic, Ana Denic, plava Ivana Bojic tu i tamo, plava Leontina Ciculina, plava i naravno Goca
Snimicu album i spotica dva kad mogu svi, mogu i ja i bicu u svim emisijama sretna i najlepsa ja
Ref. 4x
Duso, znas da volim sto si plava | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Apr 16, 2008 7:30 pm | |
| Gace
Zbog tebe ja u prazan bazen bi skocila zbog tebe ja i fudbal bih gledala zbog tebe ja i kisu bih pozvala zbog tebe ja i sama bih ostala zbog tebe ja - cetri kile bih smrsala zbog tebe ja i tapire bih slusala zbog tebe ja i bundu bih prodala zbog tebe ja i tajne bih odala
u vatru i vodu ja skocila bi i nebo i zemlju ja spojila bi i bog bi se plasio kada bi znao koliko te volim, koliko te volim
zbog tebe ja na jeza bosa bih zgazila zbog tebe ja - i misa bih mazila zbog tebe ja i stene bih toplia zbog tebe ja i otrov bih popila zbog tebe ja i u flasu bih pevala zbog tebe ja i kad grmi bih sevala zbog tebe ja i bundu bih prodala zbog tebe ja i tajne bih odala
da li bi prala nase gace mace ? | |
| Djokica
U 12 se budim,onda spavam do jedan, onda setim se ko sam,onda prodje me jeza, onda zapalim pljugu,bas bih popio kafu, ali nema nema nema nema nema nema je zvoni telefon,neko zvoni na vrata, cupam gajtan iz zida,onda virim kroz prozor opet postar zvoni,ja sam iza zavese i nisam tu -za njega nisam tu
djokice,ti si isti kao ja nama treba vremena da nam duse zaplove da se srca spoje djokice,ti si isti kao ja nama treba promena da se snovi ostvare da nas ljubav pronadje
palim telefon,opet zvoni i zvoni, ajde recicu halo,bivsa riba me zove, ona jos to ni ne zna,opet pricacu s njom o nama u buducnosti. 4 je sata,opet boli me glava, vreme je da pozovem moju devojku novu, koja nije ni svesna da je samnom u vezi ; vazno da ja to znam
na ulici sam sam,to me opusta skroz mislim samo na to da treba da prestanem da mislim prema meni iz daljine ide poznato lice koje ne mogu da izbegnem,jer vec me vidi on se smeje,ja se smejem,pita gde si - ja ga lazem tu sam sta ima novo ? nema nista. i jedva cekam ono kao cucemo se cao i pobegnem,pobegnem opet pobegnem
sati je 7 na krevet,onda krce mi creva opet boli me glava,roknem dva kafetina onda ustanem,kazem : ovako vise ne moze od sutra ja sam novi covek 12 je budim se i spavam do jedan, vise ne znam ni ko sam,sta sam,gde sam i sto sam kamoli kad sam,koliko sam,kom sam koga to zanima | |
| Budva
Dosli mi u Budvu da se odmorimo malo Pukli smo od svega pa nam tesko nije palo Tesko nije palo al' je nesto drugo palo U sred leta sneg u Budvi: budvanje, grudvanje! Jos se nismo snasli mi a zezanje je pocela Shvatili su mladi sta tu treba da se radi Beraja bice skije, suncobrana, snegobrani I festival Budva grudva 2001! Od Hotela planine Avala, pa do plaze Jaza Ne to nije fraza sad je torski staza Sunce greje, greje dok sneg veje, veje Svi u belo bleje ceo grad se smeje i niko ne voli ovo nagla promena klime Devojke i dalje nose kupace kostime "pa leti nema zime!"-pitajte skime "kako moze sneg i Budva?" joj grudva! Mama mi je lepo pre govorila Da na moru ima puno mangupa Sto zimi bi te muvali Leti bi se grudvalilililili! Mama mi je pametno govorila Da na moru ima puno mangupa Sto zimi bi te muvali Leti bi se grudvali Kazu da je napadalo i u Hervceg Novom I u Igalo je stiglo: eno tamo prave igloo! Po plazi seta Irvas nemacki turisti se deru: "Was ist das?" - "DAS IST IRVAS!" Popularna pesmica se cuje iz daljine Sad Dragojevic peva "moj pengvineeee" Turizam? Cveta, zima u sred leta Gomila je sveta dosla iz dzet-seta Jedna grudva, druga grudva, treca grudva: BUDVA! Zima leto, leti zima, svega puno ima Devojcice, cica-mice muvalice svuda Nocne ptice, spajalice pravicemo cuda "Jel' ovo Budva?" JOJ GRUDVA! Mama mi je lepo pre govorila Da na moru ima puno mangupa Sto zimi bi te muvali Leti bi se grudvalilililili! Mama mi je pametno govorila Da na moru ima puno mangupa Sto zimi bi te muvali Leti bi se grudvali | |
| Bunda
Svi ti kazu da si lepa s'a ti vredi kad si slepa s'a on ima, a ja nemam osim debelog dzepa
On je ruzan, ja sam tuzan a zbog tebe jos sam duzan pozajmljivao i krao da nju tebi bi dao, o
Ref. Sad si bez mene i bez nje i bez mene i bez nje i duge zime dolaze, dolaze
Sad si bez mene i bez nje i bez mene i bez nje i meni ona ostaje meni bunda ostaje
Bunda, bunda moja bunda bunda, bunda moja bunda bunda, bunda vrati bundu, vrati meni bundu
Kad sam rek'o da si slepa lud sam bio, al' sam krio ti si znala s'a si htela pa si otisla vesela
Novi sponzor tebi stize da te zakiti jos vise meni samo vrati krzno please, jer crno mi se pise
Ref.
A ti si rek'o da sam slepa ja ti vadim sve iz dzepa glupi, da si im'o herca kupio bi mi od nerca bunda, bunda, bunda to je moja bunda
Ref. | |
| Grad
I tako kada na sve ovo pomislim sa sobom ne mogu da se sastavim pa dokle ce, pa dokle ce
I k'o za sve da smo krivi samo mi i k'o da negde smo bas zabrljali u proslosti, u ljubavi
Ref. Nas grad je umoran al' malo treba nam da najzad se izvucemo mi ne trazimo raj na zemlji samo daj nam da pocnemo da zivimo
I tako svaki je dan u najavi za dlaku promasim broj na lutriji mi cutimo, mi cekamo
I svake nedelje nova razglednica potpis drugi a ista lutanja poludecu, ma izdrzacu
Ref. 2x
Da pocnemo da zivimo (2x)
Lep dan danas bio je u Beogradu svoj stan danas imam u Beogradu U2 danas sviraju u Beogradu i ona opet je tu u Beogradu
U mislima srusili smo ogradu i stranci su domaci u Beogradu i mi nismo stranci u Beogradu i danas je svet u Beogradu
Mi ne trazimo raj na zemlji samo daj nam da pocnemo da zivimo da najzad se izvucemo da pocnemo da zivimo | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Apr 16, 2008 7:31 pm | |
| Mister pravi
Uvek mi kaze nista ne brini nema sta ne moze da ucini al' neki u meni tajni sat kuca u nazad
Bilo bi dobro da ne dozvoli da kaze, ne, da se ne pomiri i da bar jednom to misli da ne znam ga ja
Ref. 2x Kada je dvoje, pogresi i da si pravi, ja to ne vidim jer sada s'tobom sam a sutra odlazim
Mislim da to sto radim nije fer i mislim da te ne zasluzujem ti svakoj drugoj bio bi stvarno najbolji
Kao da tu i tamo nisam tu predajem ovu neznu partiju i niko nece znati da nisam sigurna
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| Vrapci
Ne spavam, svice kazu oblacno bice ja nijedan oblak ne vidim bezveze slusam prognozu novu grupnu hipnozu samo da na tebe ne mislim
Mesec u stilu begunca vodi red zbog sunca koje sija kad mi ne treba prica se, kada ste sami lakse bude u tami bez buducnosti i zvukova
Ref. A i vrapci vec su pevali tu nasu staru laganu do juce smo se smejali sada je kraj
A i vrapci vec su pevali sad pesma otvara ranu do juce smo se smejali sada je kraj
Svanuce zora mada svanuti mora i jutro zvezde odnosi cela zemlja se budi ja prvi put ne znam za tebe, da li budan si
Napolju prolaze ljudi sve te korake pamtim mi zajedno smo slusali i svi ti obicni zvuci sada samo me bole kao da su tebe odneli
Ref.
Da, sad ptice drukcije zvuce danas ta pesma seca na juce juce, sve puce danas i vrapci i pesme samo me muce
Ref.
Nasu staru laganu (4x) | |
| Tvoja mala lujka
Noc, osecam bol dugo sama sam, znam da kriva sam sad kada si ti vec daleko nekad zapevam, mozda pesma vrati te
Ref. Dragi dodji, dragi vrati se moja tuzna pesma zove te dragi dodji, dragi vrati se samo ja te znam
Dragi dodji, dragi vrati se tvoja mala lujka ceka te dragi dodji, dragi vrati se tebe samo ja znam
Ona se tebi sad pravda, veruj ne folira pre neki dan htela da se demolira place po kuci, gleda u noz i tablete sanja zilete, kuka
Takva znam bila nije, sad pusi i pije i s drugim se ribama po ulici bije zbog mene i mene i mene i nje molim te vrati se
Ref.
Noc, priznajem sve svaku zaveru, svaku prevaru ali kasno je sad za kajanje na sve pristajem, samo da si opet tu
Ref.
Samo ja znam
Dragi dodji, dragi vrati se ona se tebi sad pravda dragi dodji, dragi vrati se gleda u noz i tablete, sanja zilete
Dragi dodji, dragi vrati se takva znam bila nije dragi dodji, dragi vrati se | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Apr 16, 2008 7:32 pm | |
| Sta to bese mozak
Ti si popularna devojka iz grada ti si za udaju perspektivna mlada naravno da ne skupljas znacke i salvete u dvadeset sedmoj ti rodices dete
Sad nikako, sad te ceka slava ne razmisljas puno jer od toga boli glava i kad slusas pesme misli te ne gone izricito nosis original silikone i
Ref. Svaki novi parfem imas original omiljeni kafic imas original i vestacke nokte imas original sta to bese mozak, sta to bese mozak
Biznismena tatu imas original novu crnu kosu farbas original cipele unikat imas original sta to bese mozak, sta to bese mozak
Necu nikad da se smirim znam ja dobro kako zivim dosta mi je tvoje price uvek jedna drugoj lice
Necu nikad da se smirim znam ja dobro kako zivim svoje greske placam sama s tim se borim svakog dana
Ne davis se u literaturi uvek zivis brzo, negde ti se zuri nista nisi cula, nista nisi znala samo kazes, ne zanima mene, neka, hvala
Kupke, maske, maskare, kreme, losioni omiljeni pisac tebi je misioni a kad neko skrene pricu na ozbiljne teme prekines ga, jao, al' je danas lepo vreme i
Ref. | |
| Sume
Davno je to bilo, dobro je to bilo moj kume, kada svuda bile su sume divota, lepota, u sumi vlada dobrota nemoj te seci, ja cu vam reci krenite sa nama ka sreci nemojte seci, mi ce mo vam reci idemo svi u sumu, jer
Sve je bas pocelo u sumi vazduh je najbolji u sumi njemu je najlepse u sumi priroda sumi u sumi na potoku se umi u sumi drug i drugarica u sumi Ivica i Marica u sumi pritisak se dize u sumi
Ref. Odvedi me sve dublje i dublje sve do kraja sume i oteraj sve moje sumnje da samo ti si taj, samo ti si taj
Ne volim biologiju, volim ekologiju smrt fasizmu, sloboda sumama zelena trava, veliko drvece poljsko cvece i zato
Zivot je lep u sumi ne budi slep u sumi pazi sta radis u sumi moras brzo da vadis u sumi mali zeka i meda u sumi i straga i spreda u sumi u sumi u sumi najlepsi dani su mi u sumi
Ref. | |
| Okreni 95
Covek napravi glupost jer misli da je jak i da moze da izdrzi al' kad' mu dodje iz hm u glavu kasno je
Sad mi je jasno da tvojim problemima kraj nikad nece doci, raskidam dugo sam trpela, dugo se nadala sve ce to samo proci, mastala
Ref. Okreni broj 95 kao sav normalan svet i automat kaze tacno vreme okreni broj 95 kao sav normalan svet cuces da kasno je
Opet se uplices, jezikom zaplices ta mi je prica davno poznata sad mogu cak i ja, ovako sludjena da ti pozelim hladno tuzan kraj
Ref.
Znas kako odvratne mi prosli smo situacije zar trebam ja da budem ta sto prva ce da kaze ne promeni ulogu, upisi akademiju jer to si ti, ti volis to, pa glumi
A zivecu ja i volecu ja a zivecu ja i volecu ja
Ref. | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Avg 20, 2008 3:20 pm | |
| Tap 011 - Tajne Tvoj - nasla sam trag krijes se sasvim sam iza tih vrata za kraj ne -niko ne otvara pusti glas ovaj put,daj mi znak - znam da si tu nestaju tajne pomracenje zamenice sjaj nestaju tajne imam kljuc od istine tvoj - nemir ja osecam sada znam ti si tu,samo rec i odlazim muk - nista ne resava lako je tebi sad,ali ja moram da znam kao muva koja zavrsi u paukovoj mrezi on je uhvacen i nema vise razloga da bezi opet pricace ti bajke,znaj da sad je sve na tebi da je on na tvome mestu vise slusao te ne bi da li da ga sutne,da li da ga sutne da li da ga,da li da ga,da li da ga sutne... odace ti tajne | |
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Avg 20, 2008 3:20 pm | |
| Tap 011 - Sumnjivo lice Jedne noci sam posla s jednim drugom u jedan klub izmedju ostalih tamo su sedeli neki tip i jos jedan moj drug cim sam videla tipa totalno sam se zgranula izgleda da mi se,ona najlepsa stvar s prvim pogledom desila ti ne znas ko je on i sta je on i sta on radi ti ne znas ko je on i sta je on i sta on radi sumnjivo lice : kazu da si,a takve price meni idu na zivce - pricaju jer nisu zaljubljeni sumnjivo lice : kazu da si,a takve price meni idu na zivce - pricaju jer nisu zaljubljeni nisu zaljubljeni puno toga o tebi danas svako mi govori te ovakav si ti,te onakav si ti, to mi nista ni ne znaci sta cu kad su fluidi ovog puta u pitanju meni lepo je znaj,ja sam najsretnija sto si sada i sto si tu on je mnogo opasan,sa njim ne sme da se sprda ima pistolj kao policajac sa petlovog brda on je uticajna licnost,ime mu se sapuce ne pevajte ovu pesmu,jer pohapsice nas sve pohapsice nas sve... | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Avg 20, 2008 3:21 pm | |
| Tap 011 - Sanjaj me Mozda jednog dana kao meni sada tebi na pamet ce pasti neka lepa stvar na pamet setices se mozda jedne svadje il dve ali sad barem meni kao da pravih bilo nije sad svadje za mene- s tobom kad bio sam raj su za ono sto sad imam pored sebe i vise ne brojim tvoje dolaske u san a sanjam da sanjas me ti sanjaj me,sanjaj me bar jos nocas -sanjaj me koliko puta prepricavala si kako si me sanjala da padam i da to nije nista lose a ja budala tebi prico moj san onaj san ja u poseti a ti cekas bebu tad je puklo - bez veze,prorok ispao sam a ti kao i uvek mislila si da sam znao od tada ja sanjam samo jedan isti san sanjam da sanjas me ti jos ovaj put,ja sanjam sanjam.... | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Avg 20, 2008 3:21 pm | |
| Tap 011 - Panika Bori se,ne daj da razum ti muti otvori se,nemoj da popustis ne cuti odmori se -da tvoje srce sledi pokori se -ako sve ovo ne vredi moram da ostanem jaka necu da padnem na dno ja necu da ga molim ovo je obicna prica i ima obican kraj ja sam izgubila panika - kad shvatis da gubis njega kad vidis da drugu gleda panika - kad poljubac nije vreo osecaj te ne vara panika -ti mozes da cinis cuda i mozes da pratis ga svuda panika -taj osmeh je radi reda osecaj te ne vara | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Avg 20, 2008 3:22 pm | |
| Tap 011 - Novi svet Novi svet,novi svet za nas to je spas,u pravi cas ovo je znak nas znak za polazak tamo gde mrak nije jak nesto tako nam treba nesto dalje od neba fanki zivot se vodi i tamo je u modi da svima je lepo na slobodi novac ne kupuje ljubav tamo je ljubav jedina ljubav podjimo svi na taj veliki let u neki novi svet,neki novi svet,neki novi.. novi svet -tamo tama ima sjaj novi svet -tamo sreca nema kraj novi svet -tamo ljubav ima moc novi svet - tamo ludo je znaj tamo nikad niko nece da ti kaze stoj tamo nikad niko nece da ti trazi broj zato podji sad i ti na let u neki novi neki bolji - neki novi svet novi svet,novi svet sve nas zove novi svet novi svet,novi svet da ga nadjemo sto pre | |
| Naslov: Re: Tap 011... Sre Avg 20, 2008 3:22 pm | |
| Tap 011 - Mama tata Kazem dodji do mene na samo pola sata ne daju mi mama i tata onda ja cu kod tebe,ti otvori mi vrata ne daju mi mama i tata hajde sa mnom u stan moga brata ne daju mi mama i tata stalno mi ponavljas isto,uvek isto mama tata hajde budi sa mnom,bolje nego da si sama ne daju mi tata i mama nikom nece biti lepse nego nama ne daju mi tata i mama negde kod tebe se cuje galama da,to su tata i mama stalno mi ponavljas isto,uvek isto tata mama mama tata prevara stara ona tebe vara,ona tebe vara bolje proveri,dobro se operi puno bolesti hara zato pazi -u punoj si snazi, tata i mama su price za vrane ona tebe lomi,ona tebe gazi umesto da te voli i mazi mama tata nije prevara stara ona tebe ne vara ona tebe ne vara mali nemoj da se deres,mali nemoj da se peres strasno puno da s - pricas zato nemoj da spominjes snagu, nije te sramota - bolje stani na vagu ona tebe voli,ona tebe mazi umesto da te lomi i gazi ona tebe vara ona tebe vara ona tebe vara ona tebe vara | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tap 011... | |
| |
| | | | Tap 011... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |