Ljubomora.... Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Ljubomora....

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

Ljubomora.... Empty
PočaljiNaslov: Ljubomora....   Ljubomora.... I_icon_minitimePet Jun 20, 2008 2:39 pm

Gledala sam da li ima slicna tema i nasla sam dve ljubomora zena na zenu i da li je ljubomora deo ljubavi.
S toga cu ja da otvorim temu ljubomora koja bi trebala da ima drugaciji sadrzaj.
E ovako mene sada zanima zasto se javlja ljubomora? Koji je razlog sto ljudi posmatraju druge i onda u njima proradi to nesto zbog cega oni postanu zavidni? Da li oni misle da ce im biti lakse i da li im je uopste lakse? I zasto pokusavaju da povrede tu osobu umesto da se potrude da i njima bude dobro?

Neki ljudi znaju da se nose sa ljubomorom. Kada im neko kaze nesto oni kazu "ma ljubomoran je". A vecina ne zna. Ne shvata da neko zeli da ih povredi jer je zavidan. Zbog dobrih ocena,zbog normalne porodice,zbog automobila,zbog putovanja.... I umesto da porade na tome da i njima bude dobro oni gledaju druge. I onda ti ljudi koji su srecni kada im zavidni kazu nesto oni se osecaju bas,bas povredjeno. Ovim sam dala svoj odgovor a ja sada vas pitam-zasto?
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
buuuuuubicaaaaaa
Super aktivan clan
Super aktivan clan
buuuuuubicaaaaaa

Broj poruka : 273
Godina : 33
Datum upisa : 16.05.2008

Ljubomora.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora....   Ljubomora.... I_icon_minitimePet Jun 20, 2008 5:47 pm

ja mislim da ljubomora dolazi onog trenutka kada jedna osoba konkretno zena uvidi da druga zena moze da ima nesto sto ona ne moze ,,, :S eto tako nekako od prilike... i naravno da je to bolest ..jer iako se pojavi mrvica ljubomore ona moze da se kontrolise jeste nekako ali vremenom ona postaje veca...ili se ja varam?
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sanjarenje.top-forum.net
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Ljubomora.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora....   Ljubomora.... I_icon_minitimeSub Jul 05, 2008 3:53 pm

Cini mi se da nisam ljubomorna Rolling Eyes sta cu biti ljubomorna Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

Ljubomora.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora....   Ljubomora.... I_icon_minitimeNed Jul 06, 2008 11:02 am

Ja mozda...jesam malo ljubomorna..mozda malo kad mi ikac spomene neke druge devojke..ali mislim da je to u granicama normale..
Sem toga,na nista i nikoga nisam ljubomorna.,nemam razloga.
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

Ljubomora.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora....   Ljubomora.... I_icon_minitimeSub Nov 22, 2008 7:16 pm

Ja jesam maloo ljubomorna, ali smatram da je to sve u granicama normale!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

Ljubomora.... Empty
PočaljiNaslov: Re: Ljubomora....   Ljubomora.... I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Ljubomora....
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Ljubomora :/
» Ljubomora...