FUN :) |
|
| Vesna Pisarevic | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Vesna Pisarevic Sub Apr 05, 2008 6:04 pm | |
| Da Je Meni Oko Moje
Kad sam te vidjela te noci znala sam gotovo je jer moje oci nikog drugog više nisu vidjele Ljubav što svijetli kao munja i puca kao grom prohujala je mojim srcem tamo napravila lom pa samo tebe želim ja samo si ti u mislima a kad se jutrom probudim ja hoæu samo tebe pored sebe...
Da je meni, oko moje da se naše usne spoje ova bi mala sve tebi dala da je meni, oko moje da se naše usne spoje ne bih ni znala kada bih stala...
Ma niti jedem niti spavam a dobro izgledam na èelu piše tvoje ime ja veæ tebi pripadam....
Ljubav što svjetli kao munja i puca kao grom prohuljala je mojim srcem tamo napravila lom pa samo tebe želim ja samo si ti u mislima a kad se jutrom probudim ja hoæu samo tebe pored sebe Da je meni, oko moje da se naše usne spoje....
Samo još malo i ja æu biti tvoja pravila znamo pobjeda je moja a ti se veži hoæu da gori samo me ljubi ništa ne govori dat' cu ti ono što ni jedna nije i ništa neæe biti kao prije a kad se jutrom probudim ja hocu samo tebe pored sebe...
Da je meni, oko moje da se naše usne spoje... | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Sub Apr 05, 2008 6:04 pm | |
| Da Znas
Danima vec se nismo vidjeli a tvoje prijatelje ne pitam, ne zelim priznati da ne znam sto se s nama to zbilo za tren.
Svake se noci tiho pomolim, sa zeljom da te sutra ugledam i sve bih dala da si sa mnom da te dotaknem samo na tren.
Da znas, da znas kako pogled me tvoj jos boli. Da znas kako srce te moje voli. Da znas kako tuzna sam bez tebe. Da znas uvijek bio bi kraj mene. Da znas kol’ko suza sam isplakala. Da znas i da nisam se pokajala. Da znas kako tuzna sam bez tebe. Da znas uvijek bio bi tu.
U mome sjecanju pocinje sve od ovog proljeca i ova tuga koju osjecam slomit ce srce na pola za tren.
U mom zivotu barem kratko duso bio si sve i kako vrijeme ide vidim da mi ne ide jer kud god krenem, kud god podjem samo za tebe znam, priznajem od tog dana sebi ja ne pripadam.
Kao u nekom filmu cijeli moj se srusio svijet i cekam da se nesto desi cekam preokret jer kud god krenem, kud god podjem samo za tebe znam.
Ne zelim biti sama zelim samo tebi ja da pripadam. K’o sto se pripada po prvi put reci da nije bilo uzalud da tvoja ljubav jos traje bar tren... | |
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Sub Apr 05, 2008 6:04 pm | |
| Dolje Na Koljena
Jos se sjecam one noci kad si rek'o odlazim sad me gledas, kumis, molis... želis da ti oprostim.
i pravis se fin, i pravis se fin... kad dobro znas da si kriv!
slana rijeka pere lice suza suzu sustize. ja te gledam pa mi zao meni tlak se podize!
i pravis se fin,sad pravis se fin... kad dobro znas da si kriv
dolje na koljena reci mi moja voljena dolje na koljena, ako sam tvoja voljena
sta me tako blijedo gledas, nisam ja pogrijesila tuzna bila, vise nisam najgore prezivjela.
sad pravis se fin, i pravis se fin kad dobro znas da si kriv!
daj se sjeti... izgledas mi umorno daj se sjeti... nije te pomladilo daj se sjeti... molis da ti oprostim ma, zar te nije stid! | |
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Sub Apr 05, 2008 6:05 pm | |
| Ivane
Mogu mi uzeti sve sto ja imam i mogu mi srusiti sne i mogu me zatvoriti na godinu dana al' ne mogu ukrasti tvoje ime s mojih usana
Ref.2x Ivane da li zaboli te nekad s one strane gdje sam naslonila svoje rame i zivjela bolje dane, kad si bio moj, Ivane
Proljece dolijece u moju sobu a tuga prozor zatvorila, al' ako te ikada dotaknula bol tad znaces da osmijeh je tvoj za moj zivot isto sto i sol
Ref. Ivane da li zaboli te nekad s one strane gdje sam naslonila svoje rame i zivjela bolje dane, kad si bio moj, Ivane
mogu me zatvoriti na godinu dana al' ne mogu ukrasti tvoje ime s mojih usana
Ref.2x Ivane da li zaboli te nekad s one strane gdje sam naslonila svoje rame i zivjela bolje dane, kad si bio moj, Ivane | |
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Sub Apr 05, 2008 6:06 pm | |
| Kao Da Je Vrijeme Stalo
Rekao si, da ces mi se vratiti Ponovo mi doci Nisam mogla drugo nego voljeti Tvoje crne oci Naviru mi sjecanja Kao moru plima
U mom oku zivi led U srcu spava zima
Kao da je vrijeme stalo za mene Gubi mi se tlo pod nogama Ponekad se pitam, dal si bio tu, ili sam te samo sanjala
Rekao si, da je tesko zivjeti izmedu dvije zene Obe smo te tako htjele imati Pratile kao sjene Ona je pobjedila Moju srecu ima | |
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Sub Apr 05, 2008 6:07 pm | |
| Ljubomora
Luda sam, od ljubomore Ne, ne, ne, crne me misli nocas progone. Nisi tu, a tako trebas mi. Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne mogu si pomoci..
Jer noc je vrela, a mjesec je pun Ti nemas mira, a sad nisi tu. Jer noc je vrela, a mjesec je pun Ti nemas mira, a sad nisi tu.
Umrijet cu ovog trena, ako je druga zena, sad u tvojim rukama. Umrijet cu ovog trena, ako mi druga zena, uzima najmilije..
Luda sam, od ljubomore Ne, ne, ne, sto sada nisi ovdje kraj mene. Nisi tu, a tako trebas mi. Ne, ne, ne, nikad ti necu ovo priznati.
Jer noc je vrela, a mjesec je pun Ti nemas mira, a sad nisi tu. Jer noc je vrela, a mjesec je pun Ti nemas mira, a sad nisi tu.
Umrijet cu ovog trena, ako je druga zena, sad u tvojim rukama. Umrijet cu ovog trena, ako mi druga zena, uzima, najmilije..
Umrijet cu ovog trena, ako mi druga zena uzima najmilije.. | |
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Sub Apr 05, 2008 6:07 pm | |
| Neka Ljudi Govore
Ja volim plave oci u maglama sivim Volim cijeli svijet i svemu jos se divim A oni nek pricaju i govore sto hoce Da volim te jer ti si zabranjeno voce
Glupost
Ja volim plave oci u maglama sivim Volim cijeli svijet i ja se nestidim A oni nek pricaju i govore sto hoce Da volim te jer ti si zabranjeno voce
Glupost,ma glupost
Neka ljudi govore,na na na na Nek mi stave okove,na na na na Jos vise znam,jos jace znam Nepustam te ja
Neka ljudi govore,na na na na Nek mi stave okove,na na na na Jos vise znam,jos jace znam Nepustam te ja
Ja volim plave oci u maglama sivim Volim cijeli svijet i svemu jos se divim A oni nek pricaju i govore sto hoce Da volim te jer ti si zabranjeno voce
Glupost,ma glupost
Neka ljudi govore,na na na na Nek mi stave okove,na na na na Jos vise znam,jos jace znam Nepustam te ja | |
| | | Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Sub Jul 05, 2008 10:48 pm | |
| Ne dam da odes Luda sto volim te luda sto zelim te a ti, a ti ti to ne vidis
Uz mene nocima danju pred ocima a ti, a ti ti to ne vidis
Od nadanja sam umorna u tvom bi krilu zaspala
Ref. Ne, ne dam da odes k'o dlanom o dlan pripadam tebi ti si moj san
Odavde do neba meni si sve ne, ne dam da odes jer trebam te
Trazim te rukama trazim te usnama a ti, k'o dim polako odlazis
Od nadanja sam umorna u tvom bi krilu zaspala
Ref. 2x | |
| | | Nevena993 Aktivan clan
Broj poruka : 158 Godina : 31 Lokacija : Nis,Srbija Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Sub Jul 05, 2008 10:49 pm | |
| Doktore Sunce sija, u prozor udara a meni se jos spava ne idem nikuda Au nedjelja, au nedjelja
Jutro mi je problem, jos sam pospana dusa mi jos spava od snova mamurna au nedjelja, au nedjelja oko podne panika ako te se sjetim ja au depresija
Ref. Doktore, trebam lijek da opet vidim sve u bojama proljeca | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Uto Avg 19, 2008 6:35 pm | |
| Vesna Pisarovic - Ti si kriv Kasnim, muljam, pomalo lažem čudan film u glavi otkad nisi tu. Vozim brzo, rijetko stanem žuto, crveno, meni isto je. Premalo spavam, ne jedem ništa ne radim ništa, ravno mi je sve. Ma ne možeš tako dobro ljubiti do kraja me izluditi i nestati. Ti si kriv, ti si kriv što sam luda za tobom još uvijek. Ma nemoj me zvat´ nemoj mi kvariti dan s tobom počinje san i završava. Ti si kriv, ti si kriv što sam luda za tobom još uvijek. | |
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Uto Avg 19, 2008 6:36 pm | |
| Vesna Pisarovic - Bjezi od mene (Vesna Pisarovic & Giuliano) Na mom prozoru svijetlo gori cijelu noc tek sam predzoru shvatila da neces doc ti ni ovaj put. tvoji tragovi svud po sobi vide se ali najveci ne vidi se jer je on ostao na srcu mom. pjesme pisem, samo da te izbrisem. budna, sanjam jos se tvojom osjecam REF: (Vesna) Bjezi od mene, to je sve sto znas to je najlakse jer ako pogledas (Giuliano) bjezim od sebe i od ljubavi, s kojom nikada nisam znao zivjeti. Tvoja postelja za mene je bila dom ali nevolja u genetskom kodu mom nikad ne spava. samo sebi ne bih ja sebi oprostio da te sretnem u zemlju bi propao. REF: (Vesna) Bjezi od mene, to je sve sto znas. to je najlakse jer ako pogledas (Giuliano) bjezim od sebe i od ljubavi, s kojom nikada nisam znao zivjeti. REF: (Vesna & Giuliano) Bjezi od mene, to je sve sto znam, to je najlakse jer ako pogledas. bjezim od sebe, i od ljubavi s kojom nikada nisam znao zivjeti. | |
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Uto Avg 19, 2008 6:36 pm | |
| Vesna Pisarovic - Pisma ljubavna Kad se sjetim da jos cuvam tvoja pisma ljubavna mene treba ubiti ma ja nisam normalna jer u njima ljepo pis,da sam tvoja jedina da na svijetu nepostoji ni jedna kao ja REF.: Htjela sam te voljeti ma ja nisam normalna kad jos cuvam tvoja pisma ljubavna Ja cu tebe voljeti bolje da se ne sijecam tebi je sve jedno sto ja osjecam Osjecas li barem nesto ili bas sve odglumis tebi ljubav nije vazna ti se dobro zabavis htjela sam ti vise dati nista nisi svatio kad bi znao sto asve imam mozda bi se vratio ooo REF.: 1+ REF.: 1+ ja nisam normlana.......1+ sto ja osjecaaaaaaaam | |
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Uto Avg 19, 2008 6:37 pm | |
| Vesna Pisarovic - Probudi mi ljubav Probudi mi ljubav, probudi mi ljubav, pa makar boljela ja bih voljela srcem svim... Probudi mi ljubav, probudi mi ljubav, pa makar bilo što se s nama desilo samo da osjećam... Sve bih dala da se bar još jednom zaljubim, što je moje da je tvoje s tobom život podijelim, Sve bih dala ja, da si moje jutro ti, osim sunca da me jutrom bude tvoji dodiri... Probudi mi ljubav , probudi mi ljubav, pa makar bilo što se s nama desilo samo da osjećam... Jutro zoru treba da bi budilo i sunce nebo plavo da bi živjelo, a kome ja pripadam? Sve bih dala da se bar još jednom zaljubim, što je moje da je tvoje s tobom život podijelim, Sve bih dala ja, da si moje jutro ti, osim sunca da me jutrom bude tvoji dodiri... Sve bih dala da se bar još jednom zaljubim, što je moje da je tvoje s tobom život podijelim, Sve bih dala ja, da si moje jutro ti, osim sunca da me jutrom bude tvoji dodiri... | |
| Vesna Pisarovic - Sasvim sigurna Hodam sama satima Gledam tuzna lica ta Srecu cuvam u sebi Da je netko ne zgrabi Jer u jednoj ulici Dobro znam da zivis ti Sasvim sigurna sam ja Da si moja sudbina Nemoj nikom' pustiti Da nam ovo unisti Sasvim sigurna sam ja Da sam tebe sanjala Nemoj nikom' pustiti Da ljubav unisti Oko mene prolaze Nepoznate sudbine A ja bih htjela vikati Tako da me cuju svi Da na broju 15-5 Moja sreca stanuje Sasvim sigurna sam ja Da si moja sudbina Nemoj nikom' pustiti Da nam ovo unisti Sasvim sigurna sam ja Da sam tebe sanjala Nemoj nikom' pustiti Da ljubav unisti | |
| Vesna Pisarovic - Spremna Nikad nisam nikom dala da se tako ponaša, da me cijele noći ljubi sedam dana ne javlja. K'o da ne znam što je ponos, k'o da nemam odgoja, ničega sad više nemam otkad tebe ljubim ja,ljubim ja. Spremna sam zbog tebe tugu svijeta nositi, spremna sam na tebe cijeli život čekati, spremna sam k'o nikad cijelu sebe davati, nikad više nikoga ovako ludo voljeti. Spremna sam na tebe cijeli život čekati, spremna sam zbog tebe tugu svijeta nositi, spremna sam k'o nikad cijelu sebe davati, nikad više nikoga ovako ludo voljeti, spremna sam... Ako to se zove ljubav, neka,spremna sam na sve. Ako to se zove bolest pusti me da umirem. K'o da ne znam što je ponos, k'o da nemam odgoja, ničega sad više nemam otkad tebe ljubim ja,ljubim ja. Spremna sam zbog tebe tugu svijeta nositi, spremna sam na tebe cijeli život čekati... Znam da je grijeh ljubit kako ljubim, znam da voli me i to je dovoljno! Spremna sam... | |
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic Uto Avg 19, 2008 6:38 pm | |
| Vesna Pisarovic - Za tebe stvorena Vidim te kada prodes, ljubavi svojoj dodes Ona te skoro ne gleda, govoris nježne rijeci, ona ti nece reci da li ti stvarno pripada A ja bi sad dala sve, da pogledas u mene Kad bi bila ja tvoja voljena Nikada te nebi pustila, a ti ne gledas i ne osjecas da sam ja za tebe stvorena Prolaze moji dani, bez tebe prazni sami Prolaze, a ti ostajes jedina moje tuga, tebe mi ima druga Ima te a ne osjeca a ja bih sad dala sve, da pogledas u mene. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vesna Pisarevic | |
| |
| | | | Vesna Pisarevic | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|