Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Mrznja? :-? Ned Jun 22, 2008 4:42 pm | |
| BUDITE LJUDI
Nemojte ući s mržnjom. Nemojte mržnju ostaviti ni pred vratima. Dok je mržnja u vama, nemojte pogledati ni biljku ni pticu ni čovjeka. Nemojte im prići. Dok je mržnja u vama, nemojte reći nijednu riječ, nemojte sanjati nijedan san o biljci, o ptici, o čovjeku. Nemojte ni o kamenu. Nemojte se ni pomaknuti dok mržnja ne raspline, dok ne iščezne u vama.
Mržnja je ljubav skrutnuta, smrznuta u vama. Nemojte biti brana blagosti i toplim vjetrovima – i njihovoj strpljivosti.
Nemojte tražiti opravdanja za mržnju. Za nju nema opravdanja, kao što za ljubav nisu potrebna opravdanja. I jedina istinska ljubav jest ona za koju nema opravdanja.
Budite ljudi i opravdajte život. Jer život je povjerenje vama iskazano.Da li mrzite?kako ispoljavate mrznju? i kako resavate tu pojavu?Ova pesmica iznad me naterala da razmisljam,ja mogu reci da MRZIM. Mrzim jednu celu porodicu Savic!unervozim se i tresem od besa pri pomenu na tu bagru Mrzecu ih do mog poslednjeg izdaha,ako budem u prilici,pljunucu im na grob svima,nadam se da ce ih psi istrgati naime,to cuveno smece od ljudi su kidnapovali 2006-te godine moju stariju sestru i drzali je 4 dana,zamalo su moju celu porodicu pobili..gde da ne osecam mrznju prema njima?Mrzim ih iz dna duse,i zelim im sve najgore na ovom svetu sto se dogoditi moze. Da li i vi imate ovakve ispade mrznje prema drugim osobama? | |
|
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Mrznja? :-? Ned Jun 22, 2008 4:55 pm | |
| Ja ne mrzim nikoga... ponekad razmisljam i cini mi se da ja uopse ne umem da mrzim | |
|
strela5 Aktivan clan
Broj poruka : 112 Godina : 48 Lokacija : Pancevo Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Mrznja? :-? Pon Jun 30, 2008 8:14 am | |
| ma postoji par ljidi koje mrzim ali zivim sa tim | |
|
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Mrznja? :-? Čet Jul 17, 2008 6:07 pm | |
|
Poslednji izmenio Ninaa_ dana Pet Jul 18, 2008 10:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Mrznja? :-? Pet Jul 18, 2008 2:52 am | |
| postoje osobe koje ne wolim,koje me nerviraju....ali nikog ne mrzim... | |
|
Lollipop Administrator
Broj poruka : 2804 Datum upisa : 31.03.2008
| Naslov: Re: Mrznja? :-? Uto Avg 05, 2008 12:04 am | |
| Trudim se da ne mrzim nikoga. Jer mrzeti je ustvari lako. To svi mozemo. Kao sto mozemo da uradimo da nas svi mrze,ali prava stvar je kada ti ne mrzis i kada tebe niko ne mrzi. Pa zato ti budi maher. Postoje osobe koje bas i ne volim,ali nemam razlog zasto da mrzim. Postoje pravi razlozi kao npr. Iceland_girl u njenom postu. Mada smatram da je sve ostalo sto nema pravog razloga prouzrokovano ljubomorom. | |
|
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Mrznja? :-? Uto Avg 05, 2008 2:10 am | |
| nikoga ne mrzim...onoliko koliko nije lako voleti,toliko nije lako ni mrzeti...dve razlicite stvari,a opet tako slicne-i ljubav i mrznja se tesko sticu | |
|
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Mrznja? :-? Pet Avg 22, 2008 4:11 pm | |
| Ne mrzim nikoga...
Odavno sam rascistila sa tim... | |
|
Darrko- Aktivan clan
Broj poruka : 159 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Mrznja? :-? Ned Sep 07, 2008 12:45 pm | |
| Malo mi to chudno zwuchi ''Ne mrzim nikoga'' ..mozda nesvesno ne mrzite..ali sigurno postoji kutak mrznje u swima.. | |
|