Koliki vam je dzeparac?? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Koliki vam je dzeparac??

Ići dole 
+17
_RePeRkA
Mara
MaUsEr
(=...MiTza...=)
SEPULTURA
Gossip girl
Luna
Prskavac
Angelsmiledoll
~Dora~
~Fairy Annie~
**jaca**
BlueFairy
smile_girl
Lollipop
Piink.Ladyy
Angel
21 posters
AutorPoruka
Angel
Urednik zanimljivosti
Urednik zanimljivosti
Angel

Broj poruka : 4464
Datum upisa : 04.04.2008

Koliki vam je dzeparac?? Empty
PočaljiNaslov: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeUto Jul 01, 2008 12:25 pm

Koliki vam je dzeparac???
Za sta ga koristite vecinom???
Koliko dugo vam traje???

Da li uopste imate dzeparac ili mozete otici kod roditelja i traziti onoliko koliko vam treba'??
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeUto Jul 01, 2008 4:42 pm

Dok sam u osnovnoj dzeparac mi je 50-100 din,samo za skolu..
a ovako kad se prosetam sa drugaricama,daju mi ponekad malo vise..
tako ce biti jos godinu dana dok idem u 8 razred.
kad krenem u srednju bice gusto...280 din autobus u jednom smeru..a ja trebam u skolu i nazad...gde je jos uzina i pice...blago se mojima Wink
Nazad na vrh Ići dole
Lollipop
Administrator
Administrator
Lollipop

Broj poruka : 2804
Datum upisa : 31.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeUto Jul 01, 2008 5:26 pm

Nemam dzeparac. Jednostavno kad god mi nesto treba kupim. Nije sada ono da ja trazim roditeljima oni mi daju i ne uskracuju mi zelje,ako mi se nesto svidi kupe mi,tj. daju mi pare.
Nazad na vrh Ići dole
https://ilovefun.serbianforum.info
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeUto Jul 15, 2008 12:35 am

Meni deka daje od svake penzije 200-250 dinara,ja racunam da mi je to dzeparac.Ali to su moje pare,kad izadjem sa drustvom ili kad trebam nesto da kupim trazim od mame da mi da novac.

goodjob
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimePon Avg 11, 2008 4:30 pm

Daju koliko trazim.

Ali ne trazim mnogo...
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
**jaca**
Super aktivan clan
Super aktivan clan
**jaca**

Broj poruka : 359

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeSub Avg 30, 2008 8:24 pm

ja imam dzeparac 1500 din i toliko dobijam na svakih 15 dana a ja uzivam i uvek mi ostane i tako se to nagomila ali uvek zatreba za nesto jer ja od tog mog dzeparca uplacujem sebi kredit,kupujem poklone za rodjendane itd. ali dobijam cesto lovu i od baka i deka a jedan deka u stvari pradeda mi daje po 200-250 din svaki put kad dobije penziju...i tako u sustini nije mi lose...
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeSub Avg 30, 2008 10:05 pm

Ja pokojnog dede penziju ne ubrajam u dzeparac..
Sestra i ja smo uvek od njega dobivale kad stigne penzija svaka po hiljadarku..i to je islo sve u jedan novcanik,odn koji je bio moj i sestrin....tako da smo se dogovarale kako cemo ih trositi,a uglavnom smo kupovale onako nesto vece..za sitnice ili ima jedna od nas dve pare,ili roditelji daju.
Nazad na vrh Ići dole
~Fairy Annie~
Aktivan clan
Aktivan clan
~Fairy Annie~

Broj poruka : 112
Datum upisa : 01.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeUto Sep 02, 2008 12:33 am

cveticko
Lollipop ::
Nemam dzeparac. Jednostavno kad god mi nesto treba kupim. Nije sada ono da ja trazim roditeljima oni mi daju i ne uskracuju mi zelje,ako mi se nesto svidi kupe mi,tj. daju mi pare.
Nazad na vrh Ići dole
~Dora~
Veran forumu
Veran forumu
~Dora~

Broj poruka : 556
Datum upisa : 20.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeUto Sep 16, 2008 6:07 pm

Mesecno dobijam 2500 samo dzeparac+ svaki dan za uzinu 60 din a to je oko 1200 mesecno.U poslednje vreme ne trosim na kozmetiku i sl.kao pre,od poslednja 3 sam kupila mp4 i epilator.Sada gledam da ne trosim na neke gluposti
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeUto Sep 16, 2008 6:46 pm

Nemam ja to xD kad mi treba trazim pare :p
Nazad na vrh Ići dole
Prskavac
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Prskavac

Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeUto Sep 16, 2008 11:11 pm

Zaradjujem sam sebi džeparac..
valjda sam već dovoljno odrastao da se ne mogu osloniti više na roditelje..kod njih još uvek živim.Ali trebalo bi da se osamostalim uskoro.
Nazad na vrh Ići dole
Luna
Aktivan clan
Aktivan clan
Luna

Broj poruka : 160
Datum upisa : 26.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeNed Sep 28, 2008 3:48 pm

Nemam zacrtanu cifru ..onoliko koliko trazim daju mi..
a i cale ponekad doda koji dinar ..
ali ne trazim puno,pa mi uvek daju vise Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gossip girl
Administrator
Administrator
Gossip girl

Broj poruka : 1139
Godina : 30
Datum upisa : 06.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeSre Jan 07, 2009 5:18 pm

dobija 1000 sa swaku nedelju za skolu plus ono sto mi swaki dan daju za izlaske,biskope,odlazak u grad..nemam neki stalni dzeparac,stalno im uzimam pare
Nazad na vrh Ići dole
SEPULTURA
Muzicki urednik
Muzicki urednik

Broj poruka : 1866
Godina : 32
Datum upisa : 10.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeSre Jan 14, 2009 8:42 pm

60 dinara svaki dan kad idem u skolu,to je dovoljno da se najedem ovde u Crvenki u bg bi to bilo nista,ali ja ne pojedem nista nego debil uzme cigare i ako nema dovoljno para uvek su tu drugovi da skupe svi zajedno za cigare.Otkad sam poceo ici u srednju pretvorio sam se u lesa koji seta,nista ne jedem samo pusim gfgfgf Al sad imam zdravstvenih problema pa moram da smanjim malo :D
Nazad na vrh Ići dole
(=...MiTza...=)
Napredan clan
Napredan clan
(=...MiTza...=)

Broj poruka : 50
Godina : 28
Datum upisa : 21.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeNed Maj 24, 2009 12:37 am

Koliki vam je dzeparac??? Hmmm...uglawnom 100 din dnewno kad idem u skolu,neam odredjeno...
Za sta ga koristite vecinom??? Hmmm...sladoled,coca-colu,zwake...
Koliko dugo vam traje??? hmmm...pa nikad ne potrosim swe od jedanput a svaki dan dobijam tako da se swe wise i wise gomila XD

Da li uopste imate dzeparac ili mozete otici kod roditelja i traziti onoliko koliko vam treba'??=Hmmm...pa kad potrosim dzeparac i treba mi jos onda odem do roditelja i oni mi daju...
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimePet Jun 26, 2009 6:23 pm

Kada imaju jednostavno mi daju... Ja trazim za kredit i za poklone kada mi treba, ako imam uzmem od sebe... Kredit ne trosim mnogo odvikla sam se od toga... Najvise sam trosila na uzinu u skoli
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
MaUsEr
Aktivan clan
Aktivan clan
MaUsEr

Broj poruka : 135
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeČet Jul 02, 2009 1:16 pm

Nemam odredjeno kad mi treba oni mi daju Koliki vam je dzeparac?? 311541
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeČet Jul 02, 2009 4:03 pm

Ja stvarno uzimam dosta para, iskreno...nzm ni na sta posebno trosim
Kredit ne uplacujem, jer sam na racun, obicno trosim na hranu i cigare...Ostavim da imam nesto kad mi zatreba neka moja glupost
Nazad na vrh Ići dole
_RePeRkA
Moderator
Moderator
_RePeRkA

Broj poruka : 371
Godina : 27
Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak
Datum upisa : 16.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeČet Jul 02, 2009 7:50 pm

Meni daju kad god imju koliko im trazim
Nazad na vrh Ići dole
http://www.sveisvasta.forumd.biz
^^CaCa^95^^
Super aktivan clan
Super aktivan clan
^^CaCa^95^^

Broj poruka : 288
Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeČet Jul 09, 2009 6:02 pm

Kakaw bre dzeparac?Meni to zwuci kao u onim
americhkim filmowima,loool...Nzm,tako ako idem negde daju mi para
koliko mi treba i tako,ne daju mi mesechno,lol...
Nazad na vrh Ići dole
*TASHA*
Aktivan clan
Aktivan clan
*TASHA*

Broj poruka : 166
Godina : 30
Datum upisa : 29.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeČet Jul 30, 2009 12:04 pm

Uglavnom za skolu i za uzinu dobijam po 200-300 dinara svaki dan... od toga mi naravno stalno ostane i tako stedim svoj dzeparac... a kada izlazim negde obavezno mi daju koliko trazim.... Wink xex
Nazad na vrh Ići dole
Ricky
Aktivan clan
Aktivan clan

Broj poruka : 126
Godina : 34
Datum upisa : 03.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimePet Okt 02, 2009 3:10 am

Pre mi je dzeparac dok nisam radio... tj dok sam ishao u shk bio oko 200-300 din + za kredit 200(dosta trosim kr)... Ali sada kada imam svoju platu.... :PPPPP troshim ko besan :D
Nazad na vrh Ići dole
Mara
Moderator
Moderator
Mara

Broj poruka : 1032
Datum upisa : 11.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimePet Okt 02, 2009 7:27 pm

Nemam dzeparac dobijam koliko trazim
Nazad na vrh Ići dole
<<<SteFaN>>>
Aktivan clan
Aktivan clan
<<<SteFaN>>>

Broj poruka : 114
Datum upisa : 05.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitimeSub Okt 03, 2009 11:23 pm

*TASHA* ::
Uglavnom za skolu i za uzinu dobijam po 200-300 dinara svaki dan... od toga mi naravno stalno ostane i tako stedim svoj dzeparac... a kada izlazim negde obavezno mi daju koliko trazim.... Wink xex
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Koliki vam je dzeparac??   Koliki vam je dzeparac?? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Koliki vam je dzeparac??
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Koliki ste ljubitelj morskih plodova?
» Saznajte koliki ste "idiot"

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Tinejdzerski kutak-
Skoči na: