| Zabrana druzenja sa odredjenim osobama | |
|
+15SEPULTURA Gossip girl ^_HipHopGirl_^ ~Crazy princess~ ~Dora~ Plastic_girl ~extra girl~ Prskavac Ruki Ikac&Njanja Darrko- BlueFairy bbabystorie Piink.Ladyy Angel 19 posters |
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Sre Jul 02, 2008 2:42 pm | |
| Da li Wam se nekada desilo da Wam roditelji, prijatelji ili bilo ko drugi kaze nesto slicno owome: "Nemoj da se druzis sa njim, nije nas?!". | |
|
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Sre Jul 02, 2008 4:13 pm | |
| Hm...ne.. dovoljno..hm dovoljno..znam da procenim ko je kakav..i kakvo mi drustvo prija. tako da moji nemaju nista stim,oni su zadovoljni dok znaju da se druzim sa normalnim osobama,koji nisu narkomani.. valjda ja znam bolje od njih kako mi je prijatnije u kom drustvu.. | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Sre Jul 02, 2008 9:28 pm | |
| Nikad nisam poslusala nekoga kada mi je tako rekao,,ja valjda najbolje znam j meni odgovara | |
|
| |
BlueFairy Uvek prisutan clan
Broj poruka : 2376 Godina : 29 Lokacija : pusto ostrvo Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Pon Avg 11, 2008 4:28 pm | |
| Desilo mi se da mi neke "drugarice" kazu da se ne druzim sa odredjenim osobama i da me ucenjuju ali nikada ih nisam poslusala i nisam zazalila... | |
|
| |
Darrko- Aktivan clan
Broj poruka : 159 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Ned Sep 07, 2008 3:37 pm | |
| - Iceland_girl ::
- Hm...ne..
dovoljno..hm dovoljno..znam da procenim ko je kakav..i kakvo mi drustvo prija. tako da moji nemaju nista stim,oni su zadovoljni dok znaju da se druzim sa normalnim osobama,koji nisu narkomani.. valjda ja znam bolje od njih kako mi je prijatnije u kom drustvu.. to joke | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Pon Sep 08, 2008 5:35 pm | |
| hahaha.. pa verovatno bih se iz inata druzila sa tim osobama. Sama umem da procenim da li mi drustvo neke osobe prija ili ne..... i da li je ok... sigurno se necu druziti sa narkomanima
Poslednji izmenio Ikac&Njanja dana Sub Sep 13, 2008 12:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Ruki Napredan clan
Broj poruka : 62 Godina : 29 Lokacija : Sedmo Nebo Datum upisa : 04.09.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Pon Sep 08, 2008 5:41 pm | |
| Roditelji mi nikada to ili nesto slicno nisu rekli...........Neke "drugarice" to i kazu ali znam da samo zele da se druzim sa njima i da samo one budu u centru paznje | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Pet Sep 12, 2008 10:34 pm | |
| NIsu mi nikad zabranjivali ! Birao sam sam sebi drustvo ! | |
|
| |
~extra girl~ Napredan clan
Broj poruka : 99 Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Sub Sep 13, 2008 12:14 am | |
| Roditelji da.. ali prijatelji ne | |
|
| |
Plastic_girl Napredan clan
Broj poruka : 77 Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Ned Sep 14, 2008 9:52 pm | |
| Nisu mi roditelji nikada postavljali uslove skim da se druzim i dokle.. jasno su mi dali do znanja,sve sto radim i skim god da radim ''radim za sebe'' .. | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Uto Sep 16, 2008 5:53 pm | |
| - Iceland_girl ::
- Hm...ne..
dovoljno..hm dovoljno..znam da procenim ko je kakav..i kakvo mi drustvo prija. tako da moji nemaju nista stim,oni su zadovoljni dok znaju da se druzim sa normalnim osobama,koji nisu narkomani.. valjda ja znam bolje od njih kako mi je prijatnije u kom drustvu.. BaS tO | |
|
| |
~Crazy princess~ Super aktivan clan
Broj poruka : 256 Godina : 29 Lokacija : Bg Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Pet Nov 14, 2008 7:30 pm | |
| Meni se nikad nije desilo to!pozzyy.... | |
|
| |
^_HipHopGirl_^ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1152 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Uto Nov 18, 2008 1:15 am | |
| nije mi se desilo, josh uvijek... sama sam uvidjela ko mi je drug i prijatelj a ko nije... | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Sre Jan 07, 2009 5:42 pm | |
| da sa jednom dewojkom kada sam bila malo mladja a sada shwatam i zasto | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Sre Jan 14, 2009 7:58 pm | |
| Ovo sam ga ja nagrdio al bolju sliku nemam.Lik izgleda ko neki satanista a moji odma pomislili da je drogos i ko zna sta.Nisu mi dali da se druzim s njim al kad su videli da nista ne mogu protiv toga pustili su me.Njegovo ime je JULIJUS WELKER,nemac. | |
|
| |
Milica_94 Aktivan clan
Broj poruka : 159 Godina : 30 Lokacija : Zemun Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Uto Jan 20, 2009 2:22 pm | |
| Ja nikada nikoga ne bih poslusala....jer mrzim kad mi neko naredjuje...mogla bih samo da poslusam savet ali ne i da mi narede....nisu mi nikad zabranili...samo su mi ponekad ukazali na neke osobine te osobe... | |
|
| |
_RePeRkA Moderator
Broj poruka : 371 Godina : 27 Lokacija : pravo do ludnice,pa kroz prva vrata desno pa ona severno i tak Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Sre Jan 21, 2009 3:27 pm | |
| Desavalo mi se da mi neka drugarica kaze da se nedruzim sa nekim ali nikad nisam poslusala niti cu jer nevolim da mi biloko naredjuje pa i moj potpis to kaze. mialim da sami treba da procenimo sakim ce mo se druziti a sa kim ne | |
|
| |
MalaPrintzeza Novi član
Broj poruka : 27 Godina : 29 Lokacija : Ruma Datum upisa : 17.02.2010
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Čet Feb 18, 2010 3:09 pm | |
| Preko neta sam upoznala jako dobre drugowe koji su isto iz Rume...Prwo sam tajno isla da se widim s` njima (narawno da sam prwo swe prowerila,jel sig ne bi isla da se nadjem sa nekim o kome niko nista nz) a kasnije sam to rekla i mami,dozwolila mi je da se druzim sa njima jer je od mama od jednog decka iz tog drustwa bila njena biwsa koleginica..Swi oni su stariji od mene najmanje 4 godine ali sam se dobro uklopila sa njima:) swe je bilo super ali tata kad je saznao za to i koliko su godina stariji od mene zabranio mi je da izlazim sa njima u grad i slicno,ali je to mama nekako uspela da sredi i sada se i dalje druzim sa njima <3 | |
|
| |
✰Star✰ Novi član
Broj poruka : 22 Godina : 34 Lokacija : Modna pista Datum upisa : 14.12.2010
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama Uto Dec 14, 2010 9:02 pm | |
| Pa da,kad sam bila mladja druzila sam se sa nekom likusom koja me je iskoriscavala :SS | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zabrana druzenja sa odredjenim osobama | |
| |
|
| |
| Zabrana druzenja sa odredjenim osobama | |
|