| Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust | |
|
+6SEPULTURA PipiDugaCarapa Ninaa Piink.Ladyy booobamara Angel 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Pet Jul 04, 2008 12:11 am | |
| | |
|
| |
booobamara Super aktivan clan
Broj poruka : 462 Datum upisa : 30.05.2008
| |
| |
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Čet Jul 10, 2008 4:40 pm | |
| Tema je Planovi za leto,kako cete da iskoristite raspust..stoga ne stvarajte chat,postoje druge teme predvidjene za to. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Pet Dec 12, 2008 8:20 pm | |
| Ja sam super provela letooo <33 jedva cekam da dodje drugo :D:D:D heheh | |
|
| |
PipiDugaCarapa Napredan clan
Broj poruka : 57 Godina : 31 Datum upisa : 21.12.2008
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Pon Dec 22, 2008 2:16 am | |
| kad dodje dugo cekani, voljeni raspust iskoristicu ga na najbolji moguci nacin, kilometrima daleko od sugave skole... ovog leta, idem u Spaniju, sa folklorom, onda kod babe i dede, pa na more u Hrvatsku... samo da prodje ova buđava skola... | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Sre Jan 14, 2009 9:10 pm | |
| Pa imam da ucim za popravni,ako prodjem bez popravnog idem na visnje,korov,metlice,jabuke na sve i onda sam brodiran | |
|
| |
MaUsEr Aktivan clan
Broj poruka : 135 Godina : 29 Lokacija : malo tamo, malo vamo Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Ned Jan 18, 2009 11:44 pm | |
| Bas sam se lepo sam se proveo. | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Uto Jan 20, 2009 2:32 pm | |
| Planiram da ovog leta probam nocno kupanje, ali ozbiljno | |
|
| |
~*~mrkvili~*~ Super aktivan clan
Broj poruka : 363 Godina : 34 Lokacija : Becej Datum upisa : 07.12.2008
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Sub Mar 07, 2009 2:40 am | |
| Kao i svake godine po ceo dan na bazenu i uvece opet na nocno do 2h ujutru... Ove godine obavezno sa drustvom na more,pa neka je i Crna Gora,vazno je da je more :) Kod drugarice u Beograd,pa kod druge drugarice u Sarajevo,kod babe u Backu Palanku,ako budem imala decka moracu i sa njim nesto organizovati i ako dobijem vizu mozda stignem i do druge babe u Minhen,mada mi se bas nesto i ne ide kod nje... | |
|
| |
Ikac&Njanja Moderator chata
Broj poruka : 2221 Godina : 37 Lokacija : iza zute zgrade kod obdanista, malo levo Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Ned Maj 03, 2009 7:09 pm | |
| Vise ne planiram nista, cak ni na kamp da idem... I necu da planiram, nego neka se sve desi kako bude.. bolje je tako... | |
|
| |
~Dora~ Veran forumu
Broj poruka : 556 Godina : 29 Datum upisa : 20.08.2008
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust Ned Maj 03, 2009 9:42 pm | |
| Ne volim da se nadam da ce biti lepo , posto se onda razocaram.... . Za sada mi je u planu kupanje na jednom salasu , tamo odmah je reka i skela.... Prosle godine sam retko isal tamo zato sto drugarice nisu htele..... Ovog leta cu ici , makar i sama sa drugovima , bas me briga . Mozda odem u Becej , pa cu tamo verovatno ici na nocno kupanje , kao i proslo leto , a i verovatno cu izaci tamo sa sestrom . Ako odem , naravno . Onda bih trebala s nekim drugaricama <sa strane> da idem da se vozamo ... A cim prodje preijemni , na kampovanje , mada u to kampovanje bas i ne verujem . A u avgustu na more , u Bugarsku. Mada ne smatram sigurnim te dogovore . Znaci samo da se ne smorim na raspustu , to mi je jedino vazno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust | |
| |
|
| |
| Planovi za leto, kako cete da iskoristite raspust | |
|