| Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? | |
|
+4butterfly-girl Gossip girl Angelsmiledoll Piink.Ladyy 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? Pet Jul 04, 2008 11:58 am | |
| Upravo sam saznala da jedan decko siri po Bajmoku kako je spavao sa mojom najboljom drugaricom..Ona je sokirana..Ocrnjena je samo tako..Njega inace svi gledaju sa visine,jer je mnogo plitak i glup decko,a pre toga i ruzan..ja ga sigurno ni trulom lopatom nebi pipnula..Nazalost price su stigle i do Rate(drugi deo Bajmoka)..i svi je gledaju popreko,ogovaraju,ismevaju..Zaista je tuzna..ko ce jos pozeleti da bude snjom iako ima 17 godina,kad price kruze da je bila sa najvecim olosom.. Da li ste ikad bili u ovakvoj situaciji? Sta tada preduzeti? | |
|
| |
Angelsmiledoll Moderator
Broj poruka : 1691 Godina : 33 Lokacija : Where are the angels... Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? Ned Jul 06, 2008 12:27 pm | |
| Joj nisam bila :S hvala Bogu.... Ne moze ona nista da uradi...ali treba da bude jaka i da se ne obazire na to i da stavi svima do znanja da je trac | |
|
| |
Gossip girl Administrator
Broj poruka : 1139 Godina : 30 Lokacija : Munze Konza Datum upisa : 06.05.2008
| Naslov: Re: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? Ned Jul 06, 2008 12:40 pm | |
| ma treba da mu nalupa samare u centru grada pa nikada wise da mu ne padne napamet da tako laze. | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? Ned Jul 06, 2008 9:45 pm | |
| nisam nikad bila u takvoj situaciji,ali ja nebi slusala tu osobu sto govori to,nebi se nervirala zbog toga,ja znam sta je istina i sta nije i to je dovoljno za mene,bas me briga sta drugi pricaju,nek pricaju ne mogu da im zabranim to,nego ja bi porucila toj osobi sto je u toj situaciji,da bude jaka i da ne slusa takve gluposti i da se ne sikira zbog toga =) | |
|
| |
Diamond_girl Super aktivan clan
Broj poruka : 265 Godina : 30 Datum upisa : 28.04.2008
| Naslov: Re: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? Ned Jul 06, 2008 11:04 pm | |
| taj olos bi trebao da dobije batine samo takwe...ux,kako bi ga ja slupala :D na swuuuuu srecu meni se to jos nije dogodilo a i nece(nadam se) :shok: | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? Sre Jul 16, 2008 3:48 pm | |
| nije mi se dogodilo i nadam se da nece.... | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? Pet Jul 18, 2008 10:47 pm | |
| Nije mi se desilo tako nesto! Ona tu nemoze nista da uradi! Nek ga pusti da zivi u svojim snovima, valjda ce se jedam lepi suncani dan probuditi ;D hehe | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? Sub Jul 19, 2008 3:42 pm | |
| Nisam nikad bila u toj situaciji...Pa ako je vec toliki olos i plitak,ne vidim zasto mu toliko veruju? Taj decko se sigurno ne bi lepo proveo da sam ja bila u pitanju... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? | |
| |
|
| |
| Sta raditi kad neko siri trac da je spavao sa vama? | |
|