| Zenske suze? | |
|
+10Ninaa Deliverance strela5 smile_girl funkystar buuuuuubicaaaaaa butterfly-girl dovLa_ Arijana Piink.Ladyy 14 posters |
Autor | Poruka |
---|
Piink.Ladyy Administrator
Broj poruka : 6762 Godina : 29 Lokacija : U penziji Datum upisa : 05.04.2008
| Naslov: Zenske suze? Sub Apr 05, 2008 9:42 pm | |
| Dali mislite da padaju na suze....? meni je to retkost,uglavnom svi glume da su hladni,a u njima se krije jedno mawo emotivno stvorenje... | |
|
| |
Arijana Super aktivan clan
Broj poruka : 304 Godina : 32 Lokacija : Beograd Datum upisa : 06.04.2008
| |
| |
dovLa_ Uvek prisutan clan
Broj poruka : 1179 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Pon Apr 14, 2008 5:16 pm | |
| Hmm... zavisi... Kad neko place, npr. ako se udari... sta tu ima da me pogodi, ali kad place zbog neceg drugog onda mi i bude malo zao/krivo... | |
|
| |
butterfly-girl Veran forumu
Broj poruka : 559 Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Sub Maj 03, 2008 9:21 pm | |
| - Iceland_girl ::
- Dali mislite da padaju na suze....?
meni je to retkost,uglavnom svi glume da su hladni,a u njima se krije jedno mawo emotivno stvorenje... :heart: ne slazem se! ne volim likove sto placu :S dobro ono ako mu neko umre ili tako nesto,ali inace ne! | |
|
| |
| Naslov: Re: Zenske suze? Sub Maj 03, 2008 10:00 pm | |
| - butterfly-girl ::
- Iceland_girl ::
meni je to retkost,uglavnom svi glume da su hladni,a u njima se krije jedno mawo emotivno stvorenje... :heart:
ne slazem se! ne volim likove sto placu :S dobro ono ako mu neko umre ili tako nesto,ali inace ne! Mislim da se ne slazem sa tvojim stavom,po meni ti si u nekom fazonu da muskarci ako zaplacu spadaju u grupe kukavica i pacenika koji cmizdre? totalno gresis,i mi devojke zaplacemo mnogo cesce od njih (iako kruze price da smo mi zenski deo populacije osetljivije i slabije) svi mi smo ziva bica i posedujemo bar jednu zajednicku osobinu,a ona je osecanje..to je nesto sto se ne moze potisnuti,kad smo srecni pokazemo svu srecu,al kad smo tuzni,neki pokazu da tuguju,a neke je sramota to da pokaze..potiskuju i gutaju ono sto osecaju..samo neznam dokle ce izdrzati..jer jednom srce mora puci od tolikog pritiska :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: Zenske suze? Ned Maj 04, 2008 1:00 am | |
- butterfly-girl ::
meni je to retkost,uglavnom svi glume da su hladni,a u njima se krije jedno mawo emotivno stvorenje... :heart:
ne slazem se! ne volim likove sto placu :S dobro ono ako mu neko umre ili tako nesto,ali inace ne! Mislim da se ne slazem sa tvojim stavom,po meni ti si u nekom fazonu da muskarci ako zaplacu spadaju u grupe kukavica i pacenika koji cmizdre? totalno gresis,i mi devojke zaplacemo mnogo cesce od njih (iako kruze price da smo mi zenski deo populacije osetljivije i slabije) svi mi smo ziva bica i posedujemo bar jednu zajednicku osobinu,a ona je osecanje..to je nesto sto se ne moze potisnuti,kad smo srecni pokazemo svu srecu,al kad smo tuzni,neki pokazu da tuguju,a neke je sramota to da pokaze..potiskuju i gutaju ono sto osecaju..samo neznam dokle ce izdrzati..jer jednom srce mora puci od tolikog pritiska :/ ne kazem da je kukavica ako zaplace,ali npr : da se udari ili tako nesto i da zaplace, kao sto jedan ovde kaze "sta ima tu da ga pogodi" | |
|
| |
| Naslov: Re: Zenske suze? Ned Maj 04, 2008 9:35 pm | |
ne slazem se! ne volim likove sto placu :S dobro ono ako mu neko umre ili tako nesto,ali inace ne! Mislim da se ne slazem sa tvojim stavom,po meni ti si u nekom fazonu da muskarci ako zaplacu spadaju u grupe kukavica i pacenika koji cmizdre? totalno gresis,i mi devojke zaplacemo mnogo cesce od njih (iako kruze price da smo mi zenski deo populacije osetljivije i slabije) svi mi smo ziva bica i posedujemo bar jednu zajednicku osobinu,a ona je osecanje..to je nesto sto se ne moze potisnuti,kad smo srecni pokazemo svu srecu,al kad smo tuzni,neki pokazu da tuguju,a neke je sramota to da pokaze..potiskuju i gutaju ono sto osecaju..samo neznam dokle ce izdrzati..jer jednom srce mora puci od tolikog pritiska :/
ne kazem da je kukavica ako zaplace,ali npr : da se udari ili tako nesto i da zaplace, kao sto jedan ovde kaze "sta ima tu da ga pogodi" Moze da ga pogodi jer ga boli..i mi isto placemo kad nas boli..ali to ne znaci da zapne negde pa krene da place..govorimo o bolovima..malo zescima..no,postoji tema 'Muske suze' i diskusiju mozes nastaviti tamo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zenske suze? Ned Maj 04, 2008 11:03 pm | |
ne slazem se! ne volim likove sto placu :S dobro ono ako mu neko umre ili tako nesto,ali inace ne! Mislim da se ne slazem sa tvojim stavom,po meni ti si u nekom fazonu da muskarci ako zaplacu spadaju u grupe kukavica i pacenika koji cmizdre? totalno gresis,i mi devojke zaplacemo mnogo cesce od njih (iako kruze price da smo mi zenski deo populacije osetljivije i slabije) svi mi smo ziva bica i posedujemo bar jednu zajednicku osobinu,a ona je osecanje..to je nesto sto se ne moze potisnuti,kad smo srecni pokazemo svu srecu,al kad smo tuzni,neki pokazu da tuguju,a neke je sramota to da pokaze..potiskuju i gutaju ono sto osecaju..samo neznam dokle ce izdrzati..jer jednom srce mora puci od tolikog pritiska :/
ne kazem da je kukavica ako zaplace,ali npr : da se udari ili tako nesto i da zaplace, kao sto jedan ovde kaze "sta ima tu da ga pogodi" Moze da ga pogodi jer ga boli..i mi isto placemo kad nas boli..ali to ne znaci da zapne negde pa krene da place..govorimo o bolovima..malo zescima..no,postoji tema 'Muske suze' i diskusiju mozes nastaviti tamo. jovana bre :D chill ,to je samo moje misljene :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Zenske suze? Ned Maj 04, 2008 11:05 pm | |
meni je to retkost,uglavnom svi glume da su hladni,a u njima se krije jedno mawo emotivno stvorenje...
ne kazem da je kukavica ako zaplace,ali npr : da se udari ili tako nesto i da zaplace, kao sto jedan ovde kaze "sta ima tu da ga pogodi" Moze da ga pogodi jer ga boli..i mi isto placemo kad nas boli..ali to ne znaci da zapne negde pa krene da place..govorimo o bolovima..malo zescima..no,postoji tema 'Muske suze' i diskusiju mozes nastaviti tamo.
jovana bre :D chill ,to je samo moje misljene :D Ma ok bre.Ja ti samo ukazujem gde gresis ali dosta o tome ovde.napravile smo guzvu.moracu da brisem ako nastavimo ovo ;/ znaci tema ima u zenskom kutku 'Muske suze' | |
|
| |
buuuuuubicaaaaaa Super aktivan clan
Broj poruka : 273 Godina : 33 Lokacija : cvet :P :D Datum upisa : 16.05.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Ned Maj 18, 2008 12:20 pm | |
| ko kaze da devojke zaplacu cesce od muskaraca .. sta ako naidje neki emotivac placu i oni i te kako samo to niko ne zna ... !!!! | |
|
| |
funkystar Novi član
Broj poruka : 19 Datum upisa : 31.05.2008
| Naslov: .. Ned Jun 01, 2008 6:04 pm | |
| ne treba vjerovati osobi koja place, sem u posebnim situacijama koje je navela "leptirica" :) | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Ned Jul 13, 2008 1:29 am | |
| | |
|
| |
strela5 Aktivan clan
Broj poruka : 112 Godina : 48 Lokacija : Pancevo Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Pon Avg 11, 2008 9:25 am | |
| Zena najiskrenije place kad cisti luk | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Pet Avg 15, 2008 10:30 pm | |
| | |
|
| |
Deliverance Moderator
Broj poruka : 1815 Lokacija : Out of the silent planet... Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Sub Avg 16, 2008 2:29 pm | |
| verujem da i muskarci placu i imaju sva prava na to,i oni su ljudi od krvi i mesa kao i zene...ali po meni u globalu placu manje od zena jer uglavnom treba da ostanu cvrsti...sto je skroz ok | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Ned Avg 17, 2008 4:09 pm | |
meni je to retkost,uglavnom svi glume da su hladni,a u njima se krije jedno mawo emotivno stvorenje... :heart: Potpuno se slazem! :) | |
|
| |
Prskavac Super aktivan clan
Broj poruka : 285 Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Pon Sep 15, 2008 12:46 am | |
| Ja iskreno padam na suze devojke.. zao mi je kad vidim da place..jednostavno srce mi puca.. zato sam uvek tu kad zatrebam drugaricama..mnogi iz drustva to ne podnose,guraju ih od sebe..cemu to?! .. ali to ne znaci da sad treba svakog vikenda da mi trenira zivce placuci. | |
|
| |
Darrko- Aktivan clan
Broj poruka : 159 Datum upisa : 31.08.2008
| Naslov: Re: Zenske suze? Pet Sep 19, 2008 5:09 pm | |
| Zhenske suze mogu da me dirnu.. ali kao shto je naweo Prskawac,ne sad swaki dan da plache,i to zbog najmanje sitnice. | |
|
| |
SEPULTURA Muzicki urednik
Broj poruka : 1866 Godina : 32 Datum upisa : 10.01.2009
| Naslov: Re: Zenske suze? Ned Jan 11, 2009 7:25 pm | |
| Ja ne mogu da slusam kad zensko place iskreno reci,probam da je utesim al ona pocne jos vise,na kraju se toliko smorim od toga da postanem mrtav ladan.Ja inace nikad ne placem,nikad zaplakao nisam,cak ni kad sam bio mala beba keva i cale kazu da sam vise vristao nego sto sam plakao,nisam emo tip. | |
|
| |
MaUsEr Aktivan clan
Broj poruka : 135 Godina : 29 Lokacija : malo tamo, malo vamo Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Zenske suze? Pet Jan 16, 2009 7:33 pm | |
| zene koje placu su mi pomalo dosadne | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zenske suze? | |
| |
|
| |
| Zenske suze? | |
|