| Seka Aleksic | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Seka Aleksic Sub Apr 05, 2008 10:20 pm | |
| Aspirin
Glavobolja od vina a nigde aspirina sinoc bila sam sa tobom pijana na podu posteljina u sobi punoj dima slika poznata to je prevara.
Nocas bi do grada idem negde sama decko mi je zauzet, kaze ide kod drugara mozda me i vara znam tu pricu napamet. U diskoteci pravo ludilo i greh se sad probudio dok ti snimas me. Ma hajde pridji mi bezobrazno jer ljubav to je prolazno znaj ja pristajem na sve!
Glavobolja od vina a nigde aspirina sinoc bila sam sa tobom pijana na podu posteljina u sobi punoj dima slika poznata to je prevara.*2
Zelim nesto vruce nemam to kod kuce nisam ja od kamena. A ti si tako sladak mali desetka na skali bices dobra zamena. U diskoteci pravo ludilo i greh se sad probudio dok ti snimas me. Ma hajde pridji mi bezobrazno jer ljubav to je prolazno znaj ja pristajem na sve!
Glavobolja od vina a nigde aspirina sinoc bila sam sa tobom pijana na podu posteljina u sobi punoj dima slika poznata to je prevara.*2
Ne znam ti ni ime, al ne kajem se ne, hajde zovi taksi ja mozda javicu ti se!
Glavobolja od vina a nigde aspirina sinoc bila sam sa tobom pijana na podu posteljina u sobi punoj dima slika poznata to je prevara.*2 | |
|
| |
| Naslov: Re: Seka Aleksic Sub Apr 05, 2008 10:21 pm | |
| Tesna Koza
Od milion pogleda ka meni tvoj me pogled slomio za tren takvog sam zelela oduvek dolazis k'o porucen
Sve na ovom svetu ima cenu kazi svoju, htela bih da znam sta je cudno ako zena kupi sta joj se dopada
Poljubi me, opusti me zavedi me, odvedi bilo gde
Ref. 2x Kraj tebe gubim tlo zaboravim gde sam s tobom mi je i koza tesna lutka sam od krvi i mesa voli me, andjele moj
Pogledaj te ljude oko sebe vidis sta ti govore svi sto stojim pripijena uz tebe i sta jos cekas ti
Sve na ovom svetu ima cenu kazi svoju, htela bih da znam sta je cudno ako zena kupi sta joj se dopada
Poljubi me, opusti me zavedi me, odvedi bilo gde
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Seka Aleksic Sub Apr 05, 2008 10:21 pm | |
| kraljica
4x ma nemoj žaliti sestro
ref ma nemoj žaliti sestro što te je varao nek ide gdje mu je mjesto pravo u pakao
nijedno muško na svjetu ne voli jadnice i zato ne žali sestro nedaj se kraljice nedaj se kraljice
na ovom svetu djevojke nema koja se nikada primila nije na glupe laži nekog kretena zbog koga suze danima lije
vrati mu stvari zapali mu sliku osmeh na lice i isturi grudi obriÅ¡i suze i popravi Å¡minku naruÄÂi piće i vesela budi naruÄÂi piÄÂe i vesela budi
ref ma nemoj žaliti sestro što te je varao nek ide gdje mu je mjesto pravo u pakao
nijedno muško na svjetu ne voli jadnice i zato ne žali sestro nedaj se kraljice nedaj se kraljice
znaj da samo slabi misle da je kraj a ti si jaka zato pokuÅ¡aj za tebe novi je poÄÂetak to(novi je poÄÂetak to) znaj zahvali bogu Å¡to si slobodna i ne dozvoli viÅ¡e nikada da padneÅ¡ na dno
nijedno muško na svjetu ne voli jadnice i zato ne žali sestro nedaj se kraljice nedaj se kraljice | |
|
| |
| Naslov: Re: Seka Aleksic Sub Apr 05, 2008 10:22 pm | |
| Hirosima
Ja ne nosim luce,traume od juce. Nosis,nosis li ih ti? I ne pijem ove pilule za snove. Pijes,pijes li ih ti?
Trebalo bi posle teba,da sam oprezna. Da na nove veze,gledam sa distance. Da budem:besna,ocajna i slomljena i mrzim druge muskarce.
Jer ti si bio kao koma, gori od nervnog sloma, nesto ne izdrzivo. Al srce voli da zivi, zivi i prezivi,jako ne unistivo.
I ko je to sada sam? uuuu Ti,koliko znam! nanananana
R:Ja ne nosim luce,traume od juce. Nosis,nosis li ih ti? I ne pijem ove pilule za snove. Pijes,pijes li ih ti?
Trebalo bi posle tebe, da se propijem, i gradom nocu lutam, kao luda. Da trazim most,da skocim, da se ubijem, i ne verujem u cuda.
Jer ti si bio hirosima, oblak crnog dima, ali se razvedrilo. Al srce voli da zivi, zivi i prezivi,i opet je pobedilo.
I ko je to sada sam? uuuu Ti,koliko znam! nanananana R:3x | |
|
| |
bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Seka Aleksic Uto Avg 19, 2008 6:38 pm | |
| Jer takva sam se rodila
Dok si meni ti po volji ja cu biti samo tvoja ako dodje neko bolji eto tebi nespokoja
Svako moze prijatelja u meni da ima ali nikad necu biti nicija svojina
Ref. 2x Jer takva sam se rodila zavodljiva i neumoljiva ne pristajem na pravila ljubav to je roba kvarljiva
Kada volim ludo volim i ne stedim da se dajem nemam cega da se bojim neka traje dokle traje
Svako moze prijatelja u meni da ima ali nikad necu biti nicija svojina | |
|
| |
| Naslov: Re: Seka Aleksic Uto Avg 19, 2008 6:38 pm | |
| K'o da sutra ne postoji
Sedeo je s njom metar dva od moga stola pa me preko nje gledao k'o da sam gola
Pomislih na mah o Boze kakav muski gad pa ipak, pogledom oduzima mi dah
Ode negde s njom al' eto ga za pola sata je li slobodno pita a vec zalet hvata
A ja kao da lepo musko nisam videla do tad sta god me pita kazem da
Ref. 2x K'o da sutra ne postoji zurim da me zagrlis nisam laka al' se bojim da ces to da pomislis
Dok mi u trenutku zara tvoja burma kozu para znam da sam pogresila (sto ti se predajem, al' se ne kajem)
Ode negde s njom al' eto ga za pola sata je li slobodno pita a vec zalet hvata
A ja kao da lepo musko nisam videla do tad sta god me pita kazem da | |
|
| |
| Naslov: Re: Seka Aleksic Uto Avg 19, 2008 6:39 pm | |
| Moje prvo neverstvo
Hvala ti, sto si tajnu cuvao sve ove godine i sto mi zivot nisi srusio ko domine
Hvala ti, sto me nisi nikada zvao na kucni broj i sto si shvatio da volim ga ko zivot svoj
A tako bih te nocas pozvala da oteram od sebe jutra siva bicu sama ovog vikenda podseti me da sam ziva
Ref. Moje prvo bio si neverstvo ovih dana setim te se cesto kad me vredja, kad okrene mi ledja na tebe pomislim
Moje prvo bio si neverstvo niti ljubav, niti prijateljstvo jedino sa tobom mogu opet da ga prevarim | |
|
| |
| Naslov: Re: Seka Aleksic Pon Okt 27, 2008 7:48 pm | |
| Dan od zivota
Ne pitaj me sta mi je, ja to znam kada cujem ovu pesmu zaigram zapali se krv u meni, gori sve i bez pica srce mi se opije
Ref. Zaplakacu kad mi prodje mladost i lepota al' do tada bolu ne dam ni dan od zivota
Zaplakacu kad mi prodje mladost i lepota al' do tada bolu ne dam ni dan, dan od zivota
Ne pitaj me molim te, sta mi bi u meni se neki djavo probudi samo ova pesma moju zicu zna lomim case kao da sam pijana
Ref.
Ne pitaj me nikada, nemoj to sto sviraju ovu pesmu ponovo ova pesma iz mog' srca tera bol opija me jace nego alkohol | |
|
| |
Ninaa VIP clan
Broj poruka : 2595 Godina : 32 Lokacija : Far Away..;) Datum upisa : 14.07.2008
| Naslov: Re: Seka Aleksic Čet Nov 27, 2008 6:18 pm | |
| Boli stara ljubav
Ref. 2x Boli stara ljubav kada se u mraku pored njega budim kao da sam sama boli, boli to pa mu kazem idi da na miru zalim i sanjam o nama
Dva susreta za dve godine dovoljna su da unistis mi sve moju vezu s njim svaki pokusaj da te ne volim, da kazem on je taj stezu me te ruke njegove a nisu one ono sto boli me
Ref. 2x
Ljubav i ja to nema veze s njim u svakom dodiru tebe osetim znam da sam led i znam da sam stvar u ovoj postelji pogresan je par stezu me te ruke njegove a nisu one ono sto boli me
Ref. 2x | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Seka Aleksic Čet Nov 27, 2008 6:19 pm | |
| Milostinja
Pred zoru dolazis kuci u ruci vino jeftino i polu uvelo cvece ko zna odakle doneto
I ovo neznosti malo sto je u tebi ostalo podeli lutkama svojim zbog kojih si me prodao
Ref. U mislima ti nisam ja treba mi ljubav, ne milostinja i prevaru bih tebi ja lakse od navike oprostila
A hladan je i dodir tvoj i kad si ovde k'o da nisi tu a jos sam tvoja, jos si moj o, kako licemerno to zvuci kad znamo istinu
Nemoj mi pricati lazi nisam te nista pitala sta god bi rekao ja bih na kraju glupa ispala
I ovo neznosti malo sto je u tebi ostalo podeli lutkama svojim zbog kojih si me prodao
Ref.
Ref. | |
|
| |
Ninaa VIP clan
| Naslov: Re: Seka Aleksic Čet Nov 27, 2008 6:20 pm | |
| Pocetak kraja
Nije mi moglo da traje od prvog poljubca sam znala to a ja do kraja se dajem kao da ostaricu sa tobom
Nemas ti sto da se kajes nisi me nikada ni voleo jer ti od prvoga dana pocetak kraja si mi nudio
Hajde bar malo sa mnom pricaj da popijemo kafu zajedno pa onda spakuj svoje stvari poljubi me i kazi to je to
Ref. 2x Ako se ikad sretnemo ti prodji prodji ko da se ne znamo jedino tako mozes mi pomoci da te prebolim nekako
Nemas ti sto da se kajes nisi me nikada ni voleo jer ti od prvoga dana pocetak kraja si mi nudio
Hajde bar malo sa mnom pricaj da popijemo kafu zajedno pa onda spakuj svoje stvari poljubi me i kazi to je to
Ref. 2x
Kad samo stranci budemo u noci znacu da sve je nestalo | |
|
| |
Micika_:)_:) Aktivan clan
Broj poruka : 100 Godina : 30 Lokacija : U ludnici :) Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Seka Aleksic Uto Feb 17, 2009 2:47 am | |
| MA NIJE ONA TA Kad ti na kosuljama belim trag karmina ostavim, ili te preko njenih prijatelja pozdravim. Kada u pola noci zovem te,a ona javi se Da li ti bar tada ledja okrene, Da li te bar ocima opomene?! (ref.) MA NIJE ONA TA, TA KOJA OSTAVLJA. NIJE ONA KO JA I ZBOG TOGA I VARAS JE SAMNOM. MA NIJE ONA TA, LUDA NI VATRENA. ALI TAKVE KO ONA SE ZATO I UDAJU LAKO.. DA PRASTA TI ZNA, AL TAKVE KO JA- ILI SU DRUGE, IL BEZ IGDE IKOGA... Mnogo bi joj lakse bilo da za mene zna- imala bi razlog sto te ostavlja. Da ima u toj zeni barem zrno ponosa- ne bi ni minutu vise ostala, zlatnu burmu bi sa ruke prodala (ref) | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Seka Aleksic Ned Mar 29, 2009 1:37 am | |
| POSLEDNJI LET
Ne mogu tebi ja da ljubav naredim da tvome oku vratim izgubljeni sjaj ne mogu da ti srce ceznjom zarobim, a htela bih
Ne mogu ja u tvoje snove nezvana na druge da se ljutim sto te nemam ja ne mogu da ti budem vaznija od svih, a htela bih
Sareni leptiru mog sivila ne idu ni nevini sa krivima sta cu i ja medju zivima
Ref. To sto me ne volis to je tvoje pravo, moja sudbina ceo zivot pogresne sam ljubila sto bi izuzetak bio ti
To sto me ne volis zauvek je srusilo moj svet sada letim poslednji svoj let sklopljenim krilima
Ne mogu ja u tvoje snove nezvana na druge da se ljutim sto te nemam ja ne mogu da ti budem vaznija od svih, a htela bih
Sareni leptiru mog sivila ne idu ni nevini sa krivima sta cu i ja medju zivima
Ref.
Sareni leptiru mog sivila ne idu ni nevini sa krivima sta cu i ja medju zivima | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Seka Aleksic | |
| |
|
| |
| Seka Aleksic | |
|