FUN :) |
|
| Ksenija Pajcin | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Ksenija Pajcin Pon Jul 21, 2008 3:39 pm | |
| Skorpija
Kada volim to je moje ja ga ne pustam veruj mi ja to znam bices mi sudbina
Jer kada volim to je moje ja ga ne pustam veruj mi ja to znam bices mi sudbina
Ref. 2x Sada me gledaj, samo me gledaj od sada sam tvoja ja ne gledas li u ove oci bices nesrecan
Polako se njisem pored tebe zasto si nervozan osecas da te zelim i da sam tvoja sva (2x)
Pazi se da ne pricas drugovima pazi se da te ne cujem ja pazi se jer ujedam ustinucu te jace i gore nego skorpija
Ref.
Pazi se da ne pricas drugovima pazi se da te ne cujem ja pazi se jer ujedam i zato pazi da ustinucu te jace i gore nego skorpija
Xenia ti si kraljica i greh ti muskarce bi jela dobra si cela oko tebe se bore, ne moze gore ti ujedas kao skorpija | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Ksenija Pajcin Pon Jul 21, 2008 3:39 pm | |
| Decko mi je umoran
Ja bi svaki dan
Razbio si sinoc mene na komade dodji da me popravis sad kad znas gde zivim ne pravi se stranac ne mozes da promasis
Tvoje zlatne ruke i moj material kao nova bicu ja
Ref. 2x Ja bi svaki dan decko mi je umoran bice posla pune sake ja bi svaki dan radicemo imam plan opa cupa cike cake
Tuzna sam i sama zar ti nije zao takvu da me ostavis da poneses pice i svoje misice nemoj da zaboravis
Tvoje zlatne ruke i moj material kao nova bicu ja
Ref. 4x | |
| Naslov: Re: Ksenija Pajcin Pon Jul 21, 2008 3:40 pm | |
| Neven
TOTALNO JE LUDILO,ČULO SE PROBUDILO PA MI MOZAK POMERA VAZDUH SAM IZGUBILA! VREME BRZO PROLAZI,MA GDE BIO DOLAZI I PO GASU NAGAZI, SVE PRED SOBOM POGAZI! SAMO NA BLIC,NEĆU DA SE STIDIM SAMO NA BLIC,DOĐI DA TE VIDIM.
MIRIŠEŠ K'O NEVEN, DOBAR SI ODEVEN, BOLJI NE ODEVEN, NAJBOLI ZAVEDEN.
TOTALNO JE SLABILO,TELO JE ODLEPILO,TO JE JAKA GROZNICA. ZA DINAMIT VARNICA! KAD DO DESET IZBROJIM,HOĆU DA SE IZGUBIM,DA TE DOBRO OZNOJIM. I KAMINOM OBOJIM!
MIRIŠEŠ K'O NEVEN, DOBAR SI ODEVEN, BOLJI NE ODEVEN, NAJBOLI ZAVEDEN
MIRIŠEŠ K'O NEVEN, DOBAR SI ODEVEN, BOLJI NE ODEVEN, NAJBOLI ZAVEDEN | |
| Magije
LAŽEM SEBE,LAŽEM DRUGE DA NA MESTU MI JE SVE MOŽDA ŠMINKA,MOŽDA GRUDI,ALI SRCE NIJE NE. LAŽEM SEBE,LAŽEM DRUGE DA NA MESTU MI JE SVE MOŽDA ŠMINKA,MOŽDA GRUDI,ALI SRCE NIJE NE. JER MI TREBAŠ TI,ŠTO POMERAŠ MOJ SVET. TI SI JEDINI KOME MOJE MISLI LETE.
MAGIJE,MAGIJE,TEBI TREBA DA TE MALO POKRENE MALO ŠAPUTANJA SA MOGA JASTUKA,NA PRAVU STRANU DA TE OKRENE MAGIJE,MAGIJE,TEBI TREBA MALO DA TE PODIGNE MALO NOSAČIMA NA STO NAČINA,DA TE MOJE USNE POLJUBE.
OVAJ ŽIVOT PROĐE BRZO,KAO BRZI VOZ. BEZ LJUBAVI MOŽEŠ SAMO DA POLUDIŠ SKROZ. ZATO TI SI TU,TI ŠTO POMERAŠ MOJ SVET. NE GLEDAJ U NJU,SVE ŠTO TREBAŠ VEĆ JE TU.
ŽIVOT OVAJ VRTI SE U KRUG, OD NEKUD SI SAMO BOLJI DRUG. ZVEZDE NOĆU KAD SE OKOTE, SPUSTI RUKE NA MENE.
MAGIJE,MAGIJE,TEBI TREBA DA TE MALO POKRENE MALO ŠAPUTANJA SA MOGA JASTUKA,NA PRAVU STRANU DA TE OKRENE MAGIJE,MAGIJE,TEBI TREBA MALO DA TE PODIGNE MALO NOSAČIMA NA STO NAČINA,DA TE MOJE USNE POLJUBE.
MAGIJE,MAGIJE,TEBI TREBA DA TE MALO POKRENE MALO ŠAPUTANJA SA MOGA JASTUKA,NA PRAVU STRANU DA TE OKRENE MAGIJE,MAGIJE,TEBI TREBA MALO DA TE PODIGNE MALO NOSAČIMA NA STO NAČINA,DA TE MOJE USNE (POLJUBAC | |
| Nino
You there....get out from the truck and put your hands in the air
Novac,uspeh moc sa tobom svaku noc nikako,nikako ne privlaci me to Ne plasi me mrak al kad kazes brak muka mi je,vrti mi se odmah mi je zlo
U slobodnu ljubav ja jos verujem vezujem se tesko teze odvezujem
refren: Nino,nino,nino,nino zar nemas podsetnik za strance? tu pise da devojke odavde ne zele katance i lance
Nino,nino,nino,nino dolija pticica na grani drugoj zlatni kavez kupi slobodu moju mi ne brani
Znam ja taj tvoj raj tu zezanju je kraj sporet krevet krevet sporet odmah mi je zlo ni tvoj glas ni stil,sarm ni sexipil naterati mene nece nikada na to
U slobodnu ljubav ja jos verujem vezujem se tesko teze odvezujem
refren x2 ili 3 | |
| Slatko i gorko
Bude me senke s' belih zidova. U uglu kreveta tvoja poruka. Kazes mi milion tona teska sam. Ne mozes da juris za mojim snovima.
I slatko i gorko s' tobom probala sam ja, a da sam te volela to ti nisam priznala. I slatko i gorko sa mnom probao si ti, od svega po malo to smo bili mi.
Kada sretnem nekog kao sto si sreco bio ti, ja pozelim staru zelju s'tobom da se probudim. Kada sretnem nekog samo da me podseti. Moje srce moli tvoje daj oprosti mi. Oprosti mi...
Zena kao vino kad se prolije. Nikada se nikada se iz te case vise ne pije. To su bile tvoje reci nema deset dana. Sada mi je tesko, sada kada spavam sama. | |
| Iznenadi me
Iznenadi me pokloni mi nesto skupo odvedi me hocu poci negdje daleko
Ref. Trebam te, bice nam dobro ako ne kazes, ako ne kazes, volim te trebam te, zatvori mi oci samo ne reci, samo ne reci volim te
Objasni mi kakav osjecaj je voljeti da li stvarno mozes letjeti da li moze ti dosaditi
Ref.
Ti me pitas ko me ranio ja ti govorim bolje bi bilo, bolje bi bilo kada bi zasutio
Ref.
Iznenadi me pokloni mi nesto skupo odvedi me hocu poci negdje daleko
Ref. | |
| Naslov: Re: Ksenija Pajcin Pon Jul 21, 2008 3:41 pm | |
| Ko jos moze
Zaboravljas dane i godine isto tako obecanja i poruke eh moj dragi, jesi meni jedini sad sve znam, pa neces biti poslednji
Mislio si, necu nista videti da li znas da zena sve oseti nismo naivne, to vise ne moze mi smo stvorene kao jedine
Ref. 2x Ko jos moze nama da odoli ko jos moze s nama da se bori ti na to nisi bio spreman
Znam sve, ona mi je rekla nijedna suza nije mi potekla i sta vise, srecna sam zbog toga da lazem sebe, nema vise Boga
Slusale smo tvoje glupe price kao bajke jedna drugoj lice nismo naivne, to vise ne moze mi smo stvorene kao jedine | |
| Lezi
Hej ti o tebi sve znam mislis da zenama si Bogov dan znam, ti mislis da sve glavama vrte kada vide te
Svaki put kad me pogledas foliras da ne znas me bejbe svaki put kad gledam te glavu spustis i nigde nema te
Ref. Lezi i skini se moja te ruka vec dodiruje o lezi i opusti se ovde si za jednu noc i to je sve
Hej ti oslobodi se u radi nesto najblesavije hej ti zelis li me poljupci, potez dok jos ima me
Svaki put kad me pogledas foliras da ne znas me bejbe
Ref. 2x
Lezi i skini se tvoja te ruka vec dodiruje o lezi i opusti se samo opusti se
Ref. 2x
Ti samo lezi bejbe o ti samo lezi bejbe ti samo lezi bejbe ti samo lezi bejbe | |
| Mozda se ne probudim
Covek si njen i to me boli jer znam ko ja i ona te voli srecnica nezna da ja postojim gresnica cekam te, prste lomim
Ref. Mozda kada zaspim, mozda se ne probudim mozda i ozivim pa od tuge poludim mozda tako luda podjem nekom drugom ko zna gde i kuda sve naplatim drugom
Neka mi suze Dunav odnese kosava nocas tebe donese postelja nek' cuva tvoj miris koze opet sam ukrala oprosti mi Boze
Ref. 2x | |
| Najbolje za oboje
Ti si sa njom a mene ljubis i nista ti sa mnom ne gubis a ja kockam se
Godine ljubavi, godine srece kad svima ide meni nece ja u sebi lomim se tako vise ne ide
Ref. Najbolje za oboje najbolje za oboje isti krevet nikad vise moje su suze a tvoj je smeh
Najbolje za oboje najbolje za oboje igra ova nek stane kad sve prodje probudite me
Korak napred a nazad dva to je nasa sudbina ne mirim se s tim
Priznajem sve a srce placa greske sto zivot uvek mi vraca zivot kazna teska je kad ljubav tvoja slepa je
Ref.2x | |
| Naslov: Re: Ksenija Pajcin Pon Jul 21, 2008 3:42 pm | |
| Sutra
Nemoj se ljutiti, jos danas moram to saznati, jos danas uvecer kad dolazis cije mirise na vratu donosis
Nemoj se braniti, jos danas moram to vidjeti, jos danas tako me zanima krv na licu tvom kako to izgleda
Ref. 4x Sutra, sama cu ostati
Nemoj se ljutiti, jos nocas moram to uciniti, jos nocas jer ti sanjas nekoga ne znam tko je to znam da to nisam ja
Ref. 4x
Tako bih voljela da me volis isto kao nekada da me volis ali sada kasno je, daj ne muci se mogla bih promasiti
Ref. 12x | |
| Naslov: Re: Ksenija Pajcin Pon Jul 21, 2008 3:42 pm | |
| Svidja mi se on
Juce sam te na ulici srela vidim vise nisi ljut bili smo jedna dusa a dva tela ali ipak sve je uzalud
Nocu kada zvezde sjaje na njega mislim ja znam da je tesko ali probaj da shvatis prica nam je gotova
Ref. 2x Svidja mi se on, tu vise nema price vise nista nije kao pre sanjam oblake i svi na njega lice ja stvarno ne znam sta mi je
Juce sam te na ulici srela vidim vise nisi ljut bili smo jedna dusa a dva tela ali ipak sve je uzalud
Nocu kada zvezde sjaje na njega mislim ja znam da je tesko ali probaj da shvatis prica nam je gotova
Ref. 2x
Sto se to tebe tice i svi na njega lice ja stvarno ne znam sta mi je
Svidja mi se on ja stvarno ne znam sta mi je (3x) | |
| Naslov: Re: Ksenija Pajcin Pon Jul 21, 2008 3:43 pm | |
| Vestica
Ne vjerujem svojim ocima meni se ovo prividja a rekao si neces s' njom i da ti se ne svidja
Iz ociju ti stari sjaj magijom oduvala a meni kazes da je kraj cudno ti kafu skuvala
Opasna neka mala na kvarno te je smuvala
Ref. Vestica, vestica to je prava vestica tri put sestica za nju je srecan broj
Na izgled svetica a ustvari vestica mene ostavljas i sada ides njoj | |
| Naslov: Re: Ksenija Pajcin Pon Jul 21, 2008 3:43 pm | |
| Zid
Od bola i placa zid napravicu (2x)
Odlazim iz ovog grada ne pitajte mene kuda ja sam devojka bez imena
Na mom vratu tvoje usne ostale su kao nada nada mene nikad ne vraca
Zbog tebe zelim da sam neka druga ja ti nisi bio vredan slova moga imena
Ref. 2x Od bola i placa zid napravicu iz tisine tvoje ime stavicu i bez tebe jutro prezivecu
Nemam vise ja ni stida evo stigli smo do zida samo ja kroz njega prolazim
Glas od mene cuti neces bas me briga s' kim i gde ces zauvek od tebe odlazim
Ref. 2x
I bez tebe, i bez tebe
Ref. 4x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ksenija Pajcin | |
| |
| | | | Ksenija Pajcin | |
|