|
| Novi Fosili | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Novi Fosili Pon Jul 21, 2008 3:46 pm | |
| Dobre djevojke
Budi dobra ti, nemoj gradom lutati mini ne nosi, lete strasni savjeti ma, budi dobra ti, nocu se ne izlazi i ne ne sljedite, to su lose djevojke
Budi dobra ti, nemoj se zaljubiti nemoj ljubiti pamet ces izgubiti ma, budi dobra ti, to mi uvijek kazu svi i nemoj lagati, lose ces zavrsiti
Ref. 2x dobre djevojke one idu u raj bas sve lose djevojke idu kud god zazele
Budi dobra ti, rano kuci dolazi i ne neslusajte, to su lose djevojke a te lose sve, moje prijateljice nisu lose ne, sve su dobre djevojke
Ref. 2x
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Novi Fosili Pon Jul 21, 2008 3:46 pm | |
| Jesen je
Jesen je kada ruze venu, a tuga je kad covjek ostavlja zenu, svoju voljenu, zima je kad na polju snijezi, a hladno je kad srce od srca bjezi
Ref. Idi i pretvori me u kamen, neka cvijece raste pored mene, idi i ukradi srecu, nasu srecu, idi, ja te pratit' necu | |
| Za dobra stara vremena
Bilo je osam, na trgu cvijeca ja sam te cekao na kraju price kada si rekla, mi necemo vise odmahnuh rukom, ma sto me se tice
Al' ne bi' ni Bogu priznao tada sve je moje u vodu palo sad mirno kazem, lagati necu onoga dana i vrijeme je stalo
Ref. Kako je dobro vidjeti te opet staviti ruke na tvoja ramena kao nekad poljubi me njezno za ona dobra, dobra dobra stara vremena
Stvarno sam htio, vidjeti te opet sa istim smijehom, na usnama tvojim pricaj o kisi, o bilo cemu ne pricaj o sebi, jos toga se bojim
Neka sam proklet ako i danas postoji nacin, da objasnim sebe ne zelim nikog, i sve mi se cini da citav sam zivot volio tebe
Ref.
Ma, bas je dobro vidjeti te opet staviti ruke na tvoja ramena kao nekad poljubi me njezno za ona dobra, dobra dobra stara vremena | |
| Jos te volim
Hej da mi je znat' gdje si sad dala bih sve na svijetu, zlato moje sve nebeske suze padaju u svakoj kapi vidim oci tvoje
Ne, nikad neces saznati sto osjecam dok slusam nase ploce a tu u meni ima prkosa za sto pedeset godina samoce ti nisi moj, ne, vise nisi moj
Ref. A jos te volim, volim ne mogu bez tebe i ti to znas samo mi se ne vracas a jos te volim, volim, volim kao prvog dana i ti to znas samo mi se ne vracas | |
| Milena
Rano jutro, pola sest Svakog dana putuje Moja Milena
Mirise na jabuke Zivi ko podstanar Moja Milena
Oci su joj pune sna Kako li se preziva
Moja Milena
Ruke ne pokazuje Kaze da dobro je Moja Milena
Milena, generacijo moja Da smo se ranije sreli Milena, generacijo moja Toliko toga na djeli
Milena, generacijo moja Ko nam je ukrao dusu Milena, generacijo moja Jesmo li previse htjeli
Milena, generacijo... Milena, generacijo...
Rano jutro, pola sest Svakog dana putuje Moja Milena
Mirise na jabuke Zivi ko podstanar Moja Milena
Oci su joj pune sna
Kako li se preziva Moja Milena
Ruke ne pokazuje Kaze da dobro je Moja Milena
Milena, generacijo moja Da smo se ranije sreli
Milena, generacijo moja Toliko toga na djeli
Milena, generacijo moja Ko nam je ukrao dusu
Milena, generacijo moja Jesmo li previse htjeli
Milena, generacijo... Milena, generacijo...
Milena, generacijo... Milena, generacijo... | |
| Naslov: Re: Novi Fosili Pon Jul 21, 2008 3:47 pm | |
| Plava kosulja
U najdaljem kutu moje sobe uvijek me srce tiho zazebe kada u moru cudnih stvari nadjem jedan dio tebe
U najdaljem kutu moje sobe mjesam san i mjesam javu cuvam jednu kosulju plavu najdrazu kosulju plavu
Ref. Tvoja kosulja plava nek me sjeti, nek mirise kosulja plava nek umjesto tebe dise sad kad te nema neka uz mene spava jedino tvoje sto imam najdraza kosulja plava
Ona cuva sne i rijeci ljeto, zimu, sva ona jutra traje, traje u tom kutu kao jucer, kao sutra
Ponekad dugo, dugo je ljubim ponekad cvrsto, cvrsto je stisnem mjesto tebe, mjesto tebe ponekad samo, samo vrisnem
Ref. | |
| Bilo mi je prvi put
Bilo je nebo na tvome celu u srcu zdjela vruceg mlijeka bili smo djeca koja se vole i koja ne znaju sto ih ceka
Bilo je svile u tvome oku i ne daj nikom da to uzme bilo je sijeno i karamele kad su se takle nase usne
Ref. 2x Bilo mi je prvi put samo jednom prva zora svice najljepse su ciste i nespretne ruke prve suze vrijede drugo su price
Bilo je pravo, zrelo voce u tvojoj ruci zlatne niti bilo je sve sto sada nemam sto vise nikad nece biti
Ref. 4x | |
| Zagrli moju dusu
Svaki put kad putujem ja iznova tugujem kao da se necu vratiti kao da me neces cekati.
Svaki put kad odlazim kao da te izgubim kao da se necu vratiti kao da me neces cekati.
Zagrli moju dusu zagrli moje ime ja, ja cu se vratiti kunem ti se svime.
Svaki put kad putujem ja iznova ludujem kao da se necu vratiti kao da me neces cekati.
Svaki put kad odlazim kao da te izgubim kao da se necu vratiti kao da me neces cekati.
Zagrli moju dusu zagrli moje ime ja, ja cu se vratiti kunem ti se svime. | |
| Naslov: Re: Novi Fosili Pon Jul 21, 2008 3:48 pm | |
| Sanja
O tebi sam mnoge napisao rime otkad se zaljubih jos pretprosle zime ali rijeci sve sam bacio u vjetar jer tako mi je vazan taj jedan centimetar
Zbog tebe sam cesto stajao na kisi da malo narastem, da postanem visi godina smo istih, a ja sam k'o dijete da ne nosis barem te visoke pete
Ref. O, moja Sanja, da si malo manja il' da ja sam veci, samo malo veci o, moja Sanja, da si malo manja da si malo niza, bila bi mi bliza
Mozda ne bi bilo ni toliko vazno da te jednom mogu zagrliti snazno bar jednom da mogu taj strah svoj da srusim i kazem sve rijeci, sto dugo ih gusim
Jednom cu ti mozda napisati pismo makar znam da jedno za drugo mi nismo jer tajna svaka uvijek i tako se dozna jer prava ljubav granice ne pozna
Ref.
O, moja Sanja (10x) | |
| Suti moj djecace plavi
Iako davno su nestale veze sto spajale su nas iako davno izbrisane su rijeci i ne pamtim ti glas
Iako davno vec zaborav te skrio i dodir tvoj je stran susret bi novi probudio u meni onaj stari plam
Ref. Ako te sretnem samo suti samo suti, suti moj djecace plavi i nek' tvoja kosa plava na jastuku uspomena spava
Suti, samo suti suti moj djecace plavi i nek' tvoja kosa plava na jastuku uspomena spava
Dugo, vec dugo pamtim te samo kao djacki grijeh dugo, vec dugo ne znam dal' su draze bile suze ili smijeh
Dugo, vec dugo zaborav te skriva i dodir tvoj je stran al' susret bi novi probudio u meni onaj stari plam
Ref.
Ref. | |
| I wanna dance, o ho ja sam za ples, o je
U nekom bistrou kod nas na moru ja pila sam sok a tamo za barom u djuboksu starom su svirali rock odjednom se stvori, ja cujem govori this is okay, this is okay pogled mi sretne i kaze mi hej
Ref. Cujem nesto kao do you wanna dance mislim da me pita da li sam za ples I wanna dance, o ho ja sam za ples, o je
U nekom bistrou kod nas na moru ja pila sam soka dolje na plazi su momci na gazi svirali rock i opet se stvori, ja cujem govori this is okay, this is okay pogled mi sretne i kaze mi hej
Ref. 2x
I wanna dance, o ho ja sam za ples, o je I wanna dance | |
| Tvoje plave kose
Tvoje plave kose jos mi mira nedaju tvoje oci kao da me gledaju
Cinilo se da svemu je kraj sjecati se niceg necu mirno cu sam bez tebe u raj nekog drugog voljet cu
Mislio sam da lakse ce bit kad zaboravim al' nas veze neka nit kada oci zatvorim
Tvoje plave kose jos mi mira ne daju tvoje noge bose mojom dusom hodaju
Tvoje plave kose jos mi mira ne daju tvoje plave oci kao da me gledaju
Cinilo se da svemu je kraj sve je manje dobrih ljudi tesko se nade u ocima sjaj da te jutrom probudi
Mislio sam da lakse ce bit kad zaboravim al' nas veze neka nit kada oci zatvorim | |
| Okreni se, idi
Okreni se, idi, ne moli me znaj, vidjeces samo suze za kraj.
Okreni se, idi vidis li sjaj? Nije to nada, vec suze za kraj.
Okreni se, idi. Idi ne staj, nista mi nije, vec suze za kraj.
Jos me poljubi, ruku mi daj, neka te prate, suze za kraj.
Jos me poljubi, Ruku mi daj, neka te prate, suze za kraj.
Okreni se, idi ne moli me, znaj vidjeces samo, suze za kraj.
Okreni se, idi vidis li sjaj? Nije to nada, vec suze za kraj.
Ne, nije to nada, vec suze za kraj... | |
| Naslov: Re: Novi Fosili Pon Jul 21, 2008 3:49 pm | |
| Nije istina
Hej nije istina Da sam bila s njim I da te ne volim Hej nije istina Ne gledaj na sat Samo ostani Nema sretne ljubavi
Hej nije istina Jedno srce zna Da si jedini Hej nije istina Nisam bila s njim Sve zaboravi Nema sretne ljubavi
Ni ti ni ja Ni ti ni ja Necemo znati nikada Zasto se kaze volim te volim te | |
| Leptiri
Tvoja mi je ljubav draga potrebna ko san, Bez nje bi mi prazan bio svaki novi dan, Ostani uz mene budi uvijek samnom ti, Nikad neces znati koliko te volim, Koliko mi znacic ti, Nikad neces znati koliko te volim, Koliko mi znacic ti.
Leptiri se radjaju, zivotu se raduju, Danas zive, sutra umiru, Danas draga ljubis me, zivot dajes za mene, Sutra ces zaboraviti sve. Leptiri se radjaju, zivotu se raduju, Danas zive, sutra umiru, Danas draga ljubis me, zivot dajes za mene, Sutra ces zaboraviti sve.
Svako jutro kad se budim gledam osmijeh tvoj, On mi kaze da ce biti sretan zivot moj. Al na ovom svijetu draga prolazno je sve, Zato necu plakat ako jednom saznam Drugi ljubi usne te, Zato necu plakat ako jednom saznam Drugi ljubi usne te.
Leptiri se radjaju, zivotu se raduju, Danas zive, sutra umiru, Danas draga ljubis me, zivot dajes za mene, Sutra ces zaboraviti sve. Leptiri se radjaju, zivotu se raduju, Danas zive, sutra umiru, Danas draga ljubis me, zivot dajes za mene, sutra ces zaboraviti sve. Leptiri se radjaju, zivotu se raduju, Danas zive, sutra umiru, Danas draga ljubis me, zivot dajes za mene, Sutra ces zaboraviti sve. Leptiri se radjaju, zivotu se raduju, Danas zive, sutra umiru, Danas draga ljubis me, zivot dajes za mene, Sutra ces zaboraviti sve. (3X) | |
| E moj Saša
E, moj Saša, e moj Saša Gdje je sada ljubav naša Reci Saša e, moj Saša Znaš li gdje je ljubav naša I da li pamtiš zadnje ljeto Srcu mom još tako sveto E, moj Saša
Ti imaš stan i krasnog klinca Posao stalan i kućnog mezinca Sretan brak i dobar glas Al' nemaš više nas
Ti imaš auto i krug prijatelja Omiljen hobi i sitna veselja Godine mlade i vitak stas Al' nemaš više nas
E, moj Saša, e moj Saša Gdje je sada ljubav naša Reci Saša e, moj Saša Znaš li gdje je ljubav naša I da li pamtiš zadnje ljeto Srcu mom još tako sveto E, moj Saša, e moj Saša Gdje je sada ljubav naša Reci Saša e, moj Saša Znaš li gdje je ljubav naša Ti život grabiš, al za mene Ostale tek su uspomene E, moj Saša
Ti imaš sijanje i honorare Vremena malo za slike stare I televizor kao spas Al' nemaš više nas | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Novi Fosili Čet Avg 21, 2008 7:03 pm | |
| Novi Fosili - Aj, aj aj aj aj aj poljubac mi daj aj aj aj aj sreći nije kraj x2 od mature godina je 25 a ti si i danas lijepa ko cvijet x2 aj aj aj aj poljubac mi daj aj aj aj aj sreći nije kraj x2 kažeš imaš dvoje djece, ja ih imam tri budimo bar danas neozbiljni mi x2 aj aj aj aj poljubac mi daj aj aj aj aj sreći nije kraj x2 pleši dalje nemoj stati stvarno nije red vidiš i ja sam umoran i sijed x2 aj aj aj aj poljubac mi daj aj aj aj aj sreći nije kraj x2 ne brini se o frizuri ne popravljaj ruž prirodna budi pa nisam ti ja muž x2 aj aj aj aj poljubac mi daj aj aj aj aj sreći nije kraj x2 ostavit ćeš mi adresu, telefona broj pričati nemoj njemu, ni ja neću njoj x2 aj aj aj aj poljubac mi daj aj aj aj aj sreći nije kraj x2 hej | |
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Novi Fosili Čet Avg 21, 2008 7:04 pm | |
| Novi Fosili - Cujes li me,jel ti drago Duge dane,duge noci Sve jeseni i sve zime Samo tvoje ime zovem Cujes li me,cujes li me Tebe sanjam ispocetka Radi tebe trazim rime Samo tvoje ime zovem Cujes li me,cujes li me Cujes li me,jel ti drago Sto me mucis,sto te nema Oluja se strasna sprema Sto te muci,sto te nema Cujes li me,jel ti drago Cujes li me,jel tidrago Sto mi tvoja ljubav treba Poput sunca,poput neba Sto mi tvoja ljubav treba Cujes li me;jel ti drago Nepovratno vrijeme bjezi Pokrit ce me ove zime Dok ja tvoje ime zovem Cujes li me,cujes li me Dok ja tvoje ime zovem Cujes li me,cujes li me Cujes li me,jel ti drago... | |
| Novi Fosili - Dijete srece ja sam dijete srece i nepostojim ne voli me, ne vrijedi uvijek odlazim ja sam dijete srece nasmijani vrag uspjeti ti nece mada si mi drag ne kuni se, ne placi ne reci da si moj svi drugi bit ce jaci cuvaj ponos svoj kocija ce doci PRINC NE POSTOJI i godine ce proci ostajes mi ti nekom se moram vratiti doci cu, jednom doci cu ulicom tvojom proci cu djecak ce biti isti ko ti on bit ce samo moj, tvoj i moj... ja sam dijete srece... | |
| Novi Fosili - Dobre djevojke Budi dobra ti, nemoj gradom lutati mini ne nosi, lete strasni savjeti ma, budi dobra ti, nocu se ne izlazi i ne ne sljedite, to su lose djevojke Budi dobra ti, nemoj se zaljubiti nemoj ljubiti pamet ces izgubiti ma, budi dobra ti, to mi uvijek kazu svi i nemoj lagati, lose ces zavrsiti REFREN 2x dobre djevojke one idu u raj bas sve lose djevojke idu kud god zazele Budi dobra ti, rano kuci dolazi i ne neslusajte, to su lose djevojke a te lose sve, moje prijateljice nisu lose ne, sve su dobre djevojke REFREN 2x REFREN 2x REFREN 2x | |
| Naslov: Re: Novi Fosili Čet Avg 21, 2008 7:05 pm | |
| Novi Fosili - Dunjo mirisna Na Badnju noc ko uvijek cu ti doc da ne budes mi sama da okitimo bor i reci ces jos cuvam stvari sve i mornarsko odijelo i prve cipele u tvom narucju dijete bit cu ja dunjo mirisna Godine idu lete ko minute i slike lako zute dunjo mirisna godine idu i dijeca vec su ljudi jer vrijeme svima sudi dunjo mirisna Na Badnju noc ko uvijek cu ti doc da ne budes mi sama da okitimo bor u tvome narucju dijete bit cu ja dunjo mirisna | |
| Novi Fosili - E moj Saša E, moj Saša, e moj Saša Gdje je sada ljubav naša Reci Saša e, moj Saša Znaš li gdje je ljubav naša I da li pamtiš zadnje ljeto Srcu mom još tako sveto E, moj Saša Ti imaš stan i krasnog klinca Posao stalan i kućnog mezinca Sretan brak i dobar glas Al' nemaš više nas Ti imaš auto i krug prijatelja Omiljen hobi i sitna veselja Godine mlade i vitak stas Al' nemaš više nas E, moj Saša, e moj Saša Gdje je sada ljubav naša Reci Saša e, moj Saša Znaš li gdje je ljubav naša I da li pamtiš zadnje ljeto Srcu mom još tako sveto E, moj Saša, e moj Saša Gdje je sada ljubav naša Reci Saša e, moj Saša Znaš li gdje je ljubav naša Ti život grabiš, al za mene Ostale tek su uspomene E, moj Saša Ti imaš skijanje i honorare Vremena malo za slike stare I televizor kao spas Al' nemaš više nas | |
| Novi Fosili - Gotovo je s nama Htio sam ti na rastanku reći da se više ti ne nadaš sreći i da shvatiš kad ostaneš sama gotovo je, gotovo je, gotovo je, gotovo je s nama... Htio sam ti reći one noći da te mrzim, da ti neću doći i znala bi da ti lažem mila al bi manje, al bi manje al bi manje ti nesretna bila Nikakvo ti više neće pomoć pisma mi smo bili jedno, ali više nismo svakom svoje, svakom svoje, jer ljubav samo, mala moja premalo je za nas dvoje | |
| Naslov: Re: Novi Fosili Čet Avg 21, 2008 7:06 pm | |
| Novi Fosili - Hoću li znati Hoću li znati, hoću li Tvoju ljubav zauvjek sačuvati Kad se noći bezbrojne zaredaju O, hoću li Hoću li znati, hoću li Biti osmijeh u tvojoj radosti Topla ruka u tvojim patnjama O, hoću li, o hoću li Ljubavi moja Hoću li biti žena ja Kakvu bih željela tebi Hoću li znati, hoću li Ići putem bez cilja sigurnog I ne prestat' u tebe vjerovati O, hoću li Hoću li znati, hoću li Kad se kosa zabijeli od godina Sretna tiho uz tebe stariti O, hoću li, o hoću li Ljubavi moja Hoću li biti žena ja Kakvu bih željela tebi | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novi Fosili | |
| |
| | | | Novi Fosili | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |