|
| Magazin...:)) | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Re: Magazin...:)) Pon Jul 21, 2008 3:59 pm | |
| Balkanska ulica
Ne prolazim tvojom ulicom gdje setas sa svojom curicom na te slici slatka je ko toplo pecivo a ja jos te volim neizrecivo
Ne prolazim nasom precicom gdje se igras sa mezimicom jamnice joj krase lice kao ljubice a mene blizu grizu za srce
Lijevo, desno, nigdje nikoga a ja zudim da te poljubim
Balkanskom ulicom prolazim dobar dan tvojima pozelim tebe ne zelim ni da vidim jer se opet zaljubim
Sjecas li se ono kad smo se pratili do ugla Balkanske trcala sam, trcala sam da stignem na vlak a na peronu vec su dali znak
Ako ima Boga zasto me tjerao da krenem do tebe neka druga na usta ti usne stavila a ispod ramena se sakrila
Lijevo, desno, nigdje nikoga a ja zudim da te poljubim | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Magazin...:)) Pon Jul 21, 2008 4:00 pm | |
| Bilo bi super
Hej, zlatni djecace da si sa mnom ljubav vodio na plavoj obali kad smo ono bili zajedno
Ref. Bilo bi super, bilo bi super bilo bi sjajno, beskrajno mi tako mladi, sami odavno bilo bi nezaboravno
Moja simpatijo da si moje misli citao na zlatnoj obali kad si me za ime pitao
Ref.
Hej, zlatni djecace da si mi na tren uzvratio u plavo svitanje kad si mene kuci pratio
Ref. | |
| Bol
Od jucer sve mi nije isto i kidam strane umjesto da te sacuvam kako najbolje to znam trudicu se osobno, pamtit' ono posebno
A ti mi gasis svijetlo, dan je od kog se nadam najmanje ali vostanice moje srece tope se idi, pamticu ti sve, al' da je lako, nije, ne
Ref. Nije vrijeme olovno svi se ljube odavno samo meni raste bol, bol, bol samo bol, samo bol u srcu mom
Srce mi je polovno kazu da je normalno kad u meni raste bol, bol, bol samo bol, samo bol u srcu mom | |
| Gutljaj vina
Stara ljubavi ti mozda sjetis se mene ovu noc i sutradan, tko zna mozda zavrtis film devedeset i neke kad su ljubav i rat na srcu pomakli sat a gdje si mi sad
Ref. Kad treba mi gutljaj vina da mi pravi drustvo, skrati noc ja znam da volim te od davnina i da necu, necu priznat' to
Da treba mi gutljaj vina da mi pravi drustvo, skrati noc ja znam da volim te od davnina i da necu, necu priznat' to
Godine sve ove od tebe se ne trijeznim samo film prebacim na tren srecu poznajem tek onda kad se nas sjetim, da bar kad su ljubav i rat na srcu pomakli sat a gdje si mi sad
Ref. | |
| Idi i ne budi ljude
Sad otvori vrata ti nek te vjetar isprati idi i ne budi ljude kreni sporim korakom da te pratim pogledom idi i ne budi ljude
Nemoj se okrenuti nebo se zanijemiti idi i ne budi ljude plavu zoru pozdravi ja je necu cekati idi i ne budi ljude
Zivi, zivi, zivi se nije lako, mora se s tobom ili bez tebe rano je za umrijeti umrijeti od ljubavi bez nje tesko zivjeti | |
| Ljube se dobri, losi, zli al' niko tako kao mi, ne zaboravi
Vino mi ljulja usne, vino najsladje nocas ga pijem kao pjesme narodne vjetar na ceznju mirise ko ti sad nebo daruje ko mi ga umiva, sretna ne bila
Nocas te oci vide i kroz zidove nocas mi tuga svija gnijezdo za mene putuju ruke do tebe odlaze da se ne vrate ko mi ga umiva, sretna ne bila
Ref. Ljube, ljube se dobri, losi, zli al' niko tako kao mi al' niko dobro kao ti, aj, aj, aj ljube, ljube se dobri, losi, zli al' niko tako kao mi, ne zaboravi | |
| Minus i plus
Jesi li blizu il' me vara osjecaj cujem li tebe ili srca otkucaj u ovoj prici sve me navodi na grijeh zivot mi vec odavno nema raspored
Ne priznaj nikome da ides kod mene preskoci pitanja i sve stepenice kad vidim te za srce zalijepi se med jer jedanaesta za mene ti si zapovjed
Ref. Trebam te ja, nije nacin da okreces mi ledja zato jer smo razlika ko minus i plus, ko Amer i Rus u mom svijetu ti si korov, a ja hibiskus | |
| Naslov: Re: Magazin...:)) Pon Jul 21, 2008 4:01 pm | |
| Nebo boje moje ljubavi
Svatko nekad slaze bar rijec mi smo slagali vec da preboljeli smo
Dobro znamo i ti i ja znat cemo do kraja da vezani smo
Tako je dobro tako je dobro da si tu barem u sjecanju
Ref. Nisu svi dani Bogom dani putujem kroz vrijeme ja ali srce mi stoji tamo gdje tvoji koraci su ostali
Nisu svi dani Bogom dani putujes kroz vene ti nebo boje moje ljubavi ne zaboravi | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Magazin...:)) Sre Avg 20, 2008 10:23 pm | |
| Magazin - Ti si zelja mog zivota Bio si mi sjaj u oku, sve sto imam, sve sto znam, kako srcu svom da priznam da bez tebe moram sad. Bio si mi ljeto, zima, sve sto srce zna da ima, bio si mi noc i dan, sad bez tebe moram znam. Ti si zelja mog zivota, ti si zelja moga sna. Ako hoces ti jos mozes da mi svoju ruku das. Ti si zelja mog zivota, ti si zelja moga sna. U zivotu, u zivotu, samo tebe imam ja. Uzmi moje dane, noci, uzmi sve to radi nas, jer si zelja mog zivota, jer si mojoj dusi spas. Sanjala sam oci plave, prijatelje kako slave, ali zorom dusa zna, da bez tebe moram ja. | |
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Magazin...:)) Sre Avg 20, 2008 10:24 pm | |
| Magazin - Ne tice me se evo, ovaj grad malen za mene, mislim, evo, i najbolje da odem od tebe. ja branila sam sve moje i tvoje najjače boje, ja gradila sam hram i molila za nas jučer i danas. evo ti sad neka te boli evo ti sad dođi i moli ne tiče me se ne tiče me se neću da za mene umreš, neću da me razumiješ, ja živim za to, da se sjetiš svaki dan što si mi učinio. Ne tiče me se, ne tiče me se | |
| Naslov: Re: Magazin...:)) Sre Avg 20, 2008 10:24 pm | |
| Magazin - Oprosti mala Da mi je samo da se nadjem tu kad priznas sam sebi Bogu i narodu da sam ja bila najbolja Da sam ja bila najbolja Vjetar te nosi ja zaustavljam koliko moj si da ti ne pricam da sa mnom si bio najbolji, najbolji Ref. A gdje sam do sada bez ljepote i sjaja otkad dosao si s vjetrom kroz vrata i reko oprosti mala oprosti mala Oprosti za ono sto ti nikad nisam dao zasluzila jesi al bolje nisam znao reko i otisao Da sam ja bila najbolja | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Magazin...:)) | |
| |
| | | | Magazin...:)) | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |