Zenska sexualnost Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

:)

PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  PristupiPristupi  Registruj seRegistruj se  

Zenska sexualnost

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Zenska sexualnost Empty
PočaljiNaslov: Zenska sexualnost   Zenska sexualnost EmptyUto Jul 22, 2008 2:15 pm

Dosla sam na ideju da postavim kontra pitanje apropo muskog ega:
Da li vam smeta sto se na zensku sexualnost na nasim prostorima gleda ne bas blagonaklono?
Koliko smo mi konzervativna sredina po tom pitanju?
Muskarci otvoreno blebetaju o svojim alatkama i kojekakvim "podvizima", a ne daj boze da se zena usudi da otvoreno prica o tome!
Kao da je greh imati naglasenu sexualnost u sebi, kao da je greh uzivati u sexu... stvarno strasno!
Vas komentar na ovo je.....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
strela5
Aktivan clan
Aktivan clan
strela5

Broj poruka : 112
Godina : 48
Datum upisa : 08.04.2008

Zenska sexualnost Empty
PočaljiNaslov: Re: Zenska sexualnost   Zenska sexualnost EmptyČet Jul 24, 2008 3:25 pm

Generalno muskarci su gora blebetala o tim stvarima nego vi devojke ili zene,ali sredina u kojoj sam ja odnosno region (balkan) je takva da si ti kad pricas o tome ili neka k...a ili nesto sl. a ja kad priam o tome sam faca macho tip i sta sve ne. Naravno da nije greh uzivati u sex-u ,naravno da obe strane u tome uzivaju, barem ja tako mislim jel ebes ti to akoje samo meni ili samo njoj lepo.
Nazad na vrh Ići dole

Zenska sexualnost
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Zenska pravila
» Musko zenska prijateljestva..

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
FUN :: Drustvo :: Muski kutak-
Skoči na: