|
| Jelena VIP | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Jelena VIP Sre Jul 23, 2008 2:09 pm | |
| Bila sam luda bila sam mlada
secam se, al ne bi zelela,da sam te, ja izgubila,delim se, ko jabuka na dva dela, koliko sam te volela
ref. bila sam luda,bila sam mlada, mislila sam svi su kao ti, a dala bih sve da si opet tu kraj mene bila sam luda,bila sam mlada, mislila sam svi su kao ti, a dala bih sve za tebe blesane, da si kraj mene
gledas me, a pod se pomera,drhtim sva, i bez dodira,delim se, ko jabuka na dva dela, koliko sam te volela
ref.bila sam luda...~2x | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Jelena VIP Sre Jul 23, 2008 2:09 pm | |
| Hajmo na sto Subota je vece, idemo u grad nocni zivot voli svako ko je mlad al' mi dugo nismo igrale do zore briga nas sto misle da smo najgore
Ref. Hajmo na sto, na sto, drugarice jer ti i ja ko nekada a svi, bas svi, svi gledaju u nama nevolju
Hajmo na sto, na sto, drugarice jer ti i ja ko nekada a svi, bas svi, svi gledaju u nama nevolju veliku
Cekale smo jutra, konobari znaju da smo uvek bile najludje u kraju al' mi dugo nismo igrale do zore briga nas sto misle da smo najgore
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Jelena VIP Sre Jul 23, 2008 2:10 pm | |
| Jelena
Ovde vise ne zivi Jelena ta devojka se opametila za tebe vise ja nemam vremena sutra me pitaj, ne bih te se sjetila
Ludo sam volela te takvi se uvijek pamte al' tebe ja po dobru da zapamtim ne mogu ne, to se ljubav ne zove
Cinis me ljubomornom sa ovom ili onom ne nisu to sitnice da treniras mi zivce ne, to se ljubav ne zove
Idem dok mi srce nisi slomio a ti sto trazio si to i dobio
Ref. Ovde vise ne zivi Jelena na prvi pogled samo podsjecam na nju sada sam sasvim druga osoba bez tebe sijam u najboljem izdanju
Ovde vise ne zivi Jelena ta devojka se opametila za tebe vise ja nemam vremena sutra me pitaj, ne bih te se sjetila
Ludo sam volela te otvorila ti karte a ti me brze bolje varas do mile volje ne, to se ljubav ne zove
Cinis me ljubomornom sa ovom ili onom ne nisu to sitnice da treniras mi zivce ne, to se ljubav ne zove
Idem dok mi srce nisi slomio a ti sto trazio si to i dobio
Ref. | |
| Naslov: Re: Jelena VIP Sre Jul 23, 2008 2:10 pm | |
| Luda ljubavna veza
Oci u oci kad smo se sreli priznajem pala sam na prvi osmeh, nismo se pitali da li smo smeli, da li smo oboje spremi na greh. Karte na stolu bile su kasno kada sam saznala za nju, al nema nazad to je bar jasno jer niko ne bira sudbinu
Ref. Luda ljubavna veza i ti i ja izmedju tvoga braka i moga sna, nema tu neke buducnosti ni gram, to znam. Luda ljubavna veza i ti i ja samo korak nas deli od vrha do dna al ko ce srcu da naredi da se za tebe zaledi
Oci u oci kad smo se sreli htela sam samo da ljubis me dugo, dok ponos opet polupci vreli da ne mislim da li smo jedno za drugo. Karte na stolu bile su kasno kada sam saznala za nju, al nema nazad to je bar jasno jer niko ne bira sudbinu
Ref. Luda ljubavna veza i ti i ja izmedju tvoga braka i moga sna nema tu neke buducnosti ni gram, to znam. Luda ljubavna veza i ti i ja samo korak nas deli od vrha do dna al ko ce srcu da naredi da se za tebe zaledi | |
| | | bbabystorie Glavni moderator
Broj poruka : 4755 Lokacija : tamo daleko Datum upisa : 11.04.2008
| Naslov: Re: Jelena VIP Uto Avg 19, 2008 6:26 pm | |
| Lako zapaljiva
Uhvati me trema od blizine tvoje srce kuca kao ludo dlanovi se znoje
Da li su ti misli iste kao meni ako jesi, ti si musko hajde, prvi kreni 2x
Ref. 2x Lako zapaljiva od tvoga pogleda sam ranjiva djavo mi mira ne da sedimo jedno drugom preko puta na buretu baruta
Neki ludi talas struji mi kroz vene dovoljno je ispod oka da pogledas mene
Ko da slusa pamet pored vruce glave sve je rizik, ali vredi zbog ljubavi prave 2x | |
| Naslov: Re: Jelena VIP Uto Avg 19, 2008 6:27 pm | |
| Ljubavnik
Ti bi hteo da sam tvoja bez uslova i bez zelja da ne trazim cak ni hvala i da nemam prijatelja
Znam da putujes po svetu ko zna gde i ko zna s kim uvek sve na moju stetu dokle vise da ti cutim
Kad pozelis, u dzep stavis vise nece moci tako ostavicu tebe lako
Ref. Naci cu ljubavnika punog kao brod nekoga ko ce s tobom da pocisti pod i da mi pruzi sve sto nisi znao ti da su mu stalno oci pune ljubavi
Naci cu ljubavnika punog kao brod nekoga ko ce s tobom da pocisti pod tu ispred tebe pascu mu u zagrljaj zbogom, tugo, odoh ja u raj
Ti bi hteo da sam tvoja da te kao Boga volim kad me hoces, da se stvorim kad me neces, da se sklonim
Da uzivas u slobodi a za mene to ne vazi na sta mi se zivot svodi dosta mi je tvojih lazi | |
| Naslov: Re: Jelena VIP Uto Avg 19, 2008 6:27 pm | |
| Tebi zao
Padaju mi suze kao kapi kise ko da necemo se nikad ni videti vise
Pitas zasto placem sto sam tako tuzna a ne mogu ti reci ostala sam duzna
Ref. Tebi zao, a ja ludim razbijena sva se budim sto do jutra nisam ostala sebe krivim, nisam mala sto ti ljubav nisam dala sto do jutra nisam ostala
Ljubis me lagano kazes sve ce proci zao ti sto nismo pukli one noci | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jelena VIP | |
| |
| | | | Jelena VIP | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |