FUN :) |
|
| B3..:)))))))))))) | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: B3..:)))))))))))) Sre Jul 23, 2008 2:13 pm | |
| 100 srca
Nema nama istine izmedju nas dvoje nikad tu ni nije bila pamet nas je ostavila
Verno si me varala samo to si znala suze ti se sad ne stide sto ih moje oci vide
Ref. 100 srca u grudima sve do jednog si mi slomila 100 srca da imam jos opet bih ti bio los
Nema nama sudbine vise za nas dvoje lepo smo se zavarali al' nam puno toga fali
Verno si me lagala nikad nisi znala suze ti se sad ne stide sto ih moje oci vide
Ref. 2x
100 srca u grudima sve do jednog si mi slomila 100 srca da imam jos opet bih ti bio los
Ref | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Sre Jul 23, 2008 2:13 pm | |
| 5 Minuta
Svako leto prasta, al' ovo ne jer kad neko ti da svoje sne moras da znas da stvarno voli te Rekla je ne brini i zagrli me i bice opet kao pre samo jedno molim te ne lazi me Nisam znao to i zato sad mrzim sebe i ovaj grad i ostavljam sve, i odlazim da pronadjem tebe
Jos 5 minuta ja bicu tu jos 5 minuta i idem da nadjem nju jer moja je zelja tako velika Jos 5 minuta ja bicu tu jos 5 minuta i samo cekacu o zasto ovaj sat tako sporo otkucava
Preci cu mora i planina sto lomiti gromove oterati zlo da l' cu da nadjem oci koje govore ja ne znam to i zato sad mrzim sebe i ovaj grad i ostavljam sve i odlazim da pronadjem tebe
Jos 5 minuta ja bicu tu jos 5 minuta i idem da nadjem nju jer moja je zelja tako velika Jos 5 minuta ja bicu tu jos 5 minuta i samo cekacu o zasto ovaj sat tako sporo otkucava | |
| Blokada
Bio sam jak i sreci sam se nadao, dok nju nisam sreo, a tad sam stradao.
Ljubav je velika bila oko sebe je sve unistila, u prah i pepeo, nas je pretvorila
Ref. Moze da me muci, da me voli, da me moli, sece vene, ona mene blokira, ona me blokira.
Moze da me muci, da me voli, da me moli, odsece vene, ona mene blokira, ona me blokira.
Volim te vise od zivota, volim te, da tako postaje sramota, ono sto radis mi, sto ja radim tebi, i da si u meni, opet vredelo ne bi ljubav je velika bila, oko sebe je sve unistila, u prah i pepeo nas je pretvorila
Ref. | |
| Da nema me
Da nema me ne bi ti kisa nosila sunce da nema me da nema me ne bi ti usne uvek smehom blistale ali te usne nece da se zahvale
Da nema me ne bi ni tebe takve bilo da nema me, da nema me da te jos uvek tako gresnu primim u krilo ali nece me vecno biti budi spremna na to
Da si sama i bez mene moj bi zivot propao da te nema ljubav pravu nikad ne bi nasao
Da nema me da li bi nasla drugog mene da nema me, da nema me tako i ja u vatru za tobom sada krenem to malo teze zato bolje cuvaj me | |
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Sre Jul 23, 2008 2:14 pm | |
| Govorim o ljubavi
Jutro je sivo bre zelje da mi pomogne budim se oci mi postaju olovne i cekam da sunce dobije oblake trazim ruke tople da me zagrle
A uzalud pocinje jos jedan dan nocas si opet mi dosla u san i rekla iste reci dve samo kad ljubav dajes ljubav vrati se
Ref. Svaki put mi u misli baby dodjes ti kad govorim o ljubavi jer bila si jedina koja zna da voli i kad su teska vremena
Svaki put mi u misli baby dodjes ti kad sanjam ja o ljubavi nista mi drugo ne ostaje nego da te sanjam i ove godine
Znam da ce oblaci sunce pobediti uvek mislim na tebe kad govorim ja o ljubavi
Uzalud pocinje jos jedan dan nocas si mi opet dosla u san i rekla iste reci dve samo kad ljubav dajes ljubav vrati se
Ref. _________________ | |
| Jednom se voli
blizi se doba godine kad krene bol da vraca se zar tako brzo proslo je kao jedan tren
sad kad je sve u budjenju ja zivim ko u polusnu jos uvek svaki minut mi mirise na nju
i ne znam sta se desilo od svega mi je sada zlo za ljubav dao sam joj bol sad mi se vraca to
jednom se voli ko sto ona je mene i samo jednom srce za nekim vene kao sto moje sada vene za njom sad kada nemam kom
leto u njenim ocima jos mi dusu zagreva kad ne bi bilo povratka istog secanja
al ruzne stvari uvek me kao senke progone sebi ne mogu da oprostim pa zasto ona bi | |
| Ljubav za ljubav
Godine kao lopov gradom prolaze lazu me kako vreme leci sve obale sakrile su nase tragove ne znam gde kako sad da nadjem te
Da l' si negde gnezdo svila da l' pomislis nekad na mene ne znam gde te vetar skriva al jos uvek mislim na tebe
Ref. Ne dajem ljubav za ljubav od kada nema te ko zadnji prosjak zivim od pesme i od molitve
Ne dajem ljubav za ljubav sve ove godine zivim od cuda do cuda cekam da meni vratis se
Umirem vino ceznje kad me opije ne zalim kad se casa prelije ne biram sta ce dusu da mi opije dajte mi pesmu da ljubav ubije
Da l' si negde gnezdo svila da l' pomislis nekad na mene ne znam gde te vetar skriva al jos uvek mislim na tebe
Ref. | |
| Mrak
Moj zivot je mrak Moj zivot je mrak Moj zivot je mrak
Sinoc sam te zvao i samo sam cutao jer cuo sam da neko drugi s tobom je
Pred kucu sam ti stao a nisam te pozvao jer nemam ni snage i nema smisla kasno je
Ref. 2x Moj zivot je mrak vise nisam ni jak tvoj povratak bice mi sunca zrak jer sve si ugasila sto me nisi spasila
Tvoje reci jos uvek bole me zar si planirala da tako slomis me
Uzalud te sanjam kad vise nemam te jutrom odlazis i odnosis mi sve
Ref. | |
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Sre Jul 23, 2008 2:15 pm | |
| Nema pravde
Zavrsetak meca u auto sedam ne sluteci da zadnji put bio sam da gledam
Rafal sece mi prsa i telo se koci osecam da potpun mrak pada mi na oci
I nepomican poslednje sekunde ja brojim i cekam kada vise necu da postojim
I bojim se sada me obuzima toplota glavom prolazi mi prica celoga zivota
Od pocetka ja sam bio u sranju cale ostavio kevu u drugome stanju
I bio sam sam u zivotnoj prici keva me mrzi jer na caleta licim
I jos od malena sam puc'o i krao da se smejem to nikada ja nisam znao
I samo je ulica bila moj dom i jedina stvar u secanju mom
Moja keva za pare sa muskarcima je spavala samo da bi mene i brata izdrzavala
O kako to boli spava sa drugima a jednoga voli
Ref. Ja sada idem ja putujem gore moje oci se sada sklapaju ja bezim izmore ja sada idem, daleko odavde i necu se vise buditi jer ovde nema pravde
Na ulici cvrst sam morao biti ili pucas na druge ili ce te ubiti
Jer uvek sam nekom ja bio na meti dozvolio nisam nikom da mi preti
Sest puta na vrata svoju krv sam lio sest puta na ivici zivota sam bio
I tada sam ledja okrenuo tome i promenio sam nesto u zivotu svome
U pesmu sam stavio svoj veliki gnev al' i dalje kod sebe sam zadrzao cev
Jer uvek je moralo biti problema jer jednom kad udjes tu povratka nema
I tako sam ust'o i podigo glavu napravio pare i stekao slavu
I postao legenda na velikoj sceni zivot se tada promenio i meni
I svi me sada zele i svi me sada vole na bini ona tada sagla se dole
I tada je svoju primakla glavu, haa sve se radi za slavu
Ref.
Neduzan je lezao u zatvorskom krilu jer ona je rekla da je bilo na silu
I tako su ga namestili i tako je pao to bila je sema nije ni znao
Lezao za nesto sto nije uradio al' opet i odatle pare je zaradio
Uradio je album iz celije brate i sada se svi uz njegovu muziku klate
I platili su tada da izadje odande za velike pare ima i pravde
Znao je da ulica nikome ne prasta znao je da vrh i dno deli samo masta
Ulica ga stvorila i odnela sama i junak ili ludak on ode bez srama, blama
Tako mlad, gde ce sad u neki drugi svet za samo jedan dan napunio bi 25
Ref. 2x
Ja sada idem ja putujem gore moje oci se sada sklapaju ja bezim izmore | |
| Nikad vise
niko ne zna za moj bol u srcu tuga samo ostaje sada suze drustvo mi prave samo casa mi nedostaje
jer ti, ti si ostavila me u suzama jer ti, ti si svoju ljubav dala drugima
nikad vise sa tobom do zore nikad vise, telo drhti, usne gore od gorkih suza oci me bole sve vise i vise andjeo me zove
tamno je nebo, ove noci kisa lije i ne prestaje ne placem samo ja i bogovi placu, da se vratis mole te | |
| Olovna ruka
Bila je za mene pravi plen i ocima mi rekla da bi htela da sam njen jasno mi je dala znak, dala znak ali nade su se srusile za tren jer nju cuva neko mnogo jak
Od udarca pao sam na pod i sve mi se ljulja kao brod pitam se ko je ovde lud ko je lud sigurno je on kad udara k'o slon eto sta sam dobio za trud
I nije istina da ja sam njegova jos me imas ja sam tebi jedina
Ref. 2x Koga ona lozi sad znam na kozi to osecam jer ruka je olovna sto je pala na na mene i sto sam sad kao ranjeni lav, jer si me izdala
Od udarca pao sam na pod i sve mi se ljulja kao brod pitam se ko je ovde lud ovde lud sigurno je on kad udara k'o slon eto sta sam dobio za trud
Ref. 2x
Ref | |
| Ostacu sam
Nisam znao sta je to kad more se peni nemirno i sprema se bura sto odnosi sve
Sunce koje dopire do nase tajne odaje sad se tesko probija kroz oblake
Ne znam koliko sam puta okrenuo glavu da ne vidim to sada se kajem, baby, sto ti nisam rekao
Ref. Ti znas da ja hiljadu sam puta pogazio rec, a sada znam kad hiljadu sam puta imao srece i hiljadu prvi ostacu sam
Zajedno smo prosli sve gazili vode duboke al' ja nisam covek od istine
Na tvome licu suze trag i meni se place, al' pravim se jak i dobro glumim svoj zadnji cin
A lako pomislis na tren da mozda me zelis ponovo ja skinucu kosti, lazi i sa tugom tad je gotovo
Ref. | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Uto Avg 19, 2008 6:24 pm | |
| B3 - 7,8 puta Dozvoli mi da kazem ti, vec dugo tebe ja pratim jedna ideja po glavi se mota zasto ne bi bila moja stota dole na jugu gorim o,bas bi dole sada si sou sever se s' jugom bori al,gore ja ne bi' ni is'o sedam , osam puta sedam , sedam , osam puta ine bi' bila ljuta ne bi' pomogla bi sebi daj da lako mogu da oborim te s' nogu sedam , osam putaaaaaaa ne gledaj me kao da pricam gluposti samo mi reci ne, i ja cu oticiiii ne sumnjam da si dobra i da si strasno fina mene zelis i mene hoces to je istina sedam , osam puta sedam , sedam , osam puta i ne bi bila ljuta ne bi, pomogla bi sebi daj da lako mogu da oborim te s' nogu sedam,osam puta trideset i pet minuta i neces biti ljuta,biti ljuta sedam,osam putaaaa i ne bi bila ljuta daj da lako mogu sedam , osam putaaaa sedam,osam puta sedam,sedam , osam puta i ne bi bila ljuta ne bi' pomogla bi' sebi daj da lako mogu da oborim te s' nogu sedam,osam putaaaaaaaaaaaa | |
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Uto Avg 19, 2008 6:24 pm | |
| B3 - Halo halo Ref. Halo, halo, pa dobro mala gde si ti halo, halo, evo dosli su mi svi halo, halo, noc je lepa k'o u snu bas bi bilo dobro kad bi bila tu.. Jos uvek ista budala ja sam sto je krito s marsa pala ja te volim k'o lud, k'o da volim prvi put da ti budem ljubavni drug.. Jos uvek ista budala ja sam sto je krito s marsa pala da glavu lupim u zid kad negde vidim te s njim da se lakse pomirim sa tim.. Ref. Halo, halo, pa dobro mala gde si ti halo, halo, evo dosli su mi svi halo, halo, noc je lepa k'o u snu bas bi bilo dobro kad bi bila tu.. Reci cemu sve to halo, halo nema te godina sto halo, halo noc je lepa k'o u snu sve oko mene je vrh, a ja tonem ka dnu.. Dokle vise da se nadam i od ljudi tugu tajim kada zvezda tvoje srece iznad tudje kuce sjaji.. Dokle vise da se nadam i od ljudi tugu tajim kad svaki novi mi dan unapred pokvari plan da li zauvek ostacu sam.. Ref. Halo, halo, pa dobro mala gde si ti halo, halo, evo dosli su mi svi halo, halo, noc je lepa k'o u snu bas bi bilo dobro kad bi bila tu.. Halo, halo Reci cemu sve to halo, halo nema te godina sto halo, halo noc je lepa k'o u snu sve oko mene je vrh, a ja tonem ka dnu.. | |
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Uto Avg 19, 2008 6:25 pm | |
| B3 - Ostacu sam nisam znao sta je to kad more se pleni nemirno i sprema se bura sto odnosi sve sunce koje dopire nase tajne odaje sad se tesko probija kroz oblake ne znam koliko sam puta okrenuo glavu da nevidim to sada se kajem babe sto ti nisam rekao i znam da ja hiljadu sam puta pogazio rec sada znam kad hiljadu sam puta imao srece i hiljadu prvi - ostacu sam zajedno smo prosli sve gazili vode duboke a ja nisam covek od istine na tvome licu suze trag i meni se place al pravim se jak i dobro glumim svoj zagmici a lako pomislis na tren da mozda me zelis ponovo ja skinicu kosti lazi i sa tugom tad je gotovo i znas da ja hiljadu sam puta pogazio rec sada znam kad hiljadu sam puta imao srece i hiljadu prvi - ostacu sam | |
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Uto Avg 19, 2008 6:25 pm | |
| B3 - Zivot si ti Dosli smo do kraja i sad se tuga uvlaci u moje oci vreme nas razbija, osecam da ludim, da se budim iz ruznog sna. Malo treba nam,reci mi da znam zasto sve lepo kratko traje, sanjam osmeh tvoj,gubim razum svoj ko nam to krade sve,sto Bog nam daruje. ref# Zivot si ti,i sada mi ga uzimas jer odlazis da li znas? Zivot si ti,i lagano me ubijas jer odlazis da li znas? | |
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Uto Avg 19, 2008 6:26 pm | |
| B3 - Tanana Ko jabuka,slatka i žuta, i ruka bi bolje da odluta, zbog je su mi usta suva, jer dobro me se čuva. sakrila se na najvišoj grani, i misli to ce da je odbrani, dole je cekam da padne, i da mi saka dopadne... Zbog nje sam u krizi, hvata me jeza, a nju je bas briga, ona se zeza, jer ona zna dobro, da je prva liga, za mene bas je briga REF:Ali pašće da pitanje je dana, sama dace mi kljuceve od stana, pa i vodu ce da pije pije mi i z dlana, nije svesna jos...da vec je tanana! Baš zrela je,ona ze branje, i spremna ze jedno malo varanje, čekanja je ona vredna, od mene nije bezbedna... Zbog nje sam u krizi, hvata me jeza, a nju je bas briga, ona se zeza, jer one zne dobro, da je prva liga, za mene bas je briga... REF:... | |
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) Uto Avg 19, 2008 6:26 pm | |
| B3 - Kes Njeno strasno telo sam odmah spazio Pogledao je vrelo tako bih je mazio Krecem u ofanzivu i brzo sam je smuvao Ne ni za glavu zivu ne bih je propustio Po meni je svirala k'o bomba bila je A kad je ekspodirala pokvarila je sve Ref: Prima samo kes i nista vise Ona je profisa shvatam panicno Nosi skupi ves i divno mirise I zato izgleda tako magicno Nece da me primi u svoj crno-beli svet A njene poljupce i miris ja nosim kao pet Zasto mi neda da volim je jos neku noc Bez njenih pogleda ja vicem Upomoc | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: B3..:)))))))))))) | |
| |
| | | | B3..:)))))))))))) | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|