FUN :) |
|
| Twins....:))) | |
| | Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:17 pm | |
| Twins - Ako si njen
Razapele kise srce obraz opekle osam godina zivota zbog tebe odrekle
Osam godina mrznja i ljubavi oziljak kajanja samo mi ostavi aaaa, samo mi ostavi
Ref. 2x Ako si njen, zasto si tu tonem s tobom prema dnu ako si njen, zasto si tu tonem s tobom prema dnu nevere tebi na dusu za ljubav umirem
Razepele kise tugu put mi ukrale osam godin zivota bolnom ubrale
Osam godina mrznja i ljubavi oziljak kajanja samo mi ostavi aaaa, samo mi ostavi
Ref. 2x | |
| | | Angel Urednik zanimljivosti
| Naslov: Re: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:17 pm | |
| Twins - Alkohol u venama
I ne znam gde smo stali a ni razloge zeleli smo oboje samo najbolje i ne znam gde smo sada samo Bog to zna gde je ljubav nestala
Ref. 2x Alkohol u venama prepreke sve rusi a nisam ti u srcu i nisi mi u dusi alkohol u venama nocas ubija a nismo zaljubljeni kao nekada
Alkohol u venama, kao nekada kao nekada, kao nekada
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:18 pm | |
| Twins - Bacila si cini
Zbog tebe sam puko moja sveta azbuko ni sam ne znam kako sam se na tebe ludu navuko
Zbog tebe sam puko ali nisam pokleko ni sam ne znam kako sam se kraj tebe lujko zateko
Ti dinamit a ja pripit nemoralan limit jedino si meni prodala svoj mit
Na mene si mala nabacila pik izvela si pravi madjijonicarski trip
Ref. 2x Bacila si cini, bacila si cini nema sad izvini bacila si cini, hajde otkini do gole koze me skini | |
| Twins - Crvenkapa
Bako, bako zasto su ti tako velike usi da te bolje cujem kad te vuk u sumi srusi bako, Bako zasto su ti tako velike oci da te bolje vidim kada vuk na tebe skoci
Secem drva ja u sumi, pridje malena evo, kaze, uzmi malo divljih jagoda pitam je, zar se ne bojis starih vukova a ona mi kaze, ne, ni tvojih drugova
Ref. Crvena haljina me zapalila ispod boje crvene zelje vatrene crvena tkanina joj na grudima ako treba nosicu je i u zubima
Zar se se ne plasis u sumi, crvenkapice, ne, ne sto ti ispod tanke suknje vire tangice kaze ona, idem baki, zbogom, lepi moj a ja mislim, kada sredim baku bicu tvoj
Ref.
Crvenkapo, jagnje milo vatreno je s tobom bilo u vuka sad srce zudi hoce da izludi
To, malena, tako, tako
Ref.
Sisam ovce ja na Drini crvenkapo, ti ne brini bices moja mila ovca mene vuka, starog borca
Ja sam bio ribolovac gomilao samo novac sve dok tebe nisam sreo sreo pa skroz zanemeo
Srce mi je od kamena dok ne dodje ti, malena bilo mi je od olova sve dok nisi stala gola
Ponekad se pitam kako dobila je sve i zlato da l' si ovca ili lija ne znam sta si, al' sve sija
Crvena haljina me zapalila, hej crvena tkanina joj na grudima, hej
Ref. 2x | |
| Twins - Jedino ti
Jos me ponekad progone snovi o velikoj lovi jos mi na kozi tragovi stoje lude mladosti moje
Al' nije sreca u tome kad vidim stare drugove u milione su usli, al' duboko u dusi beda ko i pre
Jos mi ponekad ponude belo za stara vremena i neke bivse se telo uz telo stvore kada te nema
Al' nije sreca u tome nek nude ljubav drugome jer tvojih suza nijedna ni u ludilu vredna nije za mene
Ref. Jedino ti, zivote moj ne das da padnem na dno sve oko mene je greh sto vara dusu ponovo
Jedino ti, zivote moj mislis da vredim ja kao nekada zlo ti poteci mojim venama | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:19 pm | |
| Twins - Opet sam se zaljubio
Kada sam se zaljubio tad sam sebi govorio u tim teskim mukama vise nikada (2x)
Ref. 2x Opet sam se zaljubio ne znam ni po koji put gori dusa u plamenu Boze na tebe sam ljut
Kad me teske muke prodju i bezveze dani dodju a ja opet pozelim da se zaljubim (2x)
Ref. 2x
Bog je rek'o kad se voli mora malo da zaboli voli svako to se zna pa sta mogu ja (2x)
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:19 pm | |
| Twins - Vuk (duet DJ Krmak)
Godine su ucinile svoje ti jos ljubis drugarice moje 2x
Ref. 2x Nisam mator, dobro mi je stanje starom vuku treba mlado janje ja sam maco, deset bih nadjaco mladom vuku treba dati ruku
Nisi momak, kose su ti sede ostarile ruke k'o u dede 2x
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:20 pm | |
| Twins - O, otkud to
Halo, ko je to ?
Ja se vracam tebi za oprostaj molim gresio sam pa se kajem jos uvek te volim (2x)
Ref. O, otkud to da me ti nazoves ponovo gresio sam pa se kajem svoju gresku ja priznajem
O, otkud to da se meni vratis ponovo gresio sam pa se kajem svoju gresku ja priznajem
O, otkud to da me ti nazoves ponovo o, otkud to da se meni vratis ponovo
Dusa mi je prazna srce puno tuge hocu tebe pored sebe ja ne zelim druge (2x)
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:20 pm | |
| Twins - Bili smo par
Ona te pita da li me volis u oci me gleda bezobraznica jos ne shvata ko sam ti ja jer ti cutis kao kukavica
Ona te pita zasto me molis u oci me gleda ta pocetnica jos ne shvata ko sam ti ja jer si dzoker dvostrukog lica
Ref. Bili smo par, dodirnuli zar otkrili car kao more i mornar nedostajao nam je samo milimetar zar ces zbog nje uprskati stvar
A bili smo par, dodirnuli zar otkrili car kao nebo i oltar sada nas deli prvi kilometar eh, da sam slutila bar | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:21 pm | |
| Twins - Panter
Hajdemo kod mene, zagrevas mi vene ti si vatra ziva, neukrotiva opijas me, duso, kao viski s ledom tri te noci sanjam, sanjam za redom
Ref. 2x Skini, skini kosulju al' nemoj brushalter ostavi bar nesto, mala da pocepam panter
Ti si s drugog sveta, bas bi bila steta da spavamo, mala, u dva kreveta 2x
Opijas me, duso, kao viski s ledom tri te noci sanjam, sanjam za redom
Ref. | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Sre Jul 23, 2008 2:21 pm | |
| Twins - Moj novi rodjendan
Neka te neka divlja si reka znala sam sta me sa tobom ceka na raspetu ni kapi vode ni leka bila sam kao postelja meka
Neka te neka sudbino preka znala sam sta me sa tobom ceka nijedna sansa hiljadu prepreka neka te neka prevaro veka
Ref. Zar neznoj srni andjele crni uzimas dusu na sveti dan zar nije i svaki prethodni bio sa tugom ispisan
Zar neznoj srni andjele crni uzimas dusu na ovaj dan ili je smrt samo ljubavi pobeda moj novi rodjendan | |
| | | smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Twins....:))) Uto Avg 19, 2008 6:43 pm | |
| Twins - Plavi slon Nocas sam sanjao plavog slona od 1000 Tona i 200 Miliona Dolara u Kesu i belu smesu Nocas sam sanjao mene i Madonu u staklenom kondomu i Bila kako svira pesmu mira na saksofonu Nocas sam sanjao ja i Divac Vlade Amerima iz snova lupamo blokade i da sam visok 3.03 u ****** vole me svi I necu da se probudim, jer mogu da poludim kad vidim ko sam, kad vidim gde sam aj aj aj I kada spavam sanjam pesmu tu kako places na mom ramenu sanjam more, sanjam brodove i ti me stihovi zbog tebe progone | |
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Twins....:))) Uto Avg 19, 2008 6:43 pm | |
| Twins - Mali mrav Livada, livada Sanjiva se budi, sanjiva se budi Mali mrav se krece Niz Ajsine grudi, niz Ajsine grudi Mali mrav, mali mrav U nedrima nest'o Moram da ga nadjem Da menjamo mesto Mali mrav, mali mrav U nedrima nest'o Joj kad bi hteo Da menjamo mesto Vrisnula, vrisnula Ajsa vise puta, Ajsa vise puta Opio se mali mrav, Pa sve dublje luta, pa sve dublje luta Mali mrav, mali mrav U nedrima nest'o Moram da ga nadjem Da menjamo mesto Mali mrav, mali mrav U nedrima nest'o Joj kad bi hteo Da menjamo mesto Mali mrav, mali mrav Skrenuo sa puta, skrenuo sa puta Lepo mu kod Ajse Pa sve dublje luta, pa sve dublje luta Mali mrav, mali mrav U nedrima nest'o Moram da ga nadjem Da menjamo mesto Mali mrav, mali mrav U nedrima nest'o Joj kad bi hteo Da menjamo mesto | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Uto Avg 19, 2008 6:44 pm | |
| Twins - More tuge Bez nje je sve izgubilo sjaj Ni sunce bre ne sija k'o pre A crni mrak prezavija sve Ta crna rupa proguta me (x2) Da moze more tuge iz mene da progovori Reci bi bile sluge mojoj velikoj ljubomori Da moze moja tuga iz mene da se izlije Nasla bi reka duga pre nego sto se razlije Ona je taj na nebu znak I sve dok sja postojim ja Danica, Prepatica Moja zvezda paralica Da moze more tuge iz mene da progovori Reci bi bile sluge mojoj velikoj ljubomori Da moze moja tuga iz mene da se izlije Mogla bi mirnog srca k'o metak da te ubije Da moze more tuge iz mene da progovori Reci bi bile sluge mojoj velikoj ljubomori Da moze moja tuga iz mene da se izlije Mogla bi mirnog srca k'o metak da te ubije... (x2) | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Uto Avg 19, 2008 6:44 pm | |
| Twins - Lazes me Lazes me, gde ce ti dusa zavrsiti kad dodje sudni sat Lazes me Bog ce te suditi probudi se, sve ces izgubiti Ljubav sto smo imali odavno smo izgubili Ljubav sto smo sanjali drugi su nam ukrali A volim te jos i dao bih sve da si pored meine tu. Lazes me oci ti govore ne kuni se u nase dodire Lazes me necu preboljeti probudi se, sve ces izgubiti | |
| Naslov: Re: Twins....:))) Uto Avg 19, 2008 6:45 pm | |
| Twins - Kraljica Samo kruna ti fali u zenitu tvog ludila, sve sam oprosio. Iskusenje si bila, laviorint i enigma, i o sam premostio. Ja i se sklanjem sa sene, a i macem na mene, i o sam razumeo. Al da e delim jabuko s'drugima, to nisam umeo Crna si kraljica auka sa 300 lica, granica i peredica, ti si sudnji dan bez milosi. Crna si danica, ljubavna varalica, znajprerista, lutalica, poslednji duh iz proslosti. (neka ti bog sve oprosti) Crna si kraljica auka sa 300 lica, granica i peredica, ti si sudnji dan bez milosi. Crna si danica, ljubavna varalica, znajprerista, lutalica, poslednji duh iz proslosti. (neka ti bog sve oprosti) Samo kruna ti fali u zenitu tvog ludila, sve sam oprosio. Iskusenje si bila, laviorint i enigma, i o sam premostio. Ja i se sklanjem sa sene, a i macem na mene, i o sam razumeo. Al da e delim jabuko s'drugima, to nisam umeo Crna si kraljica auka sa 300 lica, granica i peredica, ti si sudnji dan bez milosi. Crna si danica, ljubavna varalica, znajprerista, lutalica, poslednji duh iz proslosti. (neka ti bog sve oprosti) Crna si kraljica auka sa 300 lica, granica i peredica, ti si sudnji dan bez milosi. Crna si danica, ljubavna varalica, znajprerista, lutalica, poslednji duh iz proslosti. (neka ti bog sve oprosti) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Twins....:))) | |
| |
| | | | Twins....:))) | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|