| Beat Street | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Angel Urednik zanimljivosti
Broj poruka : 4464 Datum upisa : 04.04.2008
| Naslov: Beat Street Sre Jul 23, 2008 2:23 pm | |
| Beat Street - Dodji mi
Kao kisa padam i nestajem nadam se i ne prestajem bez tebe se budim ali se trudim da prevarim sebe da tu si kraj mene
Prolaze dani kao godine kuda ovaj zivot vodi me od jutra do jutra od danas do sutra sve isto je
Ref. 2x Dodji mi na tren odglumimo bar da nisi njen i da smo par dodji bar na noc ucini mi to znam da nismo jedno za drugo
Kao vetar ulicom prolazim gde si me nekad cekao tako si malo sebe mi dao ko bi rekao
Ref. 2x
Dodji bar na tren dodji bar na noc
Ref. | |
|
| |
| Naslov: Re: Beat Street Sre Jul 23, 2008 2:23 pm | |
| Beat Street - Izdala si ljubav
Dao sam ti ljubav, dao sam ti sve prodala si ljubav nasu izdala si ljubav, izdala si me slomila me kao casu
I sada ja molim Boga da te kazni, da te kazni da te razbije ti izdala si ljubav
Ref. 2x Ja cu ti oprostiti, oprostiti ali Bog sve vidi, Bog sve zna on ce ti suditi a oprosticu ti ja
Ref. 2x
Oprosticu ti ja (2x)
Ti izdala si ljubav
Ref. 2x | |
|
| |
| Naslov: Re: Beat Street Sre Jul 23, 2008 2:24 pm | |
| Beat Street - Ognjiste
Jos ne mogu da ti oprostim sto posle tebe nikog ne volim i sto sve mi crno izgleda jos ne mogu ni da zamislim da moram dalje da nastavim a da ti lice ne gledam
Gde da odem da me upamtis a ja da se tebe ne setim sta da radim kad mi zafalis a da bol ne osetim
Ref. 2x Krevet jos na tebe mirise nema te da zagrlis me dusa mi je pusto ognjiste samo tugom odise
Zasto si joj usne probao sto si nase nebo prodao dok sam ziva srce bolece ne znam sta sam Bogu skrivila masem rukama ko krilima al' bez tebe ne polecem | |
|
| |
| Naslov: Re: Beat Street Sre Jul 23, 2008 2:24 pm | |
| Beat Street - Oprosti mi
Kazu da vreme leci rane tuga k'o magla nestane da li sam imuna na srecu pa zelim ovu nesrecu
Ref. Oprosti mi, oprosti mi znam da nisam vredna tvoje ljubavi oprosti mi, oprosti mi grlim onog koji nije pravi
Mozda sam suvise prosta da bi shvatila da sve dublje i dublje padam ali jos se nadam, oprosti mi
Poneka suza i ne boli vec lice umivam al' vise je dana kada ne znam da me tuga proganja i osecam se slobodno da nema nade da me volis dovoljno
Ref. 3x | |
|
| |
| Naslov: Re: Beat Street Sre Jul 23, 2008 2:25 pm | |
| Beat Street - Opsesija
Cudne se stvari desavaju u poslednje vreme od kad sreo sam te sve tama prekrila je nista mi vise ne ide od ruke ne znam za sebe a nocu cujem zvuke
Sto me teraju i vuku u neku novu zoru zoru bez dimenzija gde cas sam na tronu cas na dnu, cas poletim i opet ja se spustim da, opet ja sam tu da bih osecaj opsesiju
Ref. 2x Opsesija, opsednut sam ja noc je puna kosmara bez tvojih dodira opsesija, budi me iz sna miris njenog tela mene dovodi do ludila
Obisao sam sve gatare i vracare molio Boga da mi pomogne da nadjem te, ali od tebe ni traga ni glasa sve mi se cini da mi nema spasa
I gde da krenem, gde da podjem misli me ka tebi vuku gubim se, na sebe dizem ruku ne znam sta mi je i sta se desava, opsesija
Ref. 2x
Jen' dva, jen' dva ko sam ja, sta se ovo desava gde je moja snaga, gde je moja dusa Boze, da li neko slusa ovaj glas
Koji trazi samo jednu stvar sto za njega je spas da uzme samo onaj cas, kada u bedacu je kada uzecu i ja, o da
Da li mislis da ja mogu to da li mislis da ja mogu to da shvatim njenu lepotu, to mi je jedino u zivotu o da, ja sam taj, koji ne popusta pa makar me ubila, opsesija
Ref. | |
|
| |
| Beat Street - Osecaj los
Na pola puta stala sam i zmedju istine i sna bas tamo gde se sumnja prosula jer ima reci koje te kao strelom pogode al da se nikad ne izgovore
Izmedju redova se krije da s’tobom nista nije bilo stvarno i bojim se da priznam srce da ne izdam da je jadno sve to sto radis mi
osecaj los, al volim te jos kad pamet govori a srce ne slusa ja gubim se lagano u tvojim lazima i danas nemam snage da te bivsim nazivam
Izmedju redova se krije da s’tobom nista nije bilo stvarno i bojim se da priznam srce da ne izdam da je jadno sve to sto radis mi
osecaj los, al volim te jos kad pamet govori a srce ne slusa ja gubim se lagano u tvojim lazima i danas nemam snage da te bivsim nazivam
kad pamet govori a srce ne slusa ja gubim se lagano u tvojim lazima i danas nemam snage da te bivsim nazivam | |
|
| |
| Beat Street - Soba za rastanke
Na kraju puta smo odavno gde cuda nisu moguca da li slucajno il' namerno stigli smo do raskrsca
Minut do dvanaest otkucava magija je nestala motel kraj puta za zadnju noc nista ne obecava poslednja sansa, motel, izvolite kakvu sobu zelite
Ref. Dajte nam sobu za rastanke onu sa tuznom muzikom onu za poslednje sastanke sa losim vinom i pogledom
Dajte nam jednu za rastanak sa izlazom na strane dve kad prodje poslednji sastanak na druga vrata da izadje
Na kraju snage sam odavno bez sanse poslednje i nemam nista sem karte za voz jedno mesto za stajanje | |
|
| |
| Naslov: Re: Beat Street Sre Jul 23, 2008 2:26 pm | |
| Beat Street - Ukradi me
Znam da ti je san u srcu tvom sada si daleko a ja ne znam sto i pricala si mi da sam najbolji da sam onaj sto ti moze misli citati
Ref. 2x Hajde, ukradi me hajde, privedi me pokazi mi da si mene gladna ti
Sebe mrzecu sto nisi kraj mene i Boga molicu da se vratis mesto nje svaki dodir njen ko vatra pece me otrovan od nje ja te zovem vrati se
Ref. 2x
Ti broj 1, 2, 3 ja cu doci, doci, doci ove noci ne, niko nece moci da mi zabrani, da te kao kolac slatki kolac povedem uz sebe
Ref. | |
|
| |
| Beat Street - Ulice
Pali kola, dodaj gas i pokupi me na onom istom mestu cekacu te ova noc je kratka da bi bila bacena mladost nece biti vracena
Nemoj da me pitas kuda idemo jer tako pre cemo da stignemo samo pusti glasno muziku sa radija i neka ritam ubija
I dok ubacujes u petu ti dotakni me po haljini a dok palis cigaretu sa njom i srce upali mi
Jer ti si jedini na ovom svetu koji znaci mi, za koga sve bi dala ja zato kraj mene ostani samo tako ja bi s'tobom gorela i neznam dal' sam ikad tako volela vodi me u neki novi svet, u neki novi grad
Ref. 2x Sa tobom isla bi do kraja sveta zauvek bezala od proslosti ma nije vazno dal to nekome smeta vazno je samo da kraj mene si ti | |
|
| |
| Beat Street - Izgubljeni
U mojoj sobi gde umire dan tvoje telo osecam uz tvoju sliku nestajem pred svitanja
I gorim kao senka proslosti bez pitanja i trazim odgovor zasto si otisla
Secam se dana kada sam te sreo bila si lepa, da ti pridjem nisam smeo
U ocima tvojim video sam sjaj o Boze, telo je htelo da iskoci iz koze
U tebi ja sam videla sebe srce je pocelo da zebe htela sam da volim rekla sam ti sva te zelim
Ti svoju ljubav dati ali postovao nisi moja osecanja rekla sam ti gubi se iz moga secanja
Ref. 2x Vrati meni one srecne dane da srce ne stane, vrati mi ovo nisam ja, ovo nisi ti gde smo se izgubili
U magli tvojih mirisa krila mi izgorela visoko s tobom leteo na suvu granu sleteo
U srcu niceg vise nema, samo pepeo i trazim odgovor gde sam pogresio
Ljubav kao ljubav trajala je kratko sada mi je gorko sto je tada bilo slatko
Ponos, ah ponos zar je tako vazan ponos jedna greska a kazna suvise je teska
Izgubio si me a tako htela sam da lepo bude sve ali ne, oh ne
Muski hir te je odveo u vir i sada bi da vratis sat kada si sam sebi dao mat sada bi da resis probleme kada si daleko od mene
Ref. 2x | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Beat Street Uto Avg 19, 2008 6:27 pm | |
| Beat Street - Zid proslosti Ko u snu, mislim lutaju, jos jedna kisa na pomoru Mokar sam, i bez dodira, dok nebo preti da eksplodira I dok gromovi sapucu, ja se budim ubezbudju Na zidu proslosti, tvoje ime zapisacu Refren: Svaka me kisa na tebe podseti I miris tvoga trena odsetim Znam da nisi tu I da se izgubljene ljubavi ne vracaju Kao pre, magla spusta se I cini da ja vise ne vidim te Rukama kraj sebe trazim te Vetar svira ali ne pomaze I dok gromovi sapucu, ja se budim ubezbudju Na zidu proslosti, tvoje ime zapisacu Refren: puta 2 Svaka me kisa na tebe podseti I miris tvoga trena odsetim Znam da nisi tu I da se izgubljene ljubavi ne vracaju Mesec je pun i kisa pada Sa njom i pada svaka nasa nada Zaboravi me, zaboravi sve Sa ovom kisa nasa ljubav nestaje Refren: puta 2 Svaka me kisa na tebe podseti I miris tvoga trena odsetim Znam da nisi tu I da se izgubljene ljubavi ne vracaju ....ne vracaju, ne vracajuuuu | |
|
| |
smile_girl VIP clan
Broj poruka : 5052 Godina : 31 Lokacija : Gde snovi prelaze granicu... Datum upisa : 13.07.2008
| Naslov: Re: Beat Street Uto Avg 19, 2008 6:27 pm | |
| Beat Street - Mozda nisam dobar za tebe Ti kazes ko je lud nebudi mu drug i sta ce dama sa pijancem, smeta ti moj dah ne ljubis me vise i samnom spavas k'o sa neznancem ref. Mozda nisam dobar za tebe i pijem samo kad sam van sebe a sutra bicu trezan to znam zar ne a ti djubre ko i pre Mozda bas i nisam dobar za tebe i pijem samo kad sam van sebe a sutra bicu trezan to znam zar ne a ti djubre ko i pre Ti kazes od dva zla izabraces manje sa ovakvim tipom nema srece a ja stojim tu i nedam ti da odes i od dva zla biram vece ref. Mozda nisam dobar za tebe... | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Naslov: Re: Beat Street Uto Avg 19, 2008 6:28 pm | |
| Beat Street - Erogena zona Nocas igracu sam Nedelja je i ja sam slobodan A ti bi htela bas to Za sta veceras nisam sposoban Ta tvoja mala erogena zona Tako je blizu mojih pantalona Juce bih rado posao za njom Al' ko jos to radi nedeljom Danas ostavljam sve To sto jos sinoc nije prijalo Nicega ne secam se K'o da te nikad nisam imao | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Beat Street - Yugoslavio Sve mi se srusilo kada si otisla jedina zvezde su plakale samnom plakale nad mojom sudbinom Yugoslavio pomozi mi.. Sve drugove izgubio i sve sam pare potrosio samo si mi ostala ti yugostavio Majku i oca sam povredio nista im nisam obezbedio samo si mi ostala ti yugoslavio Refren_2x Yugoslavio pomozi mi samo si mi ostala ti pomozi mi da je prebolim i bolji zivot natavim Na sva sam vrata kucao niko mi nije otvorio samo si mi ostala ti yugostavio majko moja rodjena sta sam zbog nje uradio Samo si mi ostala ti yugostavio Repeat_5x Yugoslavio, Yugostavio majko moja rodjena sta sam zbog nje uradio YUGOSLAVIO POMOZI MI! | |
|
| |
smile_girl VIP clan
| Beat Street - Samo jedan sat Beat Street: Ajde priznaj da isto zelis ti, da nisam sam u svojim zeljama Ajde, ajde priznaj mi da isto zelis ti da nisam sam u svojim zeljama Znam da on je taj koji te sputava Ma samo reci da i bicu i za tebe ja Isto zelimo gledamo se dlunimo Ajde pusti njega da se jednom drugom predamo Refren: Dragana Samo jedan sat, samo jedan tren kad bi bila stobom, nebi bio njen Samo jedan sat, samo jedan tren Kad bi bila stobom, nebi bio njen Beat Street: Sta je potrebno da bi ucinila? Tako mali korak meni se priblizila Ajde pokusaj, krenem sve od sebe daj Zaboravi njega dodji u mom zagrljaj Refren: Dragana Samo jedan sat, samo jedan tren, Kad bi bio samnom, nebi bio njen Samo jedan sat, samo jedan tren, Kad bi bio samnom, nebi bio njen Beat Street: Ajde priznaj mi da isto zelis ti da nisam sam u svojim zeljama Ajde priznaj mi da isto zelis ti da nisam sam u svojim zeljama (priznaj mi, je jeee) Ajde, ajde priznaj mi da isto zelis da nisam sam u svojim zeljama (priznaj mi, je jeee) Ajde, ajde priznaj mi da isto zelis da nisam sam u svojim zeljama (priznaj mi) Refren: Dragana (puta 2) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Beat Street | |
| |
|
| |
| Beat Street | |
|