Dali zivot ima svoje razloge??? Hitskin_logo Hitskin.com

Ovo je previzualizacija teme sa Hitskin.com
Instalirati temuVratiti se na listu teme

FUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FUN

:)

PrijemGalerijaTražiLatest imagesPristupiRegistruj se

Dali zivot ima svoje razloge???

Ići dole 
+8
Darrko-
BlueFairy
Piink.Ladyy
Ninaa
smile_girl
butterfly-girl
Deliverance
bbabystorie
12 posters
AutorPoruka
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

Dali zivot ima svoje razloge??? Empty
PočaljiNaslov: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyUto Jul 29, 2008 4:40 pm

Ima li zivot svoje razloge za sve sto nam se desava ?

Zasto su ti razlozi, gotovo uvjek, skriveni od nas?

Mozda ste ga jednom i nasli pa zbunjeni otkrivenim slikama, pobegli ne shvatajuci sustinu, ako sustine uopste ima u tako prostoj stvari ..
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

Broj poruka : 1815
Datum upisa : 15.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyUto Jul 29, 2008 6:49 pm

Sve sto se desava se desava sa nekim razlogom...Ti razlozi ne moraju uvek da nam budu poznati
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/venus_illegitima
butterfly-girl
Veran forumu
Veran forumu
butterfly-girl

Broj poruka : 559
Datum upisa : 06.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyUto Jul 29, 2008 10:48 pm

Deliverance ::
Sve sto se desava se desava sa nekim razlogom...Ti razlozi ne moraju uvek da nam budu poznati

slazem se =) ponekad je bolje da ti razlozi ne znamo!
Nazad na vrh Ići dole
bbabystorie
Glavni moderator
Glavni moderator
bbabystorie

Broj poruka : 4755
Datum upisa : 11.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptySre Jul 30, 2008 1:36 am

Desilo mi se u zivotu da upoznam jednu osobu,vjerovatno sa razlogom ali jos ne znam koji je to razlog i koliko jos treba da cekam da saznam Rolling Eyes ali nema veze,ja cu da cekam i da se nadam lovee On je moj razlog za zivot i love you

Poslednji izmenio bbabystorie dana Sre Jul 30, 2008 1:53 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilovefun.tk
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptySre Jul 30, 2008 1:51 am

pa cesto i uradimo neke stvari...ne znamo razlog...jednostavno smo to 'nesto uradili'...i u principu jedino sto znamo jeste da smo to HTELI...i takvi razlozi ce po meni ostati neotkrivena tajna jer je ljudska psiha cudo...
Nazad na vrh Ići dole
smile_girl
VIP clan
VIP clan
smile_girl

Broj poruka : 5052
Godina : 31
Datum upisa : 13.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyČet Jul 31, 2008 3:00 am

svako zasto ima svoje zato...
Nazad na vrh Ići dole
Ninaa
VIP clan
VIP clan
Ninaa

Broj poruka : 2595
Godina : 32
Datum upisa : 14.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyČet Avg 21, 2008 8:29 pm

Za sve sto nam se desava, ima uvek neki razlog, sto nama mozda nije poznat ali to i nije tako lose! :)
Nazad na vrh Ići dole
Piink.Ladyy
Administrator
Administrator
Piink.Ladyy

Broj poruka : 6762
Godina : 29
Datum upisa : 05.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyPet Avg 22, 2008 12:57 am

Hm..nebih se složila da postoji razlog apsolutno za sve..
Staviću mene i moju porodicu za primer.
Dakle,odvio se taj prokleti rat,moj otac nije nikog ubio,uhvatio se svoje porodice i napustili to mesto.Počeli smo normalno da živimo,i kada nam manijaci prete otmicom deteta..Gde onda pronaći razlog? ..Nismo bezgrešni,daleko bilo...Ali ubedjena sam da niko od nas nije počinio toliki greh,da nas proteraju dva puta u životu sa sopstvenog praga,a zatim,dovode naše živote u pitanja..nesreće,sudari na putevima itd.
Koji je razlog toga? Svi smo živeli apsolutno normalno,nismo se dičili i držali na bog zna kakvom nivou,i desi nam se najgore..znači,ipak,ili ne postoji razlog za sve,ili se mi nismo potrudili dovoljno da ga pronađemo.
Nazad na vrh Ići dole
BlueFairy
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
BlueFairy

Broj poruka : 2376
Godina : 29
Datum upisa : 10.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyPet Avg 22, 2008 4:37 pm

Deliverance ::
Nazad na vrh Ići dole
http://pinkiegirlsmp3.blogspot.com/
Darrko-
Aktivan clan
Aktivan clan
Darrko-

Broj poruka : 159
Datum upisa : 31.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyNed Sep 07, 2008 3:51 pm

Pa mozhda..to niko ne zna niti mozhe dokazati.
Nazad na vrh Ići dole
~extra girl~
Napredan clan
Napredan clan
~extra girl~

Broj poruka : 99
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyUto Sep 09, 2008 10:05 pm

mislim d aima. nisma sigurna.
Nazad na vrh Ići dole
Prskavac
Super aktivan clan
Super aktivan clan
Prskavac

Broj poruka : 285
Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyPet Sep 12, 2008 10:28 pm

Bilo bi dobro da ima..
nebi ljudi stalno lupali glavu o zid i kukali 'zasto bas meni to da se desi' Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Angelsmiledoll
Moderator
Moderator
Angelsmiledoll

Broj poruka : 1691
Godina : 33
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyČet Okt 23, 2008 3:46 pm

Verovatno da ima...
Ali to su samo predpostavke,stoga ja predpostavljam da postoji to nesto sto nas navodi da uradimo odredjene stvari i samim tim postupcima mi okrecemo sopstveni zivot na neku stranu na pocetku izabranu od strane tih 'razloga' Wink

Ajoj kako sam ovo srocila xD
Nazad na vrh Ići dole
Deliverance
Moderator
Moderator
Deliverance

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyPet Nov 14, 2008 8:18 pm

Angelsmiledoll ::
Verovatno da ima...
Ali to su samo predpostavke,stoga ja predpostavljam da postoji to nesto sto nas navodi da uradimo odredjene stvari i samim tim postupcima mi okrecemo sopstveni zivot na neku stranu na pocetku izabranu od strane tih 'razloga' Wink

Ajoj kako sam ovo srocila xD

pritom si se izgubila u sopstvenim mislima i napisala preDpostavke umesto preTpostavke xD Sorry honey,morala sam xD
Znate kako,uvek ce se desavati nesto na sta vi ne mozete da uticete...Ali postoji neko/nesto ko je uticao da se to desi...Msm razmislite malo Wink
Nazad na vrh Ići dole
^_HipHopGirl_^
Uvek prisutan clan
Uvek prisutan clan
^_HipHopGirl_^

Broj poruka : 1152
Godina : 30
Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? EmptyUto Nov 18, 2008 12:04 pm

Za sve sto se desi postoji razlog... Ali cesto nikada ne otkrijemo zbog cega se sve to desilo..... Ili jednostavno ne zelimo da saznamo te razloge....
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dali zivot ima svoje razloge???   Dali zivot ima svoje razloge??? Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dali zivot ima svoje razloge???
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Navedite razloge za...
» Dali vam se desilo....
» Dali je ljubomora ljubav???
» Zivot i greske
» Sta ste naucili iz svoje prosle veze?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu